Etsi halvat lennot reitille Belgiasta $[15452-Ouluun

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla lentotarjouksia Ouluun. Yhdistä lento + hotelli ja säästä rahaa.

— OUL
28. syyskuu — 5. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/9
ke 5/10

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

160 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 15 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 30 %.
Lento Bryssel Charleroi Brussels – Oulun lentoasema

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

  • Kuukausien kesäkuu ja heinäkuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Belgia on helmikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Belgia -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4188 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Chicago airport kept changing our gate # as we prepare to leave. It also took 25 mins from the time we landed to taxi to the gate.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Chicago airport kept changing our gate # as we prepare to leave. It also took 25 mins from the time we landed to taxi to the gate.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Seat allocation or lack of availability is a mystery. My wife and I had to sit apart from each other, and teenage children elsewhere but I checked in at the first possible opportunity (24 hours to flight) and at this stage 95% of all seats were gone. How is this possible? What can I do differently next to to be able to sit together with my ffamily on a long haul night flight?

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento oli vähän myöhässä

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

What a great flight. Would do it again without question.

liian kylmä

Miinukset: "Finnair are hellbent on trying to sell goods and continuously interrupt the movies with their confounded announcements every 15 minutes very annoying. If i wanted to buy something its in their mag and as a regional flight it should include some form of nourishment other than juice or coffee one off, tight fisted and not a descent selection of food either"
Miinukset: "Not losing my luggage"
Miinukset: "I didn't like putting two family on different seats far from each other"

THEY WERE DELAYED BY 2 HOURS, THUS CAUSING ME TO MISS MY FLIGHTS! TERRIBLE DAY! TERRIBLE EXPERIENCE!

Plussat: "Friendly staff"
Miinukset: "Fly on time"
Plussat: "Crew and airline was fine"
Miinukset: "Due to the way the flights were booked, even though I flew on the same airline on both legs of my trip they were two separate bookings causing me to wait in line for two hours in Heathrow to get my bags and check back in. I will probably never use kayak / kiwi.com again."
Plussat: "Comfortable new plane, friendly staff."
Miinukset: "Not having over an hour delay followed by buses to disembark resulting in a missed connection."
Plussat: "I really like this airline"
Miinukset: "The crew were all very nice"
Miinukset: "not ONE single smile !!!!"
Miinukset: "No beverages? Not even water or coffee?"
Miinukset: "Entertainment totally outdated ! Unresponsive screen"
Miinukset: "Our BA flight from Vienna to London was 30 minuets delayed and we almost missed our connection. BA crews and captain never apologized or explained the reason. They didn’t bother to check and announce the gate of major connection flights like some other airlines would do. They just said “Check the departure information board when you arrive.” We made to our AA flight only it happened to be in the same terminal."
Plussat: "It's a non-stop from Austin to Heathrow. Flight attendants were helpful and professional. Flight was on time."
Miinukset: "This 747 should be refurbished or retired. I've traveled this flight on 777s and newer 747s. This plane was an embarassment."
Plussat: "Friendly and helpful cabin crew, even on this short flight. I liked the fact that the Captain stood outside the flight deck to say goodbye to the passengers. A nice touch."
Plussat: "Entertainment selections were good."
Miinukset: "Screen was not working properly and very hazy, grainy and full of grids."
Plussat: "Nice crew, short flight, comfortable seats."
Miinukset: "Only a small carry-on allowed and one SMALL purse. Also, there is a charge for beverages unless you are in first class."
Plussat: "Good"
Plussat: "Excellent space and timely departure and arrival."
Miinukset: "Food needs work and movie/tv selection could be expanded. Desired dinner selection was unavailable and second dinner option was extremely salty."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything... including from London to Venice I need check my small luggage and they broke all . The small and the big one how I can be reimbursed for the damages? I need throw in the garbage both luggage’s now..I am really mad about it."
Plussat: "Great flight and services"
Miinukset: "It was all good"
Miinukset: "We paid an extra $60 to select seats up front and they moved our seats to the back of the plane without notifying us."
Plussat: "The efficiency of the boardign"
Miinukset: "The fact I could not even get a glass of water without a credit card."
Plussat: "The crew The nice and friendly staff at the airport"
Miinukset: "Assigning one luggage per traveller"
Plussat: "Scum bags wanted >$5k to change flights, daylight robbery"
Plussat: "Very pleasant crew"
Plussat: "politeness"
Miinukset: "cold"
Plussat: "Welcoming crew"
Miinukset: "Too warm, one of the seats did not recline fully, very poor choice of entertainment"
Plussat: "Flights were on time, staff was courteous."
Miinukset: "leg space was inadequate, air conditioning was not adjustable, choice of indian movies was not very good."
Plussat: "Timely boarding and arrival. Friendly service."
Miinukset: "The entertainment was not really good - very few movie options. Food was so-so, not really anything as good as it can be."
Plussat: "Everything on time. Crew had a smile."
Miinukset: "USB charger was not working in seat 34f."
Plussat: "I require a wheelchair for getting around the airport. When I first checked in at LHR, they claimed to have no record of my wheelchair request and my seat change, despite my very clear notations of who and when these were made. They did have a record of my paying for one suitcase. The agent at LHR promised to make these corrections so I would not have the same problem when returning to London. Furthermore, to turn this into a humiliating situation, at the gate I was informed that the jetway was broken and they would have to find some other way to get me onboard the plane. I cannot believe that British Airways has no contingency plan for a situation like mine. After many discussions between BA reps and ground crewmen they decided to bring me down in a lift at Gate 34, though my plane was at Gate 32. I was then loaded onto the freight platform of one of those food delivery trucks and driven over to my plane. The truck backed into place and again I hoisted up to the plane. However the plane door was locked and we had to bang on it for them to finally open it. To my great embarrassment I helped down the aisle to my assigned seat, looking back at the curious looks and glares from all those passengers who had no explanation for the delay and humiliating scene. Officially the flight was listed at 28 minutes late, when in reality it was 40 minutes till we taxied away from the gate My return flight from Brussels was little better because the changes that were supposed to have been entered at LHR never were and so I had to go through this whole routine again costing me over one hour in delays. Fortunately I was able to board the flight through the jetway and did not have to be hoisted up again, and delivered like freight. How would you rate these flights. I had problems with every single British Airways flight!!"
Plussat: "Extended information from the captain was very nice"
Plussat: "Got food poisoning from flight or Italian restaurant at terminal 3"
Plussat: "The trip was adequate in all aspects for a short haul flight"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "the plane was clean"
Miinukset: "3 hour delay, no communication with customers regarding delay or connection. Once we finally arrived st Heathrow for the 2nd leg of our journey, we were put on a later connection, no apologies whatsoever from any of the employees. Overall we spent over 4 hours in the air. We were never served even a glass of water or a bag of pretzels. The seats were very tight with very little leg room, and I am only a 5'6" female."
Miinukset: "delays, loud drunk in boarding area in Amsterdam that had been removed from his flight,"
Plussat: "Left late but arrived on time"
Miinukset: "Had to pay for water (unless you wanted bathroom water) and juice or coffee."
Miinukset: "Boarding the plane. I do not know why the airlines load the people who are at the front of the plane first. Load the people on the back of the plane first. That way, when you call the next section, the people in the back are not blocking people as they enter. An alternative is to call people in sections based on where they sit in a row. If you have window seat, you should be called first. Why? Because so many passengers who have aisle seats have to get up to let people with middle or window seats get in. So, they hold traffic up as people are trying to get to their seats. After window seat passengers get called, then call middle seat passengers, and last, call aisle seat passengers."
Miinukset: "We purchased upgrades to an exit row seat because my knee locks up when cooped up for that long. They changed the plane and I understand that happens but they denied our refund request with 7 days deadline to re-request. So now we have to spend valuable vacation time dealing with their incompetency"
Plussat: "I was prepared with my smart phone and iPad and external batteries, turns out I needed none of those things! What a pleasant surprise for the in flight movies, music and tv to be perfect. I didn't even have to use my external battery on the flight because there is a perfect USB port in the screen in front of you. The food was as good as airplane good gets, the plane incredibly comfortable and staff was attentive. I don't love the long flights but this BA flight is now my go to anytime Im headed to Europe."
Miinukset: "Massively cramped seating. BA needs to work out if it is the national carrier or a budget airline. The seat back of the passenger in front, when reclined, basically trapped me in my seat and made the entertainment screen very hard to see.The crew were efficient but quite rude to the passenger next to me when she hesitated over a meal choice. I will go quite a long way out of my way to avoid traveling on BA in the future, based on this experience."
Plussat: "Al parts of flight expertly handled by staff, especially cabin people. Thanks for a great flight, VA."
Miinukset: "The seats on this British Airways flight were so tight and pitched forward that my knees were jammed into the seat in front of me and I felt as if I was being launched forward the entire flight. Not comfortable or safe."
Plussat: "I wish the menu can be more kid friendly. I enjoy the food no my kiddos"
Plussat: "We didn't crash."
Miinukset: "Rude, entitled and lazy employees. Zero recognition of Emerald status. Forced me to check my bag which fit the onboard limits and flew on 3 flights, incl one on BA - on this very same itinerary."
Plussat: "The food is good , the comfort is little bed the chairs is to close the other passsanger in the front is make nervous ,evert"
Miinukset: "Everything it's ok just the check in sometimes is take longer that the fixet time"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Missed the flight and the next flight was to expense had to take a train to my destination and pay $400 extra dollars. Was at airport and checked in 2 hours early sitting at what seemed to be the only London flight going out. Our flight was not listed on the computer monitors and we checked it several times. Our names were not announced over loud speaker and no one helped us to rebook."
Plussat: "The flight attendants were courteous and friendly. Boarding was easy."
Miinukset: "The designer of the business class seats used by British Aiways is surely an acrobat who flies no longer that's two hours. And those at British Aiways who bought into this design probably don't fly at all. Passengers who are sitting in a window seat must literally walk over the passenger in the aisle seat in order to get to the aisle. Flight attendants must serve the passengers on window seats right over those sitting in the aisles. The seats are narrow, and if you're sitting in the aisle, you don't even have a space to put your bottle of water or reading glasses. I can go on and on. This is my last flight on British if I can manage."
Plussat: "Service was very good."
Miinukset: "No choice of main dish for lunch."
Plussat: "The service was excellent and I loved the unlimited movies!!! Great perk!"
Miinukset: "Even though we had assigned seats we did not get them. Flight was late to depart and really close to lose our connection flight, which for a flight that is less than 1hr you are hoping that should never happen."
Miinukset: "flight out of brussels was cancelled due to bombing of airport which was understandable. But instead of re-booking me on the morning flight out of Amsterdam BA made me wait until 5pm to fly out. Luckily I got standby on an earlier flight but it was a headache ."
Plussat: "A REAL Iberian airlines STAR was Ms. CLARA BENCORO--the Iberia counter agent (gate H22 @ Barajas) who was ABSOLUTELY amazing in re-booking me from MAD>>LHR after the French air traffic controller strike had delayed this leg of my trip past the LHR>>SAN departure time. She was SO efficient & competent in changing me to an earlier flight to London which saved this trip by getting me there well before the scheduled 15:30 departure connection to SAN. Her knowledge of all the ONE World computer reservation system interfaces was amazing, as she spent almost 30 minutes rebooking me and ensuring my luggage would catch up. As my booking was through FinnAir she had to go through THREE systems (Finn Air / BA/ AA) to get me to London on time. PLEASE recognize her customer service !!!!!!"
Miinukset: "N/A"

Varaa halvat lentoliput $Belgiasta Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

11.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 05mCRL-OUL
14.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 20mOUL-CRL
247 €
11.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 30mBRU-OUL
14.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mOUL-BRU
359 €
11.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 05mCRL-OUL
14.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 05mOUL-CRL
363 €
11.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 30mBRU-OUL
14.11.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 10mOUL-BRU
386 €
1.2.ke
1 välilaskuFinnair
10t 35mBRU-OUL
8.2.ke
1 välilaskuFinnair
12t 20mOUL-BRU
410 €
11.11.pe
1 välilaskuFinnair
5t 30mBRU-OUL
14.11.ma
1 välilaskuFinnair
5t 55mOUL-BRU
420 €
11.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 20mCRL-OUL
14.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 20mOUL-CRL
422 €
1.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 30mBRU-OUL
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 40mOUL-BRU
425 €
18.11.pe
1 välilaskuFinnair
10t 35mBRU-OUL
18.11.pe
1 välilaskuFinnair
12t 20mOUL-BRU
507 €
1.2.ke
2 välilaskuaBritish Airways
17t 25mBRU-OUL
8.2.ke
2 välilaskuaBritish Airways
17t 45mOUL-BRU
558 €
18.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 30mBRU-OUL
18.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 40mOUL-BRU
667 €
11.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 45mCRL-OUL
14.11.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 45mOUL-CRL
718 €
18.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 25mBRU-OUL
18.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 20mOUL-BRU
760 €
11.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 00mBRU-OUL
14.11.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mOUL-BRU
856 €
11.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 40mBRU-OUL
14.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 05mOUL-BRU
4200 €
11.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 50mBRU-OUL
14.11.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mOUL-BRU
4329 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

18.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 05mCRL-OUL
160 €
18.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mCRL-OUL
197 €
18.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 45mBRU-OUL
226 €
18.11.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 30mBRU-OUL
262 €
18.11.pe
1 välilaskuFinnair
5t 30mBRU-OUL
314 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita:

247 €