Halvat lennot Latviaan

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla lentotarjouksia Latviaan. Yhdistä lento + hotelli ja säästä rahaa.

— Latvia
23. lokakuu — 30. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 23/10
su 30/10

Viimeisimmät Latvian lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRiika
Suora lento alk. 13 €
Suora lento alk. 69 €
2+ välilaskua alk. 154 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

syyskuu

Halvin lento

4 €

Hyvä tarjous meno-paluu

23 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

18 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 7 %.
Lento Helsinki-Vantaan lentoasema – Riika Riga Intl
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Latviaan

  • Etsitkö halpaa lentolippua Latviaan? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Latviaan näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 18 € yhdensuuntainen - 23 € meno-paluu, Kajaanista 120 € yhdensuuntainen - 217 € meno-paluu, Ivalosta 245 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista elokuu, syyskuu ja lokakuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Latviaan on marraskuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Latvian lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Latvian lentojen varaus

Suositut 5 lentoyhtiötä, jotka lentävät Latviaan

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4178 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

I am not happy with the whole experience

I got charged for my checked bag and went over budget.

Free checked bag. You guys always lie and say I get a checked bag, but when I check in I have to to pay extra.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Late boarding

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Flight was completely on time, The crew was helpful beyond the minimum requirements, and the checked-in luggage arrived almost as soon as we reached the belt. Very nice experience.

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Again- we should have been told re extra charges

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Check-in was TERRIBLE !!! The AF staff was mostly clueless and not helpful, and the procedures in place were outdated.

The cabin crew was friendly. But boarding takes forever and the flight gad long delays on both inbound and outbound flight

4 flights in 3 weeks between arrival and departure and all flights delayed about 5 to 6 hours ! What’s going on with AF ?! Not a low cost and you paid for that service !?!? Not anymore

Plussat: "Crew asked us if we’d like to move to an empty row to be more comfortable without us even requesting it."
Miinukset: "Bigger coffee cups? Really nothing to complain about. Everything I would expect from a flight. A++"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The time. The flight was late for 1 hour. I miss everything and also I get very late to our Airbnb and I was with my family and child"
Plussat: "I've never been on a flight with such narrow seat and thin cushion. There was no entertainment offered for the almost 4 hour flight. There was no means of charging any electronic gears. The airplane seems to be 30 years behind time. Crew was unfriendly and smiling faces are not part of the uniform."
Miinukset: "Very narrow seats and thim cushion. No entertainment offered an do means of recharging electronic devices."
Plussat: "Seats are comfortable on Business Class. Service is good"
Miinukset: "Constant delays specially from CDG! Poor cabin service specially on this flight."
Miinukset: "Really hard to get boarding passes online"
Plussat: "Arrived on time."
Miinukset: "Overhead luggage storage jammed with luggage belonging to someone who was sitting far behind my seat."
Plussat: "Multiple crew members paid constant helpful attention to my mother (88yrs of age) during boarding, deboarding and throughout the entire flight. Thank you!"
Plussat: "The cue lines per zone are a brilliant idea!"
Miinukset: "An explanation to passengers as to why there was a backup between the gate and the plane."
Plussat: "Crew was very nice and the food was excellent"
Plussat: "Crew was very nice and the food was excellent."
Plussat: "The crew was very careful"
Plussat: "DIY snack area"
Miinukset: "Food and seating"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Everything was incredibly poor. Flight was delayed, entertainment was outdated and the airport staff were rude."
Plussat: "Extremely hot the plane"
Plussat: "We were a little delayed, so I read my book. Not for long though as I was really tired after my flight from Los Angeles. I fell asleep right after take-off and didn't wake until we landed. Best way to fly :-)"
Miinukset: "Very little legroom for a 6'1" guy. Would have liked a bit more space, but I guess I was too tired to let it bug me."
Plussat: "Really liked the new touch screens (with very good responsiveness). Also liked the food selection (the champagne was nice, so was the menu we were given)."
Plussat: "Very nice stews. Food was A plus compared to US airlines AND included. Great list of movies etc."
Plussat: "Fast and efficient boarding and friendly and efficient staff. Landed 15min ahead of schedule."
Plussat: "Food was good and again, staff were friendly and professional. Flight was on time and efficient dis-embark mentioned."
Miinukset: "Slight issue with headphone connection, was not the only passenger."
Miinukset: "I will not use o recommend to anyone to buy a ticket with the agency, at the airport in China we were treated like criminals because as they said we were not register in the system as passengers it was really a nightmare"
Plussat: "Absolutely everything perfect."
Miinukset: "Through my own fault I ordered a different seat instead of window seat. :)"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Canceled flight—absolutely no notification. Convoluted rebooking in whcuhbhey lies to us about what flights we were actually on. Spent a couple hours at Delta rebooking our trip. Lost prepaid night at hotel and dinner eaecatuon plus day of vacation."
Plussat: "Boarding was on time"
Miinukset: "flight was delayed by 20 minutes Boarding got me through Sky priority quickly. Had to then wait in the boarding tunnel as the cabin was not ready. large queue Seats were exactly the same as economy so offered no added benefits apart from the meal on board parked in a distant area of the terminal and had to shuttle bus to 2E which meant a very tight transfer"
Plussat: "The flight had a delayed of 2 hours due a system issue, but the flight was comfortable, and the airplane was clean."
Miinukset: "I didn't like the check in, the personnel there were not so friendly and had discrepancies. We were a group of 6, and 2 of us were able to drop the bag in the check in. But the others were told that needed to wait 30 mins."
Plussat: "The plane arrived in New York smoothly"
Miinukset: "They lost my luggage and have no information as to where it is. It has been 3 days and no Information. There was only one meal for the flight and alcoholic beverages were not included."
Miinukset: "Plane was canceled at the last minute with a transfer desk literally assaulted by 100s of people. Only 3 persons on the desk. No lane for sky priority. Queued for nearly two hours before some airport employee gave us instructions to travel by train without any other information or tickets etc. Had to buy my ticket. Couldn’t recuperate my suitcase. Had to wait for it the next day for three hours. Up to this hour I don’t know how I am going to be reimbursed (train and plane)."
Plussat: "La entrada"
Miinukset: "El resto de cosas"
Plussat: "The space and the people"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Its been a week. My trip has ended. I still do not have my bags. Terrible customer service."
Plussat: "All was good we didn’t feel the time 9 hours passed easily"
Miinukset: "Nothing special"
Plussat: "The crew, the service, the food and beverages"
Miinukset: "The 3 hours delay"
Plussat: "Nothing particular"
Miinukset: "Nothing particular"
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies."
Plussat: "Punctual, not crowded."
Miinukset: "Even though the plane was far from full, passengers were allowed only 1 carry-on item (no personal item), contrary to policy published online by Air France. This policy applied even to people with Economy Premium for the rest of the trip (which allows 2 carry-on suitcases, not a useful feature if one cannot begin with this number to reach the transoceanic flight)."
Plussat: "Great people"
Miinukset: "It was an hour late"
Plussat: "1) USB charger and electric outlet 2) Availability of 2-across economy seats (for a price) 3) Vegetarian dinner option available and not too bad 4) Flight arrived on-time"
Miinukset: "1) Front seat pocket bulging with 2 extra-thick in-flight magazines 2) No on-board wifi 3) Not much seating room - very thin"
Plussat: "Crew and boarding, not much else to talk about. Late for take off, but made it on time"
Miinukset: "Late leaving and arriving."
Miinukset: "The crew was not very polite."
Plussat: "Seats were comfortable with good recline. Food was good, but not excellent."
Miinukset: "They forgot the snack/breakfast service for the front right section of economy then had to rush it. Overall, the service was good, but some things just seemed off. An attendant call was never answered, etc."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Plane late departing allegedly because of cleaning the plane, but why was the cleaning done that late? Also, ground crew remarkably uninformed about what was going on in the plane. Poor communication between plane and ground crew. No explanation from pilot as to continuing reason for delay even after we boarded. Departure time, 1.00 pm, boarded at 1.10, actual departure time 1.45, causing me to almost miss my connection and definitely causing my bags to miss the connection."
Plussat: "Traveled fron SFO to CDG on AF in business class on an A 380. Lounge in SFO was smallish and not many choices in the food bar. Boarding was smooth. my second ride on A 380 in business and this trip reminded me quickly why I did not care for the A 380 on my previous trip. It is a huge plane with a huge sized business class which makes the cost less worth it compared to a Boeing. The crew were extremely helpful and caring. The food was acceptable. The seats on the plane were not comfortable in the lying position. Took a cab to our hotel in Paris (1st Arr) for a flat 50 euros. No meters."
Miinukset: "Arriving in CDG and facing a slow immigration with the passengers of this huge plane. I didn't care for the baggage delivery system. We were waiting for an hour only to realize that the arrival port for our luggage was changed."
Plussat: "Standard stuff"
Miinukset: "Meal choice missing kosher non-gluten combination."
Plussat: "Best flight I've ever flown. Blankets and pillows provided with many options for movies."
Plussat: "The crew was very comfortable speaking two languages and friendly. They also had air conditioning! This was great because it was strangely hot in Paris and we were sweating profusely. And our last air france experience we were so hot and it was aweful. Even though it was like an hour and a half flight they still served us sandwiches ,really good."
Plussat: "Good food. Although no Cappucino as in AF from Sanfransisco to Paris."
Miinukset: "No entertainment at al. Specifically, I could not lean my seat b/c of a mom with a baby behind me..."
Plussat: "Croissants instead of pretzels was a nice change of snack"
Miinukset: "Computer failure rendered the check in process a total mess. Staff seemed utterly at a loss and also totally unprepared for this very early and very full flight. Most passengers seemed to have multiple bags to check. Since this is a regular flight it was hard to understand why check in staff wandered in late when time was already tight - let alone having a system failure as well to deal with. We were 50 minutes late leaving. This resulted in many of us either missing or having extremely tight (stressful) connections at CDG Paris."
Plussat: "Very friendly"
Plussat: "yes. It was perfect."
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "Everything except the delay"
Miinukset: "No delays, took bag crew forever to load the plane, they were extremely late....waited over 35minutes"
Plussat: "Clean and neat aircraft with nice crew"
Miinukset: "Find a way to serve at lease water. Some crew members were uptight. Need to be friendly"
Miinukset: "Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late."
Plussat: "The crew, plane and procedure was all great."
Miinukset: "Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Miinukset: "Nothing in time"
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Miinukset: "Ок"
Plussat: "Yes"
Miinukset: "Trips"
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Flight was late"
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Plussat: "the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least."
Miinukset: "the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost"
Plussat: "staff were polite, helpful, and efficient"
Miinukset: "super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Plussat: "Nice new plane, on time."
Miinukset: "I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck."
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Miinukset: "on the website i ordered and payed for a meal, and automatically it went to the last and the shortest leg of the flight. it did not ask which leg i was interested in. so i phoned their customer service to get this fixed, they said they cannot fix it and closed the phone on me. on the website is said that from israel you cannot do advance internet checkin, and when i arrived at the checkin they said that i should have done this advanced check in, and since i didn't i need to go to their ticket office and pay a penalty of 35$ per passenger. there also was no warning on the website of any such penalty. i will never fly with them again if i can help it."
Plussat: "On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff."
Miinukset: "Nothing, all was good."
Miinukset: "We had to pay for 3 pieces of luggage, including my hand luggage. It came to about $150 dollars. When i booked the flight, it did not indicate anything about this extra change so be ware of this. The flight itself was quite inexpensive."
Miinukset: "I needed to cancel the flight a month before, and I got no refund"
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Miinukset: "In Stockholm they denied my boarding to Riga and Moscow as they told me that I need Shengen visa. When I was buying ticket I wasn't informed that I need to have Visa. I always travel through Europe with layovers and never have this issue before. I had to buy another ticket straight to Moscow and wait in the airport for 8 hours. I ask to reimburse me half of the price of this ticket."
Miinukset: "No food or entertainment."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "Food was good, flight was on time, boarding quick"
Miinukset: "Aircraft was incredibly dirty."
Miinukset: "My flight was delayed, and I missed my connecting flight. Next flight was 8 hours later. They did put me on this flight but didn't give any assistance to help me with another connecting flight because it was a different company. Voucher for a cup of coffee didn't cover all the troubles I had to go through."
Miinukset: "paying for water!"
Miinukset: "No fee food or beverages at all. Attendants were very pleasant. Since this is an economy airline there reallly is no complaint. Our flight was full and boarding went smoothly."
Miinukset: "Who charges for coffee, jeez"
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."
Plussat: "New Planes, crew"
Miinukset: "Entertainment cost !!!"
Plussat: "Very efficient, quick"
Plussat: "Clean and modern airport in Riga Baggage well handled on connection"
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"
Plussat: "All good"
Plussat: "Crew was acceptable but sits terrible"
Miinukset: "Not a comfy flight"
Plussat: "Getting from a to b to c"
Miinukset: "Everything from service, food, comfort and punctuality......."
Plussat: "The best flight i have ever been on"
Plussat: "nothing particularly good—-getting off the plane was a va relief"
Miinukset: "due to my seating, i was freezing...i had to buy my own blanket for 5 euros and this was no be more than a sheet!"
Plussat: "The captain was really nice when talking over the speaker."
Miinukset: "The food isn't free and there are no snacks given out."
Plussat: "The crew was great."
Miinukset: "The food was over priced for quality."
Plussat: "nothing"
Miinukset: "airplane too small for11 hours flight , everything you need to pay for even your water and earphone !"
Miinukset: "The plane was stuck on the tarmac for several hours , resulting in a late arrival. No free drinks were served. The seats were uncomfortable. As a result, I only got a couple or hours of sleep on the plane"
Miinukset: "Forgot my special food No big deal"
Plussat: "I liked the look of the new 787 plane."
Miinukset: "I didn't get served or offered a meal for the entire 10 hour flight. I doubt the food had to be purchased as people all around me were eating and I think I was the only one on the plane not served. The flight attendant crew was very rude yelling at me and not serving me a meal. Never Norwegian !"
Miinukset: "The food was not too good. In general airline seating is very uncomfortable just due to the nature of it."
Plussat: "Business class on Norwegian is affordable priced."
Miinukset: "The crew could’ve been nicer and I only had one choice of Lamb for dinner, and this was business class."
Miinukset: "The breakfast was not anything usual for your US travelers. Perhaps a choice or option should be offered."
Plussat: "It’s bad — it’s really bad"
Miinukset: "Crew and stuff are rude and bad, these guys are not ready to operate internationally"
Plussat: "Seats had plenty of room."
Miinukset: "It could have been explained that carry on bags would be weighed, also neither food nor snacks were provided on a 6 hour flight. Crew did not even offer water."
Plussat: "The seats were comfortable, and I like the large windows with the tinted glass."
Miinukset: "The boarding procedure could be better organized. Also, I don't like the idea that even water has to be purchased with a credit card."
Miinukset: "Unruly passenger caused delays"
Plussat: "Arrival and departure close to on schedule. Flight crew somewhat helpful during the boarding process finding space for carry on luggage."
Miinukset: "Economy tickets don't get offered a glass of water the entire trip!! Completely ignored by flight attendants during flight."
Plussat: "The travel as such was taken care of very well."
Miinukset: "Berlin Schönefeld is not a professional level airport. The appearance is sloppy, temporary. The service there slow, unresponsive and apathetic."
Miinukset: "The Fort Lauderdale Terminal process may be one of the worst in the country. A bus takes passengers to a different terminal and customs is both confusing and poorly signed for connections."
Miinukset: "Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay"
Miinukset: "No food or drink Over $200 for 2 pieces of luggage"
Plussat: "Friendlyness of the cabin crew on the flight. Cleanliness and comfort of the overall flight."
Miinukset: "Check in was worse than waiting on the line to get into The Bronx Zoo on a sweltering summer afternoon! The kiosks didn’t seem to work. And the attendant that was walking around didn’t have anything helpful to say. Coupled by her nasty attitude and shortness to answer any question, made the 40 minute walk through all the stantions more annoying!"
Plussat: "I flew from BNA ago JFK and when I landed i found out my flight was canceled. they just booked me on the next earliest flight and when I tried to ask about alternatives they were of no help. they also told me my accommodations in NYC for 2.5 days may not be covered."
Miinukset: "Rude customer service. No help with getting me to my destination earlier. Unclear on providing necessary information."
Plussat: "The plane seemed really nice (Dreamliner). Despite being tall, it seemed like I had a bit more leg room than in other economy class seats."
Miinukset: "I was in one of the boarding groups that got to enter the plane last. While I don't mind that, since the last group since in front of the plane, people who sit in the back sometimes put their carry on luggage close to the front of the plane so that they can get it on the walk back down the aisle rather than fussing with it when everyone is standing up. I wish there was more emphasis on making people put their carry ons above their own seats."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "I missed my flight waiting at the wrong gate( there was another flight to Stockholm, my connecting city, being conducted by another airline) I did not notice until it was too late. The airline neglected to offload my checked luggage, refused to do accommodate me with a change fee and now has lost my bag and has no idea where it is."
Plussat: "I believe the only thing I did like about the trip was the easement of getting checked to board the plane. Other than that, maybe just the price of my flight."
Miinukset: "Where to begin, first of all the flight was delayed. And not just one or two hours, but almost 5 hours! The communication from the boarding crew was atrocious, as they did not keep us informed until maybe an hour after the fact that it was already delayed. After finally being cleared to board we were all cramped and rushed on a shuttle from the waiting area to the plane. I've been on cramped planes before, but maybe not this badly. I received a middle seat, which was alright, but the amount of space to move around in was unacceptable. I attempted to load my carry on in the storage compartment overhead but it was all taken up. That made matters worse in terms of having space to stretch my feet out, as the person's next to me were not the kindest and kept cramping me even more. The delaying of my flight made me miss my check in to my hotel two hours later. I lost most of my day I'm being able to have free time before the check in due to it. Overall, I was not satisfied one bit with the airline service. I just hope that my return flight is a more pleasant one."
Plussat: "Pretty good but bring your own food and water"
Plussat: "Entertainment"
Miinukset: "The cabin crew didn't have any personality, and didn't look happy most of the time, a smile goes along way. When you look for a cost effective flight especially when flying with family including 2 young children you think it is good that the flight costs were quite good, however when you add in the additional baggage fees each way and the reserving you seats so you can all sit together the overall flight costs including the extortionate food prices on board makes them out to be much the same if not higher than that of one of the premium airlines that already include all those things in your flight cost. Not to mention when arriving home in Boston around 40 passengers bags had been left in London and there was NO Norweign staff available to help with this, it tool numerous requests from passengers as well as the flight services people to get a Norweign member of staff to come and help. SO there were a lot of unhappy passengers. I will be seriously considering whether i use Norweign any more in the future because of this."
Plussat: "The seats were comfortable and the crew were polite."
Miinukset: "Not the airlines fault for my biggest problem. My flight was delayed 4 hours because of security at the airport"
Plussat: "Plane super modern, speed of crew, comfort"
Miinukset: "Weight limit on the carry on"
Plussat: "Great aircraft. Little tight however. Great service from crew. Timely departure."
Miinukset: "No terminal was used. Upon arrival in Seattle they brought a bus to take passengers from the tarmac into the building. It took them almost 30 min to deliver bags upon arrival in Seattle."
Plussat: "The had a good selection of movies and the seats were very comfortable."
Miinukset: "During the flight the aircraft was really cold."
Plussat: "Direct flight"
Miinukset: "I was thought that when i purchased/booked my flight in Norwegian Air that the food"
Plussat: "Nice plane, smooth flight, friendly crew"
Plussat: "Decent leg room, comfortable cabin pressure. Very efficient boarding procedures."
Miinukset: "While certain individual crew members were friendly, the lot as a whole seemed to have some internal conflicts with communication and organization. Additionally, the frequency of announcements was disruptive. They could be more efficient with timing and delivery of information shared with passengers. The proximity of the bathrooms was convenient but they need better deodorizers in there -- it was a little stinky during the 2nd half of the trip."
Miinukset: "The flight was delayed around 2 hours. We were all stuffed in a small waiting room, then kicked out to have everyone go through a security check again with no explanation. The entertainment and food on the plane was not great at all. Probably wouldn't fly with Norwegian again unless I was on a serious budget."
Plussat: "The engine purred like a kitten. Seats, free videos, easy access to order drinks & food w tap of your finger. Friendly, courteous greets you w a warm smile. Spacious airplane."
Miinukset: "Norwegian airlines needs to tell their customers that their luggage was left behind in Stockholm. We are exhausted from the long travels & are even more pissed off when multiple customers kept waiting for their luggage. I felt even more horrible to the family that was taking a cruise the next day. Can you believe Norwegian airlines are closed on Sunday. Couldn't talk to customer service until Monday when they opened. Bad customer satisfaction;("
Plussat: "Crew on board tried to be friendly."
Miinukset: "Weight limit on our carry on bags made it basically impossible to carry anything on board. Had to check our luggage. Flight was delayed. Seats were so small and uncomfortable. Didn't specify that I was a vegetarian before the flight so I was fed chicken and told to pick out the salad and rice. Travel all the time and never had such a difficult time with an airline."
Plussat: "We were in premium economy with its 45-degree-recline seats, and thus got a little shut-eye. Staff were excellent."
Plussat: "The plane was clean and there was a lot of space for luggage."
Miinukset: "The seats seemed smaller than on other planes."
Plussat: "Flight was over 3hrs delayed with no reason given. Every steward on the plane was rude. The vegetarian meal was un-eatable."
Miinukset: "Flight was over 3hrs delayed with no reason given. Every steward on the plane was rude. The vegetarian meal was un-eatable."
Plussat: "Food"
Miinukset: "Seat space"
Plussat: "Excellent crew, clean and new plane, large windows and luggage compartments, comfortable seats with foot rest, spacious and clean. Great value ticket"
Miinukset: "Man staff on the ground at check in spoke a limited English."
Miinukset: "They refused to acknowledge us as we wanted to ask a question about boarding. And than boarding began. Wife is nearly blind and we were not allowed to go first."
Plussat: "The food was fine, but not really enough. Beer was available but not wine."
Miinukset: "The crew was indifferent and the boarding was disorganized. At the last minute I had to have my bag checked and wasn't given a receipt and my boarding pass was temporarily lost."
Plussat: "I thought the plane was beautiful and kept well and the staffand staff were friendly and helpful."
Miinukset: "I wish there was a music selection on the screen for entertainment"
Miinukset: "Flight was handed off to another airline - both airlines blamed each other for any problems. Misinformation regarding seat upgrades. Flight ran out of drinks."
Plussat: "Boarding"
Miinukset: "NO WI-FI"
Plussat: "I like so much the way we check in our luggages.We do it independently tho for those who needed help, it was a little more difficult"
Miinukset: "They donT offer free food. Even just hot coffee ot tea or milk would have been better. I had just once when we went in for the 1st time but for the other 3 flights there was none."

On a way to plain outside didn’t had a lift so it was hard to get there by myself and 4 months old baby with pram Changing table in place it’s so hard for baby

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "Flight left on time and left early"
Miinukset: "Endless sales in cabin of duty free items"
Plussat: "Everything was okay."
Miinukset: "I requested for assistance, for my little brother ( 1st time in Uk) Now this days they don’t got one because of Covid 19"
Plussat: "Crew were friendly"
Miinukset: "Chose priority boarding, waste of time so did everyone else. Long queues to board."
Miinukset: "More entertainment would've made the flight much better and less wait for getting on and off the plane"
Plussat: "Fast and efficient"
Miinukset: "Check in is a nightmare, questions are crazy even though you have paid extra for priority and 10kg carry on still had to check it in under the plane"
Plussat: "cheap"
Miinukset: "more cheap, hahaha"
Plussat: "Helpful, friendly crew"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Boarded on time, crew polite and friendly."
Miinukset: "Seating cramped and uncomfortable as usual with Ryanair."
Miinukset: "I saw how they through my bag and the broke my perfume"
Plussat: "Flight crew was very professional."
Miinukset: "Seats were uncomfortable. Be wary of "checking in early" costs - you can navigate to not have those fees just takes time. "Hidden" fees were unexpected - overall fee was OK."
Plussat: "The crew was working doing their service well, quick service and I got help at the airport from a very helpful gentleman in custom service."
Miinukset: "It was my fourth flight with Ryanair in one week and in all those flights it was super cold temperature in the cabin. I asked the flight attendants for a bit higher at every flight but they did not fix it. Crew said that the captain regulates it.. At each flight all passengers in the rows around me agreed that it was very cold and they said that its always cold and the crew never changes it anyway. They cannot expect anything getting warmer, it is always uncomfortable cold. The flights were horrible and uncomfortable because of just that detail. I have problem with my throat and breathing since then. It got irritated and soar. I am a regular flyer becuase of my job and tried Ryanair but it was the coldest trips ever."
Plussat: "The flight was slightly delayed"
Miinukset: "Not too much place for the legs"
Miinukset: "We arrived at the airport over 90 minutes before our flight and were never warned we’d be charged a hefty fee if we didn’t check in ahead of time. We did try to check in prior, but there was an error in my confirmation code and it didn’t work. They told us we couldn’t get on our flight, then charged us $487 euros to take a different flight and required us to check all our bags! A total scam and they were extremely rude!!"
Miinukset: "The plane arrived 12 minutes after we were supposed to have left. While a delayed flight isn't uncommon these days, there's usually at least an attempt at communicating that to the passengers. No such luck this time - we were all simply waiting and wondering."
Plussat: "Leaving"
Miinukset: "Security is ridiculous, cramped spaces, long lines, dirty."
Miinukset: "We are senior travelers and were unable to check in early due to tecnology issues. So we we went to the airport early. We arrived a half hour before the check in deadline ended. There were not enough agents at the booth and we waited and waited. By the time we finally got service we were past the two hour deadline, and we were charged an additional 220 euros. This was not due to an error on our part. We want afull refund. If we donnot receive some sort of satisfaction, rest assured we will never fly your airline again. Nor will we recommend it."
Plussat: "No much good about this flight. Just the price."
Miinukset: "Cramped seats, lousy service, no drinks, couldn’t understand flight attendant. Illiterate English. In short. Be prepared for a lousy trip but you get what you pay for."
Miinukset: "Had to wait for plane to be ready outside the building- on the street just upfront of the plain"
Plussat: "Finding an affordable flight to allow the family to get away for a weeks holiday that would otherwise not be possible."
Miinukset: "Having the family sitting separately on the flight as we were not able to afford to pay additional money to per book seats. But it was only a 2 hour flight so we coped. Think it would be a good idea if the airline didn’t just assume that because a child is 11 years old they are able to sit away from their parents. My son has additional needs and so although his chronological age is 12 years his developmental age is only 7/8 years so being sat away from his parents was very stressful for him. Maybe asking during booking if any of the party hav s additioonal needs would be a good idea."
Plussat: "Good price, timeliness"
Miinukset: "Known features-split seating,snow walk to plane,weird airports,non-stop service trolleys"
Miinukset: "Plane was late!!!!"
Plussat: "Left late but arrived on time."
Miinukset: "Cost of seat and priority far too expensive, got caught out or wouldn’t have purchased. Flight really cold next to window. Boarding sign went up and our plane had not even arrived. Got everyone standing in lines far too early, my husband can’t stand for long periods, so back was sore before even on flight."
Plussat: "Ryan air crew very good"
Miinukset: "No vegatarian food"
Miinukset: "The Lithuanian crew team was far too casual. Service as well. Informal."
Miinukset: "Confusion at the gate as two planes seemed to be boarding through the same gate. Then a long wait outside in the sleet, as steps to the back door of the plane had frozen and could not be used. Once again seated nowhere near my travelling companion. As we bought both tickets at the same time and printed the boarding passes at the same time, it looks like Ryan air deliberately seats people separately to force them to pay extra to change seats."
Plussat: "Ryanair was a great surprise. I am 1.79 in height the seats were not cramped, yes they do"
Plussat: "I like a quick and efficient boarding process."
Miinukset: "I don't like to sell foods in the airplanes."
Miinukset: "The flight was delayed for 1 hour"
Miinukset: "The flight was late by an hour."
Plussat: "Quick flight"
Miinukset: "Nothing free, not even a cup of water"
Plussat: "Crew are relatively nice people"
Miinukset: "Ryanair in general. The ridiculous queue to get on first so they don't decide to put your luggage in the hold. The cramped uncomfortable seats. The monumental number of attempts to get you to buy useless addons. Not to mention that they have now gone one step further and make you pay extra to sit with the person/s you booked your ticket with. If I was travelling with a small child I would be outraged. I along with every other person who can't afford a more expensive airline royally salute you on such a sensational farce."
Plussat: "N/A"
Miinukset: "None of the flight attendants had knowledge of the terrorist attackstbat had occurred, and did not acknowledge my fear and uncomfortability in boarding a flight heading towards the terrorist attacks. I would like Ryanair to consider giving me a full refund for this flight due to the poor customer service."
Plussat: "The air crew were excellent"
Miinukset: "Communications around boarding and gates was chaotic and our take off was delayed for over an hour. Staff were rude and unhelpful. They seemed confused themselves and found it difficult to communicate anything helpful to passengers"
Miinukset: "They charge for everything (including seat assignments, checking in at the airport). They couldn't accept U.S. credit cards on the flight, so food and drink purchases had to be in cash. They even charge for water."
Plussat: "NOTHING"
Miinukset: "THE HORRIBLE POOR SYSTEM TO HAVE TO GET OFF THE LINE TO HAVE TO GO PAY FOR OVERWEIGHT, THEN COME BACK TO COUNTER, THEN TAKE YOUR OWN LUGGAGE TO ANOTHER AREA WE ARE NOT USED TO THAT KIND OF LAST CENTURY SYSTEM IN THE USA YOU HAVE A LOT TO LEARN ABOUT CUSTOMER SERVICE, THERE IS NONE... I WILL NEVER FLY WITH RYANAIR AGAIN (NEITHER THE 34 OTHER PEOPLE IN OUR GROUP)"
Plussat: "I like the fact that the flight landed to my destination."
Miinukset: "I paid for extra luggage fees, and paid for an assigned very tiny seat. Crew members declined me to use bathroom but allowed other passenger to use it. The plane was delayed to depart on time, and no explanation whatsoever. For a original flight time of one hour and a half trip, the plane landed more than an hour later than scheduled, so it took almost 3 hours."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The actual airport in Santorini is a zoo and everything takes far longer than it should. There are countless lines to wait in and huge inefficiencies in the way they operate. This causes frustration but Ryan Air only added to that tenfold. They nickel and dime their customers for everything including charging 62 Euro for in person check in. They then charge for overweight and oversized bags but these are based on their unorthodox weight and size restrictions. The worst part of all of this is that after going through 3 lines, you then find out your bag is too big and are forced to go back to the gate agent to start the process over. The flight left late because of these delays. This airline is a joke and I would not recommend flying with them to my worst enemy!"
Miinukset: "Boarding was very slow, 30 minutes late taking off. Everything else was okay, nothing special but nothing wrong"
Miinukset: "The process of checking in online was very misleading. While checking in online, their website continuously glitched. It would jump back a page, add products that I did not want (such as early boarding) without me selecting those products, etc. Finally after quite some time, I was able to check out only with the products I actually wanted (luggage fees). I received a confirmation email, and therefore I assumed we were good to go. We arrived at the airport to find out according to the staff we had only partially checked in. They could see that we started the process but since we apparently did not fully check in, we were charged £90 (45 per person) to check in at the airport. When I emailed Ryanair customer service and explained the entire situation, they absolutely could not have cared less. As a seasoned traveler, this one really takes the cake for poor customer service. Absolutely the worst experience that I've had with an airline. I will never fly with them again."
Plussat: "on time, friendly crew, well organized"
Plussat: "Price only."
Miinukset: "Gathering in long queues, not enough room for seating and luggage, stewardesses not really nice and many other remarks."
Plussat: "I liked absolutely nothing."
Miinukset: "I showed up to the airport (Stansted) RIGHT on time to make the flight, but ran into several issues: 1. I was flying with an american passport, and the line to have my boarding pass 'stamped' to verify the passport was insanely long. 2. Missed the flight due to long commute within the Stansted terminal 3. Made it to the flight 25 min before takeoff, but was too late, so missed the flight. Had to wait in the terminal for 20 minutes for someone to come pick us up and drive us out of the terminal. 4. Ryanair customer service simply instructed me to rebook my flight online. They were not of any help. 5. I had a tight connection in Milan to the bus that would take me to the city, which i almost missed because my carryon bag had to be checked in. 6. Boarding was absolutely hectic, I was almost put on a flight to Greece instead of Milan. Stay away from Ryanair if you can."
Plussat: "on time"
Miinukset: "simple steps to guide passengers; for example sign with arrow where bus will stop or where passengers will board will help a lot"
Plussat: "All is done smoothly"
Plussat: "Initial price was good but a bait and switch if not a carry-on commuter."
Miinukset: "Check online was difficult to understand and took several attempts to complete. Expensive airport checking option was 45 Pounds. Birthday year started at 2000 and had to be scrolled back a couple of months at a time. Misunderstood adding luggage and had to pay 35 Pounds at a/p for 1 passengers bag. Hated the experience!"
Miinukset: "I have NEVER encountered such rude people working anywhere. The staff was impolite and abrasive. I had a question on my bag and they would not discuss with me. I will NEVER fly this airline again. On my vacation in Europe this trip, I flew five different airlines. All other airlines were wonderful - this one, absolutely NO Customer Service from check in to the flight. Staff were irritable. Unfriendly. I was told this is their reputation - horrible customer service and staff as they are a "cheap" airline. I've flown budget flights before - I've never dealt with any customer service like this!"

Varaa halvat Latvian lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
6.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
13 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
14 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
6.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
15 €
9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
16 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
18 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
6.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
19 €
9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
10.10.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
20 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
10.10.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
21 €
10.10.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
13.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
22 €
10.10.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
17.10.ma
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
23 €
5.10.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
10.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 05mRIX-HEL
24 €
20.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
26.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
25 €
9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
20.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mRIX-HEL
26 €
9.10.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 55mRIX-HEL
32 €
5.10.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 25mRIX-HEL
33 €
9.10.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 55mRIX-HEL
37 €
5.10.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
6.10.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 05mRIX-HEL
41 €
10.10.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
12.10.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 15mRIX-HEL
43 €
5.10.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 05mHEL-RIX
6.10.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mRIX-HEL
44 €
15.11.ti
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
22.11.ti
suora lentoairBaltic
1t 10mRIX-TMP
69 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
4 €
9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
5 €
5.10.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
6 €
20.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
7 €
9.10.su
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
8 €
14.11.ma
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
10 €
28.9.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
12 €
28.9.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
13 €
28.9.ke
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
14 €
20.10.to
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
15 €
4.11.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
17 €
11.11.pe
suora lentoRyanair
1t 05mHEL-RIX
18 €
28.9.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 35mTKU-RIX
35 €
12.11.la
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
38 €
20.10.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 50mTKU-RIX
39 €
3.11.to
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
40 €
19.10.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 55mTKU-RIX
41 €
3.11.to
1 välilaskuNorwegian
16t 25mHEL-RIX
42 €
11.10.ti
suora lentoairBaltic
1t 00mHEL-RIX
44 €
11.10.ti
1 välilaskuNorwegian
14t 30mHEL-RIX
45 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Latviaan

Tarjouksia paluulennolle:

Latvia - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

20 €
151 €
70 €
154 €

Selaa matkakohteita:

20 €