GVA - OUL

Etsi halvat lennot reitille Genevesta $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

GVA — OUL
8. lokakuu — 15. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 25% tai enemmän

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille Geneve - Oulun lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Geneveen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 190 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 366 € tai jopa alle sen.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 2% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Genevesta - Ouluun reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Geneven kansainvälinen lentoasema -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4207 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

At least one free sandwich please

Don't like the policy of charging for nonalcoholic beverages, but loved the free blueberry juice. Good that crew kept circling with water!

The flight is clean,comfortable seats,staff crews nice and the boarding staff in London Heathrow was good But in India you need to give some training to boarding staff they treat passengers like they working in the local buses in India they don’t know it’s a Finnair international flight no queuing common sense and they don’t know how to talk

Ticket was not changeable

Late boarding

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

There is nothing to like about Finnair. Zero service, a mediocre aircraft even though it's an Airbus A350-900 it does not have individual fresh air vents which obviously must be a Finnair option when ordering as Qatar Airways A350-900s do indeed have ................ but they ARE a 5* airline and Finnair is very much NOT. Full flight, no A/C running and as I said no fresh air vents, so it was very stuffy and uncomfortable. I had chosen my seat, as I am a fellow One World member (Qatar Airways Gold member), and isolated myself. When I made check in I looked again and repositioned myself, because obviously Finnair doesn't value my OW tier, and yet when I reported to the desk they had re-assigned yet me another seat sat next to a 'mini-whale' - so poor passenger seating allocation. To give a comparison - flew on a very full A380 QR003 DOH-LHR just 3 days earlier and I was informed by cabin crew that there only about 4 empty seats on that flight and yet 'one of those' was next to me !!! That is how you treat a Gold Member .... but not Finnair.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Business class crew was extremely helpful and pleasant. Breakfast likewise - tasty, healthy and substantial. All in all, the flight itself was great, so kudos to Finnair. What a contrast, then, to the pitiable Terminal 8 at JFK, where it was almost impossible to even find a seat (no exaggeration!) before security.

Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Snack and some complimentary wifi or entertainment"

Customs at CDG airport was sooooo slow that we nearly missed our connection with maybe 3 minutes to spare.

Last minute gate change at Charles de Gaulle, required me to walk further to alternate gate for my flight to Punta Cana.

The staff were excellent, very helpful and efficient

Miinukset: "Not to have 2 distressed cats on board meowing non stop for 10 hours."
Miinukset: "Short and sweet"
Plussat: "The seats were bigger across the shoulder area and had more padding than some other budget airlines."
Miinukset: "Wish there was more elbow room in the seat. I am a big guy and I was having to squish myself so as to not interfere with my neighbor"
Miinukset: "The food is usually very good, this time it was poor to disappointing- dark meat chicken.., tasteless & unhealthy....mushy fruit dessert choices"
Miinukset: "The best airline what I was flying so far !! Excellent food, drink, comfort seat, free entertainment with great selection."
Plussat: "It was very comfortable and pleasant."
Miinukset: "Could be a little better the service, the dinner was late"
Plussat: "Great newer plane, great service!"
Miinukset: "CDG airport in Paris is a very inefficient and by far the slowest airport. I recommend other passengers to get to the airport at least 4 hours before their departure."
Plussat: "Crew was very friendly and seat in KQ is super comfortable in Business."
Plussat: "Food and drinks very good"
Miinukset: "In economy class the movies unable to listen to with ear buds. Bring my own next time."
Plussat: "In flight entertainment was great"
Miinukset: "seats very uncomfortable, boarding was a mess in Paris, priority luggage was annoying and made us miss our connection flight (as well as numerous delays)"
Miinukset: "Placed in last row w/ non-reclining seats, even though bought tix 7 months early. We travel w/ only carry-on bags. AF allows 35 kg each but only 12 kg in cabin. I asked, online, twice, if we could have a couple of extra kg for hand pieces. Rec’d only auto. luggage policy. Forced to check both bags."
Miinukset: "boarding wasn't good."
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Everything was incredibly poor. Flight was delayed, entertainment was outdated and the airport staff were rude."
Miinukset: "My first flight was cancelled my return flight was delayed by 5 hours They made me check my carry on even though it was with in the size limit which cost 85 euros and when trying to ask why the staff was extremely rude and not helpful worst flight experience I’ve ever had"
Plussat: "The crew worked hard, but the food was below the French standards."
Miinukset: "The flight was delayed for 2.5 hours and the passengers spent this time in the cabin without a/c."
Plussat: "Modern aircraft with power, big screens etc"
Miinukset: "Teenage crew, poor service (not even water brought on request, all "self service" at back of flight, and not being allowed a second drink with dinner), poor language skills (crew not very helpful when 2 hour delay meant I could miss connecting flight, suggesting I "walk fast")."
Plussat: "Food was good and again, staff were friendly and professional. Flight was on time and efficient dis-embark mentioned."
Miinukset: "Slight issue with headphone connection, was not the only passenger."
Plussat: "The free glass of red wine when the plane finally took off."
Miinukset: "The flight was delayed. We were told that it was just a half an hour delay by the man that was informing us of the delay and then we were then told by a woman that it was going to be over an hour. We weren’t told any specifics of why the plane was delayed, other than: “ the engineers are looking at the issue now”. We received messages saying that the flight was cancelled but then we were told to ignore that. We were told that we would have an update every 10-15 minutes but by the time we had the next update was 1 hours later, we were told that the plane will depart at 15:50- which we did. But we also sat on the plane for an extra 2 hours or maybe even more (couldn’t bare watching the time at this point) because the man that was supposed to push the plane backwards in order to reverse the plane didn’t turn up so we then had to wait for all of the other planes to take off before we could. Eventually the plane set off at 18:20 and I got in France 19:30-20:00 ish?"
Miinukset: "Please see comments above about this flight."
Plussat: "It was quick, very good space in premium economy. Good and friendly service. The food was better than expected"
Miinukset: "The crew did not announce the score of soccer cup semi final between Belgium and France"
Plussat: "Fine for a 45-50 minute regional flight."
Miinukset: "Wouldn’t be great for long-haul flights."
Plussat: "The airplane have great entertainment system. The cabin crew are very nice."
Plussat: "The food was pretty good and the staff were friendly. During our transfer in Paris, my mum had a medical emergency and had to go to the medical centre. As such wr couldnt go to our final destination in Morocco and had to get our luggage off the plane. The staff at the AF counter were very helpful in that aspect. And when one of the luggages was completely damaged, it was replaced it with a brand new one which was fantastic. On the way back, we had some issues with the ticket because we didnt go to Morocco as planned which resulted in some trouble checking in. But the staff at the counter were quite helpful."
Plussat: "All was good we didn’t feel the time 9 hours passed easily"
Miinukset: "Nothing special"
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies. The seats in front of us reclined so far that I couldn’t do anything but stare at the back of the seat anyway."
Miinukset: "Very small seats, space for nothing All the time delays and the horrible things is a lost luggage, even when there is enough time between flights."
Plussat: "The food, the service and everything else is fine, quite good."
Miinukset: "However, our baggages were 1 day late. Your missing baggages would deliver to you 1 day later, for some maybe 2 days later...Quite a few people said that it's been always like this with air Aeroflot if there is a transfer flight."
Plussat: "Crew was friendly and professional, fresh croissant and hot chocolate on my short flight. As many airlines charge now for any and all food items it was nice to again experience fast and efficient food and beverage service without the tedious hassle of ordering and paying. I’d gladly fly Air France again. First time, but likely not the last."
Miinukset: "Like all airlines , the seats could use a few more inches of space, even two would be nice."
Plussat: "Whenever I travel air France I get a reminder of what customer service looks like on a flight. Incredible crew, great experience"
Miinukset: "Cramped, no cabin bag space, late departure with no communication and lost checked luggage. Not a great Air France experience."
Plussat: "Seat comfort in business class Professional and friendly crew"
Miinukset: "Food not tasty Limited entertainment even in business class (such small and old screen style) Newspapers available to be much more diversified When is the WiFi going to be available?"
Plussat: "Absolutely nice friendly and professional crew. Congrats! Nice food, rich and healthy Right in time despite few delay at departure"
Miinukset: "Just a need to improve entertainment facilities (digital screen, Wi-Fi. ..)"
Plussat: "The crew was very nice and helpful."
Miinukset: "We ordered a vegetarian meal. However, the vegetarian option offered to those who did not order a special meal looked better than the vegetarian option that we received."
Plussat: "Friendly onboard staff"
Miinukset: "Treated like cattle while boarding unless your preferred member. Average food quality."
Plussat: "All of the crew were friendly and the flight was on time."
Miinukset: "No problems"
Plussat: "the Airline"
Miinukset: "The Airport, Security, Boarder control."
Plussat: "I liked the way a fligh attandant treated me and another two passengers. At the end of the flight he gave us a cup of strawberries for all. The food was delicious specially that pasta, it was yummy."
Miinukset: "TV was too slow."
Plussat: "Crew and boarding, not much else to talk about. Late for take off, but made it on time"
Miinukset: "Late leaving and arriving."
Plussat: "Great food, pleasant crew."
Miinukset: "Comfort economy okis seats are wide, with good legroom, but did not recline and hard as a rock. Entertainment system hard to use, finding movies very tedious."
Miinukset: "Meal choice missing kosher non-gluten combination."
Plussat: "The crew was very comfortable speaking two languages and friendly. They also had air conditioning! This was great because it was strangely hot in Paris and we were sweating profusely. And our last air france experience we were so hot and it was aweful. Even though it was like an hour and a half flight they still served us sandwiches ,really good."
Plussat: "Although plane was full staff moved us through quickly"
Plussat: "Boarding efficient, Air France flight to Paris was brief and pleasant."
Miinukset: "Seat a bit uncomfortable"
Plussat: "there were problems getting the tickets issued in Rome. the worker at checkin kept us for 20 minutes without telling us what was going on. the flight left the gate on time, but then we sat for an hr before leaving. no information was given as to why the flight attendants were rude. after landing we sat for an hr on the runway waiting for a gate to be available."
Plussat: "Food"
Miinukset: "Touch screens"
Miinukset: "Flights are always delayed, boarding is a mess, CDG is awful. Avoid unless nothing else available"

Varaa halvat lentoliput $Genevesta Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

31.10.ma
1 välilaskuFinnair
9t 35mGVA-OUL
5.11.la
1 välilaskuFinnair
7t 40mOUL-GVA
307 €
14.1.la
1 välilaskuFinnair
17t 45mGVA-OUL
21.1.la
1 välilaskuFinnair
7t 40mOUL-GVA
310 €
31.10.ma
1 välilaskuFinnair
11t 25mGVA-OUL
6.11.su
1 välilaskuFinnair
13t 00mOUL-GVA
318 €
2.11.ke
1 välilaskuFinnair
10t 55mGVA-OUL
4.11.pe
1 välilaskuFinnair
7t 40mOUL-GVA
331 €
2.11.ke
1 välilaskuFinnair
5t 05mGVA-OUL
3.11.to
1 välilaskuFinnair
5t 25mOUL-GVA
355 €
1.11.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mGVA-OUL
5.11.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mOUL-GVA
357 €
5.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 40mGVA-OUL
11.12.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 25mOUL-GVA
358 €
30.10.su
1 välilaskuFinnair
5t 05mGVA-OUL
5.11.la
1 välilaskuFinnair
7t 40mOUL-GVA
366 €
1.11.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 05mGVA-OUL
6.11.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 50mOUL-GVA
368 €
31.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mGVA-OUL
5.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mOUL-GVA
369 €
30.10.su
1 välilaskuFinnair
5t 05mGVA-OUL
4.11.pe
1 välilaskuFinnair
7t 40mOUL-GVA
377 €
2.11.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mGVA-OUL
5.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mOUL-GVA
381 €
1.11.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mGVA-OUL
3.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 25mOUL-GVA
394 €
2.11.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mGVA-OUL
7.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 40mOUL-GVA
399 €
31.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 35mGVA-OUL
7.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 10mOUL-GVA
413 €
1.11.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mGVA-OUL
6.11.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 25mOUL-GVA
418 €
5.2.su
1 välilaskuFinnair
14t 55mGVA-OUL
11.2.la
1 välilaskuFinnair
5t 25mOUL-GVA
444 €
17.10.ma
1 välilaskuFinnair
4t 55mGVA-OUL
22.10.la
1 välilaskuFinnair
21t 25mOUL-GVA
445 €
5.2.su
2 välilaskuaAir France
20t 50mGVA-OUL
11.2.la
2 välilaskuaAir France
20t 05mOUL-GVA
474 €
14.1.la
2 välilaskuaAir France
16t 45mGVA-OUL
21.1.la
2 välilaskuaAir France
14t 55mOUL-GVA
498 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Geneve - Oulu

Lähtö:

Geneve (GVA)Sveitsi

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

307 €

Selaa matkakohteita:

307 €