Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

VAA - LHR

Etsi halpoja lentoja Vaasa - Lontoo Heathrow’n lentoasema alk. 257 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Vaasasta Heathrow’n lentoasema, jonka lähtöpäivä on 28.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 17/5
pe 24/5

Vertaa lentolippuja kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Vaasasta Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Vaasasta Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Vaasasta Heathrow’n lentoasema (VAA-LHR)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille VaasastaHeathrow’n lentoasema, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
18:00 - 21:20VAA-LHR
5t 20m1 välilasku
21:05 - 10:15LHR-VAA
11t 10m1 välilasku
257 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
su 28. huhti - to 2. Touko
18:00 - 21:20VAA-LHR
5t 20m1 välilasku
21:05 - 21:05LHR-VAA
22t 00m1 välilasku
262 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
su 28. huhti - to 2. Touko
18:00 - 21:20VAA-LHR
5t 20m1 välilasku
07:10 - 01:05LHR-VAA
15t 55m2 välilaskua
297 €
Etsi tarjous
su 28. huhti - to 2. Touko
18:00 - 21:20VAA-LHR
5t 20m1 välilasku
07:10 - 01:05LHR-VAA
15t 55m2 välilaskua
312 €
Etsi tarjous
su 28. huhti - to 2. Touko
14:40 - 19:55VAA-LHR
7t 15m1 välilasku
19:30 - 14:05LHR-VAA
16t 35m2 välilaskua
318 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
ke 15. Touko - ke 22. Touko
14:40 - 19:55VAA-LHR
7t 15m1 välilasku
21:05 - 14:05LHR-VAA
15t 00m1 välilasku
319 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
ke 15. Touko - ke 22. Touko
11:55 - 16:25VAA-LHR
30t 30m2 välilaskua
21:05 - 14:00LHR-VAA
14t 55m1 välilasku
329 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
la 4. Touko - ke 8. Touko
14:40 - 17:00VAA-LHR
4t 20m1 välilasku
19:30 - 14:05LHR-VAA
16t 35m2 välilaskua
330 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
ke 15. Touko - ke 22. Touko
11:55 - 22:10VAA-LHR
12t 15m2 välilaskua
07:25 - 14:00LHR-VAA
28t 35m2 välilaskua
383 €Lufthansa
Etsi tarjous
la 4. Touko - ke 8. Touko
17:35 - 09:10VAA-LHR
17t 35m1 välilasku
07:30 - 17:10LHR-VAA
7t 40m1 välilasku
441 €Finnair
Etsi tarjous
la 4. Touko - ke 8. Touko

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

257 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 41 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 16 %.
Lento Vaasa – Lontoo Heathrow’n lentoasema

Milloin varata lentoja reitille Vaasasta - Heathrow’n lentoasema

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatVaasasta Heathrow’n lentoasema viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Vaasa – Lontoo Heathrow’n lentoasema reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Vaasa - Lontoo Heathrow’n lentoasema reitillä?

  Kun matkustat kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema, lento lähtee kentältä Vaasan lentoasema ja laskeudut kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Vaasa - Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  Star Alliance, ja oneworld ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Vaasa - Lontoo Heathrow’n lentoasema reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Vaasasta Lontooseen lennoille - Finnair vai Scandinavian Airlines?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Vaasasta Lontooseen ovat Finnair ja Scandinavian Airlines. Reitin keskihinta on 396 € ja yleisarvosana 7,7, joten Finnair on suosituin valinta. Myös Scandinavian Airlines on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 361 € ja yleisarvosanan 7,4.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema kohteesta Vaasa muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema ja sieltä takaisin kohteeseen Vaasa eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Vaasa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema kohteesta Vaasa jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Vaasasta - Heathrow’n lentoasema

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Vaasasta Lontooseen. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Vaasasta Heathrow’n lentoasema? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
7,8boarding
7,6comfort
8,2crew
7,0entertainment
6,9food
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Lennot Vaasa - Lontoo Heathrow’n lentoasema

Lähtö:

Vaasa (VAA)Suomi

Matkakohde:

Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR)Yhdistynyt kuningaskunta

Matkustamoluokat: