Etsi halvat lennot reitille Helsingistä $[3008-Galicia

Vertaa lentolippuja Galicia sadoilta matkailusivustoilta kerralla

HEL — Galicia
7. lokakuu — 14. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 7/10
pe 14/10

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 25% tai enemmän

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

319 €

Keskim. hinta meno-paluu

406 €

Hyvä tarjous meno-paluu

161 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

74 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 14 %.
Lento Helsinki-Vantaan lentoasema – Vigo
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Galicia

  • Kuukausista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Helsingistä on helmikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Galicia lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Helsinki-Vantaan lentoasema -Galicia

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4207 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

.

;)

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

liian kylmä

Plussat: "Free movies"
Miinukset: "Free wifi. Better movie selection"
Plussat: "Everything was nice."
Miinukset: "Nothing to complain about."
Miinukset: "Service very cold and rare to find. For some reason finnair doesn’t announce boarding"
Plussat: "Finnair is always perfect. Always on time, professional, clean and comfortable. They give free coffee, water and blueberry juice."
Plussat: "Loved the wine hour, location, access to bikes and lovely breakfast buffet! Service was super friendly, too."
Miinukset: "I hate paying for water but I seem to do this all over town."
Miinukset: "Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great."
Miinukset: "Could be better, say, like with Singapore Airlines.."

Seats on the plane were too uncomfortable for a 9 hour trip, especially when the flight was completely full. Crew treated passengers as if we were cattle. Desperate rush to get food served so they could enjoy First class food at the back of the plane... I went twice to the back of the plane (no one answered the flight attendant button) to ask for coffee and was met with a very abrupt response... 'YOU HAVE TO PAY FOR IT'. The only thing staff could think of saying to me was 'la mascarilla senior!'.... In a way I do not blame Air Europa for getting away with this lamentable service, they are one of only two carriers flying between Spain and Venezuela so do not have any competition... I do not think they would dare offer the same service on a flight from London to Los Angeles!

Plussat: "Comfortable great crew, great experience for first time flight with them"
Miinukset: "Flight was on time and plane clean and in good shape. Crew was very friendly."
Plussat: "Seat in Business Class Dreamliner was excellent-very comfortable with great flexibility of use. Service was attentive, but challenged to understand English"
Miinukset: "Entertainment selection of movies and music was very poor and too limited. Food was of inferior quality for business class"
Plussat: "The crew were very friendly."
Miinukset: "The terminal was old and no pre check at security. Also very limited options in that terminal once through security."
Plussat: "Crew and service ok"
Miinukset: "Timing 3 hour delay"
Miinukset: "Baggage service is not what they advertise had to pay $120 euros for the baggage that’s false advertisement not good"
Plussat: "Crew was great"
Miinukset: "The plane had a technical difficulty with the emergency exit making us feel so uncomfortable and nervous we left the aircraft and had to buy tickets to another flight later"
Plussat: "Crew was nice and dreamliner is very conforable"
Miinukset: "New lite fare with no checked lugagge included for long haul flights is ridicolous. Had to pay in both legs."
Plussat: "Landed ahead of schedule. Left on time"
Miinukset: "There was nothing I didn't like"
Plussat: "Excessively hot. You sweat entire time"
Miinukset: "Lack of a/c"
Plussat: "Plane was great"
Plussat: "The crew was helpful, well spirited, and timely."
Miinukset: "The inflight TV monitors didn't work."
Plussat: "Nothin"
Miinukset: "Next time Air France of British Airways. No more Air Europa."
Plussat: "Muy buen servicio"
Plussat: "I liked the Boeing 787"
Miinukset: "The service sucked. The crew speaks very weak English. The crew only comes around the cabin very few times. Not good on a 9 1/2 hour flight."
Plussat: "This was the most unprofessional and insulting staff I have ever experienced in my life."
Miinukset: "There was not one aspect of this flight that went well. I am beyond horrified of my experience and it really makes me not want to fly or use any fight service again. Air Europa is the WORST airline in the industry."
Miinukset: "Advance check-in did not work -- tried 3 times. Entered all the info, pressed enter and nothing happened."
Plussat: "Crew was very pleasant and helpful"
Miinukset: "No outlet to charge a phone"
Plussat: "Very puntual & cheap!"
Plussat: "I liked the price. Free eine. Dinner ok"
Miinukset: "My bag was lost, took 3 days to get. And tad checked it. Not sure why, but didn't like that."
Miinukset: "Look tasted old and greasy"
Plussat: "the crew was nice ans well manered"
Miinukset: "they started boarding 25 minutes later than stipulated. the flight took off 10 minutes late. you should at least provide a complimentary small bag of peanuts or pretzels. the seats were uncomfortable and tight."
Miinukset: "The plains are old and uncomfortable, very little space in between seats. The food wasn't good"
Miinukset: "We were an hour late taking off after boarding"
Miinukset: "Flight was cancelled without explanation. We scheduled flight was also seriously delayed. Flight to Barcelona was siginifivantly delayed as well. Poor communication to the passengers. I'll never fly Air Europa again. Moreover, I'll recommend my friends to not fly this airline as well."
Plussat: "We had no problems with boarding on time or checking our bags. Some reviews were upset about the in-flight entertainment (or lack thereof) but Netflix has a download option now and I pre-planned and binged an entire series on the flight. I didn't eat the food on the trip to Europe but on the way home I had the veggie pasta, wine, coffee and the pizza snack and it was all basically on par with other airplane food I've had. The attendants were also all fantastic and polite and helpful."
Miinukset: "The seats could be more comfortable and I don't love paying to choose my seat but these are small things in the grand scheme of it all."
Plussat: "Almost nothing"
Miinukset: "No entertainment per Seat, Small seats and the crew was terrible and not polite"
Miinukset: "People were boarded by standing in a line instead of zones. We stood in line for a good 30 minutes. Also, while standing in line, a gate representative decided to take the back half of the line and move them to the priority line to "expedite the boarding process". As one of the last people in the original line seeing everyone behind me board before me, I was annoyed. This was poor form."
Plussat: "Onboard service was great. A small tram picked me up as I was in a Wheelchair and transported myself and companions to the terminal."
Plussat: "Alitalia is fine."
Plussat: "Crew great. Not fun taking bus to plane in cold then departing the bus and boarding en masse even though we were business class. Food was very good in business. Flight on time. One of best landings I've experienced! overall very good."
Miinukset: "When I booked my flight it was not at all clear that I had to pay for checked luggage, therefore I had to pay extra when I arrived at the airport. Please make it clear from the very beginning that checked luggage is not included. Easy Jet does a great job of this, giving you the option to pay for a checked bag when buying your ticket. With Air Europa, I had no idea at all."
Plussat: "the aircraft how clean it was."
Miinukset: "that the flight was delayed for 1 houyr."
Miinukset: "No free entertainmnet"
Miinukset: "My flight was delayed 4 hours and I've missed very important meeting and event I had to attend to In NYC!"
Plussat: "The flight was delayed for five hours."
Miinukset: "The waiting."
Plussat: "Muy buena"
Miinukset: "Muchas veces las azafatas eran hostil y/o muy serias"
Plussat: "The food and entertainment were good."
Miinukset: "The discomfort due to my seat assignment. My seat was directly in front of the wall to the restrooms; there was hardly any room to push my seat back into a cozy position and the continuous sound of the toilet flushing was annoying. Select your seats in advance if you're able to."
Plussat: "The option to listen to music/watch movies/play games/charge your electronic devices (via USB cord). Don't forget your headphones!!! It'll cost you 3 Euros on-board."
Miinukset: "On this trip, I had to travel on four Air Europa planes; none of which were ever on time. Delays! Delays!! And more Delays!!! Be sure to apply for vegetarian options if you don't eat meat/pork 24 hours in advanced. You'll be left without even a snack to purchase and starving. -An exhausted and hungry passenger"
Plussat: "The crew was pleasant."
Miinukset: "The checking in/boarding process was absolutely horrible. Attempted to check in through their app to avoid the extremely long line and it wouldn't accept our passport numbers. After finally receiving our boarding passes, the kiosk for our flight read "Gate Closed" and it seemed to be miles away. We got to the airport well in advanced, but due to the long line and fear of missing the flight, we didn't have time to shop at duty free or get food within the airport."
Miinukset: "I did not like having to go through security procedures twice nor in the long walks both at Gatwick, Madrid and, worst, the mess at Miami International airport mile long walk and shambles of a passport control"
Miinukset: "my luggage never left ibiza and wound up in Madrid for 24 hours"
Plussat: "Great experience all around, they also let you check in a bag for free."
Plussat: "Very low ticket price; new plane very quiet; excellent choice of TV shows and films at seat though need to bring own headphones to avoid payment"
Miinukset: "Online boarding pass rejected at gate, pre-ordered special meal not provided; seat not particularly comfortable; wrong info given before flight about need to go through security again when changing planes in Madrid; flights of stairs on tarmac needed to deplane from transatlantic flight and board international flight in Madrid; in flight announcements in English barely audible"
Plussat: "Food was better than I remembered from my last trip with AirEuropa in 2010."
Miinukset: "Not related to the airline, but customs arriving in Miami was a horribly lengthy process. I guest that's the norm now a days."
Plussat: "everything"
Plussat: "I was treated like a queen."
Miinukset: "The seat too tight."
Plussat: "First of all the flight was delayed 3 hours due to plane arriving late from London. Once in the plane we had to wait another hour and a half. The plane is as old as any transatlantic plane can be, small seats, no personal entertainment, food was poor. Never flying with them again."

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Galicia

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 10mVGO-HEL
389 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 30mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mVGO-HEL
416 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 10mVGO-HEL
422 €
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 40mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 35mVGO-HEL
429 €
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 30mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mVGO-HEL
453 €
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 10mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mVGO-HEL
465 €
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 50mHEL-VGO
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 35mVGO-HEL
468 €
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
7.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 05mVGO-HEL
485 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 35mVGO-HEL
493 €
23.12.pe
2 välilaskuaAir Europa
18t 55mHEL-VGO
3.1.ti
2 välilaskuaAir Europa
19t 20mVGO-HEL
503 €
28.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mVGO-HEL
505 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
7.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 05mVGO-HEL
517 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mHEL-VGO
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mVGO-HEL
520 €
23.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 40mHEL-VGO
3.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 00mVGO-HEL
552 €
23.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 50mHEL-VGO
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 45mVGO-HEL
559 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

23.12.pe
1 välilaskuFinnair
7t 40mHEL-VGO
319 €
23.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-VGO
327 €
22.12.to
2 välilaskuaAir Europa
10t 10mHEL-VGO
338 €
22.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 25mHEL-VGO
353 €
23.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 10mHEL-VGO
370 €
22.12.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 40mHEL-VGO
393 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Galicia

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Galicia - Helsinki

Selaa lähtöpaikkoja:

389 €

Selaa matkakohteita:

389 €