Etsi halvat lennot reitille Liettuasta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— HEL
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

maaliskuu

Halvin lento

55 €

Keskim. hinta meno-paluu

64 €

Hyvä tarjous meno-paluu

49 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

14 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 19 %.
Lento Vilna – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Helsinkiin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Helsinkiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kaunasista 14 € yhdensuuntainen - 31 € meno-paluu, Vilnasta 73 € yhdensuuntainen - 73 € meno-paluu, Palanga 254 € yhdensuuntainen - 254 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Liettua on helmikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Liettua - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4321 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

I got charged for my checked bag and went over budget.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Just Wonderful

More current movie choices.

I had to cancel my flight for fear of pending pilot strike. I lost my airfare & booked on another airline because I couldn’t get on another SAS flight

Such a wonderful comfortable flight!

Easy on boarding. No food or free water/soft drink but it was a short flight so that was fine. Seats were average.

The cabin was extremely warm, and there was no way to control the temperature at the seat. I got sick.

Loved it! Even better I had the whole row to myself!

Plussat: "Nothing much"
Miinukset: "The stewardess was rude and super pushy. It reminded us an old times of Ryanair"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "Fast and efficient!"
Plussat: "Jet was a CRJ900 and was very comfortable. Had to check baggage before entering plane but worked out well and helped with the boarding."
Miinukset: "Outstanding service, comfort, food, entertainment options May have been best experience ever flying"
Plussat: "Yes, crew was excellent"
Miinukset: "I was charged 70 Euros per bag for two bags a total of 140,00 Euros which is more than the airfare per person for flying one way from Tallinn, Estonia to Stuttgart, Germany. I had no other option except cancel the trip which was not an option and so I paid. There should be some fairness! Rampur"
Plussat: "Two hour flight and they served a delicious meal that was included? Unheard of! Amazing!"
Miinukset: "Delayed flight - 2 1/2 hrs. No advance info. Departure gate change after check in. No Info at original gate. Unfriendly staff. No apology. No explanation for delay. Food substandard, even for cheap airlines."
Plussat: "Every seat has bottle of water"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "Loved the service. Nice small plane. Very easy boarding. This is a quick inter-city flight. The plane is small and agile. It did some pretty nimble turns and sharp banking that might be a little too exciting for some."
Plussat: "Efficient, on-time service; plenty of overhead storage room."
Miinukset: "Small cramped seats were inappropriate for an international flight."
Miinukset: "Flight was cancelled and received no notification from the airline, no re-booking help... nothing. Had to figure everything out myself and couldn't get another flight till the next day and was stuck in the airport for 8 plus hours trying to find answers. I will never book an SAS flight again."
Plussat: "The only thing that saved the flight was a good crew and decent food."
Miinukset: "My husband uses a wheel chair and a delightful attendant wheeled him and about 20 other passengers to a very well equipped handicap area. There we all stayed until finally we demanded that we be taken to our flight which was supposed to leave in about 10 minutes. When we boarded the plane all the other passengers were already there and I was the last one on. All the overhead bins were taken and I had to put my carry-on under the seat which left me with almost no leg room. By the time we arrived in SFO my thighs and back hurt so much that I was worried maybe I would require medical attention. Which fortunately was not the case. It was luck that I had a bag that would actually fit under the seat."
Plussat: "The 2 gate agents were very helpful and nice, as well as the on-board flight attendants, all were very professional and did a good job for the most part."
Miinukset: "a few little things, nothing worth mentioning..."
Plussat: "Seats are pretty comfortably and spacious for economy class (I’m small though, so take that with a grain of salt). The lunch was pretty solid, would have preferred a hot breakfast. The vegetarian breakfast was grilled veggies with fruit and yogurt on the side, kind of a mish-mash of things."
Miinukset: "- Would have liked a better breakfast - More entertainment with subtitles (esp foreign films) - More entertainment selection"
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Friendly service. No problem with moving to open seats to stretch out."
Miinukset: "Even though it was an older plane, it was still comfortable."
Plussat: "2 meals included for a 7 hour flight!"
Plussat: "We traveled with our 11 month old and the crew was super helpful. It was an 8.5hr flight, we got a middle seat to give him space to play and the staff had a lot of fun engaging with him. They even gave him a couple of toys to play with. Food was just ok, but better than most airline meals I've had. We flew Premium Economy which was a comfortable experience as well."
Miinukset: "Checking in took too long, but that's more due to the new US-bound flight restrictions and process that's supporting that."
Plussat: "Efficient processing of passengers onto aircraft."
Plussat: "Great flight, on time great crew."
Plussat: "Seat was much more comfortable than the first flight, flight attendants were more polite, food was ok, entertainment was adequate, overall not bad."
Miinukset: "No major complaints on this flight."
Plussat: "Only that it was the shorter part of the trip."
Miinukset: "Seat was tight and did not recline at all. Back was killing me. Flight attendants came across as rude the way they spoke to the people. No entertainment at all. Not even water was offered."
Plussat: "Every one from the check-in counter to the baggage claim was gracious, courteous and very interested in my well-being. It was quite a lovely experience.."
Miinukset: "No problems at all... a wonderful trip"
Plussat: "Cheap, more than basic, and comfortable. No major complains."
Miinukset: "The o my thing that could be improved is a lrger selection of movies, and better food. Food is acerage compared to everything else."
Plussat: "Fast on fast off"
Miinukset: "We got moved twice and then to a middle seat. Why have checking at all?"
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "The food"
Miinukset: "They charge me €70 for my bag and it should have been free!!"
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Plussat: "the plane arrived"
Miinukset: "booking Boarding comfort Food service"
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Flight was cancelled upon check in without any prior notice. Was forced to wait three hours in line for them to reroute to flight twelve hours later. Staff was rude, unapologetic, demanding and incompetent the entire time. Flight was packed, uncomfortable and smelled terrible. Flight was rough, landing was rough. Terrible airline."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Miinukset: "No wifi"
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "On time and smooth travel."
Miinukset: "No choice in dinner items."
Plussat: "as advertised - premium economy"
Miinukset: "no complaint or concern"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "The plane was new, great seats and staff"
Miinukset: "Delayed flights, microphone is too fuzzy, hard to understand. Also why couldn't we get 2 or more sodas.. Crazy! The Asian airlines beat you! Very expensive stuff like a small red bottle of wine was like almost $15! Nuts... Very disappointed.. It should be free for the money we pay! Also staff just let people leave their windows open which was crazy coz most passengers are tired from other trips and of course in Europe you can hardly see anyone letting the elderly and children have any first priority boarding or let alone line up. I had my disabled husband and a young active little grandchild... Cathay Pacific, PAL,KAL, CAL are great about priority boarding for the elderly and children. Its sad your company do not have compassion or empathy for families with little children and the elderly population.. They really suffer!"
Miinukset: "Bought tickets 8 months before flight. Was put on Standby status. Unable to get confirmed seat assignment until about 15 minutes before flight. Wasn't sure we would make flight until new boarding pass was issued by gate agent. And that boarding pass bounced when trying to board plane. New boarding pass had to be issued with another seat assignment. SAS is on my no fly list."
Plussat: "Uneventful flight. Adequate legroom. On time flight schedule"
Miinukset: "No complaints"

Boarding announcements were inaudible. The boarding process was unclear.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

Miinukset: "The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed."
Plussat: "Nice stuff."
Miinukset: "Probably teleportation?"
Plussat: "We made it safely to our destination."
Miinukset: "There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now"
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Plussat: "Food offered on flight even though short trip"
Miinukset: "Was delayed so being on time"
Plussat: "flight crew was amazing."
Miinukset: "Boarding was poorly handled by airport staff"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic."
Miinukset: "They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Helpful crew"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Crews on Air France are outstanding!"
Miinukset: "Baggage was lost and was delivered 2 days later."
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "would not check my bag to final destination"
Miinukset: "When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time."
Miinukset: "There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass"
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Plussat: "Newer plane for this stretch."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Plussat: "Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!"
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Plussat: "Flight was short and sweet, no problems to report."
Plussat: "Easy for my friend and I"
Plussat: "On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff."
Miinukset: "Nothing, all was good."
Miinukset: "We had to pay for 3 pieces of luggage, including my hand luggage. It came to about $150 dollars. When i booked the flight, it did not indicate anything about this extra change so be ware of this. The flight itself was quite inexpensive."
Miinukset: "I needed to cancel the flight a month before, and I got no refund"
Plussat: "We arrived safely. Bilingual staff."
Miinukset: "The seats are worn and creek with every movement. There is very limited leg room even for someone who is short. When the person in front of you leans back it is impossible to reach your hand baggage or do anything but lay back in your seat. The landing was safe but not at all comfortable."
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Plussat: "Boarding went well and crew was nice."
Miinukset: "The air conditioning was not working properly on the 3 hour flight which made it a bit sweaty and unfortable. The purchase of a cold beer was a must."
Plussat: "It got me from point A to point B."
Miinukset: "Seat was uncomfortable and next to an odorous toilet."
Plussat: "Brand new aircraft Wider seats as normal Good selection of food"
Miinukset: "We got disembarked from the aircraft for technical reasons, then they towed the same aircraft to the next gate and off we were. Delay almost two hours."
Plussat: "Quick bag drop and security line at Riga airport. Quick boarding with all the larger suitcases forcibly checked in at no charge. On time departure. Seats are comfortable enough for a short flight."
Miinukset: "(This is more of a comment on Kayak's review page than on the flight.) Haven't tried the food and there was no entertainment."
Miinukset: "paying for water!"
Plussat: "They did provide a 6 euro food voucher once it was clear the flight was going to be over 2 hours late. The flight and land crew did their best to keep everyone calm under bad circumstances."
Miinukset: "Flight was just under 3 hours late (long enough to kill most of the day, but just under what is needed to pay compensation). First they said it was problems in Amsterdam, then problems with the plane, then traffic in Amsterdam. It was hard to tell what was true and what was avoiding penalties (it is possible that equipment issues caused them to lose their spot, and get caught in traffic delays). I hate that they charge 2.5 euros for water on the flight. Their carryon rules only allow us to take the smallest of bags (smaller than other airlines) but when I got on the plane, lots of people had medium sized carryons."
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Plussat: "It's very inexpensive, especially if you fly with only with a carry-on luggage. On-board service has always been excellent."
Miinukset: "The check-in process is horrible, regardless of the airport you are flying from. It's just the trademark of Air Baltic. I learned my lesson and pay extra to use the priority check in line, as well as boarding. Otherwise you end up staying in a VERY long line. This time I was bumped from the seat that I picked when booking my flight, which was still assigned to me when I checked in online. No explanation or heads-up, I was just handed a paper boarding pass when I checked my bag, and only after I was past security line I realized that I was bumped from row 4 to row 10. I was able to get a seat in row 4 again at the gate, but not the same seat. Also, there was no priority boarding, even though I paid for it. Given this experience I will only fly this airline if I can get away with a carry on, thus avoiding the check in desk altogether."
Plussat: "The equipment used for the trip to latvia. the cs300 was superb and I enjoyed my seat. It was comfortable. The boarding was quick and efficient. spacious and quite lovely. the food was ok . i enjoyed the grilled pork."
Miinukset: "the customer service rep stopped only me, the only black man travelling from riga to russia and was scrutinizing my passport for some long agonizing minutes. My russian visa is in the passport and updated and quite visible to see on the third page of my passport and being from Grenada I am able to travel to latvia visa free for up to 90 days. I stood there whilst others walked past me and went to the aircraft. that sucked. may 09 2017 at around 9 am."
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Mediocre crew Pricing policy makes you feel like a fool. Ex : if you book not directly from their website, you won't receive a email asking to check online and will end up paying a 30e fee at the counter."
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"

I wish my seat existed. I had to wait uncomfortably and nervously to find out if there was any free space for me. A horrible situation, that should not happen. Finally, with other companies, even without knowing where we sit, they always put us together. This has never existed such a coincidence or case.

koneessa oli liian kylmä

The plane was filthy again

Flight was delayed and we were not told about it or updated in any way

One hour delay with no notice to the passengers

This company for nobody sending the invoice.This is tottaly wrong

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "Lovely crew, comfortable seats and bang on time."
Plussat: "Very nise crew, espicily steward Ignas"
Plussat: "Very quick flight"
Miinukset: "We were late to land by 25 mins which made me stressed to catch my bus that was pre-booked."
Miinukset: "Bare bones is one thing.. standing in line forever after 1 hour delay then changing gates, then lining up again to stand in a non moving line.. too much"
Plussat: "New seats and new walls, didnt shake like last flight. No loose parts."
Miinukset: "It was deleyed and made me miss my connection bus which was the second to last one. So if id miss it id have to pay 150 euro instead of 12 euro to get to my destination."
Miinukset: "They lost my stroller"
Miinukset: "Parading people outside in the cold before they were even allowing people on the plane. Half the plane probably got a cold."
Plussat: "Like? Nothing! Extortion at its best. Will not recommend. Will never fly with them again. Shame on you Jaysk for supporting them."
Miinukset: "If their system worked and I could have checked in online instead of being charged an extra $170 something dollars at the gate. Oh and them not charging me another $100 for my luggage the second flight that I swear I paid for...terrible."
Plussat: "Quick and cheap,"
Miinukset: "Children were crying all the time... were knocking my seat. Crew was not helpfull. Dirty plane and no place for luggage."
Miinukset: "Unfortunately, I had no other option than flying low-cost. Bought the most expensive ticket I could to be in first row and have enough overhead bin space, but that still did not help the situation of a very disorganized boarding, very uncouth flight attendants, uncomfortable seats, absolutely no free drinks (not even a bottle of water), constant selling of useless things, people using the toilet in the front, obnoxious travelers, and getting yelled at. Also, contrary to what was suggested on the Ryanair web site regarding fast check-in, priority boarding and access to lounges, none of those Flying 200+ legs per year on Star Alliance flights in business and up, I truly hope I never have to take such a horrendous flight again."
Plussat: "Very nice new aircraft!"
Miinukset: "Terrible food - do not order anything from ryanair!!!!"
Plussat: "The onboard crew was friendly and polite"
Miinukset: "We showed up 3.5 hours early and barely made it onto our flight Check-in was so disorganized that we spent an hour waiting in the wrong line line. We were told on the phone that we did not need a boarding pass but that was a lie. We got sent to multiple wrong lines afterwards before finally getting to the right line. I have flown countless times, had flights delayed and cancelled and this has to be more worst flying experience I have had."
Plussat: "Super helpful employee at check-in in the Beauvais airport in Paris. Friendly Staff on board - service with a smile. Comfortable seats."
Miinukset: "You have to pay twice the amount for bags at the airport but one is aware of it. Best to know how many bags you will check in and be prepared before hand."
Miinukset: "There check in app did not work and got charged for airport check in. Airport staff was useless and cared less."
Plussat: "Adequate leg room"
Miinukset: "Rough landing"
Plussat: "Cheap & Cheerful, as usual"
Miinukset: "Delayed Boarding Delayed Taxi Delayed dis-embarking (no dispatcher) just two bus drivers and no unloading of cases o those with mobility issues"
Plussat: "I got to my destination."
Miinukset: "We were charged almost 200 euros extra because we did not check in online (which we could not do because we had been traveling for 30 hours and did not have Wi-Fi in the air) and when we went to check in the receptionist was rude about the fact that we had not checked in, so we had to go across to a different counter to pay our fee, go back to check in at the first counter, and then was told we could not be seated together, when it turned out the flight was half empty. Besides all of this, the planes are not nice, you are only allowed one carry on (no personal item) and the seats are not comfortable. I thought we would save money but check in fees and ridiculous baggage fees made this flight cost more than a nicer airline."
Plussat: "Boarding was by bus but worked out ok."
Miinukset: "Chaos over seating families together, one family of two adults and two infants got moved twice, another family was moved once due to allocated seating not putting families together. We eventually offered our seats to try and help out which eventually the reluctant crew accepted. Emergency exits row passenger was allowed to keep their handbag and another had a plastic bag under their seat. (Regulations state no bags at emergency exits). One passenger was chatting using his mobile phone during taxi out. Captain having exited the flight deck for a break then opened the cockpit door and whilst remained open then proceeded to have a nice chat with the cabin crew. Crew were having a bad day. Food was over cooked and nasty. Seat comfort apauling no elbow room and no legroom, still as Ryanair say you only get what you pay for whereas I’d rather have value for money rather than just a cheap and nasty experience."
Plussat: "Cheap prices"
Miinukset: "Uncomfortable"
Miinukset: "Bad pilots, lending very harch. Bording paniking"
Plussat: "It was all good, if I had to find a negative point, I'd say it was a very old plane.... I felt a bit like being in a scene from back to the future when I got in the cabin. Other than that it was a rather pleasant flight. Well done."
Miinukset: "They charged me 50 € because I was unable to check in online"
Plussat: "Not much."
Miinukset: "Late departure. Staff herding us like cattle before take off. Smelly cabin."
Plussat: "Hard to find anything"
Miinukset: "Small cramped, uncomfortable old and tired plane. Extra for everything...."
Plussat: "Good leg space."
Miinukset: "Charging processing fee if checking in is not done online before you arrive at the airport."
Plussat: "Quick boarding. They didn't check bags size, so everything was fluent."
Miinukset: "Flight delayed 45 min. Obsession/pressure from crew to buy things."
Miinukset: "Our flight from Menorca to Barcelona was delayed. We got to Barcelona for our flight to Berlin about 3 minutes after checked baggage was closed. They refused to let us check our bags so we had to go through security with are checked luggage. I had to throw away three beautiful bottles of French and Spanish wine. They also told us that the next flight they could get us on was Sunday when our flight that we were on was on a Thursday. So, we ran through the airport, through security, and through the terminal to get to our flight. We arrived at our gate to see that no one had boarded and an announcement that our flight had been delayed an hour. Not one person on the Ryanair team told us about the delay. It was an awful experience and I will never fly cheap airlines again. It's not worth the savings."
Plussat: "Left on time arrived 20 min early"
Miinukset: "Poor airport facilities then poor seating on aircraft. Lots of fractious children on board more time spent in aisle than seating. I was constantly bumped throughout flight"
Miinukset: "I really didn't appreciate the long lines to get our visas checked, the disorganised boarding, our flight being 30 minutes late, and getting nickel-and-dimed to death with every little thing. I had to print my boarding pass or face a 50€/£ fee, but I couldn't print one for my return flight because it was more than 48 hrs prior unless I reserved seats so I paid money to avoid paying a made up fee. The money you think you save on Ryanair isn't worth the hassel. Never again."
Plussat: "The staff were nice people."
Miinukset: "I was stopped and told my bag would not fit as carry-on. It is a lie flat out because no other airline has ever said something about my bag. I was made to check it upon boarding. No free amenities, no food, no water, for a 150 euro ticket. You're all insane."
Plussat: "Cheap and got to Madrid 15 mins early. You get what you pay for."
Miinukset: "Early Sunday fligh... took 30 mins to queue from motorway to Stansted terminal. If were checking in bag there was a big queue too (I didn't need to). The slowest part was airport security, allow extra 20 minutes at least to get through. Did priority boarding so we didn't queue to board and sat together and had room for our bags (some ended up at feet or in hold)"
Plussat: "Cabin crew is pleasant and professional."
Miinukset: "Two days in a row the gate operations seemed disorganized. My flight from London to Dublin was over an hour late, and then my return flight from Dublin to London was also an hour late today."
Plussat: "The crew was very polite and professional."
Miinukset: "The weight categories differ from the ranges of other regional airlines."
Plussat: "Airline staff was nice. Seats were fine."
Miinukset: "The airport is not well air conditioned. We were then led to the tunnel BEFORE our airplane arrived only to stand there with no air conditioning. It was sweltering and we had direct sunlight at sunset. It was stifling in there for 20-30 minute. Very very uncomfortable and aggravating."
Miinukset: "Too much of a hassle for check in, overcharge on bags, bad customer service"
Miinukset: "The flight delayed for eight hours with no explanation provided. The crew/staff were rude and inconsiderate of the noise level in the plain. The return plane did not provide any English announcements, leading me not to understand a word of what they were announcing."
Miinukset: "The airline charged me twice for my violin. I had already paid for my instrument when I did online check in. And I had to buy another seat for my instrument at the gate. The way I was treated by the staff was so impolite as well."
Plussat: "Efficiency"
Miinukset: "Add on fees quadrupled the cost"
Plussat: "Overall experience was very good. No hassle whatsoever. Will definitely use Ryanair again."
Miinukset: "We have been here 2 weeks and bought lots of things here in Portugal, we were overweight, had to pay extra! Most baggage was carryon on the entire flight, maybe some leeway for supporting the economy since we had to pay for the baggage to be put on."

Varaa halvat lentoliput $Liettuasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

25.1.ke
1 välilaskuairBaltic
5t 40mVNO-HEL
26.1.to
1 välilaskuairBaltic
2t 55mHEL-VNO
105 €
1.1.su
1 välilaskuairBaltic
2t 30mVNO-HEL
6.1.pe
1 välilaskuairBaltic
23t 20mHEL-VNO
111 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mVNO-HEL
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 50mHEL-VNO
112 €
3.1.ti
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
13.1.pe
1 välilaskuairBaltic
9t 20mHEL-VNO
120 €
17.1.ti
1 välilaskuairBaltic
17t 30mVNO-HEL
19.1.to
1 välilaskuairBaltic
23t 35mHEL-VNO
121 €
4.2.la
1 välilaskuairBaltic
18t 50mVNO-HEL
6.2.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 10mHEL-VNO
124 €
5.2.su
1 välilaskuairBaltic
23t 20mVNO-HEL
7.2.ti
1 välilaskuairBaltic
15t 35mHEL-VNO
124 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mVNO-HEL
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mHEL-VNO
128 €
12.12.ma
1 välilaskuairBaltic
16t 40mVNO-HEL
13.12.ti
1 välilaskuairBaltic
23t 20mHEL-VNO
136 €
30.12.pe
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
2.1.ma
1 välilaskuairBaltic
10t 55mHEL-VNO
137 €
19.1.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mVNO-HEL
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 20mHEL-VNO
141 €
19.1.to
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
21.1.la
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
145 €
17.1.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
19.1.to
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
146 €
17.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 45mVNO-HEL
19.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 05mHEL-VNO
150 €
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 15mVNO-HEL
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mHEL-VNO
152 €
4.2.la
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
6.2.ma
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
154 €
19.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mVNO-HEL
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 45mHEL-VNO
155 €
5.2.su
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
7.2.ti
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
165 €
3.1.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
13.1.pe
suora lentoFinnair
1t 40mHEL-VNO
166 €
4.2.la
2 välilaskuaScandinavian Airlines
20t 25mVNO-HEL
6.2.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
5t 20mHEL-VNO
193 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.2.la
1 välilaskuairBaltic
3t 00mVNO-HEL
55 €
11.12.su
2 välilaskuaRyanair
22t 25mVNO-HEL
66 €
21.12.ke
1 välilaskuairBaltic
2t 30mVNO-HEL
68 €
19.12.ma
1 välilaskuairBaltic
22t 50mVNO-HEL
69 €
6.12.ti
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
75 €
11.12.su
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
77 €
19.12.ma
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
78 €
4.2.la
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
79 €
7.12.ke
1 välilaskuairBaltic
10t 40mVNO-HEL
80 €
6.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 30mVNO-HEL
87 €
21.12.ke
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
89 €
6.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 30mVNO-HEL
97 €
7.12.ke
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
98 €
19.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 25mVNO-HEL
100 €
6.12.ti
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
114 €
21.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 05mVNO-HEL
117 €
7.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mVNO-HEL
127 €
11.12.su
suora lentoFinnair
1t 45mVNO-HEL
128 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 25mVNO-HEL
136 €
28.12.ke
3 välilaskuaRyanair
57t 45mVNO-HEL
180 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla