Etsi halpoja lentoja Helsingistä Norjaan alk. 38 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 18.1.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ma 23/10
ma 30/10
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 968 868 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Norjaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Norjan lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINOslo
1 välilasku alk. 80 €
Bergen
1 välilasku alk. 146 €
Trondheim
Suora lento alk. 213 €
Tromssa
1 välilasku alk. 204 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

38 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 7 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 16 %.
Lento Helsinki – Oslo Gardermoen

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Norjaan

 • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista kesäkuu, heinäkuu ja elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Helsingistä on marraskuu.
 • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 16% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Norjan lentojen varaus

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot reitin Helsingistä Norjaan lennoilla COVID-19-koronavirusepidemian vuoksi?

  Finnair, British Airways ja Japan Airlines ovat luopuneet muutos- ja peruutusmaksuista Helsingistä Norjaan lennoilla. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Norjaan?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Norjaan lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Norjaan lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Norjaan Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Norjaan?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Norjaan ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Norjaan?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Norjaan Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suositut lentoyhtiöt reitille Helsingistä - Norjaan

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28874 arvosteluun
84crew
80overall
77comfort
80boarding
76entertainment
75food
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Norjaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

7.11.ti
1 välilaskuNorwegian
18t 30mHEL-OSL
14.11.ti
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
80 €
3.10.ti
suora lentoNorwegian
1t 30mHEL-OSL
10.10.ti
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
81 €
14.11.ti
suora lentoNorwegian
1t 35mHEL-OSL
19.11.su
1 välilaskuNorwegian
12t 45mOSL-HEL
82 €
31.10.ti
suora lentoNorwegian
1t 35mHEL-OSL
3.11.pe
1 välilaskuNorwegian
24t 55mOSL-HEL
83 €
7.11.ti
1 välilaskuFinnair
5t 50mHEL-TRF
14.11.ti
1 välilaskuFinnair
4t 50mTRF-HEL
146 €
14.11.ti
1 välilaskuFinnair
5t 50mHEL-TRF
19.11.su
1 välilaskuFinnair
5t 20mTRF-HEL
156 €
6.10.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 15mHEL-OSL
8.10.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
24t 25mOSL-HEL
157 €
1.11.ke
suora lentoScandinavian Airlines
1t 35mHEL-OSL
2.11.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 10mOSL-HEL
166 €
2.11.to
1 välilaskuLufthansa
11t 55mHEL-OSL
6.11.ma
1 välilaskuLufthansa
8t 05mOSL-HEL
178 €
7.10.la
1 välilaskuairBaltic
3t 15mHEL-OSL
7.10.la
1 välilaskuairBaltic
3t 25mOSL-HEL
208 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

18.1.to
suora lentoNorwegian
1t 35mHEL-OSL
38 €
7.11.ti
suora lentoNorwegian
1t 35mHEL-OSL
40 €
17.10.ti
suora lentoFinnair
1t 30mHEL-OSL
59 €
4.11.la
suora lentoFinnair
2t 10mHEL-OSL
79 €
3.11.pe
1 välilaskuairBaltic
17t 10mHEL-OSL
83 €
17.10.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
2t 40mHEL-OSL
100 €
4.1.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
7t 20mHEL-TOS
164 €
28.12.to
2 välilaskuaairBaltic
9t 45mHEL-OSL
185 €
21.10.la
2 välilaskuaLufthansa
7t 20mHEL-OSL
200 €
17.10.ti
2 välilaskuaLufthansa
10t 05mHEL-OSL
260 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Norjaan

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

27.9.ke
suora lentoNorwegian
1t 30mHEL-OSL
29.9.pe
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
182 €
27.9.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mHEL-OSL
29.9.pe
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
25t 25mOSL-HEL
192 €
25.9.ma
Useita kohteitaFinnair
5t 15mHEL-TRF
30.9.la
Useita kohteitaFinnair
5t 15mTRF-HEL
362 €
27.9.ke
Useita kohteitaFinnair
5t 15mHEL-TRF
29.9.pe
Useita kohteitaFinnair
5t 15mTRF-HEL
381 €
25.9.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
6t 45mHEL-OSL
30.9.la
Useita kohteitaScandinavian Airlines
12t 25mOSL-HEL
736 €
25.9.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
6t 40mHEL-OSL
30.9.la
Useita kohteitaScandinavian Airlines
12t 25mOSL-HEL
740 €
25.9.ma
Useita kohteitaAir France
23t 15mHEL-TRF
30.9.la
Useita kohteitaAir France
23t 15mTRF-HEL
752 €
25.9.ma
Useita kohteitaAir France
23t 15mHEL-TRF
30.9.la
Useita kohteitaAir France
23t 15mTRF-HEL
777 €
25.9.ma
Useita kohteitaAustrian Airlines
21t 00mHEL-OSL
30.9.la
Useita kohteitaAustrian Airlines
8t 10mOSL-HEL
823 €
25.9.ma
Useita kohteitaAustrian Airlines
26t 25mHEL-OSL
30.9.la
Useita kohteitaAustrian Airlines
12t 55mOSL-HEL
859 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla