BUD - RVN

Etsi halvat lennot reitille Budapestista $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

BUD — RVN
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

119 €

Keskim. hinta meno-paluu

314 €

Hyvä tarjous meno-paluu

237 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

151 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 24 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 28 %.
Lento Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Budapest - Rovaniemi

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Budapestin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 151 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 237 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Budapest – Rovaniemi löytyy keskimäärin 85 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: heinäkuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 34% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Budapestista - Rovaniemelle reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen -Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

The person checking us into the plane,.calling zones was rude and bothered when asked a question. Couldn't check in on line for some reason. The crew was absolutely amazing, food was ok and comfort was really good.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

The person checking us into the plane,.calling zones was rude and bothered when asked a question. Couldn't check in on line for some reason. The crew was absolutely amazing, food was ok and comfort was really good.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Stop making the people on the flight pay extra for WIFI. The flights are expensive enough.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Excellent staff and good in flight service

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

koneessa oli liian kylmä

There should be more phone charging options specially in the seating setups in the waiting hall.

The flight was 30mins late at first then with delays getting the plan started we were stuck on a red hot plane with no air conditioning for at least another 45mins before it even taxied. It was then a bumpy and uncomfortable flight. Really disappointed in Ryanair

Really cramped, uncomfortable

Good value for money. Chairs are very basic, won’t recline. Other than that everything ok.

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Better entertainment opinions

Disembarkation at Seville airport was in a part of the airport distant from the main facility. We used stairs to leave the plane then had a very long walk to the luggage area and Covid monitors. They could do much better.

Plussat: "Fast process, precisely organized."
Miinukset: "There is no window at 11A seat!!!"
Miinukset: "I felt the cabin crew were rather unprofessional. They didn’t seem to be taking anything very seriously, giggling through announcements and one member of the crew spent most of the flight flirting with a passenger!"
Plussat: "Not much."
Miinukset: "The staff were rude. The flights were delayed. The staff at budapest checked our passports/boarding passes and then we were kept in a holding area on a stairwell between the desk and the plane for over 30 minutes, in a hot environment. The seats were not comfortable."
Plussat: "The plane was clean. The pilot was apologetic."
Miinukset: "The ground staff were processing boarding passes before the plane had even landed causing a long queue in the corridor leading to the exit to the airfield. There was no information as to why the plane was late, but this caused us to miss the take off slot and delay the take off by over 2 hours."
Plussat: "It was alright, nothing specific to be mentioned here."
Miinukset: "Flight was delayed 50mins. No explanation was given!"
Plussat: "Was on time"
Miinukset: "Better food choices"
Plussat: "No Frills Flying at Very Competitive Prices"
Miinukset: "Cost of Hand/On Board luggage can be the same price as the flight!"
Plussat: "On time"
Plussat: "The flight left on time and arrived early, the staff were pleasant and friendly."
Miinukset: "The cabin was a bit grubby."
Miinukset: "Checking opened 20 minutes late and lengthy queues through security meantwe had no time to grab food/shopping as we had to rush to gate as no notifications that our flight was actually delayed by an hour. Everyone was herded onto buses to wait there for some reason rather than at gate"
Plussat: "Price, flight crew."
Miinukset: "The gate was in a sheet-metal hangar outside the terminal alongside the parked plane, no bathroom or seating. We had to line up for the plane outside in the night air for 30 minutes before boarding. We were overcharged for checked baggage."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Ryan Air have changed their online check in system with flights.Basically i was forced to pay for a seat spot on my return flight because they only allow 48 hour check in before flight if you dont purchase a seat. Because of the risk of not having access to print out my boarding pass when in Hungary while checking in there for the return part and that the app may not have worked on my phone it resulted in me paying additional fees or pay a larger sum to check in at Hungary airport. .Online check in should not be locked behind a paywell.This is dishonest business. The flight on the way delayed with no explanation and the company didnt bother to notify the airport of this and update the times on the boards or atleast a delayed notification at the airport. They tried to rush the boarding because of the fact they were delayed and boarded all passengers at same time in both priority and non priority queues which kind of defeats part of the purpose of those people paying the extra for priority boarding. Also this return journey of the flight was delayed too with no communication of a delayed take off. Despite the fact that Ryan Air claim to have the highest percentage of flights arrive on time i have yet to witness a single flight of theirs arrive on time which has me to believe the company is falsifying information on this record."
Plussat: "Reasonable price."
Miinukset: "Was sat nowhere near my group of friends, know one on the plane was sat with who they travelled with. Plane was running late."
Miinukset: "2 hours delayed. No information."
Plussat: "Original price"
Miinukset: "We were on vacation with our 3 year old and spent almost 5 extra hours in the Budapest airport which ate up most of our day. We were notified of the delay 5 minutes before we checked in and could have caught a cab later in the day and enjoyed our last day in Budapest."
Miinukset: "It was delayed"
Plussat: "Flight was cheap and it got me home."
Miinukset: "At Budapest airport Ryanair’s gate B9 there was no communication or it seemed any system in place. Plus the gate itself was so small all passengers couldn’t fit."
Plussat: "Low cost"
Miinukset: "Passengers treated like cattles. Not prepared at all"
Miinukset: "More than 1.5 hours delay, they took my luggage from me, so I had to take out my laptop because the Budapest airport luggage handler thieves. Very loud speakers inside, the seating is very uncomfortable, small legspace and also you cannot put even your glasses in front of you because of lack of storage place. long walking to and from the plane, and you have to wait for ages in front ot the checking desk, than in the hot bus down. Overall totally inhuman experience."
Miinukset: "The 35 minute delay on the departure and 1 hour on return Super cramped seats with no leg room at all Having to pay to sit together on top of the original flights- unsure who books 2 tickets to sit apart?"
Plussat: "Your personal in plain is young, nice and I like them becouse they are smailing all time."
Miinukset: "You can give to pasenger one drink (coffee) like preasen!?"
Miinukset: "rude staff"
Miinukset: "30 minutes waiting, New lugguage policy!"
Miinukset: "3 hour delay at Stansted to collect luggage, with no information. Arrived home at 4:30am, having missed the last train."
Plussat: "Egy isn't there an option not to rate something? How to rate food on a flight where there is no food served, if you didn't want to buy? Or entertainment on a 90 minutes long flight?"
Plussat: "Crew was very loud, I couldn't really sleep, the personal leg space is too small, could barely fit in there."
Miinukset: "The crew was loud (flight related issues)"
Plussat: "Everything was acceptable apart from their petty ploy to split couples up"
Miinukset: "Because we don't want to pay extra for seating we don't check in until 4 days before the flight. Usually this is not a problem but on this flight they split us up, one at the front & one at the rear, then they ask if we want to pay extra to sit together. This is a very petty ploy to get extra money. It doesn't work !! The passengers just swop when on the plane"
Plussat: "good value for money, nice new aircraft"
Miinukset: "typical ultra low cost experience, but its fine"
Plussat: "There was nothing positive about this flight experience."
Miinukset: "Called to gate, where there was nothing to do. 10 min later on screens 1 hour delay, 20 mins later increased to 2 hour delay - no infor given. Member of airport staff informed us we would get some food ( distugust unfortunatly) about 30 mins from expected (2 hour late delay) another delay, now leaving 3h10 min later than expected. Board the plane, taxing to runway told we will be flying into Gatwick not Stansted, not other info given. When asking flight attendants, told they had no info either and also had been delayed ( I still can't get over how rude staff were). Just before landing announced that it had all been sorted and there would be coaches taking us to the correct airport. This was a lie! Nothing put on at at 4am we were expected to sort our own transport back to the correct airport. Never again will I fly with an airline that fails to fulfil their contract. Despicable."
Plussat: "Once boarded the transportation task was undertaken professionally"
Miinukset: "- No information on the ground - 90 minute STANDING wait (like sheep in a barn) in unventillated/unairconditioned Budapest Airport discount airline departure 'hall' (barn would be a better term) - no toilet, no space, no air - On board staff was visibly exhausted, robotlike"
Miinukset: "Worst experience. Multiple charges. Made it one of the most expensive trips. Terrible!"
Plussat: "Stewardesses were lovely"
Miinukset: "They charged me 50 euros for luggage for no reason and 50 euros because I didn't check in online. Scammers"
Miinukset: "I am very disappointed from the service offered by ryanair. I've paid priority and seat. And in the end went on board with others and stayed on normal seat, which supposed to be with extra space. Very unhappy."
Miinukset: "The new Ryanair tactics of splitting couples to force them to play for the seat."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "No information why flight was delayed. Left standing on shuttle bus for 30mins with no information. Leg room non existent on plane. Seat bolt upright all the time. Staff pleasant enough but definitely "cattle class""
Miinukset: "What can you expect from Ryanair? They treat their passengers like kettle when boarding. Specifically we had to stand and in a hot anghar before boarding for 40 mins. No seats, water or idea why we have to wait there rather than the airport. I experienced it so many times and tell myself never again. if I have an option I never fly with them."
Miinukset: "Mientras se esperaban los buses, la tripulación gritó irrespetuosamente a los pasajeros que aguardábamos a nuestros familiares en la pista de aterrizaje dado que la capacidad de los buses que pusieron a nuestra disposición era escasa; debe comprenderse que se transportan personas, no reses (con el respeto que estas merecen)"
Miinukset: "Price"
Miinukset: "Lines in Budapest are terribly long"
Plussat: "the price was very cheap. flight was on time."
Miinukset: "space between seats very tight and its a real suffer for big person.. every thing needs to be bought. at least some water can be served free...."

Varaa halvat lentoliput $Budapestista Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.1.ma
2 välilaskuaRyanair
26t 25mBUD-RVN
24.1.ti
1 välilaskuRyanair
10t 50mRVN-BUD
172 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 15mBUD-RVN
7.2.ti
1 välilaskuRyanair
10t 50mRVN-BUD
173 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 15mBUD-RVN
29.1.su
1 välilaskuRyanair
15t 05mRVN-BUD
176 €
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 25mBUD-RVN
24.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mRVN-BUD
179 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 15mBUD-RVN
29.1.su
2 välilaskuaRyanair
24t 55mRVN-BUD
181 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 15mBUD-RVN
24.1.ti
1 välilaskuRyanair
10t 50mRVN-BUD
189 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 15mBUD-RVN
27.1.pe
1 välilaskuRyanair
9t 25mRVN-BUD
193 €
23.1.ma
2 välilaskuaRyanair
26t 25mBUD-RVN
29.1.su
2 välilaskuaRyanair
19t 15mRVN-BUD
195 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mBUD-RVN
27.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 10mRVN-BUD
200 €
26.1.to
2 välilaskuaRyanair
11t 20mBUD-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
10t 50mRVN-BUD
201 €
16.1.ma
2 välilaskuaRyanair
26t 25mBUD-RVN
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
15t 10mRVN-BUD
203 €
16.1.ma
2 välilaskuaRyanair
26t 25mBUD-RVN
23.1.ma
2 välilaskuaRyanair
20t 40mRVN-BUD
205 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 20mBUD-RVN
31.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mRVN-BUD
210 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mBUD-RVN
3.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 35mRVN-BUD
212 €
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 20mBUD-RVN
24.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mRVN-BUD
217 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mBUD-RVN
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 35mRVN-BUD
219 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mBUD-RVN
1.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 05mRVN-BUD
223 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mBUD-RVN
6.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 50mRVN-BUD
227 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 55mBUD-RVN
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 45mRVN-BUD
228 €
24.1.ti
1 välilaskuFinnair
12t 35mBUD-RVN
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
10t 00mRVN-BUD
261 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 55mBUD-RVN
119 €
5.1.to
1 välilaskuRyanair
16t 25mBUD-RVN
134 €
2.1.ma
1 välilaskuRyanair
22t 05mBUD-RVN
138 €
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
11t 45mBUD-RVN
140 €
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 15mBUD-RVN
173 €
23.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 25mBUD-RVN
200 €
18.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mBUD-RVN
211 €
23.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
29t 15mBUD-RVN
217 €
5.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 10mBUD-RVN
234 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mBUD-RVN
255 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 25mBUD-RVN
262 €
23.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mBUD-RVN
274 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Budapest - Rovaniemi

Lähtö:

Budapest (BUD)Unkari

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

172 €

Selaa matkakohteita:

172 €