Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

TKU - AMS

Etsi halpoja lentoja Turusta Amsterdamiin alk. 234 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Turusta Amsterdamiin, jonka lähtöpäivä on 12.8.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
la 20/7
la 27/7

Vertaa lentolippuja Amsterdamiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Turusta Amsterdamiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Turusta Amsterdamiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 772 546 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Turusta Amsterdamiin (TKU-AMS)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille TurustaAmsterdamiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
05:30 - 09:05TKU-AMS
4t 35m1 välilasku
09:55 - 00:30AMS-TKU
13t 35m1 välilasku
234 €airBaltic
Etsi tarjous
ma 12. elo - su 18. elo
05:30 - 18:20TKU-AMS
13t 50m1 välilasku
19:25 - 00:35AMS-TKU
28t 10m2 välilaskua
245 €airBaltic
Etsi tarjous
to 24. loka - ti 29. loka
06:55 - 18:25TKU-AMS
12t 30m2 välilaskua
14:45 - 00:30AMS-TKU
8t 45m2 välilaskua
248 €
Etsi tarjous
ma 12. elo - su 18. elo
05:30 - 09:00TKU-AMS
28t 30m2 välilaskua
14:45 - 00:30AMS-TKU
8t 45m2 välilaskua
254 €airBaltic
Etsi tarjous
ma 12. elo - su 18. elo
05:30 - 09:05TKU-AMS
4t 35m1 välilasku
11:10 - 23:40AMS-TKU
11t 30m1 välilasku
286 €
Etsi tarjous
to 24. loka - ti 29. loka
05:30 - 20:50TKU-AMS
16t 20m2 välilaskua
07:00 - 14:15AMS-TKU
30t 15m2 välilaskua
323 €
Etsi tarjous
to 24. loka - ti 29. loka
05:30 - 17:55TKU-AMS
13t 25m3 välilaskua
07:00 - 14:15AMS-TKU
30t 15m2 välilaskua
379 €
Etsi tarjous
to 24. loka - ti 29. loka
10:25 - 20:25TKU-AMS
11t 00m3 välilaskua
11:30 - 00:10AMS-TKU
11t 40m2 välilaskua
534 €Lufthansa
Etsi tarjous
ma 12. elo - su 18. elo
10:25 - 20:25TKU-AMS
11t 00m3 välilaskua
08:00 - 17:10AMS-TKU
8t 10m3 välilaskua
797 €Lufthansa
Etsi tarjous
ma 12. elo - su 18. elo

Lennot Turusta Amsterdamiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Turusta Amsterdamiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku – Amsterdam?

Kaikkien lentojen keskihinta TurustaAmsterdamiin, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Turku – Amsterdam sunnuntai on keskimäärin halvin ja maanantai kallein päivä lentää. Reitille Amsterdam – Turku parhaimmat tarjoukset löytyvät yleensä maanantai ja kalleimmat perjantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Turusta Amsterdamiin?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Turusta Turkuun lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Turusta Amsterdamiin on syyskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 196 €. On the other hand, the most expensive months are maaliskuu and tammikuu, where the average cost of tickets is 365 € and 353 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Turusta Amsterdamiin?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Amsterdamista Turkuun ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Turusta Amsterdamiin niin tulisi varaus tehdä 2 viikkoa ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 41 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

joulukuu

Huippusesonki

huhtikuu

Halvin lento

234 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 24 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 10 %.
Lento Turku – Amsterdam

Milloin varata lentoja reitille Turusta - Amsterdamiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatTurusta Amsterdamiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Turusta - Amsterdamiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Turku - Amsterdam reitillä?

  Molemmissa kohteissa Turku ja Amsterdam on yksi päälentokenttä. Lähdet kohteesta Turku kentältä Turku ja saavut kentälle Amsterdam Schiphol.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Turusta Amsterdamiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Turusta Amsterdamiin?

  Star Alliance on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Turku - Amsterdam.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Turusta Amsterdamiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Turusta ]Amsterdamiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Turusta Amsterdamiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Amsterdamiin Turusta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Turusta Amsterdamiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Amsterdamiin ja takaisin Turkuun toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Turusta Amsterdamiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Amsterdamiin Turusta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositut lentoyhtiöt reitille Turusta - Amsterdamiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Turusta Amsterdamiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Turusta Amsterdamiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
airBalticPistemäärä perustuu 222 arvosteluun
7,7Mukavuus
7,4Ateriat
7,9Koneeseennousu
8,2Henkilökunta
7,1Viihde
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023AGP - RIX
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Varaa halvat lentoliput $Turusta Amsterdamiin

Yhdensuuntaiset lentotarjoukset

Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
2257 kmTKU-AMS

Etsi välilaskuilla

Äkkilähtölennot Turusta Amsterdamiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Turusta Amsterdamiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
21.6.pe
Useita kohteita
20t 00mTKU-AMS
23.6.su
Useita kohteita
8t 45mAMS-TKU
487 €
21.6.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
24t 40mTKU-AMS
23.6.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 45mAMS-TKU
498 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turku - Amsterdam

Lähtö:

Turku (TKU)Suomi

Matkakohde:

Amsterdam (AMS)Hollanti

Tarjouksia paluulennolle:

Amsterdam - Turku

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: