Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - TRF

Etsi halpoja lentoja Helsinki - Oslo Sandefjordin lentoasema alk. 65 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Sandefjordin lentoasema, jonka lähtöpäivä on 14.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ti 21/5
ti 28/5

Vertaa lentolippuja kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Osloon sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Osloon sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 518 093 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Sandefjordin lentoasema (HEL-TRF)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäSandefjordin lentoasema, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
08:20 - 15:05HEL-TRF
7t 45m2 välilaskua
09:05 - 15:10TRF-HEL
5t 05m1 välilasku
159 €Finnair
Etsi tarjous
ma 16. syys - pe 20. syys
16:05 - 21:25HEL-TRF
6t 20m1 välilasku
09:05 - 15:10TRF-HEL
5t 05m1 välilasku
168 €Finnair
Etsi tarjous
ma 16. syys - pe 20. syys
11:15 - 17:50HEL-TRF
7t 35m1 välilasku
12:35 - 10:35TRF-HEL
21t 00m1 välilasku
177 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
to 2. Touko - ma 6. Touko
16:05 - 21:25HEL-TRF
6t 20m1 välilasku
06:30 - 13:05TRF-HEL
5t 35m1 välilasku
189 €Finnair
Etsi tarjous
ke 2. loka - ti 8. loka
16:05 - 21:10HEL-TRF
6t 05m1 välilasku
06:00 - 14:40TRF-HEL
7t 40m1 välilasku
198 €
Etsi tarjous
pe 13. syys - ma 16. syys
16:05 - 21:10HEL-TRF
6t 05m1 välilasku
06:00 - 14:40TRF-HEL
7t 40m2 välilaskua
199 €
Etsi tarjous
pe 13. syys - ma 16. syys
16:55 - 09:15HEL-TRF
17t 20m1 välilasku
12:35 - 23:55TRF-HEL
10t 20m1 välilasku
289 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
ma 17. kesä - ke 19. kesä
05:30 - 17:50HEL-TRF
37t 20m2 välilaskua
18:35 - 20:40TRF-HEL
25t 05m2 välilaskua
340 €airBaltic
Etsi tarjous
ke 12. kesä - su 16. kesä
13:55 - 20:25HEL-TRF
7t 30m2 välilaskua
16:45 - 00:15TRF-HEL
6t 30m2 välilaskua
697 €KLM
Etsi tarjous
to 13. kesä - ke 19. kesä
07:00 - 21:05HEL-TRF
15t 05m2 välilaskua
16:45 - 00:15TRF-HEL
6t 30m2 välilaskua
767 €KLM
Etsi tarjous
pe 17. Touko - su 19. Touko

Lennot Helsingistä Sandefjordin lentoasema - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Sandefjordin lentoasema lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä on tammikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 64 €. On the other hand, the most expensive months are toukokuu and joulukuu, where the average cost of tickets is 259 € and 251 € respectively.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Helsinki - Oslo Sandefjordin lentoasema?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Viimeisten 72 tunnin aikana halvin KAYAK-sivustolta löytynyt yhdensuuntainen lippu kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema oli lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines hintaan 73 €. Lentoyhtiöltä Finnair löytyy menopaluulippu hintaan 159 € ja Scandinavian Airlines hinta on 177 €.

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

65 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 10 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 20% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Oslo Sandefjordin lentoasema

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Sandefjordin lentoasema

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Sandefjordin lentoasema viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsinki – Oslo Sandefjordin lentoasema reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Helsinki - Oslo Sandefjordin lentoasema?

  Star Alliance, oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Oslo Sandefjordin lentoasema reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema kohteesta Helsinki muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema ja sieltä takaisin kohteeseen Helsinki eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Oslo Sandefjordin lentoasema kohteesta Helsinki jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Sandefjordin lentoasema

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Osloon. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Sandefjordin lentoasema? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
7,8boarding
8,2crew
7,0entertainment
6,9food
7,6comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Osloon

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Osloon, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
14.5.ti
2 välilaskua
21t 50mHEL-TRF
65 €
21.5.ti
2 välilaskua
30t 15mHEL-TRF
67 €
21.5.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 05mHEL-TRF
73 €
23.9.ma
2 välilaskuaFinnair
7t 45mHEL-TRF
74 €
22.5.ke
2 välilaskua
13t 35mHEL-TRF
79 €
2.7.ti
1 välilaskuFinnair
6t 20mHEL-TRF
84 €
10.10.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 05mHEL-TRF
85 €
26.9.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 05mHEL-TRF
88 €
2.10.ke
2 välilaskuaairBaltic
21t 30mHEL-TRF
120 €
26.9.to
2 välilaskuaairBaltic
13t 20mHEL-TRF
129 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Sandefjordin lentoasema

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsingistä Osloon, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
24.4.ke
Useita kohteita
6t 25mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteita
8t 10mTRF-HEL
349 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
6t 25mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteitaFinnair
5t 05mTRF-HEL
358 €
25.4.to
Useita kohteita
13t 20mHEL-TRF
29.4.ma
Useita kohteita
10t 20mTRF-HEL
397 €
25.4.to
Useita kohteitaScandinavian Airlines
11t 50mHEL-TRF
29.4.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
26t 40mTRF-HEL
417 €
25.4.to
Useita kohteita
18t 15mHEL-TRF
29.4.ma
Useita kohteita
10t 25mTRF-HEL
426 €
25.4.to
Useita kohteita
13t 20mHEL-TRF
29.4.ma
Useita kohteita
7t 40mTRF-HEL
437 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
7t 50mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteitaFinnair
5t 05mTRF-HEL
477 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
7t 50mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteitaFinnair
5t 05mTRF-HEL
483 €
24.4.ke
Useita kohteitaKLM
14t 15mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteitaKLM
14t 10mTRF-HEL
1001 €
24.4.ke
Useita kohteitaKLM
12t 00mHEL-TRF
25.4.to
Useita kohteitaKLM
6t 30mTRF-HEL
1484 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Oslo Sandefjordin lentoasema

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Oslo Sandefjordin lentoasema (TRF)Norja

Tarjouksia paluulennolle:

Oslo Sandefjordin lentoasema - Helsinki

Matkustamoluokat: