Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - BIO

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Bilbaohon alk. 88 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Bilbaohon, jonka lähtöpäivä on 25.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
la 18/5
la 25/5

Vertaa lentolippuja Bilbaohon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Bilbaohon sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Bilbaohon sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Bilbaohon (HEL-BIO)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäBilbaohon, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
06:05 - 10:50HEL-BIO
5t 45m1 välilasku
18:35 - 12:00BIO-HEL
16t 25m1 välilasku
116 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 3. Touko - to 9. Touko
06:05 - 10:50HEL-BIO
5t 45m1 välilasku
14:05 - 23:50BIO-HEL
8t 45m2 välilaskua
127 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 3. Touko - to 9. Touko
06:05 - 10:50HEL-BIO
5t 45m1 välilasku
14:05 - 23:50BIO-HEL
8t 45m2 välilaskua
134 €Lufthansa
Etsi tarjous
to 2. Touko - to 9. Touko
06:05 - 10:50HEL-BIO
5t 45m1 välilasku
11:35 - 18:45BIO-HEL
6t 10m1 välilasku
147 €Lufthansa
Etsi tarjous
ma 20. Touko - to 23. Touko
13:30 - 23:25HEL-BIO
10t 55m2 välilaskua
14:05 - 23:50BIO-HEL
8t 45m2 välilaskua
172 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 3. Touko - to 9. Touko
07:10 - 18:15HEL-BIO
12t 05m2 välilaskua
14:05 - 14:00BIO-HEL
22t 55m2 välilaskua
193 €
Etsi tarjous
pe 3. Touko - to 9. Touko
07:00 - 23:25HEL-BIO
17t 25m2 välilaskua
07:35 - 23:55BIO-HEL
15t 20m2 välilaskua
221 €
Etsi tarjous
pe 7. kesä - pe 14. kesä
17:40 - 09:55HEL-BIO
17t 15m1 välilasku
07:10 - 16:40BIO-HEL
8t 30m1 välilasku
223 €Air France
Etsi tarjous
to 2. Touko - to 9. Touko
19:30 - 11:10HEL-BIO
16t 40m1 välilasku
12:10 - 11:35BIO-HEL
22t 25m1 välilasku
263 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
pe 10. Touko - ma 13. Touko
06:20 - 13:00HEL-BIO
7t 40m2 välilaskua
13:50 - 01:15BIO-HEL
10t 25m2 välilaskua
371 €Brussels Airlines
Etsi tarjous
ke 28. elo - su 1. syys

Lennot Helsingistä Bilbaohon - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Bilbaohon lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki – Bilbao?

Kaikkien lentojen keskihinta HelsinkiBilbao, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Helsinki – Bilbao tiistai on keskimäärin halvin ja sunnuntai kallein päivä lentää. Reitille Bilbao – Helsinki parhaimmat tarjoukset löytyvät yleensä keskiviikko ja kalleimmat maanantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Bilbao?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Bilbao on marraskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 165 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and kesäkuu, where the average cost of tickets is 430 € and 395 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Bilbao?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Bilbao Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Bilbao niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 75 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

marraskuu

Halvin lento

88 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 29 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 41% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Bilbao

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Bilbaohon

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Bilbaohon viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Bilbaohon reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Bilbao reitillä?

  Kun lennät kohteesta Helsinki käytät Helsinki-Vantaan lentoasema kenttää. Laskeudut kohteeseen Bilbao, joka tunnetaan myös nimellä Bilbao.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Bilbaohon?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Bilbaohon?

  Star Alliance, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Bilbao reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Bilbaohon lennoille - Lufthansa vai Air France?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Bilbaohon ovat Lufthansa ja Air France. Reitin keskihinta on 223 € ja yleisarvosana 7,0, joten Lufthansa on suosituin valinta. Myös Air France on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 296 € ja yleisarvosanan 7,5.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Bilbaohon?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Bilbaohon lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Bilbaohon lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Bilbaohon Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Bilbaohon?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Bilbaohon ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Bilbaohon?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Bilbaohon Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositut lentoyhtiöt reitille Helsingistä - Bilbaohon

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Bilbaohon. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Bilbaohon? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
7,0entertainment
6,9food
7,8boarding
8,2crew
7,6comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Bilbaohon

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Bilbaohon, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
25.5.la
1 välilaskuLufthansa
5t 45mHEL-BIO
88 €
25.5.la
2 välilaskuaLufthansa
10t 40mHEL-BIO
140 €
25.5.la
3 välilaskua
15t 00mHEL-BIO
234 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Bilbao

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Bilbao (BIO)Espanja

Tarjouksia paluulennolle:

Bilbao - Helsinki

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: