FRA - TKU

Etsi halvat lennot välille Frankfurt - Turku

Vertaa lentolippuja Turkuun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

FRA — TKU
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Turkuun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

220 €

Keskim. hinta meno-paluu

284 €

Hyvä tarjous meno-paluu

264 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

232 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 48 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 41 %.
Lento Frankfurt – Turku
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Frankfurt - Turku

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Frankfurt lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 232 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 264 € tai jopa alle sen.
  • Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää: lokakuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 33% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Frankfurt – Turku reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Frankfurt - Turku

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Finnair was great - superior to BA in all respects

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

With free some food

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

The flight attendants did not come around to give out headsets but I had mine so I did not ask if they had them. The second meal was better than other flights I've been on, it was a stone oven baked pizza and not some sugary breakfast full of carbs. I tried the red wine, it tasted sweet and low quality. Would not get that again. The beer selection included an IPA, which was not really craft because Goose Island is owned by one of the biggest beer companies Anheuser-Busch. However, I did appreciate having an IPA on the menu from a former craft brewery which was better than all the other big brands. I'd like it more if it was a real craft beer from a non-mass producer. Snacks were made available to pick-up in the mid-plane galley which not all flights do so it's a plus. Movies selection was expansive and it included multiple films that were nominated or awarded at film festivals such as Sundance, Tribeca and others. I was very pleased with the selection. Keep up the quality! Plane was clean, seemed new, bathrooms fairly clean, nice soap and had all the required paper supplies.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Both our US flights were cancelled ( BWI to JFK and PHL to DCA). For JFK, they were able to rebook us on a British airlines flight but arriving at our Athens destination much later. We sacrificed a day of sightseeing because of this. For return to DCA, they could find no alternative option same day, only a possible next day in late morning. We opted to take the train home. Needless to say, we are not happy with AA stateside service

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Food was horrible

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

No connecting flights, they lost my luggage

…it was a lovely trip…thank you all!

Flight attendants were fantastic. Seemed to always be smiling. Came through just enough to check in. Very pleasant trip -- seats were comfortable especially for a nearly 9 hour flight!

More current movie choices.

Flight was cancelled and re booked to a flight that didn’t make sense (couldn’t make connections, no luggage agreement between the airlines, and no support from SAS whatsoever once we got stranded)

Seats had enough room for me where I didn’t feel cramped. Food was just alright, but I wasn’t expecting much on a plane so I was satisfied. 7 hour flight was not as bad as I was expecting

My suitcase did not arrive. Still waiting …..

The Wi-Fi was out which really made the flight seem a lot longer.

When we arrived at the airport yo check-in, the airline had completely different information than we had booked. They even had us flying on a different day. They were able to make it work but we had a very anxious hour while they worked to correct the error.

Plussat: "Crew was great"
Miinukset: "Boarding is a zoo. Boarding by row is faster."
Plussat: "Professional crew"
Miinukset: "I think for the price I paid for the flight there should at least be a free snack to go with the free drink."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "Row of seats to myself. Free coffee."
Miinukset: "Coffee refill."
Miinukset: "frankfurt airport security is a nightmare"
Plussat: "Safe polite crew"
Miinukset: "No entertainment options on plane. Possibly due to 737maxs being taken out of service."
Plussat: "Good boarding process and crew today."
Miinukset: "Plane was delayed and connection in Copenhagen was missed, resulting in a five-hour delay overall."
Plussat: "Easy, efficient"
Miinukset: "Entertainment, food, comfort"
Miinukset: ""sporty" landing in Washington :)"
Plussat: "The airplane was modern and well kept. The crew were attentive and kind."
Miinukset: "Nothing - our flight out was great!"
Plussat: "On time. Good hardware."
Miinukset: "Priority passangers cannot board with their non priority partner, even on the sane reservation. Congratulations sas, only airline workdwide to prohibit this. Otherwise, also forgot my duty free bag at the gate and the crew refused to have me return for it or get it for me."
Plussat: "We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes."
Miinukset: "Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time."
Miinukset: "Flight to Stockholm was cancelled. SAS Provided no informaton on the steps for re-scheduling my flight. I had to call the SAS headquarters in Stockholm before receiving any guidance on what to do next. All service attendants ditched the ticketing desk leaving one poor employee to answer questions for over 70 disgruntled passengers. Very very very poor communication. Luckily I was finally able to book a flight using another airline after waiting on hold for 20 minutes with the regional customer service provider."
Plussat: "On time."
Miinukset: "The cabin crew was detached, and curt."
Miinukset: "The flight was more than one hour delayed."
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Boarding was quick and easy. Decent amount of overhead space. The pilot was friendly. USB ports for charging phones at the seat. Free bottle of water at your seat."
Miinukset: "No overhead fan. When flight got really hot, no way to moderate temperature. No choice of food at all, unless you are in economy plus. I don't remember the last time that a trans-Atlantic flight had at least a meant, or fish, or vegetarian dish. Usually, at least two or three dishes. On SAS, everything has to be ordered ahead of time. Some of the flight attendants were friendly, some not so friendly. No free alcoholic drinks even with dinner. Limited regular drinks - they are only served with food, aside from that you have to purchase even the non-alcoholic drinks. The food just wasn't very good, even compared to other airline food. Compared to other companies, relatively small selection of entertainment. I had considerably more choice on a domestic flight than on a 9 hr. international SAS flight. Storage pockets at the seat are pretty small."
Plussat: "Nice interior and good IFE on long haul."
Miinukset: "I did not like the flight from Malaga to Stockholm due to not having IFE or WiFi on a 4+ hour flight. Absolutely unacceptable in today’s travel market."
Miinukset: "Wound up having to pay 150$ for checking 2 bags. Almost more than the tickets. Feel ripped off. Don't remember the web getting a chance when i ordered the tickets to purchase at a lower rate. SAS said, since i bought the tickets through a travel agent, there was nothing they could do. Next time I'll buy tickets directly from SAS."
Plussat: "Free water bottles, headphones, blankets and pillows for all passengers. Two meals (one full, one small). TVs in chairs. Flight felt roomy. A relatively pleasant experience."
Miinukset: "No free booze!"
Miinukset: "I didn't get any veg options for my dinner at all"
Miinukset: "They take blankets away too soon so u freeze. Three hour delay and they only give u a voucher to buy a cup of coffee"
Miinukset: "Flight delayed too long, 2 hours. No snacks, only drinks."
Miinukset: "Due to a train mix-up, I arrived at the Frankfurt airport with only 53 minutes to get through security and board. Lufthansa would not let me through the process, even though I immediately told them about the problem. They not only refused to let me board, but also refused to reschedule me. I had to buy a whole new round-trip ticket at more than double the price in order to meet my family for our once-in-a-lifetime reuinion in Norway, but also make my existing connection for the return flight. It cost me an additional 999 Euros cash in the middle of my vacation because my Kayak ticket was not refundable."
Plussat: "--"
Miinukset: "Flight late, plane not very clean food..."
Miinukset: "No food or entertainment on the short flight ght"
Plussat: "Everything was very good. I enjoyed the flight very much. The staff was friendly, courteous and professional. The cleanliness was good."
Miinukset: "1) on the plane, they announced a choice of two meals and I enquired why did I get one without choice and they told me the second choice was an option only for 'economy plus' !! That was a rude situation....I felt cheated and then insulted . 2) CPH - Nice : The breakfast or the included orange drink gave me an upset stomach and bad case of Hemorroides. 3) I accepted a glass of tomatoe juice and when I asked for a coke with my lunch , the stewardess said I had only right to one drink and would have to pay the rest....really ? - wine used to be free and now a glass costs $4...really ?? 4) I arrived at CPH airport for my transfer .. the flight was yet not on the screen but no one gave any instruction and no officials of any kind were around to enquire....a cleaning crew finally directed me correctly. 5) the security line in New York to board was ridiculously long...someone shouted to take off our smelly shoes...really ?? 6) most were directed to the right with four snaking unending lines to one security check . From time to time others were directly directed ed to the left where there was no line and option of two security checks. Half way through my wait , most were directed to the left and all who were 'late', were let out first to their gate. The whole experience before, on the plane and after was not worth the money...least of all a pleasant one."
Plussat: "Flight attendant was friendly, tea or coffee offer."
Miinukset: "How much really does it cost to offer a juice when the people are travelling at 7 am?"
Miinukset: "Noisy people in flight around. Attendant did not care to bring water when asked. Secret luggage fees of 70 EUR one way Never SAS again"
Plussat: "Great flight"
Plussat: "The food was not too bad and the menu options were alright. I love using the complimentary ear buds."
Miinukset: "Could use some improvements on comfort and efficiency"
Plussat: "The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight."
Miinukset: "Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great."
Miinukset: "The flight to Stockholm was late which made it stressful to make my connection to Seattle. However the SAS agent I talked to was very helpful."
Miinukset: "I didn't.t like your movies selection? Not very current. the food was awful. Not being able to book a seat until I arrived from Amsterdam."
Plussat: "The entertainment system is among the best of airlines."
Miinukset: "The Lufthansa representative in Frankfurt made me check one of my bags, when SAS clearly said I was allowed to have one carry-on and one personal item. This was not a Lufthansa flight, but the rude attendant insisted on enforcing Lufthansa rules on an SAS flight and refused to even allow me to voice an objection. I will not fly Lufthansa ever after this. SAS should have its own representatives who understand customer service at all gates."
Miinukset: "Wasn't assigned a seat and had to stand in a long line to wait to confirm that I had a seat for a flight I booked over 3 months earlier."
Plussat: "The interior of the plane - Clean, bright an shine, even it's an old 737-700,"
Miinukset: "To add some selection of the food"
Miinukset: "See above"
Plussat: "Uneventful flight. Adequate legroom. On time flight schedule"
Miinukset: "No complaints"
Plussat: "I tried to check in a 30 lbs suitcase. There was no gate and they asked me to carry the check in plus my carry on down the steps to the airplane on the field. I had to refuse and then one of them carried the checkin down the steps."
Miinukset: "Not much. Bumpy flight. Lousy coffee."

Not fan of Air Canada. Only two things they ever serve for in-flight food. Chicken or Pasta. I traveled many times with them , never heard about anything else from their mouth for food. I call them "cheap chicken pasta airline".

Boarding announcements were inaudible. The boarding process was unclear.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

Great leg room and very clean plane nothing could be better 😁

Plussat: "yes. It was perfect."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "The crew was friendly. Baggage arrive safely. But the repeated commercial interruptions trying to sell things made me wonder if it was commission based - a nap was not possible from the announcements but you could buy things duty free. I am glad it was a short flight. A new plane."
Miinukset: "There are no queues. A free for all to load and unload the plane. If you are looking for Swiss order, look elsewhere. Nothing is free, not water (1.5 euro) or any other beverages or anything else. We paid double what the flight should cost to not even be offered water. The seats were lightly padded to maximize seats. There was a small amount of leg room but some. No power outlets, wifi or media. The worst aspect is I bought a flight on Baltic Air from Tallinn to Riga and had the price from Riga to Paris on the next tab on kayak. I bought the ticket from Tallin to Riga then flipped to buy Riga to Paris only to learn it was a bait price. The price was actually $200 more. Baltic would not refund the first flight (within minutes) so we were stuck to either walk away from our 2 tickets to Riga or pay the bait and switch rate. We begrudgingly paid 400 (200 each) euro MORE than the initial price shown so we could fly out of Riga back to Paris (to be back in Paris by Jan 7). A non alcoholic beverage, a small snack, and power access would be helpful. Ground crew helping with order would be helpful. I was shoved and run over trying to get onto and off the plane. It is the wild west of flying except the plane is new...oh, and it is 30 euro if you do not check in online ahead. But you will still need to stand in line to check a bag (where they can issue you a boarding pass)."
Miinukset: "Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way."
Plussat: "Clean airplane nice pretty stewardess in short dress."
Miinukset: "Probably private jet whit hot tub."
Miinukset: "At least a complimentary glass of water or juice in Economy."
Plussat: "Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight."
Miinukset: "No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included."
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Plussat: "everything was good enough"
Miinukset: "I would like a meal and drinks on the board"
Miinukset: "Baggage was broken and two items inside also broken. Was overcharged for baggage."
Plussat: "Small compliment from Air France was lovely and unexpected"
Plussat: "All fine"
Miinukset: "Flight delayed 2 hours"
Plussat: "It was a fairly ordinary flight"
Miinukset: "Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined"
Plussat: "Simple no frills airline"
Miinukset: "Ок"
Miinukset: "Short flight and unmemorable (that's a good thing)"
Plussat: "Tallin airport is beautiful"
Miinukset: "Lost luggage and indifferent assistance."
Miinukset: "Flight was late"
Miinukset: "There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass"
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Plussat: "the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least."
Miinukset: "the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Plussat: "Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!"
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other."
Plussat: "Everything was excellent"
Miinukset: "Nothing. All was good"
Plussat: "Flight was short and sweet, no problems to report."
Plussat: "Easy for my friend and I"
Miinukset: "We were told upon check in that there was a charge to check in. I have never heard of such rubbish in 43 years of air travel. We were told we could check in online but we only had 4 minute in which to do it. We were charged €150 for 5 people. The check in Sgent was sour faced as well. Once aboard the plane (a nice new aircraft) we found the stewardesses sour faced as well. Overall not impressed by air Baltic!"
Miinukset: "bag measure frames in Riga airport used for aB are smaller than in most airports, as a results we were asked to check some bags in at the last moment. we have had connecting flight through Riga with two hand bags. lets call them big and small. judge by yourself: flight, aircraft, small, big ->Riga CS3, on board, on board Riga-> DHC 8-400, on board, check in ->Riga DHC 8-400, on board, on board Riga-> CS3, check in, check in as you see, the same bags on the same aircraft were allowed or disallowed by the same company based on weather one flies to Riga or from it. i believe there is absolutely no purpose for doing last second interruptions of such kind"
Miinukset: "An extra fee is charged if you don't check-in online."
Plussat: "Enough said"
Plussat: "Boarding went well and crew was nice."
Miinukset: "The air conditioning was not working properly on the 3 hour flight which made it a bit sweaty and unfortable. The purchase of a cold beer was a must."
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "Everything was very smooth and the crew was very attentive."
Plussat: "It got me from point A to point B."
Miinukset: "Seat was uncomfortable and next to an odorous toilet."
Miinukset: "Check in staff at Riga airport were rude. Check in Maine issued the same boarding pass twice, so one of us had no boarding pass. Security line was insanely long--30+ minutes! On board you pay for everything, even a glass of water. Tiny seats and the person behind me kept pushing on the back of my seat. Very uncomfortable! Will never fly airbaltic again."
Plussat: "Boarding was efficient."
Miinukset: "No free food or drink of any kind. That would have been okay since prices were reasonable. However, they completely skipped my row on my side of the plane, and I had to use the call button to get service."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "New Planes, crew"
Miinukset: "Entertainment cost !!!"
Plussat: "Fine, left on time, short flight."
Miinukset: "No complaints"

Varaa halvat lennot Frankfurt - Turku

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 20mFRA-TKU
4.4.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 30mTKU-FRA
233 €
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mFRA-TKU
15.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 25mTKU-FRA
249 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mFRA-TKU
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 55mTKU-FRA
256 €
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 20mFRA-TKU
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 20mTKU-FRA
258 €
14.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 00mFRA-TKU
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 55mTKU-FRA
262 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 45mFRA-TKU
21.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
47t 05mTKU-FRA
278 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 40mFRA-TKU
19.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 25mTKU-FRA
280 €
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
4t 25mFRA-TKU
3.4.ma
1 välilaskuFinnair
4t 30mTKU-FRA
285 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 25mFRA-TKU
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mTKU-FRA
286 €
23.3.to
1 välilaskuFinnair
12t 10mFRA-TKU
5.4.ke
1 välilaskuFinnair
7t 10mTKU-FRA
290 €
23.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 10mFRA-TKU
4.4.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mTKU-FRA
300 €
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
4t 25mFRA-TKU
5.4.ke
1 välilaskuFinnair
13t 45mTKU-FRA
314 €
23.3.to
1 välilaskuFinnair
4t 25mFRA-TKU
3.4.ma
1 välilaskuFinnair
4t 30mTKU-FRA
318 €
23.3.to
1 välilaskuFinnair
4t 25mFRA-TKU
4.4.ti
1 välilaskuFinnair
4t 30mTKU-FRA
319 €
23.3.to
1 välilaskuFinnair
12t 10mFRA-TKU
5.4.ke
1 välilaskuFinnair
4t 30mTKU-FRA
321 €
23.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 55mFRA-TKU
4.4.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 45mTKU-FRA
322 €
2.1.ma
1 välilaskuairBaltic
13t 40mFRA-TKU
5.1.to
1 välilaskuairBaltic
4t 30mTKU-FRA
347 €
13.1.pe
2 välilaskuaScandinavian Airlines
7t 45mFRA-TKU
15.1.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
26t 55mTKU-FRA
399 €
17.1.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 05mFRA-TKU
19.1.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
17t 15mTKU-FRA
424 €
17.1.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 05mFRA-TKU
19.1.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
25t 05mTKU-FRA
428 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

20.12.ti
1 välilaskuFinnair
4t 25mFRA-TKU
220 €
20.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 15mFRA-TKU
246 €
20.12.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
7t 20mFRA-TKU
264 €
20.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
6t 25mFRA-TKU
277 €
20.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 20mFRA-TKU
349 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Frankfurt - Turku

Lähtö:

Frankfurt (FRA)Saksa

Matkakohde:

Turku (TKU)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

249 €

Selaa matkakohteita:

249 €