Etsi halvat lennot reitille Baden-Württemberg $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— OUL
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

209 €

Keskim. hinta meno-paluu

354 €

Hyvä tarjous meno-paluu

354 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

273 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 3 %.
Lento Frankfurt – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Baden-Württemberg - Ouluun reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Baden-Württemberg -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4311 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Food was my least favorite but everything else was good

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Ice cream, seat comfort economy plus, plane 787, Could be better if we are able to pick seats online.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Finnair crew is always polite and professional. Food was fine beautifully presented. Champagne is plentiful and the blueberry juice is delicious

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

We were traveling with a baby and they put us in separate seats when we had booked the seats together, we actually paid for 3 seats but due to an emergency the 3rd person couldn’t come. During the booking the American Airlines agents were unprofessional and rude to us. They made our first flight with our new born really stressful. At least the flying attendants during flight made it up and were caring, Proffessional and over the top to make sure we were comfortable. I bad story with a happy ending.

No complaints at all. The flight was terrific

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Lento myöhässä.

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Luggage handling. Arrived in Johannesburg without my luggage. Communication regarding lost luggage is basically non-existent.

They just let people fly without properly using the required mask

Poor communication from boarding staff, airport staff not a clue. Communication on board was un decipherable and airline lost baggage.

It was so helpful to be able to board the plane front and back. It makes it so much faster. It was also helpful announcements were made in French and English. I cannot thing of anything that would have made that short flight better.

Plussat: "There is a nothing to mention that was memorable or comfortable."
Miinukset: "I asked for an upgrade as we are on our honeymoon. The ground staff only wanted to get us on the plane and not try in anyway to recognize us. Our seats were very poor quality, you should immediately replace them! I would have rather stood than sit on the flight. The in flight entertainment is so poor. Absolutely disappointing especially with the head sets not working because of poor ports of connection. The food was absolutely tragic. You should fire your catering company. I expect more from your airline and I was disappointed all the way through. I hope you can provide my wife and I better service and an upgrade when we fly back to Washington DC on Flight AF 0054 from CDG to IAD. I work in the luxury hotel sector, and even the door men and room attendants have more autonomy to wow our guests. Flying AF does not want me to spend any more money with your airline in the future."
Plussat: "Good aircraft, good service, on time, eventless"
Miinukset: "There are two types of foot-rests, both are a nuisance for people with long legs. The one popping up from below one's seat is extremely hard to put back in place. The metallic one folding down from under the seat in front cannot be secured back and is always in the way if the passenger needs to stretch his/her legs. This seems to be a new appliance, and I jut wish they would do away with it altogether. More is not necessarily better."
Plussat: "n/a"
Miinukset: "The conditions were very cramped. The entertainment system was quite old and had very little selection. My entertainment system actually stopped working all together. I called for assistance from my seat a couple of times, but nobody came."
Plussat: "I've never been on a flight with such narrow seat and thin cushion. There was no entertainment offered for the almost 4 hour flight. There was no means of charging any electronic gears. The airplane seems to be 30 years behind time. Crew was unfriendly and smiling faces are not part of the uniform."
Miinukset: "Very narrow seats and thim cushion. No entertainment offered an do means of recharging electronic devices."
Plussat: "The crew was terrific."
Miinukset: "Thé qualité officielle the images"
Plussat: "The crew was excellent and surprisingly the seats were comfortable."
Miinukset: "I think more attention should be paid to cleaning the plane and eeek, there was no liqueur in economy class. Music selection in entertainment should be wider too"
Miinukset: "First class bathroom could have been cleaner and wider - very narrow, hard to maneuver"
Plussat: "It was very comfortable and pleasant."
Miinukset: "Could be a little better the service, the dinner was late"
Plussat: "Food"
Miinukset: "Seat"
Plussat: "The crew was nice and the seat comfortable."
Miinukset: "Never got the pre-ordered wheelchair in Paris and only after long negotiations at JFK. Also, Delta lost my checked bag between JFK and DCA."
Plussat: "Arrived on time."
Miinukset: "Overhead luggage storage jammed with luggage belonging to someone who was sitting far behind my seat."
Plussat: "Great crew and prompt boarding."
Miinukset: "Airline food and close main cabin seating. Should offer upgraded meals, just like the extra seating space."
Plussat: "Crew was wonderful and welcoming!"
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Plussat: "Nice staff. Flight on time."
Miinukset: "Bus to plane. Long walk to terminal upon arrival. Long Liong customs line?!!??"
Plussat: "FA kept bumping into my seat waking me up"
Miinukset: "Return the 777 to 9 across"
Miinukset: "It was great trip thank you Air France"
Plussat: "We were a little delayed, so I read my book. Not for long though as I was really tired after my flight from Los Angeles. I fell asleep right after take-off and didn't wake until we landed. Best way to fly :-)"
Miinukset: "Very little legroom for a 6'1" guy. Would have liked a bit more space, but I guess I was too tired to let it bug me."
Plussat: "The staff were very helpful and professional. The air hostesses regularly checked if I was ok and showed concern when I wasn’t. They made what seemed a bad situation seem bearable."
Miinukset: "The food was not very nice and the option I wanted had run out. The entertainment was faulty and had to be reset several times. The comfort was below standard and needs to be improved."
Plussat: "Short flight so I can't really complain. It was no frills, standard small aircraft with no high tech entertainment system. Seats were fairly comfortable"
Plussat: "Over all pretty good for price."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The plane (Boeing 777) is packed like a sardines can, with 10 narrow uncomfortable seats across in Economy Class. The crew didn't even bring water for an 1,5 hr into the flight! The plane was very hot, with very little air flowing through the salon. Food was bland for dinner and inedible for breakfast. The crew was barely there, and borderline rude when asked something."
Miinukset: "Long delays to go through security screening and then further delays as the plane was still being fueled at departure time."
Plussat: "Quiet! No noise-canceling earphones needed. Delicious food."
Plussat: "We flew with our special needs child without requesting any particular accommodations except for gluten free meals. The gate staff and flight crew identified him and allowed us special bordering that facilitated the process. That act of kindness is a rare experience on our part. Thank you Air France staff!"
Miinukset: "Nothing."
Miinukset: "Security services at Manchester airport...too long and not friendly at all"
Plussat: "The quality of service from the staff and their courtesy. A great asset of the airline."
Miinukset: "My luggage was left behind - this despite my being lifetme platinum."
Plussat: "The friendliness and courtesy of the staff."
Miinukset: "One piece of my luggage was left behind in Paris."
Miinukset: "My seat was changed without my permission. Very unprofessional staff at Mumbai airport"
Plussat: "The fresh bread and cheese."
Miinukset: "The staff is very unprofessional in receiving the passengers and serving the drinks mainly. The luggage wasn’t received and after 24 hrs no news about it! It’s a shame"
Plussat: "1) USB charger and electric outlet 2) Availability of 2-across economy seats (for a price) 3) Vegetarian dinner option available and not too bad 4) Flight arrived on-time"
Miinukset: "1) No on-board wifi 2) Not much seating room - very thin 3) 45 minutes late taking off"
Plussat: "Flight went smoothly"
Miinukset: "Flight left late The seats are small and crowded There are no entertainment options"
Miinukset: "Our first leg from Paris was delayed and we missed our flight to Dubrovnik. We then had to hire a car and drive 6 hours to ensure we wouldn't lose a day more of our holiday."
Plussat: "I am a 70 year old woman with reduced mobility. The flight attendants made sure that I was given an aisle seat and they helped me find a seat with two empty ones next to me. The crew could not have been kinder."
Miinukset: "There is nothing I did not like."
Plussat: "The flight was good overall. Friendly crew good attention."
Miinukset: "There was a delay due to technical dificulties in previous flight. This caused a delay in take off and no AC while waiting in the plane for 40 minutes."
Miinukset: "Late...delayed from algiers"
Plussat: "It was as expected."
Miinukset: "Boarding was a bit tedious because we had to first board a bus to take us to the airplane."
Plussat: "Friendly crew; comfort; punctuation. Fast boarding"
Miinukset: "Simple food - very small amounts. No entertainment."
Plussat: "After riding in premium economy for the 8 hour flight we had, this one wasn't the same. No tvs, way less leg room, we were able to have a window seat which was great for my sister since before we didn't have the window seat option. The snack was good also."
Miinukset: "After riding in premium economy for the 8 hour flight we had, this one wasn't the same. No tvs, way less leg room."
Plussat: "Good food. Although no Cappucino as in AF from Sanfransisco to Paris."
Miinukset: "No entertainment at al. Specifically, I could not lean my seat b/c of a mom with a baby behind me..."
Plussat: "The aircrew are very friendly. The staff at CDG were very helpfull with our connecting flight."
Miinukset: "The seats are very cramped for tall people, especially when the passenger in front of you reclines their seat."
Plussat: "Bar/Coctail service on AF was excellent."
Miinukset: "Boarding area at CDG had almost nothing in the way of food and drink. Only one small Illy. Unbelievable in a major international airport."
Plussat: "Nice comfortable plane and excellent crew"
Miinukset: "We had to wait ages for one passenger to board. This made us miss ur slot and we arrived 90 minutes late in Paris. The plane should have just left without her. The breakfast on offer was terrible. We booked through Flybe, with our reference no and a flight no that was different from Air France. We could not book in on-line with this no, and could not do it automatically at the airport either. We had to book in at the desk. Same thing on the way back, except that even at the desk, the Air France check-in man had difficulty. He told us first of all to go to Flybe desk, but we couldn't find it and had to come back.What went wrong here? It was a shambles. I hope I will get a response to this."
Miinukset: "Flights are always delayed, boarding is a mess, CDG is awful. Avoid unless nothing else available"
Miinukset: "They lost my luggage going to AFRICA...didn't see the suitcase until 6 days later. When I received the suitcase, over $1000 in equipment was stolen , suitcase was all scrambled...I WAS ROBBED ! ...then on the return flight to HOUSTON, they lost my suitcase again ! W.T.F ? ! No one has called me to apologize for anything ! I expect to be reimbursed for my loses, or I will sue the airline."

Varaa halvat lentoliput $Baden-Württemberg Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.2.la
1 välilaskuFinnair
17t 25mFRA-OUL
25.2.la
1 välilaskuFinnair
16t 40mOUL-FRA
337 €
4.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 15mFRA-OUL
12.3.su
1 välilaskuFinnair
13t 55mOUL-FRA
340 €
3.3.pe
1 välilaskuFinnair
17t 25mFRA-OUL
12.3.su
1 välilaskuFinnair
13t 55mOUL-FRA
345 €
4.3.la
1 välilaskuFinnair
4t 45mFRA-OUL
11.3.la
1 välilaskuFinnair
4t 45mOUL-FRA
350 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 30mFRA-OUL
12.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mOUL-FRA
354 €
3.3.pe
1 välilaskuFinnair
17t 25mFRA-OUL
11.3.la
1 välilaskuFinnair
13t 55mOUL-FRA
363 €
4.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mFRA-OUL
12.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 55mOUL-FRA
383 €
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mFRA-OUL
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 35mOUL-FRA
400 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mFRA-OUL
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 35mOUL-FRA
405 €
26.12.ma
1 välilaskuFinnair
12t 15mFRA-OUL
8.1.su
1 välilaskuFinnair
12t 20mOUL-FRA
406 €
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
4t 45mFRA-OUL
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 45mOUL-FRA
410 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
17t 25mFRA-OUL
8.1.su
1 välilaskuFinnair
12t 20mOUL-FRA
413 €
18.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mFRA-OUL
25.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mOUL-FRA
415 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 40mFRA-OUL
7.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 35mOUL-FRA
427 €
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mFRA-OUL
8.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mOUL-FRA
444 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 15mFRA-OUL
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 45mOUL-FRA
448 €
18.2.la
2 välilaskuaAir France
16t 55mFRA-OUL
25.2.la
2 välilaskuaAir France
13t 55mOUL-FRA
482 €
3.3.pe
2 välilaskuaAir France
24t 30mFRA-OUL
12.3.su
2 välilaskuaAir France
30t 35mOUL-FRA
486 €
31.12.la
2 välilaskuaAir France
28t 35mSTR-OUL
9.1.ma
2 välilaskuaAir France
20t 40mOUL-STR
563 €
4.1.ke
2 välilaskuaAir France
20t 05mSTR-OUL
9.1.ma
2 välilaskuaAir France
20t 40mOUL-STR
591 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

7.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
44t 00mFRA-OUL
209 €
7.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mFRA-OUL
224 €
7.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 45mSTR-OUL
251 €
7.12.ke
1 välilaskuFinnair
10t 35mFRA-OUL
258 €
7.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 10mSTR-OUL
305 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

334 €