CVG - HEL

Etsi halvat lennot reitille Cincinnatista $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

CVG — HEL
3. joulukuu — 10. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 3/12
la 10/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

497 €

Keskim. hinta meno-paluu

788 €

Hyvä tarjous meno-paluu

2345 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 44 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 45 %.
Lento Cincinnati Cinci./N. Kentucky – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Cincinnati - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Cincinnatin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi meno-paluulentoja tälle reitille hintaan 2345 € tai alle.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: helmikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Cincinnatista - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Cincinnati Cinci./N. Kentucky - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

We sat on the runway for over an hour bc there was a technical glitch on the ground related to baggage. Very annoying and a lot of folks missed their connection.

After pulling away from the gate we sat on the tarmac for 90 minutes with hardly any explanation from the captain. Rows seem more cramped than before.

Internet connection to watch media was very spotty.

On time, friendly, Excellent flying experience.

The temperature on the flight was cold.

Original flight delayed, rebooked in 9 hours in delays

Fly was delayed and we missed connection flight. Connection flight was rescheduled and that flight got delayed for more then hour

Good service and courtesy of the staff

Great flight - great crew. Thanks American!

Everything was great! Registration, boarding and flight overall experience was great!

Boarding g groups seem useless.

International flight with no entertainment screens?! You have to use your own and wifi was terrible. Doesn’t like chrome browser. 1+ hr late in boarding with no announcements

It was three hours delayed. If they knew people were delayed from other planes they shouldn’t have boarded us yet. We spent two hours just waiting on the plane

Very little food option

Worst airline experience of my life, depending on how the rest of my “customer service” experience goes I may never fly american airlines again.

Plussat: "Crew was very friendly, the aircraft had been recently refurbished (interior had new paneling), and the seat was comfortable."
Miinukset: "Snacks/food was virtually non-existent. A tiny water bottle and pretzels in a clear plastic bag; no flavored beverages (juice/soda). Wasn't offered headphones on this flight, although I was offered them on the outbound; I've mixed feelings about that, as I had headphones, but they were in my carryon. Prefer built-in IFE rather than Bring-Your-Own-Device, as a smartphone is inferior to a large touchscreen."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Why no service in first class?"
Plussat: "Liked we actually made it."
Miinukset: "Another delayed American Airlines flight where the temperature in the cabin was as the overall apathy of the employees."
Plussat: "You sold my seat , now I am sleeping in the airport it is no nice"
Miinukset: "Yes if you keep my seat"
Miinukset: "We landed early and had to wait 45 min on the runway."
Plussat: "Crew professional and competent"
Plussat: "Everything."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Clear communication on flight boarding"
Miinukset: "Attendant could have been more friendly."
Miinukset: "Due to missed connection, computer booked me on later flight, but in the wrong class (i.e., not first class as ticketed). Very helpful agent at O'Hare was able to remedy this though (didn't get her name. 6/25/19 at help desk near O'Hare gate L4, 7PM)"
Plussat: "The flight was good."
Miinukset: "The seat size could be bigger, and the layover was awful. Sixteen hours is unheard of."
Plussat: "I have been flying American for 50 years, as a million miler."
Miinukset: "Another passenger asked for a drink. The passing crew member replied "i dont work first class." Very kindly the passenger asked again for a cocktail. The AA member then said "how many have you had?" Wow would be an understatement. We had been gate tied due to maintenance for over 30 minutes."
Plussat: "Courteous crew and staff"
Miinukset: "Check bags online for all flights"
Plussat: "We didn’t crash."
Miinukset: "Very confused as to why I am receiving messages regarding confirming flight and post flight review when I did not purchase this flight. I watched it, did NOT book it. I should not be charged for it."
Miinukset: "My flight was delayed by 1.5h. On top of it, there was no inflight entertainment or snack available during the 3h long flight."
Plussat: "The service was great"
Miinukset: "That you have to pay extra for entertainment, that you have to have your own device, and that the food was mediocre"
Plussat: "The flight crew was terrific, and the pilot provided good information on the cause of the delay, and expected deoarture and arrival."
Miinukset: "We were 80 minutes late leaving Portland. Fortunately I did not have a connecting flight and the late arrival was a nuisance and not a problem."
Plussat: "The crew was pleasant"
Miinukset: "We sat on the taxi runway for almost an hour waiting for our turn. Then some rain came and the captain didn’t want to take off. I can understand snow, but rain?"
Plussat: "Departure was on time"
Miinukset: "Really hard seats, no phone charger outlets, on board WiFi didn’t work"
Plussat: "Flight was delayed so much that I would miss my connection so I never went and am on a new flight today on a different airline"
Plussat: "Smootm and in early."
Miinukset: "Not knowing no gratis drinks were served."
Plussat: "We took off and arrived on time. That was the only thing they did right."
Miinukset: "The service was terrible. The stewardess was clearly doing exactly what she needed to in order to not get fired."
Plussat: "Good legroom, nice crew, temperature was comfortable, arrived ahead of schedule even though we sat on the departure tarmac for at least 30 min after we left the gate."
Miinukset: "Sitting on the tarmac and no individual screens on one flight."
Plussat: "Nice new video entertainment system was good as were electric outlets . Adjustable headrests good too. Crew fine..."
Miinukset: "No food for 4+ hour flight . Seats incredibly cramped . Gee whiz ."
Plussat: "Flight attendant, David, was extremely professional and nice."
Plussat: "The crew in the plane was so happy and funny ! Nice group ! The food was fine, always can be better that’s the true hahahah"
Miinukset: "The crew from AA in LAX it’s old and they don’t know nothing, our check in take 45 min, because we want to pay a extra bag. Thanks his we went with a lot time extra. American Airlines you need to make a big effort for be better."
Miinukset: "They put a bunch of crying babies next to me, other than that it was a good experience."
Plussat: "It's not the person at the gate's fault. She tried to be very informative and kind."
Miinukset: "The flight was scheduled to leave at 630am. It's currently 945am and I'm still in the airport. Now a new maintenance issue was found. Flying is a first world luxury with first world problems."
Plussat: "It was fine. Nothing special, nothing wrong. On time."
Plussat: "Airport expansion"
Miinukset: "Due to construction traffic is a problem but still manageable"
Plussat: "Crew members and staff taking tickets were courteous"
Miinukset: "Tiny seats - actually flight was cancelled just before boarding time. I flew AA from State College to Philadelphia then."
Plussat: "* on time * courteous staff"
Plussat: "The space , the TVs , the free drinks and the service"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Staff was pleasant and efficient. Schedules met my needs."
Miinukset: "Seats on smaller planes were very tight!!! It's not just your butt in the seat but where do you put your elbows?!?!?!?"
Miinukset: "I paid $25 fo my luggage. I don't like it next time I will choose another company."

No Air Canada rep at the ticketing desk. Spoke with United (assumed partner) and they directed me to wait in the Air Canada line. I was 2 hours early for this flight since it was international. No one ever showed at the Air Canada desk so I spoke with United again and they said that Air Canada transferred the plane to them (truth?) and pulled up my ticket. The ticket was denied due to a carry-on limitation (is this real?). United cancel the flights and started to rebook but they said they had no authority to rebook since it was with Air Canada. After 3 hours of being on hold and speaking with multiple people at Air Canada they informed me that the United canceled my whole trip and marked it as a no show (again, 2 hours early). They refused to rebook or refund.

Jazz planes are unacceptably old inside and out. Mechanical issues, unclean, broken. It could have been great if the plan actually got off the ground, but since it was so old, it had trouble even getting to the tarmac, let alone taking off the ground. Its mechanical set off a domino effect of delays that caused me to be travelling for nearly 24 hours when it should have taken 8. I still haven't even made it to my absolute final destination.

My initial flights got canceled after o checked in 4 bags and now the bags are not in final destination or anywhere to be found.

We had a very early flight. No one was at the check in desk until 1 1/2 hrs before the flight Only one person, very slow, making tsa line long when we got to it and pushed getting to gate.

Miinukset: "If it wasn’t 3 hours late."
Miinukset: "In-flight entertainment had technical issues."
Miinukset: "Seat was terrible. Too tight and next passengers body too close. Avoiding them made it uncomfortable."
Plussat: "Food, landing, departure. Wonderful aircraft"
Miinukset: "N/a"
Plussat: "I lost my phone in the taxi and Javier offered his cellphone and spoke to the taxi driver to get it returned to me (I didn’t speak Spanish) before my flight."
Miinukset: "Flight was delayed. On board, the seats were too small as per usual with Air Canada’s seating configuration. They tend to pack the cabin with as many passengers with little room."
Plussat: "entertainment system worked well"
Miinukset: "USB charging jacks didn't work in my seat or the person next to me; long delay offloading due to lack of gates"
Plussat: "Business class was comfortable."
Miinukset: "Flight was delayed 2 hours."
Plussat: "We had experienced two schedule changes during the last trip. First, our first outbound leg was canceled , and second, our first inbound flight was late. CA customer service was helpful in both cases. We were given alternatives and accommodations . It's upsetting to know we had to make unfortunate changes before/during our trip, it's comforting to know that CA is there to help."
Miinukset: "Last minute schedule change"
Plussat: "from LA to Toronto, between the seats was roomy"
Miinukset: "to LA, between the seats was very narrow"
Plussat: "Clean plane. Polite staff"
Miinukset: "Little leg room"
Miinukset: "evry thimg on time"
Miinukset: "1. Too cold 2. Patron behind me was tall and his knees repeatedly pushed into my back through a paper thin seat back 3. Waited 45 minutes on tarmac AFTER landing to deplane"
Miinukset: "Horrible to fly Air Canada"
Plussat: "The flight attendant was excellent!"
Miinukset: "Never again"
Miinukset: "Plane was too small with extra small overhead bin. We were asked to keep Cabin Luggage beneath our seats even though it fits the prescribe dimension. Return flight was first late then was told that the Restroom inside the plane is not working which is weird (atleast i never experienced this before)."
Miinukset: "They lost our luggage not only on the way to our destination but also on the way home both times in Toronto"
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Miinukset: "I would like to see planes getting boarded from the back to the front. That way there are less people holding up traffic and you are not bumping someone who is already seated as you are going by."
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"
Plussat: "This was my smoothest flight I have had. I was traveling alone which probably made it better."
Miinukset: "The fact that I never have this kind of experience when I have my family with me and we have special needs e.g. Stroller, baby, checked baggage, and kind of change to the itinerary."
Miinukset: "No complimentary snacks"
Miinukset: "Disgustlingly rowdy, drunk, loud, and vulgar passengers unchecked by the flight crew."
Plussat: "Everything was good, that day was to much therbulans. Thank you air Canada"
Plussat: "9 hr Flight from London to Vancouver was great, we were in Economy and the plane was half full so we both had 3 seats to sleep, on pretty decent for an economy ticket! Seats in the 777 seem to have more room."
Miinukset: "Service was good, offered us a 2nd glass of wine, but the food was mediocre."
Plussat: "air canada quickly changed me to another flight when mine was delayed but I had to ask for that, they did not offer."
Miinukset: "delay was long and I wasn't offered a switch to another flight. had to ask myself for it."
Plussat: "My company on the plane was lovely: an older Peruvian woman sharing her experiences in the country."
Miinukset: "The plane took off 40 minutes late because we were waiting on folks: Can this be a normal standard?! The food was difficult to stomach. But worst of all, the attendants were not kind or particularly helpful. They seemed hurried. At one point when offering drinks down the aisles, the 2 attendants even commented that they were going to beat the other cart down the aisle this time. Furthermore, there was a blind man near us across the aisle. I couldn't see much of what was going on, but the woman next to me seemed rather distraught that so little help was offered to him. When food was served, he couldn't find his cutlery and ate with his hands. When he needed to use the bathroom, he pressed the button for assistance but no one came. Others stepped in to help. When asked if someone would help the man at the gate, an attendant rather condescendingly answered that of course, every handicapped guest will be assisted through the airport. The flight primarily consisted of Peruvians. I can only hope this poor service was a reflection of all of Air Canada, and not what the people of Peru receive regularly. It was as if the attendants were trying to discipline. There were no niceties. Perhaps the language barrier was too much."
Plussat: "I got home safely...thanks"
Miinukset: "The announcement to limit on board luggage is threatening. I thought if there was not enough space for my on board belongings, it might be taken off and put as checked luggage, even though I met the on board requirements. There should be overhead space assigned to each seat...not first come first served..... that way people wound not take advantage of carry on allowances."
Miinukset: "The crew waited so long to start selling food. Then, by the time the cart got to where I was sitting (only halfway back) they were already sold out of the two things I wanted to buy. The tea they served was the dregs from the bottom of the kettle, nasty and bitter. There was no "entertainment," except a crew member renting out a couple of ipads that connected to the wifi. The luggage compartments are oddly shaped so that you can only put your luggage in the long way. It a misuse of space. A lot of people had a hard time finding any place to put their bags. During takeoff, one of the luggage compartments opened up twice."
Plussat: "Video monitor did not work on ATL YYZ leg"
Miinukset: "Missed connecting flight due to late take off from Paris and long wait at customs in Montreal."
Plussat: "The good, each seat has a tv."
Miinukset: "Waiting over 72 hours and my bag has still not arrived. Both planes were delayed, even with the 2nd flight being delayed I still had to run in order to make it. Being on time is not something Air Canada has figured out."
Plussat: "The ticket agent in Cincinnati was courteous and informative. Very helpful"
Plussat: "Entertainment system was awesome. Flight was comfortable. Crew very friendly."
Miinukset: "Checkin staff at airport was not friendly. Airline cannot allocate seats together even though booking was done months in advance. seriously!!!"
Plussat: "My scren was´t working ok, and the screen of my sister seat was in ¨wait please..¨ half of the trip. The boarding wasn´t on time but the crew memebers where really nice. Overall okey"
Plussat: "none"
Miinukset: "bad service and didnot tell customer some critical information"
Plussat: "I liked that the flight was not completely full. we had a hard touchdown"
Miinukset: "1. These days, I have come to expect a complimentary in-flight entertainment system on international flights. This flight had nothing whatsoever. This is ok, but the customer should be warned when making the flight reservation so they can choose whether to bring an ipad along. 2. Food and service were not as good as a recent Air Canada return trip from Roma to Vancouver which had a first rate crew, food, and complimentary beer. 3. The plane was much older than the recent return trip I had and the air was much more dry."
Plussat: "It was an easy flight and went smoothly."
Miinukset: "My biggest complaint regarding air Canada is the poor service and indifference typically exhibited by their service staff."
Miinukset: "Flight was delayed for hours first without any communication, later with very unclear communication. Spent multiple hours at the airport just to have to fly out next morning at 6:30am. Wasted day, wasted night. Delays can happen, but according to the finally communicated cause this could all have been communicated early on (crew not available in Cleveland, that was two flight legs earlier)."
Miinukset: "Flight was delayed four hours. After landing, sat on the runway for one hour waiting for a gate. horrible."
Plussat: "Smoothest take off and landing. The flight attendants were lovely."
Miinukset: "The fact that because I was late for my flight, my reservation was cancelled. I was not given the opportunity to change my flight at all, I just lost out on the return portion of my travel. I would have been willing to pay a fee to change my return, but not given the opportunity. Had I booked directly with the airline, they would have had no problem making a change. Buyer beware!!! If you don't book directly with an airline, you may suffer the same fate as me! This was an almost $1,300 dollar learning experience. Do not use third party online booking agents! You do not have the same protections as dealing with the airlines directly."
Miinukset: "Air Canada ROUGE to Dublin was a nightmare. Small seats. Could not hear the announcements. When I asked the staff to repeat the information, I was assured that they would. They did not. Since the flight was late on takeoff and connections were lost this was critical. Overhead latches were not checked prior to landing. One opened during landing. Only because the pilot landed gently, nothing fell on the people in the seats. Entertainment!! nothing. You need to have downloaded an app to use your electronic device or rent an Ipad. More money in their pocket."
Miinukset: "How can you operate a plane with no operable washroom? I left the plane in pain. I hope Air Canada execs have the same pain one day! Shame on you!"

Excellent Service

Like all airlines need to get modern ergonomic seating instead of the terrible old seat style

Miinukset: "The gate attendant was a little snarky; shirt with an older passenger. The snacks were just okay; almonds would be good, or kind bars."
Plussat: "Comfortable seating, good service, wide variety of entertainment options."
Miinukset: "I’m vegetarian and the food was horrendous and extremely limited."
Miinukset: "The flight was an hour and a half late getting to Cincinnati due to weather in Houston. We did make up some time in the air, however, when we got to Newark, we waited over 20 minutes to be towed to the gate! This level of service is simply unacceptable."
Plussat: "Everyone was friendly and cooperative from ticket counter to flight attendants"
Miinukset: "Nothing at this time"
Plussat: "The crews did a great job!"
Miinukset: "Departures on both legs of the flight was delayed. First one 45 minutes and second one 20 minutes. The seat on the first flight was not the best and doesn’t seem to have a tall enough back section for taller people to rest their head."
Plussat: "Alyessa went over & above to make us feel welcome & appreciated"
Miinukset: "Limited snacks"
Plussat: "staff was fine"
Miinukset: "Loaded us on the plane and kept us on the small cramped plane for 90 minutes before leaving. Just stuck sitting there"
Plussat: "We missed our connecting flight any had to spend the night in Washington at our expense."
Plussat: "They put us in First Class which was a wonderful treat"
Miinukset: "The pretzels were awful"
Plussat: "Nothing. It was extremely stressful dealing with the cancellation."
Plussat: "Politeness of the crew, not cramped"
Plussat: "crew was patient and efficient"
Miinukset: "3+ hour delay leaving CVG due to delayed plane out of ORD"
Miinukset: "No seat assigned"
Plussat: "That the flight was a bit shorter than it was suppose to be."
Miinukset: "A bit uncomfortable, but no more than any other flight"
Plussat: "Exit row seat. 18A"
Miinukset: "No tv, not loving the waffle cookie."
Plussat: "Easy check in and boarding. Nice airports"
Miinukset: "small.seats. poor snacks"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Layover in Newark was too long and Newark is not a good airport for layover"
Miinukset: "The Wi-Fi didn't work when I tried it on my computer."
Miinukset: "This flight seems to be frequently delayed waiting on the inbound aircraft from SFO to CVG"
Miinukset: "Almost didn't get to flight. Service desk had one person checking in bags. No communication with anyone in line and they had no help. Very poor service. Only was I made it was risking taking bag on flight."
Plussat: "Access to entertainment online with the app was good. Good customer service. Nice memorable suit case tag gifts for the inaugural flight. Friendly staff."
Miinukset: "While boarding the plane, another passenger was sitting in our seat. When I asked to see her ticket she explained she didn't have a ticket and didn't need one? I'm a flight attendant!!! Very rudely. The attitude in some of the flight attendants is wrong !!! You work in customer service help find solutions don't create problems."
Plussat: "Very comfortable and enjoyable good vibe not to loud"
Miinukset: "There wasn't anything I didn't like it was my first flight ever and it was good"
Plussat: "All was good. Crew was nice to everyone."
Miinukset: "Two large people had carry on bags that did fit in the overhead. They kept trying different areas and delaying boarding for other passagers."
Plussat: "Efficient, smooth boarding, on-time push and take off, good skill on a crosswind landing."
Miinukset: "Being packed into a CRJ-700 with 50 of my closest friends I never knew. Snacks are ok but nothing exciting. No elbow room (I'm not obese)"
Plussat: "Plane took off and landed in one piece on time - funny how we all accept that is all that matters"
Miinukset: "I am a connection in Chicago from A to C concourse- too far. I came to fly not walk. Then we loaded from the front to the back - crazy. Service was slow cos too few crew. Airlines completely "dis" their customers"
Plussat: "The crew on the plane were nice."
Miinukset: "You cancelled my flight when I was in chicago to cincinnati United did not offer me anything no hotel, money back nothing and I had to be somewhere very important I didn't have my thing because it was in my suitcase which i didn't get till sunday. Ended up renting a car and driving the rest of the way. Never offer anything to help me. Then United messed up my plane ticket on my way back home almost miss my flight."
Plussat: "Getting from A to B safely. Some of the crew were extremely helpful and sweet."
Plussat: "My flights were on time and I didn't die."
Miinukset: "United Airlines doesn't have power outlets in their economy seats."
Plussat: "The crew was wonderful."
Miinukset: "The temperature on the plane was so cold that ice was falling on passengers throughout the flight from the vents. I chose coffee for my in-flight beverage to warm up, but the flight attendants did not have lids available to offer. As you can imagine, that didn't end well on a turbulent flight."
Plussat: "Nice aircraft"
Miinukset: "Late out of ORD"
Plussat: "The email updates on flight gates."
Plussat: "Everything went like clockwork, the announcements, the boarding, the take off, the landing and the on time arrival. This trip was an example of how things should go."
Plussat: "Comfortable and on time other than rain delays"
Miinukset: "Missed connecting flight and had difficulty getting help to reschedule b missed flight due to retouting to Austin"
Plussat: "Great friendly crew, you can tell they love their jobs"
Miinukset: "Liked everything"
Miinukset: "Flight was delayed 2 1/2 hours, transferred carriers and still don't have my bag"
Miinukset: "The flight was delayed so that I would miss my connecting flight so they change me to a different flight which was been cancelled and I had to get a different flight to Detroit where I landed as far from my departing gate as you could possibly make it with 20 minutes to get there"
Miinukset: "Waiting In the airport 6hr waiting on a flight that takes and hour"
Plussat: "We finally got to Chicago.... In one piece!"
Miinukset: "The delay, the plane changed so the seat assignments changed but we were not given new boarding passes, A MESS!"
Plussat: "on time, clean plane, efficient crew."
Plussat: "The smooth ride"
Miinukset: "Could not cross my legs Not enough room for food and diabetes kit Flight information would not load"
Plussat: "The crew was wonderful"
Miinukset: "Like any flight, the lack of choice in included snacks."
Miinukset: "The snack food was the worst I've ever had on any flight. It was some kind of Asian-style snack and I almost gagged. Never had a snack on a plane I couldn't eat until now."
Miinukset: "Flight delayed so booked on another flight. Get to layover and was told that United tried but couldn't book the second leg of the flight after all. Before we left our original destination, they assured us all the arrangements had been made. Lying to customers doesn't look good for businesses."
Plussat: "On time departure of flight"
Miinukset: "Seats seem to be getting smaller. Flight attendants movement is greatly reduced. It seemed that his behind every time I looked up. Not good!"
Plussat: "Price and comfortable new plane"
Miinukset: "Male stewardess was very unpleasant/unprofessional No food or snack or water offered to my son or I"
Plussat: "The flight was fine nothing to rave about or complain about."
Miinukset: "The cargo door did jam on the return flight so we had to wait at least 30 minutes to get our bags. Not sure if someone didn't do what they were supposed to do when securing luggage. It took maintenance some time and several calls before they came to assist."
Plussat: "There is absolutely nothing that I liked about this experience!"
Miinukset: "They had to reroute my flight four times! Then when they finally gave me a final flight I didn't get the premier seating that I paid for! Even if it's the only flight available the next time I fly I will not book with United!"

Varaa halvat lentoliput $Cincinnatista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

25.1.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
22t 10mCVG-HEL
31.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 35mHEL-CVG
497 €
25.1.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
19t 26mCVG-HEL
31.1.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
15t 02mHEL-CVG
499 €
3.4.ma
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 04mCVG-HEL
12.4.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 06mHEL-CVG
544 €
3.4.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
11t 47mCVG-HEL
12.4.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 06mHEL-CVG
546 €
3.4.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
20t 07mCVG-HEL
12.4.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
23t 49mHEL-CVG
548 €
25.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 36mCVG-HEL
31.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 47mHEL-CVG
549 €
3.4.ma
3 välilaskuaUnited Airlines
23t 10mCVG-HEL
12.4.ke
2 välilaskuaUnited Airlines
23t 55mHEL-CVG
577 €
17.2.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 16mCVG-HEL
28.2.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 39mHEL-CVG
578 €
17.2.pe
2 välilaskuaFinnair
17t 01mCVG-HEL
28.2.ti
1 välilaskuFinnair
15t 20mHEL-CVG
579 €
17.2.pe
1 välilaskuAmerican Airlines
14t 13mCVG-HEL
28.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
15t 20mHEL-CVG
580 €
25.1.ke
3 välilaskuaAir Canada
23t 35mCVG-HEL
31.1.ti
3 välilaskuaAir Canada
20t 15mHEL-CVG
694 €
17.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 40mCVG-HEL
28.2.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 07mHEL-CVG
1070 €
3.4.ma
3 välilaskuaAir Canada
22t 34mCVG-HEL
12.4.ke
3 välilaskuaAir Canada
23t 40mHEL-CVG
1211 €
17.2.pe
3 välilaskuaAir Canada
18t 45mCVG-HEL
28.2.ti
3 välilaskuaAir Canada
20t 07mHEL-CVG
1310 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Cincinnati - Helsinki

Lähtö:

Cincinnati (CVG)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Cincinnati

Selaa lähtöpaikkoja:

1145 €

Selaa matkakohteita:

1145 €