Etsi halvat lennot reitille Turusta $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

TKU — Suomi
6. tammikuu — 13. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 6/1
pe 13/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
2+ välilaskua alk. 146 €
Suora lento alk. 89 €
Rovaniemi
2+ välilaskua alk. 274 €
1 välilasku alk. 192 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

joulukuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

89 €

Keskim. hinta meno-paluu

294 €

Hyvä tarjous meno-paluu

167 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

115 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 9 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 31 %.
Lento Turku – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Turusta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kittilä 190 € yhdensuuntainen - 271 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista marraskuu sekä joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomeen on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 111% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Turku - Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Efficiency of the crew. The planes are small and outdated.

I upgraded to business class and service was excellent. Only negative thing was poor selection of entertainment.

I was booked in economy and was upgraded to business class by bidding for the upgrade. The business class experience was excellent. The seat was very spacious and comfortable. The meal service was provided by trolley service so each course was chosen at your seat so you could view each selection. The staff was very attentive and friendly. The only negative thing was the entertainment selection. There were few movies to choose from in comparison to other airlines I have flown.

Flight attendants were fantastic. Seemed to always be smiling. Came through just enough to check in. Very pleasant trip -- seats were comfortable especially for a nearly 9 hour flight!

Flight didn’t happen; it was cancelled. Chatdeal not taking responsibility to refund, even though they have my money.

Plussat: "The Crew was great. Friendly and attentive."
Miinukset: "Very small seat. Had a big person next to me and was quite uncomfortable"
Plussat: "Amazing crew, fast boarding."
Miinukset: "Uninspired food. I was served the same meals 30 years ago."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "Crew was great and the plane was comfortable. All the amenities were included in the price and that was a plus."
Miinukset: "Outstanding service, comfort, food, entertainment options May have been best experience ever flying"
Miinukset: "The food offering"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "The in-flight entertainment options were good."
Miinukset: "My seat was broken and when I alerted the attendant, in a rude tone, she replied “what do you want me to do?” Not exactly the friendliest experience. It was only compounded by the fact that when we were landing, another attendant insisted I put seat completely upright, and when I told her it had been broken the entire trip, she began forcefully shoving my seat. Not awesome."
Miinukset: "Got asked to leave my seat in row 3 for one further back because I couldnt pull up my ticket mid flight to show it was my seat. Their system had me in another row so I missed out on the extra service offered to that row."
Miinukset: "We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS."
Miinukset: "There was no food or entertainment offered."
Miinukset: "The flight was over 2 hours late leaving Copenhagen, and then we sat at the gate while they unloaded bags to find the luggage of some passengers who decided not to be on that flight. Then it was total chaos at O'Hare. Very few SAS ticket agents who were not prepared to deal with the many passengers who had missed connections. We spent the night on hard chairs in the airport when we could have been re-booked on a flight out that night if they had been at all organized and efficient."
Plussat: "Friendly service"
Miinukset: "Audio quality not great"
Miinukset: "If you want to have a different meal than what they offer, you have to contact customer service before hand. I never been on a flight so far, where there wasn’t a vegetarian option. So I was pretty surprised when they just offered beef fajitas. I asked for a vegetarian option only to find out there isn’t none. The flight attendant wasn’t super nice about it either, she just said you have to order it online. But at no point I got an email saying, if you want something different than what we offer, tell us! So that was pretty annoying..."
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Crew were very pleasant. Flight was smooth, even though did not leave on time & therefore arrived later."
Miinukset: "More selection of food, more variety of sandwiches and bread used."
Miinukset: "Handling of delay: - Massive delays and time wasted with individual case handling at the transfer centre in CPH when a more efficient group/bulk handling of passengers on the same flight with similar cases would make more sense. Handling of baggage during the delay. Un-necessary additional delays with baggage handling due to poor management."
Miinukset: "SAS has introduced hand luggage measurement and weighing at checkin, for a maximum of 17.5 lbs or 8 kg. SAS does not care if you have flown on another transatlantic carrier, which allows more than 8 kg. Then you need to start emptying your hand luggage at checkin. The whole checkin process was a big mess, the contract employees eg. at Heathrow do not help much (they probably do not do this to any other airline). SAS staff does not remind you to take your IDs and passport, medications etc. from your hand luggage, which is then checkedin luggage as opposed to hand luggage. It is obvious that transatlantic passengers have more hand luggage than many local passengers."
Plussat: "Crew were excellent, had a row to myself, luggage turned up quickly"
Miinukset: "No landing cards given!"
Miinukset: "The seats were far too narrow. At least I could put both feet under the seat in front of me!"
Plussat: "The service is nice, people are friendly, and good environment at airport!"
Miinukset: "The flight delayed too long...I was waiting total 8hrs in Copenhagen Airport! The first time I took SAS."
Plussat: "Very friendly crew Intime departure and arrival"
Miinukset: "It was extremely cold in the plane (I was in row 32). Many passengers had the blue blanket wrapped around them even over their head"
Plussat: "The flight crews were great. The entertainment on the long flight was good. The food was abundant."
Miinukset: "While in Stockholm we had a flight delay and multiple gate changes. The lack of communication was frustrating. The food was too spicy for my taste as well as my 2 yr olds. No options were offered on the menu."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Miinukset: "The seat next to me was open and they moved someone over next to me."
Plussat: "Good flight attendants and a plus for the early arrival."
Miinukset: "The lack of lounge access at the airport in Rome (Fiumicino). Not receiving any food/snacks on a three hour flight is quite poor."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Plussat: "Great flight"
Plussat: "plenty of space (very few passengers)"
Miinukset: "scary old plane and a (Estonian) crew with mediocre skills with the local language"
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "The leg room. The great service and attitude."
Miinukset: "The food... needs to be improved, even if it means charging a fee."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Miinukset: "The flight to Stockholm was late which made it stressful to make my connection to Seattle. However the SAS agent I talked to was very helpful."
Plussat: "The crew was knowledgeable, gracious and helpful for the entire flight. I enjoyed the mapping and camera feature of the plane. The selection of options for entertainment was a delight."
Miinukset: "How do you say to close for comfort but then one gets what one pays for and the economics are understandable yet I did not care for the cramped space provided."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Miinukset: "Business class ticket and traveled just like economy. Never advised when booking no business class. Boarding was like a stampede."
Plussat: "From finding affordable tickets to the moment we left the flight we had a wonderful experience again on SAS. Boarding was simple, we left on time, the flight was smooth and enjoyable, crew and food wonderful. It was a super experience so thank you SAS!"
Miinukset: "Nothing negative at all."
Miinukset: "Gate attendant in Stockholm was not pleasant to my travelling partner, when she was concerned about me being able to get on the flight in the rush from leaving the very delayed flight from Reykjavik. she was not empathetic; was unhelpfully directive, impatient."
Plussat: "Flight was breezy, no complains. Nice staff Food leaves room for improvement but over all a pleasant experience But please read below"
Miinukset: "So you lost my luggage.. These things happen. However.. If someone pays 8 k for a one way ticket you might be able to come to the conclusion that it's an urgent trip as is. And respond or /and follow up so that I know what to do as far as cancel all things and /or max out my cc to get the things I need. Nothing from you, no word. No one picking up the phones. 8 thousand dollars worth of silence."
Plussat: "We had 1 hour delay from Goteborg to Stockholm. When we arrived at Stocholm we had only 15 minutes for the next flight. I had to run 05. mile from Terminal to Terminal 5 to catch the next flight. I almost got heart attack due to stress and running. When I arrived at the gate the flight from Stockholm to Tampere had also 30 minutes delay. So unecessary stress and sweating and worrying.."
Miinukset: "The scheduling"
Plussat: "Punctuality"
Miinukset: "Gate changes on both sectors, second one was inconsistent, was too far. Can't comment about food as i didn't buy it"
Plussat: "Staff was very helpful and flight was comfortable."
Miinukset: "The inflight beverages are totally over priced. $3.00 for a coke and $9.00 for wine. the snacks were overpriced. Two hour flight but did not offer the use of the entertainment console."
Plussat: "Everything was great! And it got better because of all the amenities we had because of the delay :)"

worst boarding experience ever, the agent would not allow family boarding. was super rude and would not provide his name.

Great leg room and very clean plane nothing could be better 😁

Plussat: "Very friendly"
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Plussat: "The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane."
Miinukset: "There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass)."
Plussat: "Nice stuff."
Miinukset: "Probably teleportation?"
Miinukset: "Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late."
Plussat: "The crew, plane and airport was great!"
Miinukset: "Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination."
Plussat: "The crew, plane and procedure was all great."
Miinukset: "Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing."
Miinukset: "The crew might be greeting passengers onboarding."
Miinukset: "Being on time"
Miinukset: "At least a complimentary glass of water or juice in Economy."
Miinukset: "Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way"
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Miinukset: "no food or water in economy - for a 5 hour flight."
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "Small compliment from Air France was lovely and unexpected"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Plussat: "Modern airplane"
Miinukset: "Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous"
Plussat: "the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least."
Miinukset: "the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them."
Plussat: "Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other."
Plussat: "We went to Tallin by taxi 5 hour Air Baltic gave for voucher We are group of 8 frends"
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Plussat: "On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff."
Miinukset: "Nothing, all was good."
Miinukset: "They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!"
Plussat: "Everything was in time. Baggage I handked in the Riga airport and received it in Larnaca, no problems"
Miinukset: "bag measure frames in Riga airport used for aB are smaller than in most airports, as a results we were asked to check some bags in at the last moment. we have had connecting flight through Riga with two hand bags. lets call them big and small. judge by yourself: flight, aircraft, small, big ->Riga CS3, on board, on board Riga-> DHC 8-400, on board, check in ->Riga DHC 8-400, on board, on board Riga-> CS3, check in, check in as you see, the same bags on the same aircraft were allowed or disallowed by the same company based on weather one flies to Riga or from it. i believe there is absolutely no purpose for doing last second interruptions of such kind"
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "Enough said"
Plussat: "It got me from point A to point B."
Miinukset: "Seat was uncomfortable and next to an odorous toilet."
Plussat: "They did provide a 6 euro food voucher once it was clear the flight was going to be over 2 hours late. The flight and land crew did their best to keep everyone calm under bad circumstances."
Miinukset: "Flight was just under 3 hours late (long enough to kill most of the day, but just under what is needed to pay compensation). First they said it was problems in Amsterdam, then problems with the plane, then traffic in Amsterdam. It was hard to tell what was true and what was avoiding penalties (it is possible that equipment issues caused them to lose their spot, and get caught in traffic delays). I hate that they charge 2.5 euros for water on the flight. Their carryon rules only allow us to take the smallest of bags (smaller than other airlines) but when I got on the plane, lots of people had medium sized carryons."
Plussat: "I was surprised by the professionalism of air Baltic employees. They dressed well."
Plussat: "It's very inexpensive, especially if you fly with only with a carry-on luggage. On-board service has always been excellent."
Miinukset: "The check-in process is horrible, regardless of the airport you are flying from. It's just the trademark of Air Baltic. I learned my lesson and pay extra to use the priority check in line, as well as boarding. Otherwise you end up staying in a VERY long line. This time I was bumped from the seat that I picked when booking my flight, which was still assigned to me when I checked in online. No explanation or heads-up, I was just handed a paper boarding pass when I checked my bag, and only after I was past security line I realized that I was bumped from row 4 to row 10. I was able to get a seat in row 4 again at the gate, but not the same seat. Also, there was no priority boarding, even though I paid for it. Given this experience I will only fly this airline if I can get away with a carry on, thus avoiding the check in desk altogether."
Plussat: "Flight was on time which was surprising given a late snow storm in Tallinn."
Miinukset: "The flight was fully booked, and the system re-assigned seats for a number of passengers. This created confusion as passengers arrived to their assigned seats to find other passengers in the seats. There also appeared to be a miscommunication between the crew as some crew members said to passengers whose seats were taken they should sit anywhere, whereas other crew members tried to get everyone back in their assigned seats. This was frustrating. Also the overhead bin lockers are very difficult to open"
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "Things moved along fairly well, especially once I was in Riga. The hour layover stressed me out because I wasn't sure if I'd make it to my connection in time, but the airport was not crowded so I managed to get through passport control fairly quickly and made my flight."
Miinukset: "Flight left a late, which was stressful with an hour layover in Riga where I had to go through passport control. Was very stressed, but made it with ten minutes to spare before my connection boarded because the airport happened to be not crowded."
Miinukset: "I tried to check in on my phone and the app did not allow me. The only way was buying lunch in order to move on with the check in process. I decided to get to the counter and the person charged me US$ 35 euros only for checking me in (even though their app had problems to check in). They charged me in total US$ 100 for checking in and checking my luggage. The service was terrible, especially from the person at the counter. In addition to all that, my luggage did not arrive to the final destination and was lost for an entire week. Every time I called the airline, they were charging me per minute even though they were the ones who lost my suitcase."
Plussat: "The flights were on time, and the Riga airport was efficient."
Miinukset: "The planes seemed very old and rickety. One was an old propeller plane that looked like it had a large patch. The second plane was so old that It was very difficult to open the overhead storage compartments. Both planes rocked side to side during takeoff and landing. I couldn't figure out how to check baggage online through Kayak, and it cost €40 at the airport. It got me where I needs to go, but with the baggage fees, it turned out to be about the same price as other airlines, and I wouldn't recommend the planes for people with any flying anxiety."
Miinukset: "After barely making too tight a connection, all food and beverage needed Euros or European credit card. My Visa wouldn't work. Finally after I broke down (blood sugar way too high) the stewardess gave me a glass of water. Never will I use the money grubbing airline again"
Miinukset: "Riga to vilnius delayed 2 hours"
Miinukset: "Uncomfortable, cramped."

Varaa halvat lentoliput $Turusta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 50mTKU-HEL
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 55mHEL-TKU
146 €
10.1.ti
suora lentoFinnair
0t 40mTKU-HEL
7.2.ti
suora lentoFinnair
0t 40mHEL-TKU
177 €
10.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 10mTKU-HEL
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mHEL-TKU
189 €
10.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
0t 40mTKU-HEL
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mHEL-TKU
192 €
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mTKU-HEL
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 20mHEL-TKU
202 €
10.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mTKU-HEL
7.2.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
0t 40mHEL-TKU
233 €
10.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
0t 40mTKU-HEL
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 50mHEL-TKU
233 €
26.1.to
suora lentoFlexFlight
0t 30mTKU-MHQ
27.1.pe
suora lentoFlexFlight
0t 30mMHQ-TKU
269 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mTKU-RVN
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mRVN-TKU
274 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 50mTKU-RVN
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 30mRVN-TKU
281 €
26.1.to
1 välilaskuFinnair
26t 35mTKU-MHQ
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
3t 20mMHQ-TKU
293 €
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
8t 30mTKU-RVN
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
2t 55mRVN-TKU
300 €
19.1.to
1 välilaskuFinnair
11t 55mTKU-RVN
23.1.ma
1 välilaskuFinnair
6t 20mRVN-TKU
301 €
19.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 50mTKU-RVN
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 35mRVN-TKU
313 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
2t 50mTKU-RVN
14.1.la
1 välilaskuFinnair
26t 55mRVN-TKU
343 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 35mTKU-MHQ
27.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 20mMHQ-TKU
346 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mTKU-RVN
23.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 30mRVN-TKU
384 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 50mTKU-RVN
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 35mRVN-TKU
417 €
29.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
40t 25mTKU-RVN
1.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 45mRVN-TKU
519 €
29.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mTKU-RVN
1.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 45mRVN-TKU
554 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.6.to
suora lentoFinnair
0t 35mTKU-HEL
89 €
6.1.pe
suora lentoFinnair
0t 40mTKU-HEL
91 €
1.6.to
1 välilaskuairBaltic
9t 25mTKU-HEL
100 €
26.1.to
suora lentoFlexFlight
0t 30mTKU-MHQ
132 €
6.1.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
5t 00mTKU-HEL
153 €
1.6.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 40mTKU-HEL
174 €
26.1.to
1 välilaskuFinnair
26t 35mTKU-MHQ
176 €
14.12.ke
1 välilaskuFinnair
2t 50mTKU-RVN
192 €
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mTKU-HEL
213 €
1.6.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 50mTKU-HEL
214 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 35mTKU-MHQ
226 €
16.1.ma
1 välilaskuairBaltic
9t 25mTKU-HEL
228 €
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 50mTKU-HEL
257 €
6.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 45mTKU-HEL
357 €
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 00mTKU-HEL
361 €
14.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mTKU-RVN
665 €
14.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 00mTKU-RVN
796 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turku - Suomi

Lähtö:

Turku (TKU)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

146 €

Selaa matkakohteita:

146 €
274 €