Etsi halvat lennot reitille Galicia $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— HEL
7. joulukuu — 14. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/12
ke 14/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

lokakuu

Halvin lento

85 €

Keskim. hinta meno-paluu

324 €

Hyvä tarjous meno-paluu

263 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

147 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 22 %.
Lento A Coruñan lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Galicia - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Galicia - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

More meals in flight - one meal is not enough for an 8hr flight

They just let people fly without properly using the required mask

Plussat: "Take off and landing"
Miinukset: "Layover time"
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Not loose my luggage:)"
Plussat: "The seats, staff, entertainment, particularly liked that you served hot chocolate! The staff were very polite, friendly and helpful."
Miinukset: "Food -vegan menu was bad for n the outgoing flight, better on the incoming flight. No vegan food available on domestic fight. Sitting in the aisle seat meant often people pushing past your seat."
Plussat: "n/a"
Miinukset: "The conditions were very cramped. The entertainment system was quite old and had very little selection. My entertainment system actually stopped working all together. I called for assistance from my seat a couple of times, but nobody came."
Miinukset: "I was catching a flight in Paris to Aberdeen after arriving from Malaga. The time between flights was not enough 55 mins as the gate closed 20 mins before departure and it takes at least 15 minutes from arrival to taxi to the terminal and then get off the plane. I had to change from terminal F to E which was well sign posted but I only made it with 4 minutes to spare"
Plussat: "Seats are comfortable on Business Class. Service is good"
Miinukset: "Constant delays specially from CDG! Poor cabin service specially on this flight."
Miinukset: "Tell me i would misst the next flight and that my beg will not go to the final airport."
Plussat: "Entertainment system failed repeatedly."
Miinukset: "Entertainment system failed repeatedly."
Miinukset: "The craft is a bit old. Harsh landing."
Miinukset: "See above."
Miinukset: "Train your ground crew. Our luggage was not placed on our flight from Paris to Amsterdam and were sent to Amsterdam on separate planes. My husband’s medication was in his bag. This was a great inconvenience for us. Never again on Air Canada. I suggest you explore the baggage process used by Delta."
Plussat: "Multiple crew members paid constant helpful attention to my mother (88yrs of age) during boarding, deboarding and throughout the entire flight. Thank you!"
Plussat: "I was given a great seat and the food was OK- not the Air France food of 5 years ago but still good"
Miinukset: "I didn't really use the in flight entertainment - the usual movies, tv etc"
Plussat: "Over all everything was great, except the bags check in"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The plane (Boeing 777) is packed like a sardines can, with 10 narrow uncomfortable seats across in Economy Class. The crew didn't even bring water for an 1,5 hr into the flight! The plane was very hot, with very little air flowing through the salon. Food was bland for dinner and inedible for breakfast. The crew was barely there, and borderline rude when asked something."
Miinukset: "Our flight was delayed so we could not make out connecting flight. We had to wait 6 hours get another flight to Atlanta and then fly to Boston the next day, longest flight ever was horrible I called out sick from work too."
Plussat: "More experienced, professional crew, better food and service."
Miinukset: "A screaming child for 8 hours (understood this is not their fault, but it did make the journey unpleasant). Old aircraft with small screens, no power etc."
Plussat: "Food was good. Crew nice and professional."
Miinukset: "Landing was not so smooth."
Plussat: "Food has improved a lot on business class. Meals are more creative."
Miinukset: "Water bottles not given out unless ou ask for it. Crew needs to better trained with how to handle business class..."
Plussat: "We got to the desk to check in and there was one person being served in front of us. He finished with him, turned and left the area through the dooor. No one came to help us for 15 minutes. Then they came out to answer the phone and said we were 10 minutes past the cut off and we could not fly."
Miinukset: "Staff just walked away while we were in line, the rudeness and mean attitude, they blamed us for being too late after ignoring us and made us late, they didn't offer an alternative flight until we asked. Overall, horrible customer service. Never been treated so rudely by people in the airlines industry in my entire 42 years of flying!"
Plussat: "Average"
Miinukset: "I leave my jacket in the hanger when I get off the airplane I realized that they didn’t gave it to me. I inmeadiatly tey to go back but I couldn’t I went to the counter and they said that there was noting on the plane !"
Miinukset: "Horrible Crew..."
Plussat: "The noise-canceling headset is good."
Miinukset: "The premium economy seat is not reclined at all. The neighbor's seat is too much flexible. This is a maintenance problem. We report these problems to the crew, though there ignored... I should have chosen an economy class seat."
Plussat: "The food, entertainment, and service. Waited for me after almost missing my flight."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "The food was pretty good and the staff were friendly. During our transfer in Paris, my mum had a medical emergency and had to go to the medical centre. As such wr couldnt go to our final destination in Morocco and had to get our luggage off the plane. The staff at the AF counter were very helpful in that aspect. And when one of the luggages was completely damaged, it was replaced it with a brand new one which was fantastic. On the way back, we had some issues with the ticket because we didnt go to Morocco as planned which resulted in some trouble checking in. But the staff at the counter were quite helpful."
Plussat: "The service"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Nothing special"
Miinukset: "They start serving late the apperitif before taking off and take it back right after."
Plussat: "Good cabin, but very conjugated :|"
Miinukset: "Too much of hassle checking in as the airlines partners with a couple of other airlines like Jet Airways, WestJet & Aircanada. The food was just okay and the cabin crew refused to serve extra butter. When you are serving extra bread, make sure you serve the butter as well. How could someone eat bread by itself?"
Miinukset: "The air France flight was overbooked and we had been in standby until the last minute"
Plussat: "The crew is great, with their typical slightly humourous and casual French attitude. Great collection of international quality movies."
Miinukset: "Average and disappointing sitting space. The vegan lacto-ovo meal is disappointing."
Miinukset: "Air France lost my luggage and they can't find it in the computer system."
Plussat: "Friendly people on board"
Miinukset: "Crew was not very responsive. It would take over 45 minutes for them to respond to a customer call. Plane landed and we were kept on runway for 1.15 hours and crew only checked in with us twice during that time. People were panicking regarding missing their connections"
Plussat: "1) USB charger and electric outlet 2) Availability of 2-across economy seats (for a price) 3) Vegetarian dinner option available and not too bad 4) Flight arrived on-time"
Miinukset: "1) No on-board wifi 2) Not much seating room - very thin 3) 45 minutes late taking off"
Plussat: "full Meal service in coach , customer service , free wine , personal entertainment, power outlets , everything !"
Miinukset: "Bottom seat cushions could be a little more comfortable ."
Plussat: "It was a 30min flight not much to say The crew on the ground really took care of us"
Miinukset: "Na"
Plussat: "Párizs Budapest kb 1 óra késés műszaki hiba miatt. egyébként minden rendbe volt."
Miinukset: "Too crowded"
Miinukset: "Food and coffee were cold. Service on AF is getting worse."
Miinukset: "Meal choice missing kosher non-gluten combination."
Plussat: "movies were good, crew was great. Comfy seats. It was really as nice as an economy flight could be."
Miinukset: "delayed flight, hot overall plane, personal TV malfunctioned a lot"
Plussat: "I had a choice of movies, games and music that was very appealing. My concerns about not receiving the correct meal was handled professionally and promptly during the flight. I was surprised they couldn't discover I only ordered it for the second leg of my flight."
Miinukset: "Being placed into a window seat at 6' 5". Although I opted for general seating rather than paying for a extra leg room which is out of my budget. Not getting an aisle seat was disturbing at my height. Then there was the guy in front of me not willing to forego putting his seat back on my knees for over half the flight. It would be nice if the seat assignments for general boarding considered the height of the person being assigned."
Plussat: "The crew was very comfortable speaking two languages and friendly. They also had air conditioning! This was great because it was strangely hot in Paris and we were sweating profusely. And our last air france experience we were so hot and it was aweful. Even though it was like an hour and a half flight they still served us sandwiches ,really good."
Plussat: "Friendly crew; comfort; punctuation. Fast boarding"
Miinukset: "Simple food - very small amounts. No entertainment."
Plussat: "The crew were pleasant and most served with a smile. When I was at the back to stretch my legs, one of the crew asked if I wanted coffee or tea since I was not able to get some sleep during the long flight."
Miinukset: "I thought the seat seems a bit short but the leg room is ok."
Plussat: "Boarding efficient, Air France flight to Paris was brief and pleasant."
Miinukset: "Seat a bit uncomfortable"
Plussat: "Courtesy staff excellent!"
Miinukset: "Console for gaming poked guy in front. Needed joystick"
Plussat: "Nice comfortable plane and excellent crew"
Miinukset: "We had to wait ages for one passenger to board. This made us miss ur slot and we arrived 90 minutes late in Paris. The plane should have just left without her. The breakfast on offer was terrible. We booked through Flybe, with our reference no and a flight no that was different from Air France. We could not book in on-line with this no, and could not do it automatically at the airport either. We had to book in at the desk. Same thing on the way back, except that even at the desk, the Air France check-in man had difficulty. He told us first of all to go to Flybe desk, but we couldn't find it and had to come back.What went wrong here? It was a shambles. I hope I will get a response to this."
Miinukset: "Food was unexpectedly bad and both meals were cold"

Had my own entertainment but the service ran fine when I tried it

Short flight. Got in, got out. Not much more to say. Job done.

If the crew were more polite would be better.

I will not be leveraging Kayak again to book flights or hotels. My experience in trying to get an issue resolved was near impossible as I got bounced around from one company to the next; I called AA, Kayak, Iberia, ChatDeal and nobody was able to help me get checked in on my flight back home. It was only when I got to the AA checkin desk at the airport that they worked for an hour to get me checked in - AA in person customer support was amazing and they were able to correct for all the issues with this Kayak/Chatdeal booking. This booking was a mess - when I went through Kayak - I thought I was booking with British Air - then I got Iberia and AA - Iberia never even picked up the phone or called back - AA couldn't work with us at the onset b/c Iberia was the partner and they didn't have access to their records. Then I called ChatDeal and they told me that Iberia's servers have been down for over a week that's why the non response. Kayak booking with untrusted partners has led to a lost my trust and I will not be returning. However, I will be booking directly with AA again b/c of their customer support was great. Thanks for making such simple checkin processes so v. complex - never in my history with Kayak has this happened before and I will not let it happen again - by just not using you again.

Drinks offers are pathetic compared to other international flights.

Good

Very unhelpful in locating me as a passenger

Very helpful when my passport went astray, then finally found.

Plussat: "The flight happened and no incidents on the flight."
Miinukset: "Was actually RyanAir. Won't be flying them again. The checkin experience was a nightmare. Only had three very long lines. My line closed when I was almost to the front. When I did talk to someone found out I needed to have my passport validated by another Ryanair person and would have to leave the line. The person checking me in couldn't validate my passport, Really?? At every other airline the checkin person validates your passport."
Plussat: "modern plane, large overhead bins, comfy seat with adjustable headrest, very good entertainment system"
Miinukset: "There was a broken restroom on the plane in the main section, so then, they should keep an eye on the remaining restrooms as they get dirtier sooner. Madrid barajas airport is an ordeal, Iberia needs to explain better that passport control happens when you get to terminal 4S on the tram AND then there are TWO more passport controls. then there isn't enough space for people to line up for the various groups, creating friction. Iberia just needs to be more organized."
Plussat: "uncomfortable seats, narrow space"
Miinukset: "If the plane had some wifi, better food,"
Plussat: "One crew guy was really nice. I had bruised my leg and he gave me ice and checked in on me."
Miinukset: "Vueling/Iberia lost my luggage."
Plussat: "Smooth flight"
Miinukset: "It was delayed"
Miinukset: "The airline accepted our checked baggage, although they already knew that it would not make it to our final destination (Marrakech) on the same day that we would arrive. We had to pay, out of our own pockets, for the inconvenience. Apparently this happens a lot, and it happened to our entire plane"
Miinukset: "Seat"
Miinukset: "Food could be better"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Very small plane, so much turbulence during flight. It was the worst."
Plussat: "Food on board was really good in general and some of the crew members where so polite and helpful but the rest of them nop."
Miinukset: "The way the crew was serving the meals and offering everything was disappointing, in few word no good. Coffee, coffees anyone? Coffee, coffee! Please! That’s not a way for serving"
Plussat: "MeL and wine"
Miinukset: "3+3 seating in biz class"
Plussat: "The crew on board seemed efficient and friendl for this short 2.5 hour flight."
Miinukset: "No food, no drink, no entertainment were included with this fare. Thankfully we were so exhausted from the long haul flight immediate preceding this flight that we did not care. I'm not sure why but the gate staff was trying to get everyone to check their smaller bags including our backpacks. My husband gave in but I did not since not having them would be disaster during this trip. His backpack and many bags from other customers came about 15 minutes after the rest of the luggage so we were a little panicked. Thankfully all turned out fine."
Miinukset: "IBERIA crew lacks manners & are simply not pleasant. Plane was delayed 2 hrs & crew only told publicly what the problem was about 30 mins after original departure time. Food has been reduced & of less quality. Entertainment system wasn't working & crew didn't seem to understand it's their problem to fix it. It finally worked 3 hrs into the flight."
Plussat: "After fixing the mistake they gave us two adjacent seats on the plane."
Miinukset: "I came with a friend. At first we were given 2 boarding passes, both with my name. We continued to security where they found the problem. We had to go back to the check-in counter and they reprinted boarding passes. This time names correct but both for the same seat. Only after a long while they were able to fix it. The Iberia crew barely spoke English. Overall - made mistakes, wasted a lot of our time."
Plussat: "The plane didn’t have coach puls class that I paied for and they gave me an upgrade to business class! Great Surprise!"
Miinukset: "None"
Plussat: "The Iberia crew person named Ms. TENORIO was excellent. As an American with disabilities, I felt safe, protected and assisted throughout the flight with my various requests and needs. The rest of the crew was also .efficient and pleasant. Finnair&Iberia are tops."
Miinukset: "Logan Airport in Boston, Terminal E was so upsetting. There was NOBODY to help me. I arrived early because I am disabled. There should be somebody there at all times. Very distressing-=- me in a wheel chaiir with 2 suitcases and ZERO assistance. I felt helpless and sad."
Miinukset: "The whole experience of missing my connecting flight due to Iberia's delay. When we deplaned they gave us Express Connection envelopes and told us to run to our gate - 21 minutes away, a passport and a security checkpoint along the way... this is after a red eye... facing an 11 hour delay before my next flight and a voucher to McDonald's - really????"
Plussat: "Finnair landed their plane so smoothly...."
Plussat: "Hospitality, patience, and efficiency. Everything was clean, the food was warm and tasty. the employees were kind and polite all the time. The technology functioned flawlessly. The standard seats were a bit tight but manageable."
Miinukset: "n/a"
Plussat: "Every thing special the staff generaste thy was perfect"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Check-in was good, no queues. I arrived about four hours before scheduled departure time and check-in had been open already for an hour. In Mexico City Airport I had missed a flight three days earlier as I'd been observing the departure screens and they'd failed to update the status of my aircraft: this time I was informed of the gate at check-in. Flight was on time and didn't do anything scary. I was lucky as my neighbour found another free seat so left me with more room."
Miinukset: "I've found Iberia to be uncaring. This flight was much the same. The food and drink service was cheap, and I felt the attendants didn't feel like they had to try to give good service. The new entertainment screens kept coming on, and I kept turning them off as I wished to sleep. Eventually I discovered they were being triggered by the electrostatic charge on the pillows that I was rearranging."
Plussat: "On time. Polite crew. Plenty of USB chargers."
Miinukset: "Crowded waiting area. Seats do not recline. Expensive food on board. Entertaining is only for people who sign-up to ‘another’ website. Iberia already has too many websites, users and passwords."
Miinukset: "No ability to do online checkin both websites were not working."
Miinukset: "Seats too close together for any kind of comfort level"
Miinukset: "It's ridiculous in 2 hours flight even a glass of the water we don't get ... and in the flight Madrid to Miami all flight they don't give a bottle the water ... please need keep the people hidratate in the flight"
Miinukset: "For the first time ever an airline lost my luggage. I fly several times a year and thus was my firat time flying Iberia. What a headache and inconvenience."
Miinukset: "Could not board the plane as it was overbooked!!!!!"
Plussat: "Pilot was great, soft landing, smooth takeoff"
Miinukset: "Small seats"
Plussat: "Everything"
Miinukset: "I really enjoy flying in your airline"
Plussat: "A321 feels outdated but the seats were not bad for sleeping. It was a basic 3-hour flight."
Miinukset: "Stuff was busy SELLING drinks and food. When I asked for a glass of water the stewardess said she would come back after this round... no she didn't. Although it didn't matter that much for such a short trip."
Plussat: "Fast boarding."
Miinukset: "No air conditioning.no help with making connecting flight/customs. Staff could not speak english."
Plussat: "Boarding is quick and easy. Seating is comfortable enough for a one hour flight."
Miinukset: "No free beverage service . Snacks and drinks cart is wheeled through, but no one buys on such a short trip."
Plussat: "On time, great service"
Miinukset: "The lack of leg room and comfort of chairs"
Plussat: "On time, no hassles. The flight went well."
Miinukset: "Didn't have any non meat food available on Good Friday. Apparently, the airline ran out."
Miinukset: "Flight conection failed"
Miinukset: "I am filing a complaint for my recent flight from Madrid to Chicago, IL on 2/26/17. During my flight, a five year old sat in front of me who was disruptive throughout the whole 9 hour flight. He was yelling and slamming on his tray table nonstop. This made it hard to sleep or relax on the flight. He was disruptive to everyone in the whole cabin. I tried to be patient, as it was a child, but when the child started climbing the seats of the row and kicking his legs in the aisle, I had to act. Not only was the child a hazard to the well being of the passengers of the flight, but he could have hurt himself. His parents did not seem to act on his behavior and did not speak my language so I was forced to approach the flight attendant in my cabin. I told the attendant, “N. Cara” as her name tag stated, how concerned I was with the child’s safety and how he was disrupting the flight experience of all the passengers on the flight. She was disgruntled as I was the third passenger to approach her. Instead of acting on the situation, she scolded me. In a rude and derogatory tone, she yelled at me claiming she couldn’t do anything and I should just move to a different seat. She yelled so loud she attracted the attention of all the passengers around. I am shocked and disappointed with the treatment and customer service I received from the crew on this flight. Furthermore, I recommend that the airline should ensure that their employees are competent enough to deal with situations where passenger’s safety are at risk. The fact that the crew member did not attempt to approach the child’s mother or address the situation at all was appalling. It should not be the customer’s responsibility to address disturbances or safety precautions on a flight. I do not think I was treated well on this flight and I am very unhappy with the services I received and paid a great amount of money for. I believe I should be compensated for the mistreatment I endured. This may have been the worst flight I have ever had and I do not plan on choosing Iberia Airlines ever again due to this experience."
Plussat: "On time and no hassles"
Plussat: "Efficient, friendly crew"
Miinukset: "Rather boring meals Poor flight-following software"
Miinukset: "Cabin crew very unhelpful and unfriendly. Food terrible. Entertainment very lackluster and obscure."
Miinukset: "Wasn't able to board in Munich still stuck their ... They wouldn't work with me to either give a refund full or partial and weren't able to give me a credit to rebook at a later date ... I was unable to board due to an error on my green card that I was unaware of ... Iberia says I is considered a no show and wouldn't budge ... Once I'm able to reschedule my flight I will be looking at other airlines"
Plussat: "Everything with the exception of not having timely arrival status updates"
Miinukset: "The arrival time was over and hour later. The captain did not update the passengers not even once why we were flying in circles over Chicago before landing"
Plussat: "Kind staff"
Miinukset: "Cushioning on seats worn out - getting uncomfortable. Slightly confusing on who was boarding when; crowd was blocking entry. The path to the plane was not covered, despite the rain and the suitcase had to be left on a cart without cover - I ended up with wet clothing in my suitcase."
Miinukset: "Deplaned very orderly for distancing, but then on tarmac into crowded bids during COVID. Really?? What gives?? Lots of empty jetways! So sloppy, or something!"
Plussat: "Air Europa sucks. Avoid if you can. Not worth the savings."
Plussat: "The crew was so nice"
Miinukset: "Food can be better"
Plussat: "They let me sleep and didn’t wake me for food or beverages."
Miinukset: "Boarding was down a jetway, down a light of stairs, stand around in the heat while they get the busses to the bottom of the stairs, and then cattle call onto the jet. Other than checking IDs and boarding passes, there was no organization to the process at all."
Plussat: "Too long ago!"
Plussat: "The only thing I liked was the company of the people sitting next to me on the flight and the fact that we arrived safely."
Miinukset: "The service at the check in counter could have been better. The online booking should have clearly stated that there will be a additional charge for check in luggage The crew on the flight used my overhead storage for their own bags and I had to put my bag under my legs. I barely fit in the seat"
Miinukset: "Ground staff are extremely unprofessional In Casablanca"
Plussat: "Crew was great, the rest was average"
Miinukset: "My checked luggage for which i paid an extra $100 has been damaged to a point where 2 out of the 4 weels are about to fall. I don't know in which of the two flights it happened since my luggage was transfered during the layover."
Miinukset: "This is a complaint regarding a luggage that was not included in my fare ticket. I was not informed from your company Kayak that the luggage was not included in the price. I had to pay extra money on top of the fare ticket of $150 for just one luggage just because was not mention on the fare ticket. Please give me an explanation of your policy in regard, and please advice people in regard of what I just mention otherwise I think your company tricks people without mentioning clearly that suitcases are not included to lower prices"
Plussat: "Excellent"
Plussat: "Professional crew"
Plussat: "Great food"
Miinukset: "Economy is cramped for 6’3” passenger"
Plussat: "A Mix Of Spanish and Hungarian Staff. Overall Freindly crew did the best with what they had to work with."
Miinukset: "Poorly maintained aircraft, all most everything was broken and dirty!! No inflght entertainment, screens, controls, and programs did not work! Torture on a 9 hour flight!! SEats small, tight & broken. Toilets dirty un maintained."
Miinukset: "There was a 2 hours delay that caused me to miss my other flights, without any compensation or at least apology"
Plussat: "Plane was great"
Plussat: "Food service, clean, friendly service, decent leg room, very accommodating for those with special needs, small children etc. One bag free, Carry on bag, and personal item. Fast easy."
Miinukset: "Nada"
Plussat: "The effort of Air Europa crew to try to accommodate us in seating request"
Miinukset: "1) Aircraft overall conditions. Aircraft interior needs to be refurbished. The quality of the food served was under normal standards. 2) Boarding of the aircraft was not well organized 3) Aircraft departure scheduled time shown on the screens differed from actual boarding pass printed time thus creating confusion."
Plussat: "No frills service with a great crew and well maintained planes"
Miinukset: "Not too many entertainment options for a translatantic flight"
Plussat: "Short and fine."
Miinukset: "No water on board for drinking unless you buy it. Thats a first. And no food."
Plussat: "Very helpful crew. Courtious."
Miinukset: "I had the chicken. Not very good. Also. In Rome Alitalia employees were doing checkin and it was a bit chaotic and disorganized."
Plussat: "At least this A330 had seat-back IFE unlike another A330 I've flown with AirEuropa, but the selections are very limited."
Miinukset: "Limited selection in the IFE."
Miinukset: "Delayed, both ways"
Miinukset: "Advance check-in did not work -- tried 3 times. Entered all the info, pressed enter and nothing happened."
Plussat: "Price was very good. That's a big plus."
Plussat: "NOTHING"
Plussat: "Everything worked reliably (with one exception). The flights actually arrived earlier than expected. A plus."
Miinukset: "The audio in the in-flight entertainment system did not work (at all). A minor annoyance overall, since you usually sleep on overnight flights anyway."
Plussat: "Wide body plane A330"
Miinukset: "Seats too narrow. No individual TVs, no entertainment, not even a music channel available."
Miinukset: "I had the worst experience I have ever had. Very unhappy, please contact me directly."
Miinukset: "The plains are old and uncomfortable, very little space in between seats. The food wasn't good"
Plussat: "Smooth flight and courteous attendants."
Miinukset: "They told me 30 euros to check bag and then charged me 60, not fair."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "All"
Miinukset: "Ran out of toilet paper"
Plussat: "The plane was new and clean. Flight staff was pleasant."
Miinukset: "Late take off and almost missed connecting flight to US. The connecting flight was at the very farthest gate from where we entered the terminal. Saw many AE passengers from my flight with disabilities and children struggling to make it to their connecting flights in Madrid."
Plussat: "crew"
Miinukset: "food"
Plussat: "I like in general"
Miinukset: "For the next time I need more space for my chair, because my legs suffer for this."
Miinukset: "Not on time. Delayed boarding and flight. Was told by customer service on the phone that I would not have to pay for checked luggage from Madrid to Barcelona since I am a tourist....guess what? It was a big fat lie. Had to pay 60 Euros to check me and my daughter's bag!"
Miinukset: "The flight was delayed more than 2hours. Our flight was supposed to depart at 01:15am and until 2am pilots didn't show up. The flight finally took off around 3am....such a bad experience in the mid night"
Plussat: "On time flights and excellent crew."
Miinukset: "Seats are uncomfortable . For transoceanic travel Air Europa can improve seat cushion and air temperature."
Plussat: "Nothing. Totally dissatisfied."
Miinukset: "They could have made a better effort to get me on that plane in London. After the facts unfolded, I got the impression it was a race thing."
Plussat: "Cabin crew were very nice"
Miinukset: "3 hours late boarding,apparently toilet repairs were underway,[lane was at the gate. Cabin A/C in our section was very very hot,why ? Idont know"
Plussat: "Cabin crew were very nice"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The hour plus delay that caused me to miss connection"
Miinukset: "Food"
Plussat: "Lunch and dinners and service was better in this fly compare to my last 2 trips same fly itirenary"
Miinukset: "Snacks (breakfast or PM snack) Also this is the 3rd fly that I take in las 15 months and alwyas de plug on the seats are either damage or do not operate. 3 out of 3. Please conduct an assesment of your PM verification"
Miinukset: "I did not like having to go through security procedures twice nor in the long walks both at Gatwick, Madrid and, worst, the mess at Miami International airport mile long walk and shambles of a passport control"
Plussat: "Servicio excelente"
Miinukset: "El sistema de peliculas"
Plussat: "Food"
Miinukset: "Entertainment tv did not work. Needs a refresh."
Plussat: "It was the first flight on our trip (other than to and from US to Spain on American Airlines) where we boarded on a jetway. We're in our 70's, 80's and toting even carry-on luggage up and down the stairs was difficult."
Plussat: "Movie selection was pretty good"
Miinukset: "Absolutely no leg room , for a transatlantic flight this was terrible. Very uncomfortable seats and flight overall"
Plussat: "Crew was polite"
Miinukset: "No entertainment at all."

Varaa halvat lentoliput $Galicia Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mLCG-HEL
12.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 35mHEL-LCG
237 €
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mLCG-HEL
12.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 20mHEL-LCG
248 €
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mLCG-HEL
12.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 20mHEL-LCG
249 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 55mLCG-HEL
12.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 35mHEL-LCG
266 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 55mLCG-HEL
12.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 35mHEL-LCG
267 €
7.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 00mVGO-HEL
14.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 50mHEL-VGO
294 €
7.2.ti
2 välilaskuaAir France
10t 00mVGO-HEL
14.2.ti
2 välilaskuaAir France
19t 00mHEL-VGO
307 €
17.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 40mLCG-HEL
19.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mHEL-LCG
314 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 55mLCG-HEL
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 35mHEL-LCG
330 €
17.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 00mLCG-HEL
19.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 40mHEL-LCG
339 €
25.12.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 00mLCG-HEL
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 35mHEL-LCG
347 €
7.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 00mVGO-HEL
14.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 00mHEL-VGO
352 €
6.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mLCG-HEL
9.4.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 50mHEL-LCG
380 €
17.2.pe
1 välilaskuFinnair
8t 00mLCG-HEL
19.2.su
1 välilaskuFinnair
7t 45mHEL-LCG
394 €
5.4.ke
2 välilaskuaAir Europa
10t 40mLCG-HEL
9.4.su
2 välilaskuaAir Europa
18t 50mHEL-LCG
399 €
6.4.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 30mLCG-HEL
9.4.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 50mHEL-LCG
437 €
5.4.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 55mLCG-HEL
9.4.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mHEL-LCG
468 €
17.2.pe
1 välilaskuIberia
16t 50mLCG-HEL
19.2.su
1 välilaskuIberia
7t 45mHEL-LCG
605 €
25.12.su
1 välilaskuIberia
16t 50mLCG-HEL
30.12.pe
1 välilaskuIberia
29t 10mHEL-LCG
990 €
26.12.ma
2 välilaskuaAir France
10t 05mLCG-HEL
30.12.pe
2 välilaskuaAir France
19t 00mHEL-LCG
1205 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 00mLCG-HEL
85 €
13.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mLCG-HEL
90 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
8t 00mLCG-HEL
168 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Galicia

Selaa lähtöpaikkoja:

237 €
294 €

Selaa matkakohteita:

237 €