Etsi halpoja lentoja Budapestista Suomeen alk. 51 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 4.11.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ke 1/11
ke 8/11
Miksi KAYAK

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
2+ välilaskua alk. 137 €
Oulu
1 välilasku alk. 304 €
Rovaniemi
1 välilasku alk. 157 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

51 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 9 %.
Lento Budapest – Helsinki

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

 • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Budapestista seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 108 € yhdensuuntainen - 101 € meno-paluu
 • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Budapestista on tammikuu.
 • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 13% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot reitin Budapestista Suomeen lennoilla COVID-19-koronavirusepidemian vuoksi?

  Finnair, American Airlines ja British Airways ovat luopuneet muutos- ja peruutusmaksuista Budapestista Suomeen lennoilla. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Budapestista Suomeen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Budapestista ]Suomeen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Budapestista Suomeen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Suomeen Budapestista hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Budapestista Suomeen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Suomeen ja takaisin Budapestiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Budapestista Suomeen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Suomeen Budapestista lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suositut lentoyhtiöt reitille Budapestista - Suomeen

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Budapestista Budapestiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28945 arvosteluun
77comfort
80boarding
76entertainment
84crew
75food
80overall
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Varaa halvat lentoliput $Budapestista Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

19.10.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mBUD-HEL
23.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 00mHEL-BUD
137 €
22.11.ke
1 välilaskuLufthansa
8t 50mBUD-HEL
26.11.su
1 välilaskuLufthansa
5t 00mHEL-BUD
146 €
16.11.to
1 välilaskuLufthansa
5t 15mBUD-HEL
20.11.ma
1 välilaskuLufthansa
5t 00mHEL-BUD
148 €
19.10.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 45mBUD-HEL
23.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 00mHEL-BUD
156 €
27.11.ma
1 välilaskuRyanair
14t 30mBUD-RVN
29.11.ke
1 välilaskuRyanair
10t 15mRVN-BUD
166 €
22.11.ke
1 välilaskuNorwegian
23t 05mBUD-HEL
27.11.ma
2 välilaskuaNorwegian
7t 25mHEL-BUD
166 €
6.11.ma
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
8.11.ke
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-BUD
177 €
11.12.ma
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
5.1.pe
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-BUD
178 €
22.11.ke
2 välilaskuaNorwegian
31t 50mBUD-HEL
27.11.ma
2 välilaskuaNorwegian
7t 25mHEL-BUD
182 €
22.1.ma
1 välilaskuRyanair
14t 30mBUD-RVN
31.1.ke
1 välilaskuRyanair
10t 15mRVN-BUD
196 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.11.la
1 välilaskuRyanair
6t 20mBUD-HEL
51 €
12.10.to
1 välilaskuRyanair
12t 40mBUD-HEL
52 €
13.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mBUD-HEL
53 €
2.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 45mBUD-HEL
54 €
23.11.to
1 välilaskuairBaltic
9t 00mBUD-HEL
85 €
4.11.la
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
96 €
4.11.la
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
97 €
23.10.ma
1 välilaskuairBaltic
18t 20mBUD-HEL
124 €
16.12.la
1 välilaskuLufthansa
5t 10mBUD-HEL
129 €
22.1.ma
1 välilaskuLufthansa
13t 25mBUD-HEL
217 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Budapestista Suomeen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

4.10.ke
Useita kohteitaTurkish Airlines
8t 45mBUD-HEL
6.10.pe
Useita kohteitaTurkish Airlines
18t 30mHEL-BUD
323 €
3.10.ti
Useita kohteitaLufthansa
4t 30mBUD-HEL
6.10.pe
Useita kohteitaLufthansa
12t 20mHEL-BUD
326 €
4.10.ke
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
6t 35mBUD-HEL
6.10.pe
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mHEL-BUD
368 €
3.10.ti
Useita kohteitaLufthansa
6t 35mBUD-HEL
6.10.pe
Useita kohteitaLufthansa
12t 20mHEL-BUD
381 €
3.10.ti
Useita kohteitaAustrian Airlines
26t 55mBUD-HEL
6.10.pe
Useita kohteitaAustrian Airlines
17t 15mHEL-BUD
415 €
3.10.ti
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
6.10.pe
suora lentoFinnair
2t 20mHEL-BUD
507 €
4.10.ke
suora lentoFinnair
2t 20mBUD-HEL
6.10.pe
suora lentoFinnair
2t 20mHEL-BUD
559 €
4.10.ke
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
5t 10mBUD-HEL
6.10.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
2t 20mHEL-BUD
566 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Budapest - Suomi

Lähtö:

Budapest (BUD)Unkari

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Budapest

Matkustusluokat:

97 €

Selaa lähtöpaikkoja: