Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

OUL - STO

Etsi halpoja lentoja Oulusta Tukholmaan alk. 181 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Oulusta Tukholmaan, jonka lähtöpäivä on 30.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 19/5
su 26/5

Vertaa lentolippuja Tukholmaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Oulusta Tukholmaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Oulusta Tukholmaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 212 662 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Oulusta Tukholmaan (OUL-STO)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille OulustaTukholmaan, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
14:30 - 16:55OUL-ARN
3t 25m1 välilasku
08:05 - 13:50ARN-OUL
4t 45m1 välilasku
181 €Finnair
Etsi tarjous
to 30. Touko - su 2. kesä
14:30 - 16:55OUL-ARN
3t 25m1 välilasku
07:15 - 13:50ARN-OUL
5t 35m1 välilasku
215 €Finnair
Etsi tarjous
pe 3. Touko - pe 10. Touko
14:30 - 16:55OUL-ARN
3t 25m1 välilasku
22:25 - 07:00ARN-OUL
7t 35m1 välilasku
216 €
Etsi tarjous
to 30. Touko - su 2. kesä
18:35 - 20:40OUL-BMA
3t 05m1 välilasku
19:45 - 01:00BMA-OUL
4t 15m1 välilasku
265 €Finnair
Etsi tarjous
to 30. Touko - su 2. kesä
14:30 - 20:40OUL-BMA
7t 10m1 välilasku
19:45 - 01:00BMA-OUL
4t 15m1 välilasku
266 €Finnair
Etsi tarjous
to 30. Touko - su 2. kesä
14:30 - 16:55OUL-ARN
3t 25m1 välilasku
07:15 - 13:50ARN-OUL
5t 35m1 välilasku
281 €Finnair
Etsi tarjous
pe 3. Touko - su 5. Touko
18:35 - 20:30OUL-ARN
2t 55m1 välilasku
08:05 - 07:00ARN-OUL
21t 55m1 välilasku
299 €Finnair
Etsi tarjous
ti 13. elo - ke 14. elo
15:30 - 23:20OUL-ARN
8t 50m2 välilaskua
19:20 - 21:30ARN-OUL
25t 10m2 välilaskua
684 €Air France
Etsi tarjous
ti 13. elo - ke 14. elo
15:30 - 23:20OUL-ARN
8t 50m2 välilaskua
19:20 - 21:30ARN-OUL
25t 10m2 välilaskua
686 €Air France
Etsi tarjous
ti 13. elo - ke 14. elo
15:30 - 23:20OUL-ARN
8t 50m2 välilaskua
06:00 - 21:30ARN-OUL
14t 30m2 välilaskua
1038 €Air France
Etsi tarjous
to 30. Touko - su 2. kesä

Lennot Oulusta Tukholmaan - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Oulusta Tukholmaan lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu – Tukholma?

Kaikkien lentojen keskihinta OuluTukholmaan, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Oulu – Tukholma sunnuntai on keskimäärin halvin ja perjantai kallein päivä lentää. Reitille Tukholma – Oulu parhaimmat tarjoukset löytyvät yleensä sunnuntai ja kalleimmat lauantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Oulu Tukholmaan?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Oulu Oulu lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Oulu Tukholmaan on tammikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 206 €. On the other hand, the most expensive months are joulukuu and syyskuu, where the average cost of tickets is 321 € and 319 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Oulu Tukholmaan?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Tukholmasta Oulu ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Oulu Tukholmaan niin tulisi varaus tehdä 3 viikkoa ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 74 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

181 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 18 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 6% alhaisemmat.
Lento Oulu – Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Milloin varata lentoja reitille Oulusta - Tukholmaan

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatOulusta Tukholmaan viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Oulusta - Tukholmaan reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Oulu - Tukholma reitillä?

  Matkalla kohteeseen Tukholma lennät kentältä Oulun lentoasema. Laskeudut jollekin kohteen Tukholma 2 lentokentästä: Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema tai Tukholma Bromman lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Oulusta Tukholmaan?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Oulusta Tukholmaan?

  oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Oulu - Tukholma reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Oulusta Tukholmaan?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Oulusta ]Tukholmaan lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Oulusta Tukholmaan lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Tukholmaan Oulusta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Oulusta Tukholmaan?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Tukholmaan ja takaisin Ouluun toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Oulusta Tukholmaan?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Tukholmaan Oulusta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Oulusta - Tukholmaan

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Oulusta Tukholmaan. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Oulusta Tukholmaan? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1390 arvosteluun
7,0entertainment
7,8boarding
6,9food
7,6comfort
8,2crew
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Lennot Oulu - Tukholma

Lähtö:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Tukholma - Oulu

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: