ZRH

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Zürich

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Zurich
to 14.11.
to 21.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Zürich sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Zürich lentotiedot

Lento saapuu Zürich
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 119 €
Lentoyhtiöt airBaltic, SAS

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Zürich

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Zürich? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Zürich seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 134 €
Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Zürich on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Zürich lentotarjoukset.
Zürichin lennot ovat edullisimmillaan yleensä alkuvuodesta ja syksyllä, eli mikäli suunnittelet budjettiluokan matkaa sveitsiläiskaupunkiin, kannattaa lentoja etsiä varsinkin näille kuukausille. Jos nappaat pelkät lennot halvalla, voit käyttää suuremman osan budjetistasi lomasta nauttimiseen kaupungissa. Sveitsin hintataso on melko korkea, joten kaupunkiin kannattaa matkustaa mahdollisuuksien mukaan suosituimpien lomasesonkien, esimerkiksi kesän, ulkopuolella. Näin voit saada paitsi lennot myös majoituksen keskimääräistä edullisemmin.
Kaikki lennot Zürichiin laskeutuvat Zürichin lentokentälle (Flughafen Zürich), joka sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungista pohjoiseen. Edullisesti ja nopeasti lentokentältä keskustaan pääsee junalla. Matka-aika on noin 10–15 minuuttia ja lipun hinta noin 6,80 Sveitsin frangia (noin 5,90 euroa). Junaan voit nousta lentokentän SBB travel center -asemalta. Junaliput ostetaan SBB-junayhtiön lippuautomaateista, joita on lentokentän juna-asemalla ja saapuvien lentojen tuloauloissa 1 ja 2. (Tiedot tarkistettu 28.6.2018.)
Junamatka keskustaan on mahdollista maksaa myös Zürich Card -turistikortilla. Kortilla voit käyttää rajoituksetta kaupungin julkista liikennettä, eli esimerkiksi raitiovaunuja, busseja ja junia. Lisäksi pääset kortilla ilmaiseksi moniin Zürichin museoihin. Turistikortin voi ostaa joko 24 tai 72 tunniksi, ja esimerkiksi 24 tunnin kortin hinta on aikuiselle noin 27 frangia (noin 23,35 euroa). Lentokentällä Zürich Card on myynnissä esimerkiksi saapuvien lentojen auloissa 1 ja 2 (switzerlandinfo+-tiskeillä) ja SBB travel center -asemilla. Mikäli ostat turistikortin, junamatka lentokentältä keskustaan sisältyy sen hintaan. Kortti sopii hyvin varsinkin niille viikonloppulomaa viettäville, jotka haluavat nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. (Tiedot tarkistettu 28.5.2018.)
Sveitsi ei ole EU-maa, mutta et silti välttämättä tarvitse passia maahan matkustaessasi. Virallinen henkilökortti on kuitenkin matkalla tarpeen. Sveitsin valuutta on frangi, mutta valuutan vaihtamisesta ei tarvitse huolehtia vielä lentokentällä. Zürichissä lähes kaiken voi maksaa kortilla.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Zürich lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Zürich?

Halvin lentolippu reitille Zürich - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 119 € meno-paluulennolle Helsinki - Zürich. Suosituin reitti on Helsinki - Zürich a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 147 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zürich?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, American Airlines ja JAL lentävät eniten paikkaan Zürich. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, American Airlines & JAL lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Zurich on Zürich keskustasta ?

Zurich Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Zürich keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Zürich?

Zürich lähinnä oleva kenttä Zurich lentokenttä, tai lyhyemmin Zürich. lentokenttäkoodi on ZRH.

Mitä lennot Zürichiin maksavat?

Zürichin lentolippujen hintataso on vaihteleva. Vilkkaimpina lomakausina, eli loppukeväällä, kesällä ja joulunaikaan, lentojen hinnat ovat keskimääräistä korkeammat. Vuoden ensimmäisinä kuukausina lennot sveitsiläiskaupunkiin voi puolestaan napata hyvinkin edulliseen hintaan. Myös halpoja äkkilähtöjä on näinä kuukausina tarjolla. Zürichin lentojen hinta riippuu myös lentoreitistä, sillä kaupunkiin on tarjolla niin suoria kuin välilaskullisiakin lentoja. Lentoreittejä ja -hintoja voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaussa. Mikäli etsit halpalentoja, pidä mielessä, että ruumaan kirjattavista matkatavaroista peritään yleensä lisämaksu. Ota siis selville, mitä palveluita ja minkä verran matkatavaroita lentolippusi hintaan sisältyy.

Kuinka kauan lento Zürichiin kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Zürichiin kestävät noin 2 tuntia ja 40 minuuttia. Mikäli valitset mieluummin välilaskulliset lennot, lennon kesto venyy ainakin noin 4 tuntiin ja 30 minuuttiin. Suorat lennot säästävät aikaa, mutta vaihtolennot voit napata usein suoria lentoja halvempaan hintaan.

Voiko Zürichiin lentää suoraan?

Suoria reittilentoja Helsingistä Zürichiin operoi suomalainen Finnair. Suoria lentoja on tarjolla yleensä noin kaksi päivässä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Zürichiin?

Finnairin lisäksi sveitsiläiskaupunkiin lentävät välilaskullisin lennoin esimerkiksi saksalainen Lufthansa, latvialainen low cost -lentoyhtiö airBaltic ja alankomaalainen KLM. Eri lentoyhtiöiden hintoja voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaussa. Halpalentoyhtiöiden lennoilla kaikista palveluista on yleensä maksettava erikseen, eivätkä ruumaan laitettavat matkatavarat normaalisti sisälly lennon hintaan. Perinteisten lentoyhtiöiden palvelukonsepti on kattavampi. Näilläkin lentoyhtiöillä edullisimman lipputyypin ostajat voivat joutua maksamaan ruumaan laitettavista matkatavaroista erikseen.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Zürichiä?

Zürichin alueen lentoliikennettä palvelee Zürichin lentokenttä (Flughafen Zürich), joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Lentoasema on Sveitsin suurin kansainvälinen lentokenttä. Finnairin lennot saapuvat ja lähtevät lentoasemalla yleensä terminaalista 2.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Zürich lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
119 €
vain
119 €
Matkakohde
Zürich
119 €
vain
119 €
ma 27. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
17t 40m
su 3. toukok.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
119 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
LED
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Big space to front seat

Miinukset: offer drinking water

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
8t 25m
ti 29. lokak.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
147 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 153 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CDG
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great and the plane was comfortable. All the amenities were included in the price and that was a plus.

MAN
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: crew was pleasant

Miinukset: boarding was chaotic

BOS
CPH
Hyvä 7,6

Miinukset: Newer movies

BRU
CPH
Erinomainen 8,0

Miinukset: no peanuts?

PEK
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was good, especially from Beijing to Copenhagen

ma 2. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
13t 30m
su 15. jouluk.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
120 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

TLL
CPH
OK 5,3

Plussat: Good, friendly crew. Plane was quite clean, although not perfect. Smooth flight.

Miinukset: No food included in the price of my very expensive ticket, and to make it worse, I was not informed. There was no info while booking, no info while buying the ticket, no email after buying, no email from the airline, nothing. I’ve never even heard of a transatlantic flight without a meal included.

RIX
MUC
OK 5,0

Miinukset: Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way

VNO
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now

pe 31. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
13t 55m
su 2. helmik.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
128 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

MUC
LYS
Erinomainen 10,0

Plussat: Food offered on flight even though short trip

Miinukset: Was delayed so being on time

VNO
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now

RIX
KEF
Hyvä 7,6

Plussat: We made it safely to our destination.

Miinukset: There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

pe 8. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
13t 30m
ma 11. marrask.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
135 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

RIX
KEF
Hyvä 7,6

Plussat: We made it safely to our destination.

Miinukset: There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket.

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

la 11. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zurich
4t 35m
to 16. huhtik.
ZRH
Zurich
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
148 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
CDG
Hyvä 6,6

Plussat: flight crew was amazing.

Miinukset: Boarding was poorly handled by airport staff

RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

RIX
LED
OK 4,0

Plussat: most of the crew were polite and helpful

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

RIX
KEF
Hyvä 7,6

Plussat: We made it safely to our destination.

Miinukset: There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka