Etsi halvat lennot reitille Puolasta $[18246-Turkuun

Vertaa lentolippuja Turkuun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— TKU
8. lokakuu — 15. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 25% tai enemmän

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

maaliskuu

Halvin lento

10 €

Keskim. hinta meno-paluu

70 €

Hyvä tarjous meno-paluu

29 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

64 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 14 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 30 %.
Lento Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema – Turku
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Turkuun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Turkuun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Turkuun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Gdanskista 64 € yhdensuuntainen - 47 € meno-paluu, Krakovasta 189 € yhdensuuntainen - 145 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien maaliskuu ja huhtikuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Puola on toukokuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Turun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Turun lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Puola - Turku

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4207 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

No suggestions....British Airways was the flight operator - I only purchased the ticket through Finnair. The price was good and everything about British Airways was excellent.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Air France bumped us without notice due to overbook. All other flights were overbooked. Had to pay $400 for a train to Bordeaux. Luggage was never returned to us. Now in Bordeaux for a week without any of our belongings. Not sure the flights back to the US will be honored. Worse travel experience of my life.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Excellent staff and good in flight service

Friendly and professional crew

For some reason l was unable to obtain my boarding pass online for both flights. I almost missed my last flight because it took so long to get one at the airport. Also my arm rest wasn’t moving and the movie on an 8 hr flight wasn’t working.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Purchasing add-one was complicated. Pre-paid for second checked bag the day before, was forced to pay again—a higher amount—because they “couldn’t find” record of my payment, despite me having received 2 confirmation emails (including a receipt) for the baggage. Showed them the emails and the recipes, and even the record of the transaction through the banking app on my phone, and was still forced to pay twice. Unacceptable.

Easy on boarding. No food or free water/soft drink but it was a short flight so that was fine. Seats were average.

Miinukset: "Terrible to have to pay 70 Euros when you are an elite gold status member. And no mention of this during booking process and checkin unless you dig in deep via links. Not used to this with other airline partners and likely last time I am flying SAS"
Plussat: "I really enjoyed the ease of boarding and how smooth the flight went. The airline crew was friendly and the food was great."
Miinukset: "I wish that I was informed ahead of time that SAS GO LITE flights do not include check-in baggage. I ended up paying $109 instead of $60 because I was unaware that the fees change the day of departure. This upset me."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "Crew was great and the plane was comfortable. All the amenities were included in the price and that was a plus."
Plussat: "The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room."
Miinukset: "Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected."
Plussat: "Too many crying babies!"
Miinukset: "Noise in aircraft. Transit time between flights was too short."
Plussat: "Fairly easy boarding process and nice staff"
Miinukset: "Delayed about an hour once all boarded"
Plussat: "Every seat has bottle of water"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Efficient, on-time service; plenty of overhead storage room."
Miinukset: "Small cramped seats were inappropriate for an international flight."
Miinukset: "Flight delayed and we sat on tarmac for 2 hours"
Plussat: "Crew Flight delayed. Said 30. Actual 1 hour"
Miinukset: "Kayak sold me a one way usd 500 ticket and did not give me the option to add the luggage. Had to pay 60 eur in the airport. Is probably better to buy in the airline directly"
Plussat: "That’s what you want, eh?"
Miinukset: "It would be nice to get a complementary cookie with the complementary coffee..... no concerns otherwise."
Plussat: "reasonably comfortable seats"
Miinukset: "no thing to report"
Plussat: "The customer service was great & they attended to my son who has a disability & flying on his own. He arrived well & happy so we were pleased with the service."
Plussat: "Jal is the best airline"
Miinukset: "The movies and tv shows could be different for inbound and outbound flies, or at least change them more often"
Plussat: "Convenience, timely procedures, comfortable seats, plenty tea or coffee"
Miinukset: "No Entertainment, no snacks included, only tea and coffee"
Plussat: "The food and service were great!"
Miinukset: "They should really let you know ahead of time that certain seats (like the ones in front of the emergency exit--not at the emergency exit) dont recline. The passenger in front of me reclined her chair all the way back and seeing as I couldnt recline my seat I had very little space and found the three hour flight extremely unpleasant."
Plussat: "Plane was quite empty"
Miinukset: "Plane wasn't in the best shape"
Plussat: "Smoothest landing I've ever experienced."
Miinukset: "I missed the refreshments, if any were served at all. Granted I was tired and probably dosed off during that part of the flight."
Plussat: "Great service, on time departures and arrivals. Two meals on the trans Atlantic portion of our trip."
Miinukset: "Older plane with no entertainment"
Miinukset: "We paid $90 per checked bag. When we purchased our tickets we were never given an option to purchase luggage ahead of time, we were under the impression that luggage was included."
Plussat: "The flight was very comfortable. I came to know this after I feel asleep instantly after take off."
Miinukset: "N/a"
Plussat: "Great!"
Miinukset: "They charge me €70 for my bag and it should have been free!!"
Miinukset: "When we booked there was no mention of paying for the checked in luggage. When we showed up at the airport we were told to pay the inflated $75 for each bag. It was ironic since it was 6am flight and the plane was half empty. It left a bad taste for us and we are not sure if it was kayak fault or sas."
Miinukset: "Food"
Plussat: "I had a connecting flight in Stockholm and forgot my laptop in the first plane. SAS personnel was very friendly and got me my laptop quickly and I was able to make my connection, even though it was pretty tight."
Miinukset: "Seats with too little space."
Plussat: "We got to sit in the emergency aisle so I can't complain about comfort. The staff was really friendly (although they were really rude on the way over 10 days earlier, so I guess we just got lucky with a nice crew for this one)."
Miinukset: "You only get one free non-alcoholic drink on this flight and that's really stingy for a 7+ hour a long haul. Drinks should be free on a long haul, especially non-alcoholic ones. There aren't any free small snacks like chips or peanuts. You have to pay for everything and the menu is exorbitantly over priced. It's a cheap and insulting customer strategy. They can save a few bucks in overhead on each customer this way, but they are losing money in the long run because I'll never book with them again due to their tawdry actions. I doubt I am alone."
Plussat: "People were nice"
Miinukset: "They charged me 60 pounds to check my bag after I checked my bag in online. When I got to the airport, they told me I had a bag on my connecting flight from Copenhagen to Helsinki but not on my flight to Copenhagen from LHR. At the airport I was charged 60 pounds for a small bag. Crazy! Completely unreasonable. Never flying SAS again if I can avoid it."
Plussat: "The crew were very friendly"
Miinukset: "The entertainment System could use an update - more recent movies and TV shows would help."
Plussat: "So far best flight I've ever experienced ! I was traveling to Europe and both ways I was pleasantly surprised, planes were on time , super nice crew and great food , Way to go SAS !!!"
Plussat: "Food was good"
Miinukset: "Charge for drinks. TV broken no recompensatuon"
Plussat: "It was great to have a bottle of water right at the beginning of the flight! Made it easier to settle down and relax."
Miinukset: "It would be great to have a greater offer of music. I really like to listen to some new music from good artists and to get inspired for new music on a long flight. It's too bad, SAS only offers playlists of 1 hour..."
Miinukset: "I didn't not like the fact that I had to wait too long about 9hrs in Copenhagen. The intial transit time was about 3hrs but the flight schedule was changed resulting to about 9hrs wait at the airport. Thanks to the Service representative I was given 100 Denmark money for food. I was very tired and the 9hrs wait didn't help. Overall, the Service was good. Maybe this was a one off but I wish I knew. I was going to get some rest in a holtel."
Plussat: "Easy boarding"
Miinukset: "No food option, Drinks are not free(international flight), no toilet paper"
Plussat: "The crew was very kind!"
Miinukset: "Tiny seats and no free drinks on an international flight....whats up with that?"
Plussat: "Great experience overall except for one flight attendant for inbound flight to Copenhagen - his attitude was a bit too casual although he was friendly."
Miinukset: "wifi - never worked"
Miinukset: "sas online seat selection and checkin, computer crashed"
Miinukset: "I was traveling with two small children (my grandchildren ). The crew was unhelpful and unfriendly . I don't think I will fly SAS again"
Plussat: "The flight staff was fantastic!"
Plussat: "Wonderful service! Flight attendants kind and thoughtful. Once in terminal 5 (from terminal 1) a Sas gate agent escorted us to flight since our previous United flight was so late"
Miinukset: "1st class could not board because that area was not cleaned"
Miinukset: "Over crowded boarding area - delay at departure"
Plussat: "They had a kiosk, which was nice. In the US (Dulles) on my way out, I had no way to print a picket without waiting in line. I don't have a printer at home and the mobile ticket system was not working, so I had to wait in a very long line despite the fact that I had no luggage just to get my ticket. Every other airline had a Kiosk. In Gdansk, I was glad to see that they had a kiosk."
Miinukset: "Although I could print my the ticket for the first leg at the kiosk, I could not print the second. I asked the woman at the desk, and she could not print either. I had to fly to the connecting airport with no connecting ticket in hand."

They don't allowed me to travel because wizz said you don't have flight ticket

The delay was unpleasant. I liked the quick boarding.

Always it is very late the departure :(

I like your spacious seat where you can sit comfortably and stretch your feet. For some passengers like me I most often prefer my wife to sit by me which would have not been possible but for a kind fellow passenger who offered her seat and ato to wise Waitress who convinced her. Do you extend your services to Liberia, West Africa? If so, my wife and I would like to book in October for Monrovia, Liberia, West Africa

Plussat: "The flight was fine"
Miinukset: "Let me know by mail to check in before I got to the airport and save me 35 euro"
Plussat: "The crew was very professional and I cannot complain about that."
Miinukset: "Budapest airport has tricky terminal for the Wizzair planes. You have to go outside the main terminal to get to the Wizz terminals and then you have to go outside again to get to the plane. It was really weird but I understand that as it is a low budget flight provider. The thing that made me really upset was that we all (passengers) left the terminal to get to the plane and we had to wait outside till we could start entering the plane. I really don’t understand why someone made us to wait outside while it’s freezing cold when the doors are not open or plane is not ready. That was unreasonable and ruined my trip."
Miinukset: "The food"
Plussat: "Smooth"
Miinukset: "All was fine"
Plussat: "Hats off for the pilots! They did a great job to land the plane during the night on a very-very thick fog. Actually, we were the first plane to land safely in CLJ airport in three consecutive days apart all the other diverted landings to other airports."
Miinukset: "6 hours delay due to bad weather."
Miinukset: "Flight was late abolutnie 1 hour"
Miinukset: "Delay on departure and no bus at arrival"
Plussat: "The flight was on time, even though it left with almost 30 mins' delay (despite the fact that boarding was complete with a few minutes before the schedule take off time)."
Miinukset: "Seat comfort - the seats are tied with Ryanair for worst comfort (rigid and very cramped). Worst of all, though, as with Ryanair - seat allocation. Please, stop this "even though you're travelling together, you may be seated separately unless you pay to choose your seats" nonsense. It's ridiculous!"
Plussat: "Clean"
Miinukset: "Claustrophobic"
Plussat: "Good airport . Punctual flight ."
Miinukset: "Was delayed"
Plussat: "Service, smiling and attention to details."
Miinukset: "No kosher food."
Plussat: "All and all great value for the money"
Miinukset: "I went up to the check in desk 4 hours prior check since this was a connecting flight.I asked the employee when can I check in,she told me 1 and a half hour prior boarding,when I walked back the same person told me I have to pay 35 euros for not checking in online.I told her that I have been flying for about 20 years but I have never been charged for checking in at the airport and I also told her she should have told me when I asked her hours before.She just ignored me and gave me a shitty attitude at the Frankfurt airport.I was expecting a professional costumer service,like that I'm being used to by other airlines,but it was a total disappointment."
Miinukset: "1. The check in was delayed and very chaotic. 2. The landing was horrible 3. The plane was not comfortable ."
Plussat: "Easy to book. Comfortable flight."
Miinukset: "Would be good if there was complementary tea/coffee or water. People might then buy a snack to go with it."
Miinukset: "2 hrs late and we missed all our following connections as a result."
Miinukset: "You have to inform the customers, that company needs you to have a visa"
Miinukset: "Couldn’t check in online. Got to airport to be told I couldn’t fly because fully booked. Still here in Macedonia. The earliest they could fly me back is Tuesday. Absolutely disgusting , fuming !!!!"
Miinukset: "Had to stand in the sun for about 30 mins waiting to board. Had to buy a bottle of water for £2.5 why can’t they just pour a glass of water or even sell at a reasonable price."
Miinukset: "Flight delayed by more than 2 hours, additional 40 minutes in the plain before departure. At least 30 minutes until doors opened. Overall huge delay that totally killed my business day."
Miinukset: "Horrible web/check in experience, 2hour delay. Inexistence of entertainment or comfort. What else can be said ?"
Plussat: "Plane new & in good condition"
Miinukset: "flight was delayed by 90min, boarding started (even plane wasn't here yet; people herded to air field, waiting, then sent back to terminal, for nothing, all in the rain flight supposedly delayed by 30min (really 90min) due to plane late from Belgrade (WizzAir doesn't have a scheduled flight form Belgrade) - clueless or making up stories to get rid of guests?"
Plussat: "Flight was delayed. I missed my train home to Ipswich. Long journey home ver late at night"
Plussat: "Space. Priority Boarding"
Miinukset: "Strong bad smell. One hour late for departure."
Plussat: "Staff were generally sweet & approachable."
Miinukset: "Cannot understand management of border control security before boarding. This is done in the corridor on route to gate. Long long queues, then continued to queue before boarding in the waiting/holding room. No toilets once you enter the corridor to go to gate. Unsatisfactory management. Water from air conditioner dripping on me on board from take off. Not an immediate suggestion to move, but agreement to do so on my suggestion and then gentle insistence. Thankfully there was a seat for me! It seemed to be a problem staff were aware of which is concerning that Wizz did not block that seat."
Miinukset: "long time wating in bus to get plane"
Plussat: "The staff - friendly, polite,, helpful and a nice uniform! No silly uncomfortable and unsuitable as in some airlines. Reasonably clean. Good price for a glass of wine and pac of dry fruit."
Miinukset: "Unable to understand tanoi messages - mumbling & too fast. Could not make out most of what staff said including why there was an hour's delay and safety procedures. If i were to bring an oversized and too heavy handluggage on board no doubt I wouldn't get away with it ! However the number of large and heavy bags passengers brought on board last night was ridiculous . It was a real struggle for people to find lockers for.their bags. Some people had quite a few. Delays take off and creates unnecessary chaos. Couldn't understand why I had to pay to check in online, obviously missed that when bookrd. Although I recall reading that it will cost if you check in the airport- so most likely my error. No facility or button to print boarding pass once checked in. No contact us button - I would like to change seat I booked for return but cannot see how to do this on line."
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "I asked upon check in 2 times about my backpack, the representative said its ok 100% to take it on board. At the gate they suddenly say i need to pay now , left me no choice but to pay 60(!) poumd from a small bag!!! The gate representative, Rose is her name, seemed like just a sales person, she didnt even care what i said, and said “ its your fault and tour responsibility “. “Please pay or you wont be able to board” she said. Yes, like a bully, demanded for money, or else.... Worst service i had ever experienced in my 16 years of traveling."
Plussat: "The people are very rude no cooperation"
Miinukset: "The crew was very rude"
Miinukset: "Black group seemed to be singled out for more than one bag hand luggage but others were not. They were the only black group on the plane. Others let through with more bags 1ith no question."
Plussat: "Super easy online check-in, comfortable plane, lovely crew"
Miinukset: "Waited a bit in a long hallway waiting for the last flightload of passengers to deplane."
Plussat: "Wizz air has great deals and you will get to your destination which is a effective way to travel. Unfortunately the seats are not always comfortable and everything else costs extras for food, seat choice, bags, water, drinks, or anything else you’d desire during flight."
Miinukset: "The seats don’t lean back and do not have a lot of cushion."
Plussat: "The staff was fine. We arrived on time."
Miinukset: "These discount flights from Luton are packed with obnoxious, drunken Brits going on holiday in Hungary. In future, I will fly from Heathrow. Besides, by the time one pays all the little incidental fees at WizzAir, the cost is about the same as the legacy carriers."
Plussat: "Arrived only slightly delayed"
Miinukset: "They made my boyfriend pay 35 gbp for a case 5 cams longer than their stipulation. Yet, lots of other passengers didn't have to pay. Sheer discrimination. Crew is unfriendly and refused to help me place my bag in over head locker. Really poor professional s"
Miinukset: "Extra prices. Should have took a better airline and pay more. Came out the same. Make sure you tell guest to check in online or they will. Hangs you $50 to check in at the airport"
Plussat: "Nothing at all"
Miinukset: "The fact that they have small carry on allowance (free) or with a 7cm difference in width a "large carry on" allowance . To be safe I purchase the extra allowance for large carry on which I paid £19 for on my outward journey. When clearing the check-in gates on my outward journey in London the check Inn clerk informed me that I did not have to pay the large carry on allowance. According to her in my bag but it's been classified as small. On my return journey I decided not to purchase the carry on allowance and I was told that I should have purchase it online instead I had to buy it at the airport at a premium. I won't fly with Wizz Air again."
Plussat: "Staff aboard the aircraft were very nice and so was the passengers."
Miinukset: "Bought a ticket two weeks ago to travel to Romania. Didn't have internet to check in, so I went to the airport to check in. When I got there because I was within 3 hours of boarding they had given away my ticket and made me a last priority boarder. I happened to get really lucky otherwise I wouldn't have gotten to fly on a flight I had previously paid for and was on time to."
Plussat: "Flight was on time unlike outward trip which was just under 2 hrs late"
Miinukset: "Very rude boarding staff on ground. Tried to charge me for the hand luggage but did put a small luggage sticker on when I didn't respond. Seats do not recline so most people slept on the pull down tray as a pillow."
Miinukset: "Boarding luggage no more that 32 cm, all comune boarding luggage are 34-38, they did on purpose to charge u €40 more on ticket, I saw at List 20 people charged for that."
Plussat: "Pleasant staff and good flight"
Miinukset: "A bit of difficulty to check bag in online after original check in ...."
Plussat: "No food or entertainment on this flight,"
Miinukset: "I found the luggage allowance confusing"
Plussat: "I will never take flight with this company again!!!!! The worst ever shame on you"
Miinukset: "Layers"
Miinukset: "I didn't eat No entertainment"
Plussat: "The weather was nice."
Miinukset: "The boarding was announced 30 minutes before the beginning of the procedure. All the passengers were standing in the queue, without any possibilities to sit down. At Luton there is no connection among the announcements and the actual status of the boarding of a particular plane."
Plussat: "Flight on time"
Miinukset: "Needed to pay 50 euros for luggage. Beware that unless you have a kids suitcase you will need to pay for luggage. Also, when boarding the hostess was pushing me to show my boarding pass- it took 30 seconds but she was already trying to push me to the side and let others board. Patience and understanding would have been nice. Seats are the smallest of all the regional carriers - not my first airline choice to travel for next time."

Varaa halvat lentoliput $Puolasta Turkuun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

10.12.la
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
11.12.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
27 €
10.11.to
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
12.11.la
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
29 €
2.11.ke
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
6.11.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
30 €
28.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
30.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
34 €
27.12.ti
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
31.12.la
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
37 €
3.11.to
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
10.11.to
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
43 €
27.12.ti
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
3.1.ti
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
52 €
26.10.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
30.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
55 €
26.10.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
28.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
66 €
26.10.ke
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
28.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
71 €
10.11.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
12.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 40mTKU-GDN
77 €
12.11.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
19.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 40mTKU-GDN
79 €
3.11.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
10.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 10mTKU-GDN
91 €
21.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
23.10.su
suora lentoWizz Air
1t 30mTKU-GDN
95 €
25.10.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mGDN-TKU
30.10.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mTKU-GDN
98 €
1.12.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
1.12.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 10mTKU-GDN
99 €
28.10.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mGDN-TKU
29.10.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mTKU-GDN
102 €
25.10.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mGDN-TKU
30.10.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mTKU-GDN
103 €
2.11.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
6.11.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 05mTKU-GDN
105 €
12.11.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 35mGDN-TKU
19.11.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 40mTKU-GDN
108 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

19.11.la
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
10 €
28.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
13 €
1.11.ti
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
14 €
14.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
15 €
28.10.pe
suora lentoWizz Air
1t 30mGDN-TKU
20 €
31.12.la
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
21 €
2.1.ma
suora lentoWizz Air
1t 35mGDN-TKU
40 €
11.10.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 45mPOZ-TKU
49 €
11.10.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 45mKTW-TKU
60 €
28.10.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 30mWAW-TKU
64 €
1.11.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 35mGDN-TKU
83 €
19.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 20mGDN-TKU
94 €
31.10.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 05mGDN-TKU
98 €
9.11.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 30mGDN-TKU
102 €
28.10.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mGDN-TKU
111 €
28.10.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mGDN-TKU
113 €
28.10.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mGDN-TKU
114 €
1.11.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
8t 00mGDN-TKU
115 €
14.10.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mGDN-TKU
130 €
31.10.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
23t 15mGDN-TKU
133 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turkuun

Matkakohde:

Turku (TKU)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Turku - Puola

Selaa lähtöpaikkoja:

30 €
307 €
317 €
80 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Turku.

Selaa matkakohteita:

30 €