Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot

Etsi halpoja lentoja Istanbulista Helsinkiin alk. 80 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Istanbulista Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 14.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ti 25/6
ti 2/7

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Istanbulista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Istanbulista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 228 413 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset ]Istanbulista Helsinkiin

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille IstanbulistaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
15:40 - 14:45IST-HEL
23t 05m1 välilasku
15:25 - 14:55HEL-IST
23t 30m1 välilasku
197 €airBaltic
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
15:45 - 19:25HEL-SAW
3t 40msuora lento
264 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
09:00 - 20:20HEL-SAW
11t 20m2 välilaskua
278 €
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
14:00 - 23:50IST-HEL
9t 50m2 välilaskua
06:20 - 21:20HEL-IST
15t 00m1 välilasku
281 €Lufthansa
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
09:45 - 13:30SAW-HEL
3t 45msuora lento
09:15 - 16:35HEL-SAW
7t 20m1 välilasku
289 €
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
17:55 - 12:00IST-HEL
18t 05m2 välilaskua
06:05 - 17:00HEL-IST
10t 55m2 välilaskua
358 €Lufthansa
Etsi tarjous
ke 16. loka - su 20. loka
15:00 - 18:35IST-HEL
3t 35msuora lento
12:30 - 16:20HEL-IST
3t 50msuora lento
385 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
la 20. heinä - su 21. heinä
08:00 - 11:35IST-HEL
3t 35msuora lento
19:30 - 23:15HEL-IST
3t 45msuora lento
386 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
ma 15. heinä - to 18. heinä
08:50 - 17:25SAW-HEL
8t 35m1 välilasku
07:00 - 17:10HEL-SAW
10t 10m1 välilasku
515 €KLM
Etsi tarjous
ke 5. kesä - ke 19. kesä
08:50 - 17:25SAW-HEL
8t 35m1 välilasku
07:00 - 17:10HEL-SAW
10t 10m1 välilasku
547 €KLM
Etsi tarjous
ke 5. kesä - ke 19. kesä

Lennot Istanbulista Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Istanbulista Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin Istanbulin Helsinki lentoreitti?

Halvin hinta lentoreiteille, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tehdyissä yhdensuuntaisten lentojen hauissa Istanbulista Helsinki.
Tietojemme mukaan halvin reitti yhdensuuntaiselle lennolle onIstanbulista Helsinki maksaa 67 €, ja se on Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä Helsinki väliselle reitille. Keskimääräisesti parhaat hinnat löytyvät, jos lennät tällä reitillä. Meno-paluulennon keskihinta tällä reitillä on 75 €.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Istanbul – Helsinki?

Kaikkien lentojen keskihinta IstanbulistaHelsinki, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Istanbul – Helsinki lauantai on keskimäärin halvin ja sunnuntai kallein päivä lentää. Reitille Helsinki – Istanbul parhaimmat tarjoukset löytyvät yleensä keskiviikko ja kalleimmat maanantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Istanbulista Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Istanbulista Istanbuliin lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Istanbulista Helsinki on tammikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 166 €. On the other hand, the most expensive months are joulukuu and kesäkuu, where the average cost of tickets is 315 € and 301 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Istanbulista Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki Istanbuliin ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Istanbulista Helsinki niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 64 päivää ennen lähtöä.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Istanbul - Helsinki?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Viimeisten 3 päivän aikana halvimmat KAYAK-käyttäjien löytämät yhdensuuntaiset liput löytyivät lentoyhtiöiltä Pegasus Airlines (80 €) ja Norwegian (134 €). Halvimmat menopaluuliput löytyivät lentoyhtiöiltä airBaltic (197 €) ja Pegasus Airlines (264 €).

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoria lentoja välillä Istanbulin ja Helsinki?

Lentoyhtiö- ja hintatiedot on koottu KAYAKin lentojen hakutuloksista viimeisten 2 viikon ajalta Istanbulista Helsinki.
Kaksi lentoyhtiötä lentää suoria lentoja Istanbulista Helsinki. Nämä ovat Pegasus Airlines ja Turkish Airlines. Halvin lentoyhtiö tälle reitille on Pegasus Airlines, ja osuvin yhdensuuntaisen lennon tarjous on 122 €. Keskimäärin parhaat hinnat tälle reitille löytyvät lentoyhtiöltä Pegasus Airlines.

Kuinka monta lentoa lennetään päivittäin reitillä Istanbulin ja Helsinki?

Istanbulista lähtee päivittäin 3 suoraa lentoa ja saapuu Helsinki keskimääräisen lentoajan ollessa 3t 38m. Yleisin lähtöaika on 08:00, ja useimmat lennot lähtevät aamulla. Joka viikko on 21 lentoa, ja joka päivä on sama määrä lentoja eli 3.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Istanbulin ja Helsinki?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Kuinka kauan lento kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki kestää?

Lento kohteeseen Helsinki kohteesta Istanbul vaatii vähintään yhden välilaskun, koska tälle reitille ei ole saatavilla suoria lentoja. Lyhyin lennon kesto on 3t 35m.

Hyvä tietää

Halvin lento

80 €
Lento Istanbul Sabiha Gokcen – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Istanbulista - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatIstanbulista Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Istanbulista - Helsinkiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Istanbul - Helsinki reitillä?

  Kohteesta Istanbul löytyy 2 suurempaa lentokenttää ja kohteessa Helsinki on vain 1 suurempi kenttä. Lähdet kohteesta Istanbul yhdeltä näistä lentokentistä: Istanbul tai Istanbul Sabiha Gokcen. Lennät kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Istanbulista Helsinkiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Istanbulista Helsinkiin?

  SkyTeam, Star Alliance, ja oneworld ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Istanbul - Helsinki reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Istanbulista Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Istanbulista ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Istanbulista Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Istanbulista hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Istanbulista Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Istanbuliin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Istanbulista Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Istanbulista lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositko suora lentoja reitillä Istanbul-Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Istanbulista ]Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Istanbul kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

tiistaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

keskiviikkona

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

torstaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

perjantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

lauantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

sunnuntaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Istanbul

maanantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

tiistaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

keskiviikkona

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

torstaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

perjantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

lauantaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

sunnuntaina

Finnair,IndiGo,Pegasus Airlines, +2 lisää

Finnair,IndiGo, +3 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Varaa halvat lentoliput $Istanbulista Helsinkiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Istanbulista Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
14.6.pe
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
80 €
12.6.ke
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
84 €
15.6.la
suora lentoPegasus Airlines
3t 45mSAW-HEL
85 €
10.6.ma
1 välilasku
24t 30mSAW-HEL
118 €
12.6.ke
2 välilaskua
17t 55mIST-HEL
124 €
12.6.ke
1 välilaskuNorwegian
17t 05mIST-HEL
134 €
8.11.pe
1 välilaskuKLM
7t 00mIST-HEL
151 €
10.6.ma
1 välilaskuKLM
7t 15mIST-HEL
164 €
14.6.pe
1 välilaskuairBaltic
8t 40mIST-HEL
169 €
29.7.ma
1 välilaskuairBaltic
8t 40mIST-HEL
200 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Istanbul

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: