Etsi halvat lennot reitille Varsovasta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 2/3
to 9/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

marraskuu

Halvin lento

20 €

Keskim. hinta meno-paluu

120 €

Hyvä tarjous meno-paluu

122 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

26 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 31 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 40 %.
Lento Varsova – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Varsovasta - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Varsovan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 26 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 122 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Varsova – Helsinki löytyy keskimäärin 72 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan lokakuu, marraskuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää: lokakuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Varsovasta - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Varsova - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3689 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,2Viihde
7,4Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Lue lisää lentoyhtiöstä KLM

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Kaikki oli perus hyvää

Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Uudet elokuvat."
Miinukset: "Ei wifiä."
Miinukset: "Ei wifiä."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"

Varaa halvat lentoliput $Varsovasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

28.3.ti
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
39 €
28.3.ti
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
42 €
10.3.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
12.3.su
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
49 €
28.3.ti
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
52 €
31.3.pe
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
2.4.su
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
59 €
3.3.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
5.3.su
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
61 €
5.3.su
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
10.3.pe
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
62 €
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
15t 25mWMI-HEL
30.5.ti
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
65 €
2.3.to
1 välilaskuRyanair
22t 20mWMI-HEL
30.5.ti
suora lentoRyanair
1t 45mHEL-WMI
66 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 20mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
81 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 20mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
82 €
28.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
84 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 20mWMI-HEL
30.3.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
85 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 25mWMI-HEL
30.5.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
89 €
17.4.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 40mWMI-HEL
18.4.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mHEL-WMI
93 €
1.3.ke
suora lentoFinnair
1t 45mWAW-HEL
31.5.ke
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-WAW
168 €
9.5.ti
1 välilaskuNorwegian
22t 20mWAW-HEL
15.5.ma
1 välilaskuNorwegian
24t 30mHEL-WAW
169 €
10.3.pe
1 välilaskuLufthansa
11t 45mWAW-HEL
13.3.ma
1 välilaskuLufthansa
7t 55mHEL-WAW
172 €
28.4.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 05mWAW-HEL
7.5.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
25t 40mHEL-WAW
180 €
30.5.ti
1 välilaskuKLM
13t 40mWAW-HEL
11.6.su
1 välilaskuKLM
12t 20mHEL-WAW
190 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

28.3.ti
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
20 €
14.4.pe
suora lentoRyanair
1t 45mWMI-HEL
24 €
10.3.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
25 €
10.3.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
26 €
17.2.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
27 €
24.2.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
28 €
5.3.su
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
29 €
3.3.pe
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
30 €
5.3.su
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
32 €
12.3.su
suora lentoRyanair
1t 55mWMI-HEL
33 €
2.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 30mWAW-HEL
52 €
2.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 50mWAW-HEL
53 €
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 40mWMI-HEL
54 €
10.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 40mWMI-HEL
55 €
23.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 50mWMI-HEL
57 €
2.3.to
1 välilaskuNorwegian
20t 30mWAW-HEL
75 €
1.3.ke
1 välilaskuNorwegian
20t 30mWAW-HEL
75 €
10.3.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
3t 50mWAW-HEL
78 €
24.2.pe
suora lentoFinnair
1t 45mWAW-HEL
90 €
14.3.ti
1 välilaskuKLM
10t 20mWAW-HEL
98 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Varsova

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

40 €