TLL - RVN

Etsi halvat lennot reitille Tallinnasta $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

TLL — RVN
30. marraskuu — 7. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 30/11
ke 7/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

238 €

Keskim. hinta meno-paluu

300 €

Hyvä tarjous meno-paluu

320 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

184 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 22 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 30 %.
Lento Tallinna Ulemiste – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Tallinna - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Tallinnan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 184 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 320 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Tallinna – Rovaniemi löytyy keskimäärin 46 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan heinäkuu, elokuu ja syyskuu. Halvin kuukausi lentää: heinäkuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tallinnasta - Rovaniemelle reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Tallinna Ulemiste - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4310 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Its right

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Everything about the flight was pleasant - crew to taxing and landing.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Our family booked three seats. The entertainment screen in front of one seat froze on the third hour of flight. Even though I complained about it to two crew members, they promised, but in reality did not try to resolve the situation. I guess the attention to passenger needs could be improved. I appreciated if one of flight attendants could replace the broken screen with any other way, for instance, coloring book or a notebook for a child, who was left w/o working screen. Otherwise, FINNAIR is a fantastic company ! Thank you !

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The flight was very comfortable but we ended up paying an extra $300 more for each ticket for seats and baggage. We should have been told in big bold letters that there would be extra charges for everything else.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Varaa halvat lentoliput $Tallinnasta Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

17.1.ti
1 välilaskuFinnair
3t 10mTLL-RVN
24.1.ti
1 välilaskuFinnair
2t 30mRVN-TLL
238 €
19.1.to
1 välilaskuFinnair
4t 00mTLL-RVN
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
2t 40mRVN-TLL
239 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
3t 10mTLL-RVN
24.1.ti
1 välilaskuFinnair
4t 45mRVN-TLL
249 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
2t 45mTLL-RVN
21.1.la
1 välilaskuFinnair
2t 30mRVN-TLL
259 €
11.3.la
1 välilaskuFinnair
5t 00mTLL-RVN
18.3.la
1 välilaskuFinnair
4t 45mRVN-TLL
260 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
2t 50mTLL-RVN
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
2t 40mRVN-TLL
269 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 00mTLL-RVN
24.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 30mRVN-TLL
280 €
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 05mTLL-RVN
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 05mRVN-TLL
305 €
11.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 40mTLL-RVN
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 50mRVN-TLL
332 €
3.3.pe
1 välilaskuFinnair
17t 00mTLL-RVN
7.3.ti
1 välilaskuFinnair
23t 05mRVN-TLL
348 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 05mTLL-RVN
24.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 45mRVN-TLL
350 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 05mTLL-RVN
24.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 25mRVN-TLL
417 €
11.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 05mTLL-RVN
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 05mRVN-TLL
533 €
11.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 40mTLL-RVN
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 05mRVN-TLL
560 €
2.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 15mTLL-RVN
9.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 40mRVN-TLL
746 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 00mTLL-RVN
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 10mRVN-TLL
831 €
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 05mTLL-RVN
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 10mRVN-TLL
1063 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tallinna - Rovaniemi

Lähtö:

Tallinna (TLL)Viro

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

239 €

Selaa matkakohteita:

239 €