Etsi halvat lennot reitille Oulusta $[232-Ruotsiin

Vertaa lentolippuja Ruotsiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

OUL — Ruotsi
24. joulukuu — 31. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 24/12
la 31/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ruotsiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Ruotsin lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINTukholma
1 välilasku alk. 227 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

marraskuu

Halvin lento

161 €

Keskim. hinta meno-paluu

590 €

Hyvä tarjous meno-paluu

288 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

143 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 9 %.
Lento Oulun lentoasema – Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ruotsiin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Oulusta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Tukholma 134 € yhdensuuntainen - 155 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista tammikuu sekä helmikuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Ruotsiin on marraskuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Ruotsin lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Oulun lentoasema -Ruotsi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4300 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Excellent

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

I really enjoyed this flight despite the fact I couldn’t sleep. The food was tasty, and the staff very helpful. The entertainment was good enough to keep me from being bored.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

The flight attendants did not come around to give out headsets but I had mine so I did not ask if they had them. The second meal was better than other flights I've been on, it was a stone oven baked pizza and not some sugary breakfast full of carbs. I tried the red wine, it tasted sweet and low quality. Would not get that again. The beer selection included an IPA, which was not really craft because Goose Island is owned by one of the biggest beer companies Anheuser-Busch. However, I did appreciate having an IPA on the menu from a former craft brewery which was better than all the other big brands. I'd like it more if it was a real craft beer from a non-mass producer. Snacks were made available to pick-up in the mid-plane galley which not all flights do so it's a plus. Movies selection was expansive and it included multiple films that were nominated or awarded at film festivals such as Sundance, Tribeca and others. I was very pleased with the selection. Keep up the quality! Plane was clean, seemed new, bathrooms fairly clean, nice soap and had all the required paper supplies.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Finair should provide small LCD interactive map for passengers ;-)

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

crew members were good.Ground personal was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

The food wasn’t great

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

It was all wonderful!!

Helppoa ja mukavaa

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Clean airplane with great staff

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Plane departed late, boarded via a bus.

Do not recommend this route to other travelers. This flight is always late. Staff at London rude and do not make good alternate arrangements. BA reroutes passengers via Delhi and makes it a 20 hour journey from LON to HYD. Passengers out through extremely burdensome transfers. Recommend flying via Emirates or Etihad.

Our flight left two hours and 20 minutes late but it was not the fault of British Airways.

Plane caught fire and forced to evacuate. Massive luggage delay. No compensation or word from BA.

Plussat: "It was OK experience. Nothing special."
Miinukset: "I was overcharged for luggage. Was not given the chance to pay when checking in online so was charged top rate for 1 piece of hold luggage at the check in desk. A flight that was a reasonable cost became expensive."
Plussat: "Club Europe- excellent attentive crew, excellent food!"
Miinukset: "Nothing! They were the best!"
Plussat: "not much"
Miinukset: "Equipment change from A350 to very old 777. Long delay."
Plussat: "The crew were all nice."
Miinukset: "Aircraft VERY aged--NO charging ports?! Entertainment screens tiny and old touch screen interface, slow to respond. Remote control on arm rest=accidental volume changes and such. Do NOT get the veggie pasta, it's terrible. Overhead bins do not hold large bags correctly."
Plussat: "seat was not comfortable as it was economy. staff was decent."
Miinukset: "friendlier staff, better food options"
Miinukset: "The flight was cancelled."
Plussat: "yes seats were more comfortable and more leg room than the other airlines I have used"
Miinukset: "It was all pretty good and despite leaving a little late we got there on time"
Plussat: "Good crew"
Miinukset: "Leg room!"
Plussat: "The crew was professional. Plenty of space to store my carry on bag overhead. I also like the safety video at the beginning, featuring actors and comedians."
Miinukset: "I have no complaints about this flight."
Plussat: "Can’t complain having a whole row for myself in such a long flight and amazing crew"
Plussat: "Typical BA efficiency."
Miinukset: "What’s the difference between BA and EasyJet?"
Miinukset: "Comfortable all crew very helpful and polite"
Plussat: "Crew was nice!"
Plussat: "The offered free WiFi didn’t work. And the access page had a bug. I gave up"
Miinukset: "The food service was so rushed, that after having asked for a cup of tea three times still haven’t gotten any. But the personnel was nice. Just rushed"
Plussat: "Staff is genuinely pleasant. Perhaps since I was traveling with a four-year-old."
Miinukset: "At least give us coffee, having to pay for absolutely everything isn’t particularly nice after a long flight from NY. Perhaps offer complimentary coffee to travelers who connected from elsewhere, at least."
Plussat: "Food and entertainment"
Plussat: "Entertainment was a little better than usual, but could have had more current movies. Food was OK. Nothing special, but more than acceptable. I like the ice cream. Although we had a late start, we got to San Francisco pretty much on time."
Miinukset: "I don't like being scrunched in a little seat for 10 or 11 hours, but then I am not willing to pay for a bigger seat and more leg room."
Plussat: "The flight kept getting delayed, but made up during flight so I was able to catch my connection in Frankfurt. Very pleased about that."
Miinukset: "The flight was delayed by 50 minutes and the gate was not available until 30 minutes of departure. Tap water, really?"
Plussat: "on time, safe, not crowded,"
Miinukset: "no water or anything without paying extra. blase crew."
Plussat: "Nothing - even in so called Club Europe."
Miinukset: "Cheapness and shabbiness in every respect. A sad downward spiral for a once impressive airline."
Plussat: "Snagged another aisle seat for this relatively short hop to Stockholm folllowing the trans-Atlantic leg from Boston."
Miinukset: "Some kind of free food might have been nice."
Plussat: "Comfortable seats, good selection of food/drinks from the menu and courteous staff"
Miinukset: "NA"
Plussat: "Quick flight, drinks available."
Miinukset: "I recall a snack being served on my first BA London-Belfast flight. Apparently that’s no longer done?"
Miinukset: "At security London Heathrow, it took 30 minutes for them to check 1 bag of ours! Almost didn't make the flight."
Miinukset: "Three hours late."
Plussat: "Effective communication from the pilot"
Miinukset: "Still mind blown that they lost our suitcase."
Plussat: "The crew courtesy was beyond any trip I have taken. The food was good: chicken tikka Masala. My mother was so happy with the trip experience."
Miinukset: "Even for small persons like me, the seat is a bit tight with the neighbor spilling over in my area"
Miinukset: "I don’t want to pay for coffe and a muffin"
Plussat: "We didn't have the chance to like anything. But, they did find us another flight that took 8 hours longer to get home."
Miinukset: "They cancelled our flight AFTER we checked in!!! We felt stranded in Barcelóna."
Plussat: "Comfortable flight with personal entertainment screen. Also had an extra seat next to me to spread out!"
Plussat: "Crew was very courteous"
Miinukset: "Boarding is totally chaotic. Once priority boarding is done it is every man for themselves. Most airlines give you a boarding number and that cuts down on the pushing and shoving."
Plussat: "Flew with partner Aer Lingus. Extremely comfortable, good food, good entertainment, great crew."
Plussat: "Staff, service, punctual everything superb!!!!"
Plussat: "Quiet, adequate legroom, comfortable climate and seat."
Miinukset: "Food and drinks only for purchase. Would have been nice to at least have been offered a glass of water."
Plussat: "Fast flight"
Miinukset: "It took over an hour after clearing customs for my bag to arrive. Overall, I was in the airport 1.5 hrs before it arrived."
Plussat: "Efficiente flight"
Miinukset: "No movies"
Plussat: "Everything! Best airline ever."
Miinukset: "Having to take a bus to get to the aeroplane"
Plussat: "More leg room."
Miinukset: "Strange hot sandwiches! Only small amounts of liquid at one time."
Miinukset: "We were loaded onto a shuttle bus and then stood there (some sat, I could only stand...) for 10+ minutes until the last passenger arrived. Not sure what the airline could do differently there unless it's run a "late person shuttle," and from other passengers' remarks, this was unusual for this transfer."
Plussat: "Although there were some problems with the arrival of the flight into Gatwick, the captain came along the cabin explaining the difficulties and offering his sincerest apologies (although it was not his fault, nor the fault of BA). This was truly a British response to something like this. Also, I paid for a seat with extra legroom and the space I had was massive - well worth the investment for a 12+ hour flight."
Miinukset: "Boarding was chaotic in Lima. It really can't be that hard to organize different lines for different parts of the plane."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Apathetic crew and service desk - missed flight with no automatic rebooking - I had to wait for two hours on arrival, then take a bus to a new airport and wait another 6 hours to get on a new flight. No upgrade, no compensation"
Miinukset: "Food and entertainment were not a part of this flight. Rating of 1 star means I could not evaluate it."
Plussat: "The crew."
Miinukset: "No leg room"
Plussat: "After a slight delay, the crew got everyone on board quickly, and we got off, making up some of the time we had lost. A real "greased landing" by the pilot, (I didn't know we were down till he hit the brakes)."
Plussat: "Once you get to the plane the service is incredible. The planes are comfortable and the food is worth paying for."

Varaa halvat lentoliput $Oulusta Ruotsiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.12.la
1 välilaskuFinnair
15t 00mOUL-ARN
6.12.ti
1 välilaskuFinnair
15t 35mARN-OUL
227 €
3.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 15mOUL-ARN
6.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 55mARN-OUL
258 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
16t 20mOUL-ARN
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
5t 10mARN-OUL
265 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mOUL-ARN
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 40mARN-OUL
395 €
3.12.la
2 välilaskuaBritish Airways
15t 50mOUL-ARN
6.12.ti
2 välilaskuaBritish Airways
19t 55mARN-OUL
865 €
3.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 20mOUL-ARN
6.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 20mARN-OUL
866 €
3.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 00mOUL-ARN
6.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mARN-OUL
978 €
25.12.su
2 välilaskuaBritish Airways
24t 10mOUL-ARN
27.12.ti
2 välilaskuaBritish Airways
17t 00mARN-OUL
1171 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 00mOUL-ARN
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 20mARN-OUL
1742 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mOUL-ARN
27.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 20mARN-OUL
1783 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

3.12.la
1 välilaskuFinnair
3t 20mOUL-ARN
161 €
3.12.la
2 välilaskuaBritish Airways
12t 25mOUL-ARN
486 €
3.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 50mOUL-ARN
989 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Oulu - Ruotsi

Lähtö:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Ruotsi - Oulu

Selaa lähtöpaikkoja:

227 €