Etsi halvat lennot reitille Alicantesta $[4322-Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ALC — Lappi
29. joulukuu — 5. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 29/12
to 5/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Lappi lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRovaniemi
1 välilasku alk. 208 €

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lappi

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Alicantesta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Rovaniemi 173 € yhdensuuntainen - 636 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Alicantesta on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 16% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lappi lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Alicante-Elche - Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4310 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Delays, re-routing upon re-routing, and lost luggage.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

A330 were a bit older and started to look a little run down but with the correct seat selection in business (even A seats) a very comfortable ride. Crew was fantastic

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

I have no opinion

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Everything about the flight was pleasant - crew to taxing and landing.

You always lie about the check bags. Had to pay for a checked bag AGAIN!!!!

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

crew members were good.Ground personal was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

On time, crew great, could not get boarding passes online was not able to access

Provide snacks

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

We thought that we needed to be at the airport 3 hours early because we were returning to the US. It turns out that since we were flying to Helsinki first we only needed to be there 2 hours in advance. Check-in in Stockholm was confusing b

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

.

;)

Good

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Tickets were cheap but it says no where that food was not included, I travel Austrian, Swiss and Turkish airlines all the time always food is included, never flew Norwegian again

Plussat: "I can’t travels"
Plussat: "nothing particularly good—-getting off the plane was a va relief"
Miinukset: "due to my seating, i was freezing...i had to buy my own blanket for 5 euros and this was no be more than a sheet!"
Plussat: "The ticket was affordable"
Miinukset: "The baggage rules are dubious at best."
Miinukset: "Delays with little explanation of what was going on. Loaded the bus, the unloaded. Should have just had us wait"
Plussat: "crew was nice. large double decker plane so it was nice"
Miinukset: "flight delayed for 4 hours."
Plussat: "The seat was great, the plane was good"
Plussat: "Free wifi"
Miinukset: "more movies, not enough selection"
Miinukset: "No vegetarian meal option. Couldnt eat anything"
Miinukset: "Communication that all meals needed to be ordered beforehand and no drink service for an 8 hour flight unless you paid for it."
Miinukset: "On a 9.5 hr flight, drinks and a light snack should at least be served. Some of the the crew members were rude and not very helpful. We bid hundreds of dollars for an upgrade and didn't find out until 6:30 am the day of the flight that we didn’t get it, so we had to scramble to then add baggage."
Miinukset: "It would be nice if they would serve free food like every other flying company"
Plussat: "Comfort. Seat selection. Price."
Miinukset: "Crew attitude. Check in."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "3.5 hr delay with no word on why. Sat on the runway in NYC for another hour. Same flight was cancelled yesterday. Get your stuff together, Norwegian."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Dozens of passengers, myself included, were forced to check their carry-ons at the gate and pay for it due to Norwegians strict weight policy. To be honest this felt like I was being swindled and it ruined the rest of the experience for me. Do not be tempted by the low fares they offer."
Plussat: "Plane was a little bit comfortable"
Miinukset: "Feed the passengers, a flight for 8 hour without even water is unbelievable"
Plussat: "Lighting and timing to allow for sleep and quiet"
Miinukset: "Crew should understand it's not a crime to ask for a drink of water - epecially when the passenger goes back to them"
Miinukset: "I missed this flight because my connecting flight was delayed. When I reached this airport the gates were closed and they would not assist me. I had to go through kiwi which was VERY difficult in a foreign country. Kiwi did not reply quickly or helpfully to any request for assistance through the app."
Plussat: "The only good thing was the seat went flat to a bed. Not so for 2 of my neighbors. Tv had 3 pathetic channels. No pillow. Hard, hard seats"
Miinukset: "Look above"
Plussat: "The seats were comfortable and the crew was very friendly."
Miinukset: "The air conditioning was very weak. I was hot through the whole flight. The TVs didn’t work. There wasn’t anything to watch."
Plussat: "Entertainment was great, as was having a usb port to charge devices."
Miinukset: "Didn't like that i had to pay for a blanket on an international flight."
Miinukset: "I PAID for food and never got my food. I booked my ticket in February and sat at the end of the plane near the bathroom and those were not the tickets I selected. My wife wanted water and a blanket and they charged us for both and never gave her either one. The worst flight ever. I will now reconsider using this airline"
Plussat: "On time and helpful stewads."
Miinukset: "Not serving meals to everyone. Ipaid more fir my ticket so I had a hot meal but my daughter and granddaughter had no food. They bought a salad and sandwiches. So bad almost inefible. How can a French originated flight made such bad food."
Plussat: "Nothing, seriously nothing."
Miinukset: "I purchased business class ticket. Norwegian downgraded me to economy and lied and deceived. Norwegian procedures and policies are abusive and their staff are unprofessional. The worst airline experience after flying 2 million miles in 40 years on numerous airlines. Never Norwegian again."
Plussat: "I liked the Inflight Entertainment System, the 787 aircraft. The cabin crew were pleasant. I particularly liked the price. Only gave food 1 star because I didn't want to pay $45 for meal service. Really should be able to mark it NA."
Miinukset: "Departed over 90 minutes late. Captain said it was due to late inbound flight although aircraft was at gate at scheduled departure time. We started boarding almost on time and then sat in airplane about 90 minutes."
Plussat: "The internet on the airplane!"
Miinukset: "Preordered meal was terrible"
Miinukset: "doesnt refund fees for baggage if not used"
Plussat: "The price is reasonable"
Miinukset: "Seats are so small compare to other economy airline and so uncomfortao"
Plussat: "The plane was nice and comfortable. There was plenty of room to stretch out. The crew was friendly and they had a pretty good movie selection."
Miinukset: "You have to pay for everything individually. Even small snacks and water were not included."
Plussat: "The had a good selection of movies and the seats were very comfortable."
Miinukset: "During the flight the aircraft was really cold."
Miinukset: "Great experience. I knew that they charge extra for literally everything, so I had my food, water, jacket. Plane was partially empty - great extra space. Highly recommend, but be aware of their strict policy to avoid unpleasant surprises."
Miinukset: "Wheelchair was not boardedit first and was not brought to the gate on landing. We were not assigned seats near front until I complained North hot food available on flight Seats cramped"
Plussat: "The food and plane was good"
Miinukset: "We got stuck on the plane for an hour and a half after we landed because they couldn't get the ramp set to let people out. This was after a 9 hour flight."
Plussat: "Decent hot meal served. Pleasant flight attendants."
Miinukset: "In flight entertainment system was out for the whole flight at all seats."
Plussat: "I had a window seat..."
Miinukset: "Very confused as to why I was wasn’t told that I needed to pre order my meal.. On my way to London I got a meal included and on the way back I didn’t even get a bottle of water! Awful awful experience and will never be flying Norwegian again. , no matter what the price is!"
Plussat: "Bathrooms accessible and not overcrowded. Air-quality in the cabin was good. Seats fairly comfortable."
Miinukset: "No complementary water tea or coffee. That is very basic for any flight over six hours. It was a big surprise to pay $45 for each seat in order to reserve ahead of time. We traveled as a family of five. Not so cheap as advertised will think twice next time."
Plussat: "Broken toilets so delayed 4 hours. I’m entitled to about 400 euros according to some law."
Miinukset: "4 hour delay due to broken toilets on Norwegian plane. How do I claim compensation? Phone number please"
Miinukset: "The fact that my husband and I were one of the first people to check in, four hours ahead of boarding, yet we were not even asked or told that we were being allotted seats in the row closest to the toilet- had we been told that at the time of checking in by the customer rep, we would have had the chance to request for a seat change as both of us were unable to sleep at all."
Plussat: "Fast, friendly, kept me up to date on any issues via text."
Plussat: "We just flew on September 11th from NY to Paris on Norwegian. The flight was on time. The check-in was pleasant and courteous (you cannot check in online). The cabin was not quite what I would call "business class"-- they call it "premium". The seats were spacious enough, the cabin clean and well-maintained throughout the flight. The crew professional and helpful. The equipment is the best-- the new Boeing Dreamliiner. Not what you would expect from a low cost company. We landed on time. Baggage elivery was prompt. I would do it again."
Miinukset: "I travel all year internationally. I am 5'5" woman. The Premium seats must be designed for a tall Scandinavian male! I couldn't find a comfortable position. The headrest was too high and shoved my head forward, there was a hollow behind my back (and no pillows distributed). The seats do not recline to flat-- more like economy plus seats on other airlines. The foot rest tilts down, so you can't cuddle up to compensate for the discomfort, despite the ample width. Do eat before you board and carry a few snacks. But honestly, for this price, no complaints. I did notice that one or two of the passengers had drunk too much beer in the Alitalia Lounge at JFK and carried them onto the flight, were then rather loud and unpleasant. The attendants seemed to ignore them.I didn't sleep a wink, but the crossing was uneventful."
Plussat: "Crew and plane were great. Only problem was with luggage"
Miinukset: "Losing luggage while making a connection made for a poor flight experience. Also a delay getting first leg of flight put undue stress on my trip"
Miinukset: "Both online check-in and self-service kiosk check-in were unavailable. Only middle seats were available upon assisted check-in. Flight was delayed. Pre-order meal was not offered at booking and therefore was not served any food on 8+ hour international flight. Flight attendants did not offer clear explanation or alternatives to assist."
Miinukset: "They charge extra for EVERYTHING, including water. And you can't even buy snacks or other food on board unless you have "pre-ordered" it. Movies are from the 90's ("classics" LOL). At the time of purchase and at check in, there was no way to select a seat."
Plussat: "They accept two pieces of luggage per person. Great customer service"
Plussat: "Great service & good food."
Miinukset: "Boarding announcements were done 1.5 hrs before flight time & gates had not opened. they made us sit at the gates for 30mints."
Plussat: "Self check-in and boarding procedures Seat spacing"
Miinukset: "Mobile App could be better Amenities"
Plussat: "Free Wifi on a budget airline is great!"
Miinukset: "Flight was about 20-30 minutes late in departing and there were absolutely no announcements and no-one at the boarding counter to keep customers informed. People were left standing in a a crowded room which was too small for all the passengers while no announcement was made. Even when they finally boarded, there was no recognition of the flight being late and no apology. One we were on board, the cabin crew then made a rather abrupt and rude announcement telling the passengers to board quickly otherwise we would lose our slot time and be delayed by a further one hour. Fortunately that additional delay did not happen. However, I did not appreciate the passengers being berated for "slow" boarding when the flight was boarded 20-30 minutes late."
Miinukset: "Rude. Uncaring. Disorganized. Unhappy. Crew. Always delayed. Always overcharges and upsells."
Plussat: "Low cost (£300) rtn London to Caribbean in January."
Miinukset: "" hours late departing both directions."

koneessa oli liian kylmä

I liked the flight and the delay from Alicante to Manchester disorganised my plans for the next day and I know at times there are delays. I liked the services provided but there was no entertainment offered all in all i enjoyed my flight and the staff were so helpful at all times. This could have been better if there was entertainment provided

I have no complaints at all with my return flight

Aunque la compañía lleva tiempo con huelgas que provocan retrasos y cancelaciones tuvimos la suerte de que no afectó a nuestro vuelo. Todo fue perfecto

Not have you stand outside in baking heat while waiting to board and then have a freezing plane

Reasonable price, good staff, flight time’s suit me. 👏👍

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

It was fine apart from some of the other passengers and their poor mask wearing. They aren’t supposed to be worn under the chin.

Gate opened 45 mins before allowed to enter the airplane. Crew did not act to maintain passagenrs safety when landed. Passangers startwd standing and opening overhead compartments while olane was still moving

Nice trip

Hyva

Due to Covid-19 checks and paperwork and not being in the EU anyone directions could have been clearer, I saw people who were very nervous and panicky.

Plussat: "Friendly ground staff at Alicante airport."
Miinukset: "Airplane was dirty, floor covered in food from previous flight."
Plussat: "The whole thing from start to finish was excellent"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Boarding was efficient as was disembarking, crew were good"
Plussat: "Speed"
Miinukset: "Boarding in Eindhoven is outside the terminal building"
Miinukset: "What is the point of buying priority boarding if everyone gets on the plane at once.. 9 euro for 3 bottles of water says it all to."
Miinukset: "Food was poor, particularly the croque monsieur, which was dry and tasteless."
Plussat: "Friendly staff"
Miinukset: "Being a bit late. Unusual for Ryanair"
Plussat: "Fast. That's about it really."
Miinukset: "More leg room and more comfortable seats also would be nice if the food wasn't extortionate"
Plussat: "Save trip Good flight"
Miinukset: "Chaos at start off"
Miinukset: "Good"
Miinukset: "The problem with random seat allocation is if you pay to sit somewhere then that should be fine, no. Today I was constantly asked if I wouldn’t mind swapping seats so the passenger could be closer to their partner which is always going to be an inferior seat or worse sat in the middle seat. Their random seat allocation therefore can inconvenience seat paying passengers not a quality experience."
Plussat: "Easy boarding, plane looked clean, crew all smart and genuine smiles. The bonus is we arrived early and their were no Benidorm p..s artists on board. Excellent."
Miinukset: "Only that we were late leaving, this didn’t matter in the end because we arrived early. I only gave one star for Food & Entertainment as the option to give no stars is not available. I’m sure the food would have been fine,however, I didn’t have food and brought a book for my own entertainment although I don’t believe any entertainment other than your own is available. I would suggest that Kayak offer a not applicable option on their star rating grid."
Miinukset: "Nothing Nothing Nothing Nothing Nothing Nothing Nothing"
Plussat: "Flights ran to time"
Miinukset: "Some passengers were taking phone calls when the safety demonstration was being done."
Plussat: "For the price, you just can't beat Ryanair. The only thing that spoilt the flight were 3 drunk passengers opposite and behind who were noisy and kept annoying other passengers, however the cabin crew handled the problem very well."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Filthy seats and pull down trays and chaos boarding as people being asked to change seats"
Plussat: "Zero"
Miinukset: "I was charged 60 euro x 2 for boarding passes 120E Should have been made aware I checked in 24hours in advance with no notifications"
Plussat: "crew very good"
Miinukset: "2 hour delay and no information, even changed boarding gate and did not inform passengers who was already waiting."
Miinukset: "Sat on the plane for 1:30 due to delays and missing our departure slot then to be informed that there was no water ,drinks or any food on the plane due to “supply issues”. Then the conveyor system to broke down at East Midlands and all the cases had to be moved into the collection area by had by 2 security staff All in all 3 hours later for the booked taxi and didn’t arrive home till 4am ! Never had such a bad experience with Ryanair and East Midlands airport"
Plussat: "Nothing really, it's a cheap ticket and that's it."
Miinukset: "Ridiculous boarding situation, expensive onboard food and beverage. Upright seats. Advanced check in always seats your group apart to encourage you to purchase seats. Budget airline that trust to milk their clients for every penny. Only use them if no other option."
Miinukset: "Received emails about baggage, the policy stated that any cabin baggage beyond 1 would be checked for FREE in the hold. My wife and I both arrived with a small carry-on bag and a backpack. Upon arrival to Lisbon the attendant told us we needed to pay40euro each for the extra bag because it was slightly bigger than the bag “tester” box. (It fit sideways but not long ways). We showed the email about the free checked bag and she said because it was too big we had to pay 40 euro each. After a while we agreed. She then told us just to go to the gate, it would be ok. At the gate we had the same conversation with a different attendendent, this time it was 50 euro a piece! She said there was nothing she could do and just like that we are out 100 Euro. Do not fly with these Crooks!"
Plussat: "Landing at Liverpool to get off the plane"
Miinukset: "A 3 hour delay. Unruly passengers."
Plussat: "Cheap"
Miinukset: "Cheap, you get what you pay for"
Miinukset: "The service overall"
Plussat: "The staff were professional"
Miinukset: "Bad language and rude conversations by some passages."
Plussat: "Flight on time no delays especially with the weather been bad"
Miinukset: "Only problem I would say they delay in baggage handling and on the wrong carousel"
Plussat: "For the price what is there to complain about."
Plussat: "Took off on time and arrived a few minutes early. I didn’t have to wait too long for luggage on carousel."
Miinukset: "Sitting next to someone who played music too loud even with headphones. Could hear a constant noise"
Miinukset: "Don’t like the underhand Ryanair pricing"
Miinukset: "Too expensive for what you get. Bad landing! Oh dear"
Plussat: "It was very punctual and the flight were very smooth."
Miinukset: "The seats don't recline and you have to pay for everything (even printing of boarding passes)."
Plussat: "All satisfactory"
Miinukset: "Boarding at Alicante was disorganised"
Miinukset: "On both flights we were called tbrough for boarding only to be kept queueing for over half an hour before actually boarding the plane. On the flight to East Midlands when everyone was on board we were then told due to an air traffic restriction we had to wait another 45 minutes before we could take off. On the return flight after queueing for half an hour only after I asked why we had waited so long were we told that the plane HADN't EVEN LANDED YET. So both flights were delayed with no explanation from anyone. Also all announcements on both flights were very difficult to hear above the engine noise. I am afraid that this experience has made me realise that I will NEVERTHELESS fly with Ryanair again. I would rather pay the extra and fly with a better airline."
Plussat: "The flight there and back got us there early each time despite being late departing. Choosing your seat is the ideal thing to do, even if it is only £6 more its worth it."
Miinukset: "There was no Aircon on the plane out which made it an uncomfortable flight out there and caused for certain people to smell slightly. The staff on the flight back weren't overly great and one accused a bloke of snatching when actually his bag was just heavy. She also had attitude towards others which made me think, whats she going in this job."
Miinukset: "Not much extra leg room and one attempted rammed the trolley into my foot trapping my toe against the wall and the didn't even respond to me shouting out in pain"
Plussat: "It was on time"
Miinukset: "The cabin was freezing. Also, most passengers were made to check cabin baggage at the gate, reason given as 'a full flight. but once on The plane, there was many empty seats (6 alone in the two rows around me) and the overhead lockers were about half full."
Plussat: "Nothing..."
Miinukset: "Nothing..."

Varaa halvat lentoliput $Alicantesta Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

26.1.to
1 välilaskuRyanair
13t 40mALC-RVN
31.1.ti
2 välilaskuaRyanair
23t 00mRVN-ALC
208 €
26.1.to
1 välilaskuRyanair
13t 40mALC-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
29t 40mRVN-ALC
228 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 20mALC-RVN
31.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 00mRVN-ALC
236 €
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 30mALC-RVN
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 35mRVN-ALC
254 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 15mALC-RVN
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 05mRVN-ALC
282 €
2.2.to
1 välilaskuFinnair
9t 05mALC-RVN
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
16t 40mRVN-ALC
284 €
2.2.to
2 välilaskuaRyanair
11t 05mALC-RVN
6.2.ma
1 välilaskuRyanair
13t 40mRVN-ALC
293 €
30.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 45mALC-RVN
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 10mRVN-ALC
300 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 20mALC-RVN
31.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 25mRVN-ALC
311 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 35mALC-RVN
8.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 10mRVN-ALC
327 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 00mALC-RVN
8.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 50mRVN-ALC
354 €
4.1.ke
1 välilaskuRyanair
23t 05mALC-RVN
8.1.su
1 välilaskuRyanair
23t 50mRVN-ALC
363 €
4.1.ke
1 välilaskuRyanair
26t 10mALC-RVN
8.1.su
1 välilaskuRyanair
23t 50mRVN-ALC
370 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 35mALC-RVN
8.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 40mRVN-ALC
380 €
2.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 20mALC-RVN
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 05mRVN-ALC
383 €
27.12.ti
1 välilaskuNorwegian
10t 15mALC-RVN
30.12.pe
1 välilaskuNorwegian
19t 35mRVN-ALC
425 €
27.12.ti
2 välilaskuaNorwegian
28t 25mALC-RVN
30.12.pe
1 välilaskuNorwegian
19t 35mRVN-ALC
433 €
4.1.ke
2 välilaskuaNorwegian
20t 35mALC-RVN
8.1.su
2 välilaskuaNorwegian
25t 10mRVN-ALC
477 €
25.12.su
1 välilaskuNorwegian
7t 05mALC-RVN
5.1.to
2 välilaskuaNorwegian
23t 50mRVN-ALC
493 €
25.12.su
2 välilaskuaNorwegian
24t 45mALC-RVN
5.1.to
2 välilaskuaNorwegian
23t 50mRVN-ALC
569 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Alicante - Lappi

Lähtö:

Alicante (ALC)Espanja

Selaa lähtöpaikkoja:

208 €

Selaa matkakohteita:

208 €