Etsi halvat lennot reitille Turusta $[196-Puolaan

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla lentotarjouksia Puolaan. Yhdistä lento + hotelli ja säästä rahaa.

TKU — Puola
15. syyskuu — 22. syyskuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 15/9
to 22/9

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

13 €

Keskim. hinta meno-paluu

260 €

Hyvä tarjous meno-paluu

54 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

23 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 12 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 47 %.
Lento Turku – Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Puolaan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Turusta Puolaan for näillä hinnoilla tai halvemmalla: Gdanskiin 23 € yhdensuuntainen - 54 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista heinäkuu, elokuu ja syyskuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Puolaan on marraskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 39% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Puolan lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Turku - Puola

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4078 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

It’s was great experience flying with American Airlines

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

It’s was great experience flying with American Airlines

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Finair should provide small LCD interactive map for passengers ;-)

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Seat allocation or lack of availability is a mystery. My wife and I had to sit apart from each other, and teenage children elsewhere but I checked in at the first possible opportunity (24 hours to flight) and at this stage 95% of all seats were gone. How is this possible? What can I do differently next to to be able to sit together with my ffamily on a long haul night flight?

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

British Airways food was very tasteless but the staff were very accommodating for me and my baby boy.

No in-flight refreshment apart from water/juice as standard. Seats were mediocre in comfort, legroom was barely sufficient.

liian kylmä

Our original flight was canceled. No effort was made to notify us. If I had not checked to confirm my flight we would have shown up to a canceled flight. We asked to be at the airport 3 hours before our flight, but the SAS check-in staff didn’t arrive un two hours before our 06:45 flight. So it was totally unorganized.

The connecting flight was cancelled and there was not a way to get to the SAS flight. SAS has NO customer service available on the weekends. Very disappointed. Now trying to get a refund.

I believe I put my notes in a previous paragraph that was for Chicago- Stockholm segment. You can read it there

Clean and well managed

Plussat: "Nothing much"
Miinukset: "The stewardess was rude and super pushy. It reminded us an old times of Ryanair"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "Flew SAS Plus. Extra seat width and leg room made all the difference versus SAS Go. Money well spent."
Miinukset: "More free meal choices"
Plussat: "All good."
Miinukset: "Gluten free meal was selected and paid for before the flight, but for some reason the crew didn't have the option available for me once on board. Nevertheless, they tried to be their best. More drink's without extra charge. Follow Lufthansa service and all will be grand."
Plussat: "Major delay that caused me to miss a connecting flight. Food was also very mediocre (beef with chocolate sauce???) and many people in my flight were forced to check regulation carry ons for exorbitant fees. I would expect this kind of thing from a budget airline like Ryanair or something, but thought SAS could do better."
Plussat: "Great food and service as always"
Plussat: "Plenty of seating room on this flight."
Miinukset: "Little carry on baggage room. At least 50% of everyone's carry-on baggage could not fit on the aircraft."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Overall I was very pleased with your level of service and would highly recommend SAS airline for anyone traveling from New York City New Jersey area abroad ! The planes were new clean and the level of service was exceptional . I am in the Hotel hospitality industry as an executive corporate chef . I enjoyed the service of your steward wearing the chef jacket ,, very impressive."
Miinukset: "Not much I didn’t like !"
Plussat: "The staff were ok"
Miinukset: "It’s the first time i try these low cost airlines, which sometimes they are not that cheap compared to others, no entertainment whatsoever, i wasn’t allowed for any check in luggage and the prices for ever peace was literally expensive ticket price was not that competitive"
Plussat: "Movies"
Miinukset: "We were in 40G and H, bulkhead seats. I have never had such a hot plane (and I am a world traveler). We were both very warm (felt like 85 degrees- warm enough to not be comfortable). I was told by the flight attendant that people in back of plane were freezing. The breakfast was good, but the dinner was ok, but not ‘I wish I could have seconds” good. I lowered the rating because they never gave us more than the one bottle of water that was on our seats when we arrived. That may have been ok for the people in the cold part of the plane but not for us in the sweating part. Luckily we had brought a big bottle of water."
Miinukset: "Tiny, hard, uncomfortable seats and cramped conditions, just about the worst 8 hours in my life"
Miinukset: "When I booked the flight, it did not say that I was not allowed to check any bags. My wife and I had one each, and it costed us €140 total to bring the luggage. If I had known there was a slightly more expensive ticket that would have allowed us to check a luggage each, I would of course have chosen that. Very poor information provided."
Miinukset: "No choice in main course. Only one option Long time since wine or beer is not offered free on a “major” airline. The entertainment was interrupted a couple of times with adds. Seats are tight and space more in line with a discount airline."
Plussat: "Flight left on time, plane was clean, the entertainment was good, and the food was good. The crew in this flight were polite and responsive."
Plussat: "Flight left on time, the plane was clean and comfortable, but the staff could do with some additional training."
Miinukset: "They did not serve coffee in our table, the cabin crew were abrupt, almost rude, and in my opinion they can do better."
Miinukset: "How possible with any criteria could charge 33€ for 1.5 such exagerate no good company at all .."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We will never fly SAS again, it was a horrible experience"
Plussat: "Nice interior and good IFE on long haul."
Miinukset: "I did not like the flight from Malaga to Stockholm due to not having IFE or WiFi on a 4+ hour flight. Absolutely unacceptable in today’s travel market."
Miinukset: "I would like more checked baggage allowance."
Miinukset: "Luggage lost or misdirected and VERY poor effort in getting it delivered to me, once found. I still have no clothes, shaver, toiletries . . . or confirmation on when/if delivery will happen. Just simply disrespectful!!!"
Miinukset: "Crew not very friendly."
Plussat: "Food was very good on international flight. All personnel was extremely polite and courteous. Great movie selection. Everyone was greeted with headphones, a bottle of water, pillow and blanket"
Miinukset: "Nothing not to like"
Plussat: "Everything about the flight was fine. Boarding, flying and retrieving luggage were all standard and went smoothly."
Miinukset: "I was upset that neither Kayak nor SAS provided any information about our ticket being a basic, basic ticket, by which I mean, did not include any checked luggage allowance in the price of the flight. I ended up paying 140 additional Euros for two bags. It appears that SAS's pricing is gaming the system when searching for flights or that Kayak is not being up-front about the type of fare they are advertising."
Plussat: "They did what they could..."
Miinukset: "Delay change of tire. Missed next flight Frankfurt- Dallas."
Plussat: "I was very comfortable in the new seats, I did not have to recline or move for over eight hours"
Miinukset: "still there is not enough legroom for tall persons"
Plussat: "Power plugs at all seats"
Miinukset: "2+ hrs late on departure, could not confirm follow on connecting flight. Could not select seats online. Airbus aircraft ventilation is weak. Movie selection was inadequate. No "free" alcohol and high prices. Pay WiFi in economy but "free" everywhere else"
Miinukset: "No food, no entertainment"
Plussat: "The seat are different from any other airplane I've traveled with the way the recline make a tremendous difference in the comfort."
Plussat: "Cannot think of anything."
Miinukset: "I am a road warrior and my job requires me to travel 100% of the time around the world. This was the first international flight I've been on where even small snacks such as peanuts or pretzels are for purchase only. Plus the flight attendants seem to be disorganized and in rush. I will never use SAS again."
Miinukset: "Crew was rude. The bathrooms became disgusting halfway thru the foight w no toilet paper. For 6 hours we were down to one bathroom in coach. Unacceptable. My daughter never got her final meal and the flight attendant was rude when I asked her about it and never returned w food. Never fly SAS"
Miinukset: "Flight delayed too long, 2 hours. No snacks, only drinks."
Plussat: "Friendly service, good movies. Easy flight, arrived early."
Miinukset: "Being served two versions of a ham and cheese wrap in a row. Variety would have been nice."
Plussat: "Super Ontime"
Plussat: "Entertainment, food, seats!"
Miinukset: "We chose seats on the same row as grandparents and had preprinted boarding passes at home. When at check-in desk to drop off baggage, the employee printed new passes and change the seats row for the 4 four us, which made us be in a different row than grandparents. I did not notice until we boarded the plane."
Plussat: "The plane was full and coming out of a very busy airport but the crew managed to make a good and stress-free atmosphere"
Miinukset: "I understood I could check one bag. Nope. Checking one bag cost me $67. So much for saving money."
Plussat: "Crew was very helpful and attentive. Seemed to care about the comfort of the passengers. Very inviting and gracious."
Miinukset: "Seats and pillows could be more comfortable. All airline food is not good so okay indicated above is above expectations."
Plussat: "they were quick and apologetic"
Miinukset: "I did not like having to pay Euro 70 for my luggage at the AP. I do not recall ever having got the option to pay for my suitcase online when I booked my ticket. You guys need to make this more clear."
Plussat: "Wide seats with excellent leg room in exit row- a bottle of water waiting at or seats-- we love the two seat configuration --attendants ready to serve any need with a smile."
Miinukset: "Bought our tickets from Kayak and as a result had a very difficult time upgrading seats."
Plussat: "The flight staff was fantastic!"
Plussat: "Loved the time of the flight. The airport was not at all busy and the flight was not full. The crew was awesomely friendly and the flight itself was perfect. We love SAS,"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Reindeer sandwich? Come on really?"
Miinukset: "Lost 4 out of 10 pieces of luggage from our group, and damaged one piece. Got 2 pieces of luggage 5 days later, one piece 7 days later, and the last one 9 days later."
Plussat: "The Plus Seating was really good"

It was delayed for borderline and flying

We had a 4 hour delay and wizz Air provided no help or information at the airport.

Eveything as expected, professional and on schedule

Plussat: "לעלכלהלכ"
Miinukset: "עלכללט"
Plussat: "Everything went exactly as it should with any flight - check-in (long queue, but multiple desks open so it didn't take long for everyone to check-in on time), boarding (swift and efficient), operation (no technical issues, no unpleasant experiences, flight departed and landed on time) & plane (fairly new and clean aircraft)."
Miinukset: "Not being connected to a jet (boarding) bridge, despite the aircraft being parked right in front of the terminal, next to one of these connecting bridges. We had to take the bus circle the terminal for what felt like an unnecessary expense-cutting choice made by Wizzair."
Miinukset: "You must check in few hours before the flight. Checking in at the airport will cost you 35€. Besides that, the boarding took almost 40min and the seats are not comfy at all. That said, i would rather pay extra $50 and fly with normal company."
Miinukset: "I paid 3 tickets for my kids from Prishtine to Budapest online through Kayak and when they went to check in they didn’t accept the tickets!!! They made them to buy new tickets because they didn’t accept those that I bought online.!! When I asked why they it happen they lady From call center turned the phone off."
Plussat: "Hats off for the pilots! They did a great job to land the plane during the night on a very-very thick fog. Actually, we were the first plane to land safely in CLJ airport in three consecutive days apart all the other diverted landings to other airports."
Miinukset: "6 hours delay due to bad weather."
Plussat: "Budget friendliness"
Miinukset: "Quews"
Plussat: "crew and boarding was nice"
Miinukset: "don't stop the airplane 5 miles from the terminal in a pouring rain making everyone have to walk to the gate and getting soaked."
Plussat: "We landed"
Miinukset: "Customer service, communication between check in and boarding agents, clear rules. On time departure as opposed to 60 minute delay on the runway"
Plussat: "The seat not so comfortable but good"
Plussat: "Good airport . Punctual flight ."
Plussat: "On time without any delay"
Miinukset: "Satisfied"
Miinukset: "1h 45 minutes waiting for luggages in Bucharest Otopeni. Still not delivered."
Plussat: "The flight arrived ten minutes early at our destination."
Miinukset: "Extremely small and uncomfortable seats even for a small person."
Plussat: "Clean aircraft with good on board staff. Flight departed on time and arrived early. Overall they are good value for a low cost carrier."
Miinukset: "Wizz are a bit disorganised at bag check in, disorganised with overhead storage. Don't like the random seat assignment used if you don't want to pay the high price for assigned seats."
Miinukset: "Lost luggage. 3 days since and still no luggage.And they don't have a customer service phone number that I can call. Very dissapointed. I guess that's what you should expect from a low cost flight company. I will never book a flight with them again."
Miinukset: "Flight delayed by more than 2 hours, additional 40 minutes in the plain before departure. At least 30 minutes until doors opened. Overall huge delay that totally killed my business day."
Miinukset: "Horrible web/check in experience, 2hour delay. Inexistence of entertainment or comfort. What else can be said ?"
Plussat: "The Crew was excellent"
Miinukset: "The boarding process was terrible, took a long time - few and not enough boarding and suitcases counters, which made people wait for a long time and even let others to pass them in line because their flight was earlier. due to this our flight was late by 45 minutes. the food was too expensive."
Miinukset: "I didn't check in, in advance as when logging on to the airline I needed a code. I didn't have the code as I was searching emails for the booking agent and airline when it was (as I later discovered) sent by another name. This resulted in £30 to check in going out and 40 euros back. Desk staff were unhelpful bordering on rude (the cabin staff were fine in that respect. I wasn't the only one at least 20 people queuing on the return with the same issue. Additionally on the delay out they advised food could be brought at the rear of the plane then inflight ran out so some people ate twice while by the time I got to my hotel they had stopped serving food and I had not eaten in the airport sorting out the boarding passes."
Plussat: "Space. Priority Boarding"
Miinukset: "Strong bad smell. One hour late for departure."
Plussat: "Mobile app is very good, but just allow you to download boarding pass on PDF version right at the moment of the check in"
Miinukset: "They didn't let me flight. Even that I did the online check in 24 hours before they didn't send me the boarding pass on PDF format via email. Also there were no way to download it from the mobile app or the website. I was in the airport 2 hours before and they didn't want to print it for me even that I showed all the online check in confirmation. They requested that I pay €35 Euro for the airport print. I submitted a complain and hope to get a credit or refund. Confirmation code: L3QZWB"
Miinukset: "It a good option, a good price, i will fly again"
Plussat: "Quick to board, smooth take off and landing"
Miinukset: "On night flights woken up to serve drinks and given flying details from the pilot. Great in the day but would rather be left and not disturbed at night!"
Plussat: "The staff - friendly, polite,, helpful and a nice uniform! No silly uncomfortable and unsuitable as in some airlines. Reasonably clean. Good price for a glass of wine and pac of dry fruit."
Miinukset: "Unable to understand tanoi messages - mumbling & too fast. Could not make out most of what staff said including why there was an hour's delay and safety procedures. If i were to bring an oversized and too heavy handluggage on board no doubt I wouldn't get away with it ! However the number of large and heavy bags passengers brought on board last night was ridiculous . It was a real struggle for people to find lockers for.their bags. Some people had quite a few. Delays take off and creates unnecessary chaos. Couldn't understand why I had to pay to check in online, obviously missed that when bookrd. Although I recall reading that it will cost if you check in the airport- so most likely my error. No facility or button to print boarding pass once checked in. No contact us button - I would like to change seat I booked for return but cannot see how to do this on line."
Plussat: "Quickest in & out procedure at both BUD and LTN in a long time and a super pretty flight attendant."
Miinukset: "Не понравилась старшая стюардесса. На лице было написано, что она совершенно не рада видеть всех присутствующих."
Plussat: "Cheap with early booking"
Miinukset: "No food, even free coffee."
Plussat: "Flight left on time"
Miinukset: "Black group seemed to be singled out for more than one bag hand luggage but others were not. They were the only black group on the plane. Others let through with more bags 1ith no question."
Plussat: "Super easy online check-in, comfortable plane, lovely crew"
Miinukset: "Waited a bit in a long hallway waiting for the last flightload of passengers to deplane."
Miinukset: "Don't forget to print a damn boarding pass. Cost me 100$ at the airport just for that... What a rip off. First time traveling to Europe so, I guess that's a part of the learning curve."
Miinukset: "I wasn't to bucharest because on the phone the laidy said to me i can travel with my driving license because my id was lost and at the gate they stop me i lost all money from ticket plus transport to airport and back you should refound my money this company is the most worst company in the world"
Plussat: "Arrived only slightly delayed"
Miinukset: "They made my boyfriend pay 35 gbp for a case 5 cams longer than their stipulation. Yet, lots of other passengers didn't have to pay. Sheer discrimination. Crew is unfriendly and refused to help me place my bag in over head locker. Really poor professional s"
Miinukset: "Before bording a man ask me to gollow him to mrsire my bag and let me pau 40 pound because its litle bit biger than he want and let others pass woth biger bag ."
Plussat: "I was lucky to be seated next to the emergency door so I had a very comfortable seat. Also, the crew was very attentive."
Miinukset: "The flight departed around half an hour late."
Miinukset: "i would seem that evey Wiss-Air Flight on the route we were on is always late, stuck on the tarmac in a bus in 30degs with NO aircon is not on."
Plussat: "The journey took less than it supposed to. Amazing service"
Miinukset: "The application doesn't allow to add carrier bag check in and we paid high fee in the airport"
Miinukset: "Long wait in line to get on the airplane, No bathroom availability!"
Miinukset: "Because we booked through Kayak/lastminute it was impossible to add luggage - so cost of one suitcase was same as cost of flight!!!!"
Miinukset: "The bag policy with the airline makes the cheap flight not worth it. Only one carry on allowed and each checked bag is $50"
Plussat: "Brand new planes - on board crew was pleasant and the flights were smooth and on time."
Miinukset: "Ridiculous size restrictions on carry-on. If you can pack your clothes in a wallet, then you should be able to carry on at no cost. Only the smallest of bags will meet the "free" requirement. Website is awful to attempt to online check in. Crazy that they charge for check in at the airport if you cannot get their site to work. Customer service phone call also costs a quid a minute. It's almost as if they are proud that they screw you if you encounter any difficulty or you've made a mistake in the complicated boarding pass emailing procedure."
Plussat: "The crue was excellent."
Miinukset: "i was surprised by the high extra charge we have been requested to pay for the suitcases. Wizz attracts clients by offering low prices. while in fact the price is much higher than with other companies. price paid for the suitcases, 235 eur, is an additional ticket. unbleivable. and no one tells us that the extra fees might be as high as the ticket itself. personnaly, in future, i shall avoid flying with wizz and i shall never recommend this company to anybody!"
Plussat: "There really isn't a lot to like except the base ticket fare."
Miinukset: "They ticketing agent lost my luggage, after misreading the "package" I had to purchase just to check a bag. They had a push cart in which they sold perfumes and cosmetics. They charged for everything, including coffee and water."
Plussat: "The seats are big enough even though they do not lay back BETTER than British Airways it really is !"
Miinukset: "The flight attendant needs to be more friendly and clear speaking in English language"
Miinukset: "TERRIBLE HORRIBLE SUCK"
Miinukset: "I tried for 3 days after I booked my flight to pre pay for 2 mid size bags we were going to check for the flight. In the 10-15 attempts or so, none of them ever went through. I tried everything I could, until finally giving up. I figured I could try my best to explain at the airport. Terrivle plan. The airport charge for 2 bags was 65 euros each! More than the cost of the one way flight! Nobody could help at the airport despite me explaining in detail that I had tried multiple times to book online to save $. Seats were smallest I've ever been in, lines were extremely confusing and unorganized in boarding, and the air conditioning wasn't working. Will never fly wizz air again"

Varaa halvat lentoliput $Turusta Puolaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.10.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
6.10.to
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
25 €
12.9.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
16.9.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
25 €
20.10.to
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
27.10.to
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
26 €
31.8.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
1.9.to
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
27 €
31.8.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
7.9.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
28 €
5.9.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
7.9.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
29 €
29.8.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
31.8.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
30 €
11.11.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
16.11.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
33 €
26.9.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
29.9.to
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
35 €
9.9.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
12.9.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
38 €
4.11.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
11.11.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
39 €
9.9.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
12.9.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
40 €
14.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
21.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
42 €
17.10.ma
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
21.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
43 €
20.10.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 45mTKU-GDN
27.10.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mGDN-TKU
84 €
3.10.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mTKU-GDN
7.10.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
50t 35mGDN-TKU
86 €
31.8.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mTKU-GDN
7.9.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
51t 20mGDN-TKU
89 €
12.9.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 20mTKU-GDN
16.9.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mGDN-TKU
91 €
3.10.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 00mTKU-GDN
6.10.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mGDN-TKU
100 €
12.10.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mTKU-GDN
19.10.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
51t 20mGDN-TKU
102 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

2.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
13 €
1.9.to
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
14 €
1.9.to
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
19 €
24.8.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
21 €
2.9.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
22 €
2.9.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
23 €
2.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
25 €
2.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
25 €
11.11.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
33 €
16.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
34 €
21.8.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
35 €
21.8.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
44 €
15.9.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 00mTKU-GDN
81 €
1.9.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mTKU-GDN
95 €
10.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 55mTKU-GDN
96 €
10.9.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 40mTKU-GDN
100 €
1.9.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mTKU-GDN
105 €
10.9.la
1 välilaskuFinnair
3t 25mTKU-GDN
114 €
15.9.to
1 välilaskuFinnair
3t 25mTKU-GDN
123 €
13.11.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
21t 50mTKU-GDN
132 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turku - Puola

Lähtö:

Turku (TKU)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Puola - Turku

Selaa lähtöpaikkoja:

24 €

Selaa matkakohteita:

24 €