Etsi halvat lennot reitille Virosta $[4322-Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— Lappi
6. tammikuu — 13. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 6/1
pe 13/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

tammikuu

Halvin lento

117 €

Keskim. hinta meno-paluu

316 €

Hyvä tarjous meno-paluu

316 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

106 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 4 %.
Lento Tallinna Ulemiste – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Virosta - Lappi reitille

Suositut 3 lentoyhtiöt, jotka lentävät Virosta Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Its right

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Everything about the flight was pleasant - crew to taxing and landing.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Our family booked three seats. The entertainment screen in front of one seat froze on the third hour of flight. Even though I complained about it to two crew members, they promised, but in reality did not try to resolve the situation. I guess the attention to passenger needs could be improved. I appreciated if one of flight attendants could replace the broken screen with any other way, for instance, coloring book or a notebook for a child, who was left w/o working screen. Otherwise, FINNAIR is a fantastic company ! Thank you !

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The flight was very comfortable but we ended up paying an extra $300 more for each ticket for seats and baggage. We should have been told in big bold letters that there would be extra charges for everything else.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Boarding was two-step, checkin then wait then enter the aircraft. Aircraft was very old, seats worn and even ripped. No entertainment. Feed was very basic - a warm sandwich in a plastic wrap… crew was ok, a bit cold and stern but otherwise polite

The check in operator

Plane delayed at 22PM

Got passed over during the first drink service. Second service was more agreeable. Passengers are allowed to prop their feet up on the backs of the seats in front of them and to play their devices without headphones so everyone has to listen to it?For 4 hours. Why does this go unchecked? Is the comfort of a single passenger more important than all the others? I normally have nothing but good things to say about Air France but they missed the mark today by a wide margin.

Plussat: "Feel like reacist Company"
Miinukset: "I didnt like the treatment of the crew."
Plussat: "Seats ok. Crew is super. Drinks offered"
Miinukset: "Nothing, AF rocks"
Miinukset: "The Premium Eco seats are a catastrophe. They don't recline: the seats only slide down slightly but the upper part of your body doesn't move much. This makes for a poor experience, especially on a night flight. Except if you need the extra width, Eco has better value."
Plussat: "I"
Plussat: "The rest area"
Miinukset: "The airport was cold and it should be warmer"
Miinukset: "Staff Curtsy and overall gestures!!"
Miinukset: "2 hours delays from LAX to CDG then additional two hours delay from CDG to CAI, this is disappointing"
Plussat: "The seats were bigger across the shoulder area and had more padding than some other budget airlines."
Miinukset: "Wish there was more elbow room in the seat. I am a big guy and I was having to squish myself so as to not interfere with my neighbor"
Miinukset: "Seats are not comfortable for long haul. Airbus 380 premier economy. Not enough reclining and leg support."
Miinukset: "Flight was delayed"
Miinukset: "the tray was broken and the water felt all over. the flight was 1 hr delayed. All of us stood the 1 hr waiting to know what's next. We could sit."
Miinukset: "They made me check my carryon rolly which is allowed on every other plane in the world, which meant going all the way back into a chaos of hundreds of people to check in. Because I had a connecting flight to New York in London, the check in caused many problems...and everything inside soaking wet"
Miinukset: "Really hard to get boarding passes online"
Miinukset: "Lost my luggage."
Plussat: "great food, entertainment and seat comfort"
Miinukset: "nothing"
Miinukset: "Better in flight entertainment"
Miinukset: "The fligh Washington delay more than a hour"
Miinukset: "10 minutes late to the airport....... No help, no refund, no nothing. Never using you again"
Plussat: "Good selection of movies"
Plussat: "It was on time"
Miinukset: "Hard seats Boarding was 35 min delayed"
Miinukset: "Flight was delayed by 1h30min, so we arrived very late"
Plussat: "The service was very professional."
Miinukset: "Everything went well."
Miinukset: "Crew not only lacked sensibility to understand the purpose of an emotional support dog but kept harassing me about the dog being tied to my seat. At some point a flight attendant even tried to touch my dog, invading my personal space. When the dog rightfully acted defensive trying to protect me, the crew member started threatening me that he would have the dog sent to cargo, the last thing a person with an emotional support pet wants to hear. Extreme lack of professionalism."
Plussat: "It was ok fligh"
Miinukset: "Food was not so good"
Plussat: "Fine for a 45-50 minute regional flight."
Miinukset: "Wouldn’t be great for long-haul flights."
Plussat: "Free snack and drinks. Good service."
Miinukset: "Booked assistance and got dumped at the gate 3hrs before departure, no English spoken and didn't even ask if my mum needed the bathroom or if we wanted to do some shopping. Just in a rush to get rid of us. Flying only KLM from now."
Miinukset: "The company simply lets passengers board a fulled booked flight with far too much luggage. Result, take off 20 minutes late because there was not enough room for luggage in the overhead compartments. I was flying with just a small backpack that went under the seat"
Plussat: "Very poor sound quality on the earphones. Made it very difficult to watch a movie and almost impossible to listen to music."
Miinukset: "Its been a week. My trip has ended. I still do not have my bags. Terrible customer service."
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "MD planes are old and not very comfortable."
Plussat: "This is what happens when you get roped in by a low price."
Miinukset: "Disorganization which led to not being able to pre-purchase baggage. Then bad info at airport which led to multiple trips through security trying to make weight on a bag that should have been checked but was told didn't need to. Ended up missing flight, having to rebook at full fare and no one knows where the bag that was checked is. STAY AWAY!"
Plussat: "Crew very professional and nice food Boarding process well organized"
Miinukset: "Poor seat comfort in business class and no entertainment for a flight lasting more than 1h"
Plussat: "Flight was only 50% full. Room to spread out."
Miinukset: "Leg room cramp. Flight arrived late as a result missed connection home."
Plussat: "The crew is great, with their typical slightly humourous and casual French attitude. Great collection of international quality movies."
Miinukset: "Average and disappointing sitting space. The vegan lacto-ovo meal is disappointing."
Plussat: "the Airline"
Miinukset: "The Airport, Security, Boarder control."
Plussat: "Arrived on time"
Miinukset: "Cattle car accommodations"
Miinukset: "Clean. Courtesy of staff on plane."
Plussat: "movies were good, crew was great. Comfy seats. It was really as nice as an economy flight could be."
Miinukset: "delayed flight, hot overall plane, personal TV malfunctioned a lot"
Plussat: "It was a short flight."
Miinukset: "Seat to seat space OK for anyone under 4 ft tall. Pressed intoth seat framein front, I couldn't even turn or get my feet under the seat to extend."
Miinukset: "Wheel chairs for my ill and aged parents was not provided"
Plussat: "I like that they still feed you and provide alcohol for free, even on a 40 min flight (unlike BA)."
Miinukset: "At one point during the flight I took a video out of my window with my camera, a member of the cabin crew barked at me in French. In bewilderment I asked her in English to repeat herself and she sarcastically repeated what she had said, in French, I asked for her to speak in English (which she had done to me previously on this Paris to London flight) yet again she scolded me in French. I was left absolutely none the wiser and it left a bad taste in my mouth."
Plussat: "Crew are efficient and friendly."
Miinukset: "Very small plane."
Plussat: "After riding in premium economy for the 8 hour flight we had, this one wasn't the same. No tvs, way less leg room, we were able to have a window seat which was great for my sister since before we didn't have the window seat option. The snack was good also."
Miinukset: "After riding in premium economy for the 8 hour flight we had, this one wasn't the same. No tvs, way less leg room."
Plussat: "There were 4 of us flying from Atlanta, there was a great amount of leg room, tvs were nice, remote control for the tv fit into the seat, the way the plane was laid out, the 4 of us sat in a middle row, which meant no window seat (which my sister was disappointed), dinner options were great, wine was complementary"
Miinukset: "My only problem was that there wasn't any air flow and until someone told them how hot they think it is, it was a very sweaty situation. I couldn't sleep because of how hot it was and I didn't think to tell the crew because I didn't know they would care."
Plussat: "Warm and elegant service"

Delayed an hour

koneessa oli liian kylmä

No confort

Looong delay.

There were no info about 55 eur thst I had to pay, I have back with same aircraft and didn't had to pay any fees, it would be nice if you could said before. Maybe I don't have anough money

I had problems with the stairs but the lady boarding the flight got me assistance (something I had tried to get online but had issues with). I also was mistaken with my understanding of something and she was calm and polite in all ways. Highly professional and great staffing. I haven't always had good things to say about Ryanair, but this trip has improved their standing in my mind.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "Cheap! And fast"
Miinukset: "No everything was perfect"
Miinukset: "Punctuality"
Miinukset: "Ryanair pricing / baggage is so rapacious but it does keep ticket prices down...."
Miinukset: "I pre booked and paid for an isle seat and was given a window seat. The plane was so hot and had no air-con, the people I were sat next to kept asking the girls to put it on but they didn’t"
Plussat: "Although we were over a how late leaving the cabin crew were professional and polite. An absolute credit to the company."
Miinukset: "Make all seats non-recline and more sturdy, I don't want to be able to feel the person behind leaning on it or their knees pushing through into my back."
Plussat: "The flight was smooth."
Miinukset: "Seats very hard and uncomfortable. No food or water provided unless paid for. No entertainment onboard, not even a magazine."
Plussat: "Staff is really fine."
Miinukset: "There was no food and drinks at the flight. Not even the water. Also I dont understand the point of priorirty biarding as 90% of passengers were on that row."
Plussat: "We landed before time"
Plussat: "- very kind and professional crew"
Miinukset: "- boarding was late - did not get actual notice that plane IS GOING to be slightly delayed (only email that it MIGHT happen)"
Plussat: "Punctuality"
Miinukset: "Airport personal seems to pick and target few people only to force the new bag policy on whilst others go through unquestioned. I wasn’t involved but could how some people from a different national background seemed targeted by ground staff"
Plussat: "The flight was fine, we arrived safely."
Miinukset: "All the “sales pitches.” Hard landing."
Plussat: "Excellent pilots did their job very well, despite bad weather."
Plussat: "Price, flight crew."
Miinukset: "The gate was in a sheet-metal hangar outside the terminal alongside the parked plane, no bathroom or seating. We had to line up for the plane outside in the night air for 30 minutes before boarding. We were overcharged for checked baggage."
Plussat: "Speedy check in at chaotic Crete airport Paying extra for priority boarding and taking carry on bags inside the cabin was worth it"
Miinukset: "Pay 68 euros for 5 kg excess luggage"
Plussat: "The flight itself was great.... just the 90 min delay that put a downer on things."
Miinukset: "The 90 minute delay was a bit of a killer... also we where not told about the delay when checking in our hold luggage.... one of my party smoke and where a bit put out to find out about the delay once they had gone through customs etc and then couldn’t smoke."
Plussat: "Quick and efficient staff."
Miinukset: "Whole. Families split up , inc young children, one group of ten spread all round the plan. Just two of us me row 27 better half row 8 ! Only Jet 2 do this too to punish you for not paying to sit together."
Miinukset: "I don't think it was very clear when I made the reservation that paying for a checked bag was only one way. I would like to have some reminder or notification that I had selected only one way. I was surprised to have to pay for the bag on the way back. And it was significantly more than on the website."
Plussat: "The price"
Miinukset: "The flight was delayed by 2 hours and when calling the customer service representative they couldn’t even confirm the delay of the flight."
Plussat: "The crew was friendly and helpful."
Miinukset: "The flight was delayed and even the crew seemed to be getting no information about it. Ryanair did nothing to compensate their passengers for a 2 hour delay."
Plussat: "Crew was nice"
Miinukset: "Boarding delayed 30 minutes without a heads up. Crew allowed kid to run the aisles and listen to loud show without headphones. Had to walk to a different terminal to pick up our bags."
Plussat: "Friendly crew"
Miinukset: "No seat pocket"
Plussat: "Crew were ok"
Miinukset: "Flight was delayed 3 times, no information given why. We were in priority and allowed down the stairs then kept there for 10-15 minutes. Boarded a bus to the plane then we couldn't get on as there was an issue with the steps. Took off after the final delayed time. On landing, we were told the airport was short of ground crew so we had to wait to steps and once off had to wait for 15-20 minutes for the baggage lane to be announced."
Miinukset: "No way to print boarding pass. Suitcases were soaked in the rain."
Plussat: "The price of the ticket"
Miinukset: "Nothing!! No place for the legs, minimum !!!! No option to move the seat back !! All the flight the light was On"
Plussat: "Good flight times and on-time flight arrivals. Helpful crew and plenty of crew passes with drinks & food."
Miinukset: "Nothing to criticise."
Plussat: "Cheap n cheerful, budget airline."
Miinukset: "Payed extra for priority boarding to keep our hand luggage with us, seemed a bit chaotic, sure it was just anyone walking on with their cases. Didn't really understand any announcements by cabin crew in the not so good broken English, they speak."
Plussat: "The flight itself was ok. Good landing by the pilot in stormy conditions. Thank you!"
Miinukset: "It's the booking process and all the hidden ad-ons that will deter me from flying with Ryanair again. I paid CAD $130 for a seat plus $60 for a checked in bag (all together $190),a very expensive price to pay for a "low cost" no service airline. Your boarding pass printing fees and very early check in fees are very silly. Many better low cost airlines out there."
Plussat: "The crew and polo te where very helpful and the plan e arrived on time."
Miinukset: "Everything was good!!"
Plussat: "The price was very cheap as I booked half a year ahead. Flight was on time. Boarding was quick and efficient."
Miinukset: "Not enough room for legs. You have to pay for everything else except for the flight but this is Ryanair and it's understandable."
Miinukset: "They didnt took care for me reach my destination. Even After they they new that was ryanair mistake."
Plussat: "Everything"
Miinukset: "nothing"
Miinukset: "Spraying perfumes on board to sell it is inappropriate, people can be allergic to smells, don't like it, even big malls with huge departments and open floors don't do this"
Plussat: "Everything was quick and efficient from check in to baggage pickup."
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "As we were not allowed to board flight from Milan to Lourdes as I stated previous we never boarded this flight and after spending day in Milan airport with no assistance had to go to an other airport to find passage. It cost us another fare for 10 persons and no Ryanaire were un helpful. Would not fly again with Ryanare and would certainly not recommend them. None of the phone no we were given worked."
Plussat: "Very badly handled delay .Letting people line up at the gate even though they knew the aircraft was still at least 40 minutes from arrival .No announcements letting anyone know what's going on .Then letting us board only to be stuck in a stair well with door locked for 10 minutes and then on the tarmac for 15 minutes while the aircraft was being prepared ,It also staring raining .this is not how to run a airline .Perhaps training is needed from the likes of AirAsia"
Plussat: "We didn't crash"
Miinukset: "Our flight was late to take off, and had to queue for 30 minutes at Shannon - before the plane had even landed. At stansted then had to get a long bus to the terminal and wait on the bus for 10 minutes because they couldn't open the doors. Luckily after a sprint to the station we made the last stansted express of the evening (£28 return each - 'London' airports for you)"
Plussat: "The on time flight"
Miinukset: "The kids kicking my seat from behind"
Plussat: "There is nothing that I like about this trip. It was a horrible experience and probably it will be my last time booking with Kayak. And I will make sure to let friends and co workers know to not use this website, unless you do something about this issue."
Miinukset: "Our flight was at 6:35am from Rome to Greece. We took an Uber to get to Ciampino Airport cause the trains don't work until 4:30 or 5am. So we get to this crappy airport and it was closed. We see people sitting outside in the stairs, sleeping on the few benches that was there and on the ground. Finally around 4am the airport opens and have to be in line waiting another half an hour for the people of Ryanair to come to the counter. When is our turn they told us that we have to go to another counter around the corner to pay for the laugagge and because we didn't print our ticket I tried to print my ticket all day the day I bought it and the website didn't allow me. I kept requesting for a code over and over again thinking I was doing something wrong but the bottom to click just didn't process anything. So I thought with my confirmation number for the booking I will be fine at the airport to get my boarding pass. Well no. They charged us 50 euros per laugagge,, that didn't have any extra weight (11 kilos each laugagge and 50 euros for not printing the ticket. So we paid 300 euros for the 3 of us Now I know why the website didn't accept the request to print the tickets on line cause they wanted to charge ppl extra. And I was not the only one with this issue there were other people in line with the same problem. This is one of the worse airlines ever! Totally scam. They don't give you nothing on the flight not even water. Cause they try to sell it to you. Food, water, snacks. Beware this company is a scam and provide a horrible costumer service."
Plussat: "dont expect features and comforts for a cheap flight!!"
Miinukset: "When we got to the airport it was hard to figure out where we were supposed to go. Our boarding passes said we had to check in at the check luggage desk. It turned out that we would not have had to wait in line since we did not have to check baggage. I don't know why they need to check papers there since we already had our boarding passes."
Plussat: "Nice staff"
Miinukset: "I was charged extra for insurance even though I didn't buy it. This feels like a trick. No soap in bathroom"

Varaa halvat lentoliput $Virosta Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

20.1.pe
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
24.1.ti
1 välilaskuFinnair
2t 30mRVN-TLL
247 €
7.1.la
1 välilaskuFinnair
6t 20mTLL-RVN
14.1.la
1 välilaskuFinnair
7t 50mRVN-TLL
260 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
14t 50mTLL-RVN
28.1.la
1 välilaskuFinnair
8t 50mRVN-TLL
335 €
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
14t 50mTLL-RVN
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
10t 05mRVN-TLL
343 €
7.1.la
1 välilaskuFinnair
20t 30mTLL-RVN
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
6t 05mRVN-TLL
353 €
8.1.su
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
15.1.su
1 välilaskuFinnair
22t 05mRVN-TLL
360 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
3t 55mTLL-RVN
25.12.su
1 välilaskuFinnair
2t 40mRVN-TLL
361 €
7.1.la
1 välilaskuFinnair
20t 30mTLL-RVN
15.1.su
1 välilaskuFinnair
19t 05mRVN-TLL
362 €
22.12.to
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
23.12.pe
1 välilaskuFinnair
12t 20mRVN-TLL
369 €
22.12.to
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
23.12.pe
1 välilaskuFinnair
6t 05mRVN-TLL
375 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTLL-RVN
30.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 40mRVN-TLL
377 €
16.2.to
1 välilaskuFinnair
2t 45mTLL-RVN
22.2.ke
1 välilaskuFinnair
22t 25mRVN-TLL
381 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTLL-RVN
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 55mRVN-TLL
453 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 40mTLL-RVN
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 55mRVN-TLL
477 €
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 25mTLL-RVN
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 00mRVN-TLL
479 €
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 20mTLL-RVN
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 35mRVN-TLL
483 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mTLL-RVN
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mRVN-TLL
509 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 40mTLL-RVN
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 40mRVN-TLL
523 €
26.12.ma
1 välilaskuRyanair
14t 00mTLL-RVN
3.1.ti
2 välilaskuaRyanair
26t 00mRVN-TLL
548 €
22.12.to
2 välilaskuaAir France
9t 10mTLL-RVN
23.12.pe
2 välilaskuaAir France
29t 00mRVN-TLL
947 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

25.1.ke
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
117 €
19.12.ma
1 välilaskuRyanair
14t 00mTLL-RVN
118 €
25.1.ke
2 välilaskuaRyanair
21t 35mTLL-RVN
126 €
18.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 40mTLL-RVN
139 €
20.12.ti
1 välilaskuFinnair
10t 45mTLL-RVN
154 €
25.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 25mTLL-RVN
176 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
3t 10mTLL-RVN
177 €
16.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 15mTLL-RVN
190 €
17.12.la
1 välilaskuFinnair
2t 40mTLL-RVN
193 €
19.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 25mTLL-RVN
219 €
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 45mTLL-RVN
245 €
17.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mTLL-RVN
253 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 40mTLL-RVN
273 €
16.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
5t 35mTLL-RVN
279 €
20.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 10mTLL-RVN
286 €
21.12.ke
2 välilaskuaAir France
9t 10mTLL-RVN
519 €
21.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mTLL-RVN
587 €
22.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 55mTLL-RVN
592 €
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 40mTLL-RVN
599 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Lappi

Selaa lähtöpaikkoja:

247 €

Selaa matkakohteita:

247 €