AUS - HEL

Etsi halvat lennot reitille Austinista $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
su 26/2
su 5/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

395 €

Keskim. hinta meno-paluu

697 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1390 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

687 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 34 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 41 %.
Lento Austin–Bergstromin kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Austin - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Austinin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 687 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 1390 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Austin – Helsinki löytyy keskimäärin 71 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 11% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Austinista - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Austin–Bergstromin kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3689 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,2Viihde
7,4Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Lue lisää lentoyhtiöstä KLM

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Kaikki oli perus hyvää

Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Uudet elokuvat."
Miinukset: "Ei wifiä."
Miinukset: "Ei wifiä."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"

Varaa halvat lentoliput $Austinista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

8.3.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
21t 32mAUS-HEL
14.3.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 07mHEL-AUS
479 €
8.3.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 55mAUS-HEL
14.3.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
13t 34mHEL-AUS
482 €
1.5.ma
1 välilaskuKLM
22t 25mAUS-HEL
11.5.to
1 välilaskuKLM
17t 05mHEL-AUS
514 €
1.5.ma
1 välilaskuKLM
22t 25mAUS-HEL
11.5.to
2 välilaskuaKLM
18t 34mHEL-AUS
523 €
1.5.ma
2 välilaskuaAir France
17t 50mAUS-HEL
11.5.to
2 välilaskuaAir France
18t 34mHEL-AUS
542 €
20.3.ma
1 välilaskuKLM
15t 20mAUS-HEL
26.3.su
1 välilaskuKLM
29t 55mHEL-AUS
555 €
24.2.pe
2 välilaskuaDelta
22t 55mAUS-HEL
1.3.ke
2 välilaskuaDelta
19t 22mHEL-AUS
558 €
24.2.pe
2 välilaskuaDelta
22t 55mAUS-HEL
3.3.pe
2 välilaskuaDelta
22t 36mHEL-AUS
561 €
24.2.pe
1 välilaskuLufthansa
16t 25mAUS-HEL
3.3.pe
1 välilaskuLufthansa
15t 40mHEL-AUS
570 €
20.3.ma
2 välilaskuaFinnair
16t 05mAUS-HEL
26.3.su
1 välilaskuFinnair
15t 41mHEL-AUS
571 €
24.2.pe
1 välilaskuUnited Airlines
16t 25mAUS-HEL
3.3.pe
2 välilaskuaUnited Airlines
25t 39mHEL-AUS
572 €
20.3.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 18mAUS-HEL
26.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
23t 24mHEL-AUS
573 €
13.3.ma
1 välilaskuLufthansa
24t 15mAUS-HEL
20.3.ma
2 välilaskuaLufthansa
35t 05mHEL-AUS
579 €
25.2.la
2 välilaskuaDelta
19t 50mAUS-HEL
4.3.la
1 välilaskuDelta
17t 15mHEL-AUS
582 €
24.2.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
18t 25mAUS-HEL
1.3.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
26t 53mHEL-AUS
583 €
25.2.la
1 välilaskuKLM
21t 50mAUS-HEL
4.3.la
1 välilaskuKLM
17t 15mHEL-AUS
584 €
11.2.la
2 välilaskuaAir France
46t 35mAUS-HEL
18.2.la
2 välilaskuaAir France
38t 04mHEL-AUS
603 €
10.2.pe
2 välilaskuaAir France
17t 36mAUS-HEL
17.2.pe
2 välilaskuaAir France
26t 31mHEL-AUS
617 €
17.2.pe
1 välilaskuLufthansa
16t 25mAUS-HEL
20.2.ma
1 välilaskuLufthansa
15t 40mHEL-AUS
625 €
13.3.ma
2 välilaskuaBritish Airways
18t 57mAUS-HEL
17.3.pe
1 välilaskuBritish Airways
34t 53mHEL-AUS
768 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

23.5.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
52t 30mAUS-HEL
395 €
24.5.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 34mAUS-HEL
404 €
23.5.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 39mAUS-HEL
432 €
24.5.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 00mAUS-HEL
442 €
20.3.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 18mAUS-HEL
472 €
20.3.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
22t 32mAUS-HEL
473 €
28.5.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 20mAUS-HEL
480 €
25.5.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 20mAUS-HEL
495 €
29.5.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 21mAUS-HEL
536 €
28.5.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mAUS-HEL
574 €
29.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 49mAUS-HEL
582 €
20.3.ma
3 välilaskuaAir Canada
22t 07mAUS-HEL
627 €
27.5.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 17mAUS-HEL
764 €
26.5.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 34mAUS-HEL
774 €
25.5.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 35mAUS-HEL
952 €
27.5.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 22mAUS-HEL
975 €
29.5.ma
1 välilaskuKLM
15t 25mAUS-HEL
1085 €
26.5.pe
1 välilaskuLufthansa
17t 20mAUS-HEL
1125 €
25.5.to
1 välilaskuKLM
22t 25mAUS-HEL
1131 €
17.3.pe
1 välilaskuLufthansa
16t 25mAUS-HEL
3141 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Austin - Helsinki

Lähtö:

Austin (AUS)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

484 €

Selaa matkakohteita:

484 €