Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

BUH - HEL

Etsi halpoja lentoja Bukarestista Helsinkiin alk. 99 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Bukarestista Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 5.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
to 9/5
to 16/5

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Bukarestista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Bukarestista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 45 218 214 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset ]Bukarestista Helsinkiin

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille BukarestistaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
15:10 - 20:40OTP-HEL
5t 30m1 välilasku
05:25 - 14:25HEL-OTP
9t 00m1 välilasku
225 €airBaltic
Etsi tarjous
ke 5. kesä - su 9. kesä
06:10 - 23:45OTP-HEL
17t 35m1 välilasku
08:05 - 20:10HEL-OTP
12t 05m1 välilasku
235 €
Etsi tarjous
su 2. kesä - ke 5. kesä
20:45 - 10:35OTP-HEL
13t 50m2 välilaskua
09:50 - 19:20HEL-OTP
9t 30m1 välilasku
240 €
Etsi tarjous
pe 17. Touko - ke 22. Touko
13:55 - 00:15OTP-HEL
10t 20m1 välilasku
07:00 - 01:00HEL-OTP
18t 00m1 välilasku
245 €KLM
Etsi tarjous
la 21. syys - su 29. syys
20:45 - 10:35OTP-HEL
13t 50m2 välilaskua
11:55 - 20:10HEL-OTP
8t 15m1 välilasku
273 €
Etsi tarjous
pe 17. Touko - ti 21. Touko
12:45 - 23:50OTP-HEL
11t 05m1 välilasku
06:05 - 12:00HEL-OTP
5t 55m1 välilasku
301 €Lufthansa
Etsi tarjous
to 2. Touko - ma 6. Touko
06:00 - 23:50OTP-HEL
17t 50m1 välilasku
19:30 - 00:50HEL-OTP
5t 20m1 välilasku
314 €Lufthansa
Etsi tarjous
la 18. Touko - ke 22. Touko
06:40 - 17:25OTP-HEL
10t 45m2 välilaskua
18:20 - 09:05HEL-OTP
14t 45m2 välilaskua
350 €Austrian Airlines
Etsi tarjous
la 20. huhti - ti 23. huhti
19:05 - 23:50OTP-HEL
28t 45m2 välilaskua
17:00 - 18:10HEL-OTP
25t 10m2 välilaskua
386 €Austrian Airlines
Etsi tarjous
to 15. elo - su 18. elo
06:30 - 23:20OTP-HEL
16t 50m1 välilasku
06:40 - 00:05HEL-OTP
17t 25m1 välilasku
407 €Air France
Etsi tarjous
su 16. kesä - la 22. kesä

Lennot Bukarestista Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Bukarestista Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Bukarest – Helsinki?

Kaikkien lentojen keskihinta BukarestistaHelsinki, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Jos matkustuspäivissäsi on joustoa, harkitse lentämistä kohteeseen Helsinki keskiviikko, koska löydämme tälle samaiselle reitille yleensä kyseiselle päivälle halvimpia tarjouksia. Toisaalta maanantai on kaikkein kallein päivä lentää kohteesta Bukarest kohteeseen Helsinki. Kun suunnittelet paluuta, suosittelemme lentämään keskiviikko ja välttämään sunnuntai jos haluat löytää parempia tarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää Bukarestista Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Bukarestista Bukarestiin lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Bukarestista Helsinki on marraskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 250 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and elokuu, where the average cost of tickets is 362 € and 331 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Bukarestista Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki Bukarestiin ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Bukarestista Helsinki niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 62 päivää ennen lähtöä.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Bukarest - Helsinki?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Halvin menopaluulippu reitille Bukarest - Helsinki, jonka KAYAK-käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 72 tunnin aikana oli lentoyhtiön 225 € valikoimassa hintaan airBaltic ja seuraavaksi alhaisin hinta oli lentoyhtiöllä KLM (245 €). Yhdensuuntaisia lentotarjouksia löytyi myös lentoyhtiöltä Norwegian niinkin alhaiseen hintaan kuin 124 € ja yhtiöltä KLM alkaen 129 €.

Kuinka kauan lento kohteesta Bukarest kohteeseen Helsinki kestää?

Tälle reitille ei ole suoria lentoja saatavilla KAYAK-sivustolla. Lyhin useamman välilaskun sisältävä lento on 5t 15m.

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

99 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 2 %.
Lento Bukarest – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Bukarestista - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatBukarestista Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bukarestista - Helsinkiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Bukarest - Helsinki reitillä?

  Kun lennät kohteesta Bukarest käytät Bukarest Henri Coandăn lentoasema kenttää. Laskeudut kohteeseen Helsinki, joka tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Bukarestista Helsinkiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Bukarestista Helsinkiin?

  SkyTeam, ja Star Alliance ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Bukarest - Helsinki reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Bukarestista Helsinkiin lennoille - Lufthansa vai airBaltic?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Bukarestista Helsinkiin ovat Lufthansa ja airBaltic. Reitin keskihinta on 300 € ja yleisarvosana 7,0, joten Lufthansa on suosituin valinta. Myös airBaltic on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 210 € ja yleisarvosanan 7,6.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Bukarestista Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Bukarestista ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Bukarestista Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Bukarestista hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Bukarestista Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Bukarestiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Bukarestista Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Bukarestista lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Bukarestista - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Bukarestista Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Bukarestista Helsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,6
airBalticPistemäärä perustuu 242 arvosteluun
7,2entertainment
7,8boarding
7,4food
8,2crew
7,7comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023RIX - TMP
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Bukarestista Helsinkiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Bukarestista Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
5.5.su
1 välilasku
27t 15mOTP-HEL
99 €
29.4.ma
1 välilaskuNorwegian
25t 15mOTP-HEL
124 €
3.5.pe
1 välilaskuKLM
10t 20mOTP-HEL
129 €
16.6.su
3 välilaskua
27t 50mOTP-HEL
142 €
2.5.to
1 välilaskuKLM
23t 20mOTP-HEL
147 €
2.5.to
2 välilaskua
9t 30mOTP-HEL
149 €
7.5.ti
1 välilaskuPegasus Airlines
18t 40mOTP-HEL
160 €
16.6.su
1 välilaskuairBaltic
17t 10mOTP-HEL
186 €
13.4.la
1 välilaskuPegasus Airlines
11t 35mOTP-HEL
188 €
20.4.la
1 välilaskuLufthansa
12t 45mOTP-HEL
200 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Bukarestista Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Bukarestista Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
14.4.su
Useita kohteita
16t 45mOTP-HEL
17.4.ke
Useita kohteita
7t 25mHEL-OTP
380 €

Etsi välilaskuilla

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Bukarest

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: