VNO - HEL

Etsi halvat lennot reitille Vilnasta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

VNO — HEL
3. joulukuu — 10. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 3/12
la 10/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

maaliskuu

Halvin lento

54 €

Keskim. hinta meno-paluu

179 €

Hyvä tarjous meno-paluu

73 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

72 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 25 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 43 %.
Lento Vilna – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Vilna - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Vilnan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 72 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 73 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Vilna – Helsinki löytyy keskimäärin 72 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan helmikuu, maaliskuu ja huhtikuu. Halvin kuukausi lentää: helmikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 3% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Vilnasta - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Vilna - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

I got charged for my checked bag and went over budget.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Just Wonderful

This was a short flight of about one and a half hours in economy. Everything was as expected as a short flight in economy class.

The cabin was extremely warm, and there was no way to control the temperature at the seat. I got sick.

Plussat: "Nothing much"
Miinukset: "The stewardess was rude and super pushy. It reminded us an old times of Ryanair"
Plussat: "Plane is clean and comfortable. Boarding was great."
Miinukset: "Staff was lacy and rude to another customer. She told the passenger she wasn’t walking to the back of the plane to get her a paper cup."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "Multiple delays. Need to offer back up flights and hold connections for delayed flights."
Miinukset: "They contracted with United from Washington LA and United is a mess Btoke our luggage, wouldn’t honor seat selection we paid additional for, uncomfortable, ..."
Plussat: "Jet was a CRJ900 and was very comfortable. Had to check baggage before entering plane but worked out well and helped with the boarding."
Miinukset: "Late departure for that most meaningless of excuses - the late arriving aircraft. And so late arriving at destination. On arrival at Berlin, there was also noone at the gate to allow us to leave the plane. All in all meant missing pickup time at the airport, and extra cost."
Miinukset: "Outstanding service, comfort, food, entertainment options May have been best experience ever flying"
Miinukset: "Seat was super narrow."
Plussat: "Professional and courteous crew"
Miinukset: "Nothing, was a pleasant flight"
Plussat: "The movie section and food were very good"
Miinukset: "The temperature of the flight was out of control it was very hot for the full 9 hr there was something wrong with the plane and the crew was not addressing it."
Plussat: "The airplane was modern and well kept. The crew were attentive and kind."
Miinukset: "Nothing - our flight out was great!"
Plussat: "service was great flight was on time luggage came on time"
Miinukset: "Late departure. No roof during queuing for loading and rain..."
Plussat: "Every seat has bottle of water"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "Loved the service. Nice small plane. Very easy boarding. This is a quick inter-city flight. The plane is small and agile. It did some pretty nimble turns and sharp banking that might be a little too exciting for some."
Plussat: "Flight was on time. Bathrooms were clean."
Miinukset: "Dinner and breakfast were terrible, especially for a long transatlantic flight. Attendants were curt. Movie selection was subpar compared to other airlines on similar flights I’ve taken."
Plussat: "Efficient and on-time service."
Miinukset: "Tiny seats that are inappropriate for international travel."
Plussat: "Left on time. 50 minutes early in Copenhagen. Food was not bad."
Miinukset: "TSA at EWR was ridiculous. Slow lines and very inefficient."
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Plane was fine and it arrived on time."
Miinukset: "Main meal was awful. Crew was hard to find. Also water or juice was not served on flight after the meal (for hydration)."
Plussat: "Excellent staff!"
Miinukset: "All airplanes are 2 Noisy. (Of course this is not the fault of SAS). I use noise canceling headphones that helps a lot. EBut the background noise level always strikes me as too much!"
Plussat: "Food was good and so was the entertainment on board"
Miinukset: "Issues with boarding due to problems with brakes so flight was delayed by 3 hours. No food or drinks were offered"
Miinukset: "Not enough characters to express my disappointment."
Miinukset: "Expensive checked baggage. More than 2 hours delayed."
Plussat: "I'm surprised this is called a budget airline (or am I mistaken?!). Anyway, everything was great. The entertainment options were limited compared to Turkish, Emirates, Lufthansa or Qatar, but enough for a 7 hour flight and then some. Also, I liked that there was a bottle of water on each seat for people to hydrate. Very important, and I haven't seen any other airline do it."
Miinukset: "Nothing stands out really. I'm likely going to fly them again."
Plussat: "Smoothest landing I've ever experienced."
Miinukset: "I missed the refreshments, if any were served at all. Granted I was tired and probably dosed off during that part of the flight."
Plussat: "Pleased with everything."
Plussat: "Comfy seats. Good good service. Great video options."
Miinukset: "SAS staff seems sort of cold and cranky."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "I had a window seat with a view of New York City as we flew North."
Miinukset: "The sound quality of the earphones was so poor that I could not understand most of the dialogue of the film that I watched."
Plussat: "Great movies. Lcd Screen is awesome"
Miinukset: "Somewhat unfriendly crew"
Miinukset: "When we booked there was no mention of paying for the checked in luggage. When we showed up at the airport we were told to pay the inflated $75 for each bag. It was ironic since it was 6am flight and the plane was half empty. It left a bad taste for us and we are not sure if it was kayak fault or sas."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Plussat: "Modern plane, great entertainment system"
Miinukset: "Paying for booze, vegetarian breakfast is awful."
Plussat: "Very pleasant staff in airport and on board. Really like the new planes, too. Food served on long haul international legs even on SAS Go which was great."
Miinukset: "Boarding a bit confusing on a couple legs, didn't really announce boarding group etc, but otherwise was fine."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Flight was on-time, fast, efficient boarding, on-time arrival."
Miinukset: "SAS is really running down quality of service. An old bird that was showing its age and interior wear. No in-flight entertainment options. Food / beverage options are not on par with expectations or other airlines. Only no-cost drink options are coffee or tea. Juice, soda, water - all for a fee. Snacks available for sale include potato chips and nuts. It's 2017 folks - up your game!"
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "It was great to have a bottle of water right at the beginning of the flight! Made it easier to settle down and relax."
Miinukset: "It would be great to have a greater offer of music. I really like to listen to some new music from good artists and to get inspired for new music on a long flight. It's too bad, SAS only offers playlists of 1 hour..."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "Flight was short."
Plussat: "Flight was fine, service good, and our seat choice excellent."
Miinukset: "We left an iPad on board in Copenhagen and found that there was no way to inform SAS!"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "Food good, comfortable plane, smooth flight, on time, baggage handled properly"
Plussat: "Easy upgrade to business"
Miinukset: "Breakfast. A bit strange to have cold salad with cous cous in the morning but perhaps it was meant as a combo lunch"

Not fan of Air Canada. Only two things they ever serve for in-flight food. Chicken or Pasta. I traveled many times with them , never heard about anything else from their mouth for food. I call them "cheap chicken pasta airline".

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

eDreams charged us double the amount, fake illegal charged. promised us business class but put us in economy. worst company and service ever. they need to be shut down

Plussat: "Very friendly"
Plussat: "yes. It was perfect."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Plussat: "Everything except the delay"
Miinukset: "No delays, took bag crew forever to load the plane, they were extremely late....waited over 35minutes"
Miinukset: "The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed."
Plussat: "Nice stuff."
Miinukset: "Probably teleportation?"
Plussat: "Clean airplane nice pretty stewardess in short dress."
Miinukset: "Probably private jet whit hot tub."
Miinukset: "Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late."
Plussat: "Arrival in time"
Miinukset: "Compartment for hand luggage was full, no space"
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now"
Miinukset: "Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way"
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Plussat: "Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth."
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic."
Miinukset: "They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Yes"
Miinukset: "Trips"
Miinukset: "When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time."
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Plussat: "Short, convenient, direct, value for money."
Miinukset: "Not comfortable, small plane."
Plussat: "most of the crew were polite and helpful"
Miinukset: "super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Please give out water for free"
Plussat: "The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them."
Plussat: "Everything was excellent"
Miinukset: "Nothing. All was good"
Plussat: "Flight was short and sweet, no problems to report."
Plussat: "Easy for my friend and I"
Plussat: "We went to Tallin by taxi 5 hour Air Baltic gave for voucher We are group of 8 frends"
Plussat: "On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff."
Miinukset: "Nothing, all was good."
Plussat: "Everything was in time. Baggage I handked in the Riga airport and received it in Larnaca, no problems"
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Miinukset: "No food or entertainment."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Plussat: "Quick bag drop and security line at Riga airport. Quick boarding with all the larger suitcases forcibly checked in at no charge. On time departure. Seats are comfortable enough for a short flight."
Miinukset: "(This is more of a comment on Kayak's review page than on the flight.) Haven't tried the food and there was no entertainment."
Miinukset: "Who charges for coffee, jeez"
Plussat: "They did provide a 6 euro food voucher once it was clear the flight was going to be over 2 hours late. The flight and land crew did their best to keep everyone calm under bad circumstances."
Miinukset: "Flight was just under 3 hours late (long enough to kill most of the day, but just under what is needed to pay compensation). First they said it was problems in Amsterdam, then problems with the plane, then traffic in Amsterdam. It was hard to tell what was true and what was avoiding penalties (it is possible that equipment issues caused them to lose their spot, and get caught in traffic delays). I hate that they charge 2.5 euros for water on the flight. Their carryon rules only allow us to take the smallest of bags (smaller than other airlines) but when I got on the plane, lots of people had medium sized carryons."
Plussat: "I was surprised by the professionalism of air Baltic employees. They dressed well."
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Plussat: "It's very inexpensive, especially if you fly with only with a carry-on luggage. On-board service has always been excellent."
Miinukset: "The check-in process is horrible, regardless of the airport you are flying from. It's just the trademark of Air Baltic. I learned my lesson and pay extra to use the priority check in line, as well as boarding. Otherwise you end up staying in a VERY long line. This time I was bumped from the seat that I picked when booking my flight, which was still assigned to me when I checked in online. No explanation or heads-up, I was just handed a paper boarding pass when I checked my bag, and only after I was past security line I realized that I was bumped from row 4 to row 10. I was able to get a seat in row 4 again at the gate, but not the same seat. Also, there was no priority boarding, even though I paid for it. Given this experience I will only fly this airline if I can get away with a carry on, thus avoiding the check in desk altogether."
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."

nothing ! everithing good!

koneessa oli liian kylmä

The delay makes everyone else distress the crew was unstable and rude too. I would like to receive the airport terminal 3 days before the flight no one hour before the flight. Crew should be more understanding and caring too.

The plane was filthy again

Delay delay delay

Flight was late for 45min. Since it was late nobody cleaned it inside.

Ryanair priced the tickets for our flights, for my wife and I at $40 for both of us. By the time we ended up paying for everything it was $533. They said we get priority boarding which really meant nothing. Yes we got to be the first ones on the bus, but once the bus got to the plane, whoever got off the bus first was the one who actually had priority. And then our next flight from Manchester there was no priority boarding. However got to the door of the terminal and was the first to walk out to the plane, they had priority boarding.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

The flight was punctual, friendly crew members.

Miinukset: "The flight was delayed because of meteorological issues, and the time we had to wait on the plane could be minimized with some food and water"
Plussat: "Very nise crew, espicily steward Ignas"
Miinukset: "We were late to land by 25 mins which made me stressed to catch my bus that was pre-booked."
Plussat: "Nice crew and helpful check in person."
Miinukset: "We waited outside in the heat for 35 minutes. Insane! How is that a “priority” experience?! We were all drenched in sweat before take off?! Horrible!"
Plussat: "Friendly crew. Good leg room."
Miinukset: "Magazine racks on back of seats would have been good."
Plussat: "Quick and cheap,"
Miinukset: "Children were crying all the time... were knocking my seat. Crew was not helpfull. Dirty plane and no place for luggage."
Plussat: "Very nice new aircraft!"
Miinukset: "Terrible food - do not order anything from ryanair!!!!"
Miinukset: "RYanair always delayed (1h30 delay inbound, 2h delay outbound), that company is a disgrace"
Plussat: "Crew was friendly."
Miinukset: "Delayed two hours, cramped seating, nickel and diming on anything possible ."
Plussat: "I like the staff - they were kind and helpful"
Miinukset: "I didn’t like how you had to pay for food and there was not a comfortable position in the seats"
Miinukset: "There check in app did not work and got charged for airport check in. Airport staff was useless and cared less."
Plussat: "Crew was nice and apologetic"
Miinukset: "We waited over 1 hour to board. The airport was small and packed with sweaty people and delays. Seats were tiny and uncomfortable."
Plussat: "Adequate leg room"
Miinukset: "Rough landing"
Miinukset: "We had to wait 2 hours on board + 1 hour 40mn in the airport !"
Plussat: "Nothing really, it's a cheap ticket and that's it."
Miinukset: "Ridiculous boarding situation, expensive onboard food and beverage. Upright seats. Advanced check in always seats your group apart to encourage you to purchase seats. Budget airline that trust to milk their clients for every penny. Only use them if no other option."
Plussat: "efficient, nice clean and 'modern' plane interior - no more garish yellow interiors!"
Miinukset: "Up stairs and down stairs.... Wasn't particularly cheap.... public transport to and from schoenfield is excellent"
Plussat: "The flight was not delayed"
Miinukset: "No complaints"
Miinukset: "Went well took a long time to get luggage at claim"
Miinukset: "All flights were cancelled no refund. Ryanair rebooked me without letting me know, and then told me at the airport they could not check me in."
Plussat: "Please return my money."
Miinukset: "Please return my money."
Plussat: "It was all good, if I had to find a negative point, I'd say it was a very old plane.... I felt a bit like being in a scene from back to the future when I got in the cabin. Other than that it was a rather pleasant flight. Well done."
Plussat: "Nothing!"
Miinukset: "My husband and I flew with RyanAir 3 times in two weeks. This was the third time, and it was the worst! When we were about to board, a staff person approached us and said that out carryon bags (which RyanAir tags and checks, anyway) were too large. We'd carried the same bags with the same items in them for all of our flights with RyanAir with no issues. But this time, the staff insisted that we had to pay to check the bags. We removed items from our luggage and put them in our backpacks, which only made the staff upset because they were unable to charge us. One of the staff members began yelling at me and told me she was doing us a favor by not making us pay (though our bags were the right size and met the airline's standards). She told me to be quiet and not argue with the staff, otherwise she'd charge me. If this were in America, I would have spoken to her manage and filed a complaint. I don't know the process in Germany, so I let it be. I felt disrespected and angered. During the flight, I asked a crew member for a fork or spoon. He said he'd bring it to me in a minute. After 15 minutes, he had not returned with it, so I asked another crew member, who told me that there were no spoons or forks. I replied that the airline serves hot meals that require utensils and asked if I could have one of those. He insisted that the airline accounts for every utensil and refused to provide me with one. The woman sitting behind me leaned forward and handed me a spoon. She explained that another crew member had given her the spoon, though she had not asked for it. She was confused and now realized that the spoon was intended for me-- he'd handed it to the wrong passenger. This made it obvious that the other crew member had lied to me. Overall, this was one of the worst flight experiences I'd ever had. I would not recommend RyanAir to anyone, and would actively dissuade people from flying with this airline if asked for my opinion."
Plussat: "Crew. 1 small and 1 cabin bag for free. Much better then Wizz air."
Miinukset: "I HATE RYAN AIRs CHAIRS! I always fall asleep when I fly and then I am falling forward. After 1 or 2 hours flight I end up with nack pain, back pain and a grumpy mode."
Miinukset: "Contentious costumer service reps, argumentative and on the offence, unwilling to HEAR the customer. Otherwise ok."
Plussat: "Hard to find anything"
Miinukset: "Small cramped, uncomfortable old and tired plane. Extra for everything...."
Miinukset: "Worst airline ever. The desk agents don’t have any customer experience. This was both in bound and outbound. On top this they charge additional fees for boarding pass and bagguage."
Plussat: "Very friendly staff"
Plussat: "Very orderly and on time"
Plussat: "Everything!"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "Left on time arrived 20 min early"
Miinukset: "Poor airport facilities then poor seating on aircraft. Lots of fractious children on board more time spent in aisle than seating. I was constantly bumped throughout flight"
Plussat: "The seats were spacious on flight but I did not get to choose my seat and was put in an emergency row so no reclining."
Miinukset: "The experience during checkin/preboarding makes me not want to fly or support Ryanair. The attendants at the checkin and baggage counters today, 28.08.2017, were rude and impatient when I had questions. They were not helpful and charged me more than the €50 airport checking fee even when Ryanair lists it on the website as €50. I am currently trying to cancel my return flight on Ryanair because of this complete lack of customer service."
Plussat: "We were vaguely on time.. only 3 hours 20 minutes late."
Miinukset: "An email with some waffly documents was sent out, seemingly to cloud the fact that every person on that flight could have claimed 250€ of compensation.."
Miinukset: "Check in was a hassle. Had to go through the line twice. The machine wouldn't read my electronic boarding pass. I wasn't the only one."
Plussat: "Priority boarding that I paid for. Security Fast Track that I paid for."
Miinukset: "Interminable lines to simply drop bags with pre-paid bags and boarding passes printed at home -- It took an hour! Check-in staff seemingly oblivious to what is happening around them. About the most cramped seats on any airline I've taken (and I've flown in virtually all parts of the world, and I'm small). Constant harangue over the PA from in-flight staff trying to sell things, even lottery tickets."
Plussat: "N/A"
Miinukset: "6 hour delay. 5 euro voucher - that could only buy water. But worse than that was the staff on board. Their rudeness was beyond belief. They: - Stood next to me and bitched about their job and people on board the flight - Laughed about a girl in front of me and her weight - Yelled at me for having my laptop open at the start of our decent (rather than ask me to close it) - Did not apologies once for the delay (which meant I missed a family members birthday) A formal complaint will be written."
Miinukset: "Just not nice . I know it is budget but whole experience was nasty"
Plussat: "The plane took off and landed"
Miinukset: "The airline appears to understaff or not train their check in counter staff very well. It took nearly one hour to go through a 30-40 meter baggage check line. If there hadn't been a delay boarding the flight I may not have been allowed on. I arrived 90 minutes before this in-country flight as well."
Miinukset: "Nothing was served not even water. We were crammed in very tightly"
Plussat: "I felt comfortable even though seats were a bare minimum. Worth the lower price."
Miinukset: "i didn't know that I could have carry-ons if they fit in little airport blue box. This is a key incentive to choose Ryanair over a competitor."

Varaa halvat lentoliput $Vilnasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

25.1.ke
1 välilaskuairBaltic
5t 40mVNO-HEL
26.1.to
1 välilaskuairBaltic
2t 55mHEL-VNO
104 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mVNO-HEL
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 50mHEL-VNO
111 €
3.1.ti
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
13.1.pe
1 välilaskuairBaltic
9t 20mHEL-VNO
118 €
17.1.ti
1 välilaskuairBaltic
17t 30mVNO-HEL
19.1.to
1 välilaskuairBaltic
23t 35mHEL-VNO
119 €
4.2.la
1 välilaskuairBaltic
18t 50mVNO-HEL
6.2.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 10mHEL-VNO
122 €
5.2.su
1 välilaskuairBaltic
23t 20mVNO-HEL
7.2.ti
1 välilaskuairBaltic
15t 35mHEL-VNO
123 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mVNO-HEL
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mHEL-VNO
127 €
12.12.ma
1 välilaskuairBaltic
16t 40mVNO-HEL
13.12.ti
1 välilaskuairBaltic
23t 20mHEL-VNO
135 €
30.12.pe
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
2.1.ma
1 välilaskuairBaltic
10t 55mHEL-VNO
136 €
19.1.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mVNO-HEL
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 20mHEL-VNO
139 €
19.1.to
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
21.1.la
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
143 €
17.1.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
19.1.to
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
144 €
17.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mVNO-HEL
19.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 05mHEL-VNO
148 €
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 15mVNO-HEL
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mHEL-VNO
151 €
4.2.la
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
6.2.ma
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
153 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mVNO-HEL
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 45mHEL-VNO
154 €
5.2.su
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
7.2.ti
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
163 €
3.1.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
13.1.pe
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
164 €
4.2.la
2 välilaskuaScandinavian Airlines
20t 25mVNO-HEL
6.2.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
5t 20mHEL-VNO
191 €
25.1.ke
2 välilaskuaScandinavian Airlines
7t 35mVNO-HEL
26.1.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
7t 50mHEL-VNO
201 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.2.la
1 välilaskuairBaltic
3t 00mVNO-HEL
54 €
11.12.su
2 välilaskuaRyanair
22t 25mVNO-HEL
65 €
21.12.ke
1 välilaskuairBaltic
2t 30mVNO-HEL
67 €
19.12.ma
1 välilaskuairBaltic
22t 50mVNO-HEL
68 €
28.12.ke
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
75 €
11.12.su
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
76 €
19.12.ma
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
77 €
4.2.la
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
78 €
7.12.ke
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
79 €
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mVNO-HEL
86 €
21.12.ke
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
88 €
6.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 30mVNO-HEL
96 €
7.12.ke
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
97 €
19.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 25mVNO-HEL
99 €
6.12.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
113 €
21.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 05mVNO-HEL
116 €
7.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mVNO-HEL
126 €
11.12.su
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
127 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mVNO-HEL
135 €
28.12.ke
3 välilaskuaRyanair
57t 45mVNO-HEL
179 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Vilna - Helsinki

Lähtö:

Vilna (VNO)Liettua

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Vilna

Selaa lähtöpaikkoja:

104 €

Selaa matkakohteita:

104 €