Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

ACC - HEL

Etsi halpoja lentoja Accrasta Helsinkiin alk. 857 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Accrasta Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 21.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 24/5
pe 31/5

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Accrasta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Accrasta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 632 927 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Accrasta Helsinkiin (ACC-HEL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille AccrastaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
20:00 - 11:35ACC-HEL
12t 35m1 välilasku
12:30 - 18:25HEL-ACC
32t 55m1 välilasku
857 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
ti 21. Touko - la 25. Touko
23:15 - 23:20ACC-HEL
21t 05m1 välilasku
06:40 - 19:50HEL-ACC
40t 10m2 välilaskua
932 €Air France
Etsi tarjous
ti 21. Touko - la 25. Touko
23:15 - 17:25ACC-HEL
15t 10m2 välilaskua
06:40 - 19:50HEL-ACC
40t 10m2 välilaskua
954 €Air France
Etsi tarjous
ti 21. Touko - la 25. Touko

Lennot Accrasta Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Accrasta Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Accra – Helsinki?

Kaikkien lentojen keskihinta AccraHelsinki, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Lentolipun hinta on yleensä halvempi, jos lennät kohteeseen Helsinki maanantai ja kalliimpi tiistai. Paluumatkalla kohteeseen Accra harkitse lentoa takaisin sunnuntai ja vältä lauantai jos haluat löytää parempia tarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää Accra Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Accra Accra lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Accra Helsinki on helmikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 773 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and elokuu, where the average cost of tickets is 1398 € and 1393 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Accra Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki Accra ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Accra Helsinki, niin varaus olisi hyvä tehdä 2 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 70 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

syyskuu

Halvin lento

857 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 0 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 24% alhaisemmat.
Lento Accra – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Accrasta - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatAccrasta Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Accrasta - Helsinkiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Accra - Helsinki reitillä?

  Kun lennät kohteesta Accra käytät Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema kenttää. Laskeudut kohteeseen Helsinki, joka tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Accrasta Helsinkiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Accrasta Helsinkiin?

  Star Alliance, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Accra - Helsinki reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Accrasta Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Accrasta ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Accrasta Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Accrasta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Accrasta Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Accraan toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Accrasta Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Accrasta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Accra - Helsinki

Lähtö:

Accra (ACC)Ghana

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Accra

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: