Etsi halvat lennot reitille Saksasta $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— OUL
9. joulukuu — 16. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

elokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

119 €

Keskim. hinta meno-paluu

365 €

Hyvä tarjous meno-paluu

329 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

148 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 13 %.
Lento Berliini Berliin Brandenburg – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Ouluun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Ouluun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kohteesta Frankfurt 270 € yhdensuuntainen - 270 € meno-paluu, Kohteesta Duesseldorf Intl 328 € yhdensuuntainen - 328 € meno-paluu, Stuttgartista 401 € yhdensuuntainen - 375 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Saksa on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Saksa - Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Very good overall. Quality airline. Checked bag too expensive though

You always lie about the check bags. Had to pay for a checked bag AGAIN!!!!

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Not so good: I pre-ordered an Asian veg meal and was given a vegan meal. I wasn't given any headphones and since everyone around me was using their own, I assumed it was no longer a freebie. Later found out other passengers had been given them. No online check-in available as code-share flight. Good: AA agent at Heathrow airport was incredibly helpful and even checked in my hand luggage for free (I was travelling with hand luggage only). Arrivals process at Phoenix was efficient and fast.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

Air France bumped us without notice due to overbook. All other flights were overbooked. Had to pay $400 for a train to Bordeaux. Luggage was never returned to us. Now in Bordeaux for a week without any of our belongings. Not sure the flights back to the US will be honored. Worse travel experience of my life.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

The plane wasn't maintained as well as it could be. Only one audio channel worked on my entertainment console. I was happy enough that I only heard out of one ear--without any entertainment the flight really would have sucked. One of the bathrooms didn't have running water in the sink. I'm glad the crew left it open so economy class wasn't down a whole bathroom. The flight was full and uncomfortable as it was. But umm, they didn't put hand sanitizer in there. If you're going to leave the bathroom open without a sink, at least put sanitizer in there. These days sanitizer is flows like tap water. Speaking of water, I got dehydrated on this flight and overheard another passenger referring to the same. I had brought some water on a personal bottle on board, but flight attendants refused to fill my personal water bottle; I've never had that happen before. All the attempt to reduce waste and they want to force people into the tiny two-sip plastic cups? There was just not enough water service. And on long hauls, it's nice to have drinks included. The "one drink only and only with meal unless you want to pay" policy just doesn't seem right. I'm the kind of person who won't take my card out for an overpriced beer but if you snuck it into the price of my ticket, I'd look the other way.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

There is nothing to like about Finnair. Zero service, a mediocre aircraft even though it's an Airbus A350-900 it does not have individual fresh air vents which obviously must be a Finnair option when ordering as Qatar Airways A350-900s do indeed have ................ but they ARE a 5* airline and Finnair is very much NOT. Full flight, no A/C running and as I said no fresh air vents, so it was very stuffy and uncomfortable. I had chosen my seat, as I am a fellow One World member (Qatar Airways Gold member), and isolated myself. When I made check in I looked again and repositioned myself, because obviously Finnair doesn't value my OW tier, and yet when I reported to the desk they had re-assigned yet me another seat sat next to a 'mini-whale' - so poor passenger seating allocation. To give a comparison - flew on a very full A380 QR003 DOH-LHR just 3 days earlier and I was informed by cabin crew that there only about 4 empty seats on that flight and yet 'one of those' was next to me !!! That is how you treat a Gold Member .... but not Finnair.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

The bathrooms were not very clean and the water would accumulate in the sink

Folks never want to sit readily when others are boarding.

Good food and snacks available. Could use more leg room Could use newer movies for entertainment

Luggage handling was disgraceful and lots of luggage was left behind after being delayed for more than an hour.

Plussat: "Yeah Everything well organized"
Miinukset: "I believe so"
Miinukset: "I may be wrong but these days, the staff curtsy and overall well coming approach is lacking! Just a smile and a few cheerful words can transform passengers’ mood greatly!! This becomes particularly important when one is traveling for > 9 hours back to back flights!! One can extra charge for it!!"
Plussat: "n/a"
Miinukset: "The conditions were very cramped. The entertainment system was quite old and had very little selection. My entertainment system actually stopped working all together. I called for assistance from my seat a couple of times, but nobody came."
Plussat: "Crew attentive. The delay was due to airport conditions in FCO, cannot be blamed on Air France."
Miinukset: "Food. For a 2-hour plus flight, from 11am to 1:30pm, we got 20gr pretzel sticks. This is ridiculous. Don't pretend you are not low-cost! Formerly, before the Joon failed (thank God) venture, Air France had real sandwiches around that time of the day on that line."
Plussat: "Exit row seat had much more space for legs, very much worth the upcharge for this seat."
Miinukset: "Cabin temperature was very cool for me. Never used a blanket on an international flight before, and used a blanke on this whole 9 hour flight. Maybe a function of the seat location? Not sure but I was cold."
Miinukset: "Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off."
Miinukset: "Kayak updated me that my flight would be late. It wasn't. Missed it had to pay $700"
Plussat: "Amazing crew and on time flight"
Miinukset: "None"
Plussat: "Crew was attentive. Timings were spot on."
Miinukset: "Virtually no information at boarding which made everybody just make a huge line. Boarding they a bus, it was raining and we got wet."
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "In flight complimentary food and drink service could have been better."
Plussat: "Food"
Miinukset: "Seat"
Miinukset: "There was no entertainment available."
Plussat: "crew was great, seats were comfortable"
Miinukset: "departure board listed flight as being boarded and gate closed hour before flight leading to confusion and standing in queue for over an hour, part of food was frozen and inedible, paid for upgraded seat which turned out to be by bathroom smells were as bad as you can imagine"
Plussat: "The food selection and drinks, given our coach class, were excellent. Nice attention to the passengers."
Plussat: "The flight departed on time and arrived early. The crew were all courteous and kind even to the man who was sitting next to me who seemed quite demanding."
Miinukset: "I am small but the seats seemed a bit too tight. The plane itself seemed a bit outdated."
Miinukset: "Air France delayed our JFK to CDG flight. That caused us to miss our connection flight afterwards from CDG to MUC. We got a later flight luckily but one of our bags got lost and is still currently lost!!!"
Plussat: "The entertainment has great selection. The crews were much friendier than the flight from SFO to Paris."
Miinukset: "The seat padding is rather thin."
Plussat: "Just a routine flight but done with perfect execution."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Timely and smooth teansit."
Miinukset: "Food has a way to go to be appetising."
Plussat: "Flight attendant Ms. Sophie Picard made every extra effort to try to find a meal when they had run out of Business Class meals. She made up for the uncomfortable seating in Business Class."
Miinukset: "Business class seating on the AirBus 318 is very cramped."
Miinukset: "Separated me and my wife for the whole flight! Could not accommodate us together. This reservation was made over 6 weeks ago !!!"
Plussat: "Food has improved a lot on business class. Meals are more creative."
Miinukset: "Water bottles not given out unless ou ask for it. Crew needs to better trained with how to handle business class..."
Plussat: "I like traveling with AirFrance in general."
Miinukset: "Terminal too far to go to loggage, walking about more than two miles after a long trip is not very easy AirFrance should have a better terminal at Charles-de-Gaulle!!! Have some missing stuff in my luggage!!!!"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The seat seemed smaller and space was very uncomfortable. The boarding process was very painful because we had to wait for a longtime."
Plussat: "Yelling, cheering and literally rolling in the aisle made for a really annoying flight"
Miinukset: "Infusions bad behavior. Also, flight number was changed and AF. Was understaffed to handle questions on squirrelly luggage check."
Plussat: "Only the cabin crew was good."
Miinukset: "It was the worst flight that I ever had, the seats are extremely uncomfortable, no TV, the food was terrible."
Plussat: "Standard on most parts with pleasant staff"
Miinukset: "Flight was 1/2hr with poor pre-flight communication on the topic. Food wise, the chocolate cookie was better than nothing...but a little savory snack would have been nice."
Plussat: "Courteous crew"
Plussat: "I would like to come on time each trip because I got two late time before with airfrance"
Plussat: "Nothing special"
Miinukset: "They start serving late the apperitif before taking off and take it back right after."
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies."
Plussat: "Although we departed late from Paris, it arrived on time to Mexico City. Most of the stewardess very professional and kind."
Miinukset: "Although we traveled in Business, all business cabins were full of children, tired crying, walking around. My suggestion to AIR France would be that the small cabin of business were assigned to adults only. Regarding food, some options were not available when our turn came."
Plussat: "The crew was good and very good pilot's"
Miinukset: "No leg room between seats"
Miinukset: "the food is terrible."
Plussat: "the Airline"
Miinukset: "The Airport, Security, Boarder control."
Miinukset: "Air France lost my luggage and they can't find it in the computer system."
Plussat: "Chicako Párizs szuper , udvarias személyzet pontos érkezés."
Miinukset: "."
Plussat: "tool me safe from one airport to another"
Miinukset: "wait time, food"
Miinukset: "We tried to check our bags through Charles DeGaulle onto our connecting Air Canada flight and the agent refused to even discuss it. Pretty bad service."
Plussat: "I like that they still feed you and provide alcohol for free, even on a 40 min flight (unlike BA)."
Miinukset: "At one point during the flight I took a video out of my window with my camera, a member of the cabin crew barked at me in French. In bewilderment I asked her in English to repeat herself and she sarcastically repeated what she had said, in French, I asked for her to speak in English (which she had done to me previously on this Paris to London flight) yet again she scolded me in French. I was left absolutely none the wiser and it left a bad taste in my mouth."
Plussat: "The food was great. Very filling and hot foods were hot and cooked thoroughly. For our 8 hour flight we were served 2 meals and snacks and plenty of hot drinks which was nice.The entertainment was great got to watch movies and play games and also learn language through games."
Miinukset: "It was very hot in there probably hotter than it should be. Not much air flow I was sweating the whole flight. Because of this I couldn't sleep it was kinda miserable not gonna lie."
Plussat: "quick flight 10 min ahead schedule"
Miinukset: "Disorganised boarding with people allowed to bring on multiple and oversize bags that by the airlines own admission delayed departure"
Plussat: "Ticket price"
Miinukset: "Long check in wait in Dubai. Food was shocking - inedible!"
Plussat: "No complain about Air France. The service and food are very good. Enjoy it."
Miinukset: "Our return flight is Milan--CDG--SFO. The transfer time at CDG is 1 hour. The line at CDG is incredibly long. We barely made it. IMPOSSIBLE for tax return. Very bad flight connection experience."
Plussat: "Friendly crew, clear information about the delay"
Miinukset: "Chaotic boarding process at CDG and my seat was broken"

Better newer movies? Access to Hulu or Netflix?

Everything was fine with the flight. Terminal 5 caused delay with vehicles obstructing bus coming to pick us up. But flight & crew were great.

Plussat: "I got an aisle seat right near the bulkhead with so much leg room. There were so many free amenities. It was the biggest plane I'd ever seen - very well kept and clean. Crew was nice and quick with service."
Plussat: "Club Europe- excellent attentive crew, excellent food!"
Miinukset: "Nothing! They were the best!"
Plussat: "Extremely nice crew!"
Miinukset: "Plane was late departing causing me to miss my connection flight in Dallas and having to pay for a hotel room"
Plussat: "N/A"
Miinukset: "The flight was delayed too much for the connecting flight to Leeds. Detour to Vienna - Amsterdam - Leeds. I had to run to catch the Amsterdam flight - not easy for 72 yrs old with newish hip! Now 2hrs at Schippol and may get home by midnight."
Plussat: "The flight attendants were brilliant! Kind, caring, helpful and smiling.."
Plussat: "The Dubai Red-Eye. Crew always ready with more fluids through the flight.... only proviso... being able to walk disembarking....."
Plussat: "The crew was friendly and professional, and I appreciated their attention to detail even though it was a relatively short flight."
Miinukset: "Daylight savings. Wrong time. Missed flight. $450 to rebook new one-way. What a nightmare!"
Plussat: "No surprises. The flight was eventless, no drama. I had an Isle seat."
Miinukset: "Had to pay $100 for the isle seat. The earbuds didn't work well. We took off early on Tuesday, and landed the next morning at 11am. My how time flies. Somehow I lost a whole day -- what happened? (winking imoji here)"
Plussat: "Not being squeezed into a claustrophobic window seat."
Miinukset: "Nothing to report."
Plussat: "I like to fly BA because the crews ( and I assume the maintenance) are top notch"
Miinukset: "Tired old 747. Needs an upgrade. Packed in like sardines on an old plane that shows it age. Should have flown Norwegian. Major delay caused me to miss my connections though the BA staff were all over it."
Plussat: "Excellent service from all British Airways crew that we dealt with"
Miinukset: "Lost luggage. One of our suitcases never arrived at JFK. A lot of food was served which was nice but quality of food was mediocre. Very high salt content. Not many options for diet restricted travelers."
Plussat: "The seat headrest makes it easy to sleep. Good selection of movies. Didn't get hungry."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Cramped, uncomfortable seats. Minimal legroom. Food and beverage for purchase. Luggage charged for. Group boarding. All on a so called premium airline, for a premium price. If I want Ryanair, I’ll fly Ryanair."
Plussat: "All BA personnel from check-in to landing were outstanding, professional."
Miinukset: "I had requested and been assured there would be a wheelchair waiting at Heathrow to transport me to my connecting flight in terminal 3. I never got one. We kept being told to walk to another place and there would be one. This went on all the way to the plane which was already boarding."
Plussat: "Price OK, bag checked."
Miinukset: "Checked in 100mins early with prior assistance request, told to wait in general area. After 15mins no wheelchair, BA agent said wait longer. After 30mins still no wheelchair, BA agent would not call to check; said keep waiting "we don't know how long for, but its on them (Deutsche Red Kross) to get you to gate without missing flight"! After 60mins, airport info agent checked & said chair was coming. After 75mins, DRK agent arrived with 2 wheelchairs and wasted time trying to find a second passenger needing assistance. Agent then rushed us through terminal with no opportunity to get food or drink or use bathrooms. Got to very remote gate 15mins before departure, and boarded last. Don't use BA Hamburg if you need assistance."
Plussat: "Quick boarding, good crew."
Miinukset: "Greasy food."
Plussat: "Music, maps, news"
Plussat: "Efficient boarding."
Miinukset: "No complaints"
Plussat: "Oneworld status points"
Miinukset: "The price, the cancellation of the flight, the lack of free tea, the lack of baggage allowance."
Miinukset: "The Plane Was Old, And And Crew Were Not Very Friendly. Seats Also Were Not Comfortable. Feel Like When Servicing From Accra To London, Or Vice-Versa, British Airways Aren't Heavily Interested In Servicing Their Ghanaian Customers."
Plussat: "On time, friendly crew"
Plussat: "Overall flight experience was pleasant and process of disembarking flight and immigration at Heathrow was superb (very quick, under 15 minutes from plane landing to being out of the airport!)."
Miinukset: "Not informed of second security queue (it was long with delays) so some anxiety had until a BA staff member arrived to allow passengers to London to cut the line. No USB power at seat."
Miinukset: "Boarding was a bit chaotic. It was business and the other high status groups, then everyone else. No boarding groups. For charging almost twice as much for a premium economy ticket, it would be great if we could board before economy at least."
Plussat: "Good flight time and route. Crew are consummate professionals"
Miinukset: "Almost everything else was poor. There is no long lasting BA class of service anymore. The boarding is mediocre, there is no food or drinks included, you have to pay to pick your seat. Basically a flash version of EasyJet."
Miinukset: "the only hard part was the boarding in London, very hard to hear the boarding directions. Kind of chaotic. BUT it all worked out"
Miinukset: "Not a lot of space"
Miinukset: "The BA flights I flew on were not new. Lie flat seat is not Best in the class. The movie collection is not uptodate. British airways in flight service levels are relatively inferior quality. The cabin and toilets were not spick-and-span. Toilets were not kept clean from time to time. The toileterries provided are not high in desirability quotient and can be improved in at least one leg of the international flights."
Plussat: "Flight arrived on time. Crew on board was good."
Miinukset: "Didn't realize BA does not give passengers any refreshments for free including water. This is a bit much. Also the BA personnel checking in baggage was not friendly and was a stickler for not allowing our baggage as carry-on when others with the same size luggage were allowed by other personnel."
Miinukset: "Disorg"
Plussat: "Getting to my destination and unwrapping my legs, standing up and stretching!"
Miinukset: "The seats were cramped, and the toilets were ridiculously small. Why do people taller than average have to spend ten hours plus with their legs folded up like pretzels?"
Miinukset: "Wasn't allowed to check in prior to flight and got 2 middle seats on a A380"
Miinukset: "We were loaded onto a shuttle bus and then stood there (some sat, I could only stand...) for 10+ minutes until the last passenger arrived. Not sure what the airline could do differently there unless it's run a "late person shuttle," and from other passengers' remarks, this was unusual for this transfer."
Miinukset: "Our vegetarian food was not available as requested."
Plussat: "It was open skies British air."
Plussat: "See above"
Miinukset: "See above"
Plussat: "The crew was caring and we were kept comfortable with blankets, pillows and headphones. The food was good, too, especially the cheesecake!"
Miinukset: "There was nothing I did not like."
Plussat: "Crew friendly."
Miinukset: "And actual location of boarding was different than that shown on info board. Seat spacing much toooooo cramped, not pleasant."
Plussat: "Great customer service but a bit of a crowded flight."
Miinukset: "The lack of comfort."
Plussat: "very friendly and helpful staff. by chance small upgrade to comfortable seats next to the emergency exit."
Miinukset: "no food, no entertainment system, no facility to charge cell phones."
Plussat: "Crew is very nice"
Miinukset: "Seats are pretty small"
Plussat: "Entertainment was excellent"
Miinukset: "Food was okay"
Plussat: "Liked the private bin to hold personal belongings in."
Miinukset: "Paid $81 used for a twin seat and they assigned the second seat to another traveler without refunding my $81 dollars. The passenger was over 6ft and large taking up a large amount of space."
Plussat: "Pleasant and helpful crew, food was good and warm when served;"
Miinukset: "5 hour delay in taking off due to engine trouble"
Plussat: "The crew as ever were excellent"
Miinukset: "Who ever took the decision to charge for food and drink but still charge BA fares must have been a Trump Supporter!"
Plussat: "The treatment and service you get no matter what class you flying. With BA you are always "first class" passenger. Amazing new aircraft with enough room in the economy class that makes an oversea flight very comfortable. the flight attendants are very friendly and serve you as fast as possible. I always order two drinks before the first meal and I couldn't even finish the 2nd one before they came around and asked me for another one. I would always go BA if I could. Amazing airline."
Plussat: "nothing-"
Miinukset: "I flew about 1 million miles and truly felt like a sardine- absolutely NO leg room and very archaic entertainment system. NEVER AGAIN !"
Plussat: "On-time departure, friendly staff"

Varaa halvat lentoliput $Saksasta Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

5.6.ma
1 välilaskuFinnair
5t 40mHAM-OUL
13.6.ti
1 välilaskuFinnair
15t 00mOUL-HAM
275 €
5.6.ma
1 välilaskuFinnair
5t 40mHAM-OUL
11.6.su
1 välilaskuFinnair
4t 00mOUL-HAM
285 €
9.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 35mBER-OUL
18.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 10mOUL-BER
315 €
9.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 50mBER-OUL
19.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 45mOUL-BER
319 €
11.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mBER-OUL
18.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 10mOUL-BER
320 €
10.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 50mBER-OUL
19.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 45mOUL-BER
329 €
5.1.to
1 välilaskuFinnair
15t 10mBER-OUL
12.1.to
1 välilaskuFinnair
7t 50mOUL-BER
330 €
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 00mMUC-OUL
1.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mOUL-MUC
332 €
10.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 55mBER-OUL
18.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 10mOUL-BER
333 €
15.3.ke
1 välilaskuFinnair
15t 10mDUS-OUL
27.3.ma
1 välilaskuFinnair
9t 50mOUL-DUS
336 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 40mFRA-OUL
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 20mOUL-FRA
338 €
14.3.ti
1 välilaskuFinnair
5t 20mDUS-OUL
26.3.su
1 välilaskuFinnair
16t 35mOUL-DUS
345 €
10.2.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mBER-OUL
18.2.la
1 välilaskuFinnair
10t 55mOUL-BER
347 €
9.2.to
1 välilaskuFinnair
10t 40mBER-OUL
17.2.pe
1 välilaskuFinnair
4t 10mOUL-BER
349 €
16.3.to
2 välilaskuaAir France
20t 25mDUS-OUL
28.3.ti
2 välilaskuaAir France
17t 20mOUL-DUS
437 €
15.3.ke
2 välilaskuaAir France
20t 15mDUS-OUL
28.3.ti
2 välilaskuaAir France
17t 20mOUL-DUS
449 €
15.3.ke
2 välilaskuaAir France
15t 40mDUS-OUL
27.3.ma
2 välilaskuaAir France
15t 05mOUL-DUS
451 €
14.3.ti
2 välilaskuaAir France
15t 40mDUS-OUL
27.3.ma
2 välilaskuaAir France
22t 45mOUL-DUS
472 €
11.3.la
2 välilaskuaBritish Airways
32t 40mHAM-OUL
18.3.la
2 välilaskuaBritish Airways
40t 35mOUL-HAM
563 €
15.3.ke
2 välilaskuaBritish Airways
11t 30mDUS-OUL
26.3.su
2 välilaskuaBritish Airways
8t 35mOUL-DUS
580 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

8.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 50mBER-OUL
119 €
4.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 10mBER-OUL
144 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 25mMUC-OUL
148 €
8.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 15mBER-OUL
152 €
12.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 30mDUS-OUL
153 €
1.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mMUC-OUL
155 €
1.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mFRA-OUL
162 €
3.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 10mFRA-OUL
164 €
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mMUC-OUL
164 €
1.2.ke
1 välilaskuFinnair
11t 10mMUC-OUL
165 €
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 40mFRA-OUL
165 €
7.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 00mFRA-OUL
166 €
12.2.su
1 välilaskuFinnair
11t 10mDUS-OUL
173 €
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
12t 15mFRA-OUL
174 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
5t 20mMUC-OUL
177 €
4.2.la
1 välilaskuFinnair
12t 50mMUC-OUL
183 €
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
12t 20mBER-OUL
184 €
1.2.ke
1 välilaskuFinnair
14t 35mFRA-OUL
194 €
8.1.su
1 välilaskuFinnair
10t 40mBER-OUL
196 €
4.2.la
3 välilaskuaBritish Airways
13t 10mMUC-OUL
386 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Saksa

Selaa lähtöpaikkoja:

330 €
336 €
284 €
2661 €
330 €
847 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita:

284 €