DFW - HEL

Etsi halvat lennot välille Dallas/Fort Worth - Helsinki

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

DFW — HEL
28. marraskuu — 5. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

355 €

Keskim. hinta meno-paluu

765 €

Hyvä tarjous meno-paluu

811 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

1517 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 44 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 32 %.
Lento Dallas/Fort Worth – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Dallas/Fort Worth - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Dallas/Fort Worth lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 1517 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 811 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Dallas/Fort Worth – Helsinki löytyy keskimäärin 74 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää: maaliskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 2% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dallas/Fort Worth – Helsinki reitille

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Dallas/Fort Worth - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4303 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Just Wonderful

Amazing crew

This was a short flight of about one and a half hours in economy. Everything was as expected as a short flight in economy class.

Try to offer varieties to you customers

I had ordered a vegetarian meal in advance and they didn't have one for me, and then they were very rude when I asked about it and proceeded to just offer me the meat meal. Seats were okay, but I paid extra for some better seats. Can't complain too much for the cost of the ticket, but I'd probably try to avoid them in the future based on my experience.

The crew was amazing and we would go out of our way to fly SAS again

I love everything about purchasing my ticket through kayak. Good price and all of the notifications kayak sent me. I could check in and through kayak and also told me what gate I had to go at the airport.

This is NOT a review for SAS or Kayak. It's a review for their booking service Chat Deal. I booked a flight via Kayak thru Chat Deal on SAS. Chat Deal incorrectly put my business name on the ticket, picking it up from the credit card, instead of my name which I had properly filled out on their form and proofed it carefully at checkout. That took an act of God to correct. Then, unfortunately, I failed my Covid test and couldn't board the flight to Sweden from Maimi. SAS stated I had to go thru the booking service for credit. Chat Deal was horrible to deal with and offered no help. They said my only option was to re-book. The problem with that is my trip was for a business meeting. I have no reason to fly to Sweden again as this was a one-time thing. Chat Deal had no interest in trying to resolve my issue. They say phone calls are monitored for quality purposes? Then listen to my recorded calls and judge for yourself if you want to use them. I like Kayak as a search engine, but they should remove Chat Deal from their roster of booking providers. I suspect SAS is a fine airline, but they should remove Chat Deal as well. I should have read their reviews before booking through them. The writing was on the wall. My bad.

Miinukset: "It would be better if the plane was cleaned before boarding. The row where I was seated has potato chips all over the floor. Pls. clean your plane before boarding."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "The check in staff at the gate could have been more friendly and paid better attention to customer care. I was standing in front of the counter with a simple Question but had to wait 5 minutes before the two agents got done with their own personal chat and thought about attending to me."
Plussat: "food good"
Miinukset: "techical problems announced AFTER plane was fully boarded, took 1-1/2 hours with no refreshments offered except the water bottles at seat. However, captain did make periodic announcements as to progress of repairs."
Plussat: "The onboarding process was awesome! The rest was mediocre at best. The cabin was friendly but not helpful. They had weird policies which we have never heard or seen elswhere. The flight had huge screens that won't turn off, it was freezing cold and the crew had no idea how to help."
Miinukset: "More knowledgeable crew and maybe more crew members, as there were too few and the service took more than 2 hours to complete. Never seen that happen on a 7 hour flight."
Plussat: "The crew was very nice and friendly. I was not expecting walking down to the tarmac to board the plane. But flight was uneventful."
Miinukset: "Checking in didn’t open until 2 hours before plane was scheduled to take off. Really? We got to airport early so we could eat dinner. You are depriving the airport of revenue. Not to mention we had to stand there for over an hour. And then just one agent showed up. Terrible service and planning."
Plussat: "Very professional crew"
Miinukset: "One more pass at the end of flight to pick up more trash, to create less work for cleaning crew."
Plussat: "Flight attendants were kind and patient and attentive. Older plane had more seat room, and the food selection was tasty and reasonably priced."
Miinukset: "No entertainment options beyond airline magazines, but it was to be expected on a European flight under 3 hours"
Plussat: "Jet was a CRJ900 and was very comfortable. Had to check baggage before entering plane but worked out well and helped with the boarding."
Miinukset: "Seats are too small in economy to be comfortable. Boarding was unclear and confusing, mainly because I didn't have a boarding group on my boarding pass."
Plussat: "- Good entertainment - Boarding on time"
Miinukset: "- Airplane food - I know it's not going to be mind-blowing, but the breakfast was salad and a fruit cup which, for a vegetarian meal, is particularly unappetizing"
Plussat: "Great food, excellent crew, pillow, blanket, water bottle... what more could i ask for?"
Miinukset: "Mildly annoying advertisements for the in- flight shopping during the movies and overhead"
Miinukset: "SFO-Copenhagen was cancelled. Only hint for that came from Kayak which I didn't even use for booking (I used Flyus). Sas and Flyus didn't notify us and sas customer service had to actually use 5 min to verify that flight was cancelled after we called them. That left some poor rebooking options. Anyway, I am very disappointed how Sas didn't notify us. It would have been even nastier if we had got to the airport before realizing that flight was cancelled."
Plussat: "Boarding was easy. The flight was smooth. It was a short flight (1.5 hours) so there was no food, but coffee, tea, water and juice was served."
Plussat: "entertainment in the back of the front seat with great choice of movies"
Miinukset: "I would have liked to have had the chance to purchase a better seat. When I asked about it at check-in the plane was full. So I was squeezed in the middle section which made it quite uncomfortable, especially if you have to get up more frequently as an older person, but your neighbor is asleep. A notification about the possibilities for seat purchases would have been great!"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Plussat: "This airline is punctual and the pilots are good."
Miinukset: "The service is minimal, you pay for any alcohol and the food is nothing to write home about."
Miinukset: "No food or even water"
Miinukset: "SAS has introduced hand luggage measurement and weighing at checkin, for a maximum of 17.5 lbs or 8 kg. SAS does not care if you have flown on another transatlantic carrier, which allows more than 8 kg. Then you need to start emptying your hand luggage at checkin. The whole checkin process was a big mess, the contract employees eg. at Heathrow do not help much (they probably do not do this to any other airline). SAS staff does not remind you to take your IDs and passport, medications etc. from your hand luggage, which is then checkedin luggage as opposed to hand luggage. It is obvious that transatlantic passengers have more hand luggage than many local passengers."
Miinukset: "Not enough characters to express my disappointment."
Miinukset: "Unable to select seat/baggage until 22 hours before flight because not booked through SAS. Thought bagged was checked in online and had to pay More than the cost of the flight. Flight was delayed due to mechanical problem. Cabin very warm throughout flight."
Plussat: "Crew very nice. More leg room in front of seats then most planes.. Plane on time ."
Miinukset: "Not many movie choices, Food was just ok. Do not put tomatoes on sandwiches ahead of time, it makes the bread wet and soggy."
Plussat: "Relatively new aircraft. Estonian pilots."
Miinukset: "Flight was late 90 min for technical reasons. Crew kept assuming everybody speaks Danish."
Plussat: "They were very accommodating to alternate diets. All staff were very friendly and helpful"
Plussat: "There was nothing positive in this experience. Oh, the flight was safe and no one was injured?"
Miinukset: "Charged for checked bag on international flight. Late departure. Only food was a small cup of water on a 3+ hour, lunch time flight -- not even a bag of pretzels. Late arrival with short connection and flight attendant directed us to wrong gate. When we reached final destination, only one of two checked bags showed up."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Miinukset: "Seat was uncomfortable."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "The standout moment for me was how the crew treated my son who realized, as the door was closing, that he had forgotten his bag with all his schoolbooks. They were very kind and responsive and helped him find the bag with no fuss and without making him feel bad."
Plussat: "Fish was excellent, flight attendant gave me free wifi after after I had an issue to pay w my card, I was let through express security in copenhagen, US border protection was fast and easy."
Miinukset: "I didn't get a window seat and it was a little bit tight."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight."
Miinukset: "Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great."
Plussat: "The flight attendants were good at checking on the needs of the passengers"
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Plussat: "The new cabin and video monitor are nice. Crew was polite."
Miinukset: "Food is the same as I flew last year. Taste is the same. Need some changes and variety. Movies can include more recent ones."
Plussat: "Reasonable price"
Miinukset: "Very hot, small seats"
Plussat: "Great food, smooth trip"
Miinukset: "Could use bigger movie selection"
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "The food was good, movie choices"
Miinukset: "Little room to move"
Plussat: "Staff was friendly"
Miinukset: "Seats uncomfortable and way too small especially when people in front lean back in your space. Not enough space to put feet. Also I paid for my family of three to be grouped together on flight from Stockholm to Chicago and we were seated in separate aisles so we could not converse together at all. I feel I got cheated in that aspect."
Plussat: "It got me from a to b"
Miinukset: "No food service on a four hour flight that departed at 11am. Except soggy sandwiches for purchase. I recommend taking your own food. Plane not very clean."

Good food and snacks available. Could use more leg room Could use newer movies for entertainment

Plussat: "Easy boarding, entertainment"
Miinukset: "Crew was not very friendly on bot departure and return flights. Will make me reconsider Air France in the future."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Not loose my luggage:)"
Miinukset: "J’ai eu à payer un bagage supplémentaire sur internet à 160 euros. Mon compte a été débité et à l’aéroport de Dakar les agents au comptoir me disent qu’ils ne retrouvaient pas le payement du troisième bagage. J’ai été obligé de repayer le bagage comptant à 190€"
Plussat: "I loved the different features on the screen and the excellent. Customer service on this flights"
Miinukset: "The space on the seat."
Miinukset: "Short and sweet"
Plussat: "The seat was really comfortable and I was able to sleep the whole flight with no disturbance"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "The crew was OK, but nothing special."
Miinukset: "Air France should not sell tickets for which the connection flights are almost impossible to catch. My luggage was not transferred to my connecting flight. I had to run to catch the flight to Bucharest. At CDC there were only two custom officers for checking passport of EU citizens, on a Saturday morning with hundreds and hundreds incoming travelers. On top of it, one female officer was rude. Typical french :("
Plussat: "rien"
Miinukset: "tout est à revoir !"
Miinukset: "New variety of food"
Plussat: "Check in agent extremely helpful and friendly."
Miinukset: "Not boarding on tarmac via bus. Sandwich - tartar sauce and “chicken” - with two quarter sized pieces of meat was terrible."
Miinukset: "This was one of the worst flights I’ve been on. Both planes were downright filthy. The flight from Dallas to Barcelona had several broken toilets. Flight from Paris to Barcelona boarded and once everyone was on board, they told us that we would be sitting there for 2 hours before leaving."
Plussat: "Well trained, professional, highly efficient flight attendant, and what is more important, in good mood during the whole the flight"
Miinukset: "The mobile application Air France didn't know the city or airport Dubai. Often same thing happens on the android application work Sheremetievo airport in Moscow"
Miinukset: "More options for gluten free food. Always get the same dish"
Plussat: "The cue lines per zone are a brilliant idea!"
Miinukset: "Not to be late ,and not to loose my luggege"
Miinukset: "Poor service. Terrible food. Aging aircraft. Terrible in-flight entertainment system. Really not good AirFrance."
Plussat: "Air france crew at Mumbai Airport very rude and not supportive during checkin"
Miinukset: "make passengers from Nigeria to feel respected and important. Imagine no entertainment in the aircraft in addition to a very poor food."
Plussat: "Crew members"
Miinukset: "Up to 1 hour late and they leaved my baggage in Paris"
Plussat: "The entertainment has great selection. The crews were much friendier than the flight from SFO to Paris."
Miinukset: "The seat padding is rather thin."
Miinukset: "Not much legroom."
Plussat: "My seat"
Miinukset: "Crew"
Plussat: "Friendly crew, good meal and entertainment"
Miinukset: "Boarding agent forced me to check in my carry-on even though the carry-on fit in the cage and fullfilled all the requirements. I specifically called Air France prior to the flight to make sure I won’t have any issues as my 1st flight was operated by Delta and I wanted to confirm the luggage requirements were the same. My carry-on weighted only 5 kilos. I was extremely upset the way I was treated w/ the boarding agent behind the counter in Prague. On the top of that, her and the supervisor were very rude to my mom as they told her she had an extra carry-on which wasn’t the case. She traveled w/ a small briefcase where her mask for sleep apnea was. This is not considered an additional carry-on. The boarding agent (Czech lady and her supervisor) were not only rude but obviously lacked knowledge as well. My carry-on suitcase would easily fit in the overhead bin plus there was plenty of space inside the plane as it the flight wasn’t completely full."
Miinukset: "Because of change in plane..bad choice of seat for long legs of husband...then late in Atlanta and very late into DC"
Miinukset: "I didn’t have time to make it through customs. Missed my flight"
Miinukset: "Flight cancelled because of weather"
Miinukset: "Horrible Crew..."
Plussat: "Free snack and drinks. Good service."
Miinukset: "I was asked to change my seat repeatedly"
Plussat: "None"
Miinukset: "The airlines didn’t even notify the passengers with the connecting flight. As the arrival was little late, all the passengers have missed their connection flights in Toronto and there was no notification or communication made on the new flight. When I went to the Air France counter in the airport, the staff has gone for the day and trying to get a hold of telephone rep took 2-3 hours and I by the time I found about my new connection, I was already late. Somehow I managed to get to the Terminal 1 and when I spoke to the lady (indian) at the Check-In counter, she has refused me to Check-In because i slipped the line up. The people in the lineup didn’t have any objection and they let me go first for Check-In as I’m already late to my flight. I wante to say something to her, but I’ve controlled my frustration. Luckily the other person in the Check-In counter offered to help me Check-In. Here is my word to the Indian lady staff “F**k You B***h” - learn some people skills."
Plussat: "Boarding and punctuality."
Miinukset: "Lagos boarding with rather annoying wait due to repeat hand check. Perhaps added security carried far."
Plussat: "Great people"
Miinukset: "It was an hour late"
Miinukset: "Business Passngers have to wait in the same bus to board the flight what is the point then...."
Plussat: "It was a 30min flight not much to say The crew on the ground really took care of us"
Miinukset: "Na"
Plussat: "All crew I interacted with was great, friendly, and helpful."
Miinukset: "Flight was late. Boarding very slow. Entertainment was ok by today's standards. Each seat had a display, but movie selection was not great. For a French airline I was looking forward to breakfast -- maybe some nice pastries or at least a decent croissant with jam. None such. It was disappointing. Meals were not impressive either, but the complimentary wine was good. I did not find the seats comfortable."
Miinukset: "The delay in the flight without even informing us of the reasons. Changing the boarding gates twice, and no options in the meal."
Plussat: "Crew was friendly and polite, both beverages and an excellent lunch was offered."
Miinukset: "A delay was not ideal but nothing to worry about since the flight arrived on time."
Miinukset: "Food was not good."
Plussat: "The flight attendant was very nice to me. TV was very good. space was enough ."
Miinukset: "We had to pay for wi fi."
Plussat: "Amazing service, seat and FOOD"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Movie selection was awesome! Food was good too."
Miinukset: "Too many interruptions. Every time there's an announcement, it interrupts the movies and some of the announcements were completely unnecessary and there were so many of them, it was like constant interruptions, really annoying."
Plussat: "cookies were great"
Miinukset: "we paid for two seats together (one aisle and one middle) an exit row with extra legroom from paris to LA. but when we got to Prague they had one of us in the middle seat in the exit row and the other in a completely different part of the plane, also a middle row. The folks in Prague couldn't fix this, they moved one ticket to a different exit row, not together, different part of the plane. In Paris, but ONLY after I located my receipt on my phone, they moved us to the seats we had paid for."
Plussat: "The crew was friendly."
Miinukset: "One of the engine was smoking just as we took off. This should have been checked beforehand that it was working correctly. The pilot missed the first landing, was going too fast and had to turn around. We circled the London eye 3 times. When we were actually landing it was extremely bumpy and on the way down the plane was tilting back and forth a lot. They were going too fast when we landed as well, I have never been in a plane that has landed so poorly, and I have travelled a lot and used many different airlines. It was worse than any budget airline I've been on. As we were driving back to the terminal, the pilot stopped short for some reason. Things were not explained clearly. I will not be flying with airfrance again and will be sure to spread the word of this awful experience."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Ground service at check-in was very poor: Misinformation and failure to provide a level of service that other SkyMiles partners provide for Gold level traveler."
Miinukset: "Boarding more than 15 minutes late. Departure on time, though"
Plussat: "Warm and elegant service"
Plussat: "Crew were great"
Miinukset: "Food was ok - don't know why my vegi meal didn't have cheese and dairy in it, would have made if better. Boarding was ridiculous long line. Could have been more efficient"
Plussat: "the crew was very nice and the food was good."
Plussat: "Friendly crew, this is just a shuttle service. Not much to write about"
Miinukset: "They wouldn't fill my water bottle, gave me two plastic cups instead...."
Plussat: "Wonderful crew, Shefan provided excellent service. This was my first time flying first class and my expectations were exceeded."
Plussat: "The choice of new movies!"
Miinukset: "On my side crew lady was almost rude, for sure not friendly nor smiling. A lot of space for improvement there."
Plussat: "I suppose we’re grateful for “free entertainment on your own device”."
Miinukset: "Robust entertainment on a seat-back screen."
Plussat: "Crew was very good. Seating was bad"
Miinukset: "Bigger seats"
Miinukset: "Seats are narrow and no leg room"
Miinukset: "the entertainment on the app didn’t work. and there was no seat back tv things. there was a movie playing in the aisle of the airplane. there was no way to charge any devices while our domestic flight had the tvs on the back of the seats and international plugs for every seat"
Plussat: "The agent at checkin was so kind, nice, professional and superb...I will always fly American Airlines....you have the best checkin agents, best gate agents (super funny yet professional) and also the flight crew was absolutely amazing!"
Miinukset: "baggage claim in Costa Rica is terrible service...but that is the airports fault since this happens with other airlines.....something has to0 change!!!!"
Plussat: "Not much."
Miinukset: "The crew was either tired or not at it best; service was just ok. No smiles."
Miinukset: "My original flight was delayed then we had to spend the night in Dallas."
Plussat: "Worst flight crew in business class ....super lazy"
Miinukset: "5 hour delay including multiple gate changes, being pulled off the runway and poor communication"
Miinukset: "My A/A flight, which was scheduled to get in after midnight, was delayed by over an hour with multiple gate changes."
Miinukset: "Entertainment is becoming too complicated for us old heads. Food, I still resent having to pay for something that is ed to be included in my fare."
Plussat: "Crew was polite, Captain was helpful."
Miinukset: "Flight was delayed due to mechanical issues."
Miinukset: "I expect better service from American Airlines, total disappointment. Given incorrect information by 2 gate agents concerning connecting flight delays."
Plussat: "We arrived 40min earlier than expected"
Miinukset: "After getting us lined up for boarding we were told to wait due to maintenance."
Plussat: "Wi-Fi was great. Watched two movies. Flight was on time and painless"
Miinukset: "Only complimentary snack was pretzels and only a cup of water."
Miinukset: "First of all, this flight was not good; that was my rating for the first leg of CLE to DFW. DFW to SJC was a disaster due to weather and multiple equipment changes. Overall the flight was delayed 7 hours, from 4:50pm to 11:40pm. I opted to reschedule for the following morning -- and that flight ended up being delayed for an hour due to equipment changes and mechanical issues. Door-to-door I spent 30 hours getting from CLE to SJC."
Miinukset: "I guess I was lucky to get a seat at all, since this last leg of my itinerary was deleted from my ticket when I got to the airport. So my bag couldn't be checked through, and they wanted to charge me for it even though it was a connection to the international flight I had just taken. A truly dreadful experience."
Miinukset: "Flight was delayed"
Miinukset: "Seats are cramped"
Plussat: "The food was good and there was a great entertainment selection."
Miinukset: "The one calling out the group numbers was unnecessarily rude. Then when I couldn't pull up my boarding pass to see my seat number the woman at plane's door acted like they was nothing she could do to find out my seat. Luckily another flight attendant actually knew how to do something and cared about me getting to my seat. For the flight, the air quality in the plane wasn't good and they seats felt like small prisons."
Miinukset: "Fast flight"
Plussat: "Great flight overall"
Miinukset: "No one to check in our bags"
Miinukset: "Being so late"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Lost luggage for more than 18 hours. Poor costumer service by baggage assistance: Too many issues to even mention it. Arrived in Cancun w/o luggages and connection to Cuba with another airline and no luggages for 2 weeks."
Plussat: "Good flight. Fairly comfortable flight. Attendants Were friendly and helpful."
Miinukset: "The movie was mediocre. Biscuit cookie was tasteless. Would prefer peanuts or pretzels."
Miinukset: "The flight was delayed and my luggage is coming in the later flight. I need some form of consolation for this pathetic service."
Plussat: "Boarding and flight was on time."
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "nothing really"
Miinukset: "crowded seats , packed flight,"
Plussat: "Quick smooth flight"
Miinukset: "Everything went well with this flight."
Plussat: "Flight was delayed. No food offered."
Plussat: "Flew a 787, so pretty new aircraft. That meant good seat-back entertainment system. Got to watch 2 complete movies - one before we got off the ground. Keep reading..."
Miinukset: "The flight boarded just fine. Then, about the time we should have been pushing back from the gate, a flight attendant comes on the PA asking for a licensed doctor. Several minutes later, they announce that there's a medical emergency and EMTs are on the way. Said EMT comes down the aisle with a wheelchair. I assume they took that passenger off the back, because they didn't come back by me. We finally leave the gate only to find that the weather we were supposed to get out ahead of had now rolled in, and we're stuck on the taxiway for an hour and a half. Once we finally got airborne, things went well. When we arrived at LAX, we parked in a remote area and had to bus to the terminal. So, while none of this was really anything American could have prevented, it made the flight more of an ordeal."
Plussat: "the clerk at the boarding desk was kind"
Miinukset: "delayed"
Plussat: "Great flight. Nice airplanes and friendly hostesses."
Miinukset: "The flight was delayed 3 hours waiting for a flight attendant"
Miinukset: "Old Equipment"
Plussat: "Nothing exceptional"
Miinukset: "Change fees are ludicrous. Also flight was late."
Miinukset: "After having my flight delayed 4 hours causing me to miss my connection, I was placed stand by on a different flight through another city so I could try and make it home on time. I was the first person in line for stand by, but the flight was full so I knew it was a long shot. Waiting at the gate, I was excited because one person didn't show and they were giving him a two minute wait time before I could board. During this wait time a woman passenger came over and said she had just been given a ticket change at the gate counter. The agent at the gate was furious because the flight was sold out and said the woman should not have received a ticket, but should have been placed on stand by. She went over and scolded the other agent for this mistake. Okay, so she should've been placed on STAND BY behind me in line. After the unprofessional arguing between the two agents, they both admitted it was a mistake and she should be second in line for stand by, BUT they did not honor this and placed her on the plane bumping me. Needless to say, I missed my connecting flight because of this and extremely inconvenienced my family and in addition had to pay an extra 75 dollars out of my pocket to keep my dogs at their kennel an extra night because I arrived home 5 hours after expected. I understand that flights end up getting delayed and the agents are doing the best they can to accommodate travelers, but admitting a mistake and not fixing it to make it right is unacceptable. I notified American Airlines of my situation and only received a form letter with enough miles to get me 1/8 of a flight. I don't even care about the miles because I don't plan to ever fly with them again, I want the money for the dog kennel I had to pay extra. I was visiting my husband who serves in the US Army causing separation from our family for long periods of time and this extra headache and expense due to the mistake of American Airlines was disheartening."
Plussat: "Movie was free to watch and seat had usb to charge my phone."
Miinukset: "Paid extra for priority boarding, that was a mistake. We got boarding group one but by the time all the families with kids, first class, and frequent flyers went ahead of us they called all remaining groups together. Forget about overhead space left over, we had to gate check carry on. Seats were very uncomfortable, no room under the seat because of a big metal box for power outlets. No leg room, sat shoulders and thighs touching with neighbors. No meal service, just drinks and pretzels, luckily we picked up something to go changing planes in Dallas. Never again!"
Plussat: "Staff and customer service were great"
Miinukset: "Did not get to finish the movie I was watching on my first flight and movies were not offered on this flight."
Plussat: "Not much. Boarding was disorganized. Plane was freezing and uncomfortable."
Miinukset: "Old plane"
Plussat: "Easy to navigate site. Was given Pre-check on one leg, which was nice."
Miinukset: "Had to purchase a seat on one leg, resulting in an extra $12. That was a surprise."
Miinukset: "When I booked my flight, I used Kayac like I always have in the past. To begin with, I selected several flights that were listed, only to have it tell me that this flight is no longer offered, which I assume is engineered to get me to select a more expensive flight. Once I finally found a flight that was still available, I selected it and began the process of providing information and selecting seat assignments. On 2 of the 4 legs of the round trip, there were no more seats available except for upgrade seats, which resulted in an extra $100.00+ in charges. Then when I finished the transaction, I noticed an extra $200.00 charge added. End result was that I ended up paying over double what I would normally pay for this same round trip that I have made many many times. I feel, no I know, that some customer relations person will look at this comment and reply with a pre-generated response apologizing and hoping I have a better experience in the future and thank me for using Kayac. Big companies like yours look at one customer as no big deal. I'm a Physician and have the ability to reach out to multitudes. I'm going to make it my mission in life to reach out to as many people as I can through word of mouth, signs in my office, Internet and social media to let them know about the deplorable practices of your company."
Plussat: "Affordable first class seat - very unusual for AA"
Miinukset: "No complaints"
Plussat: "I was allocated a seat on the plane, and we even made it from point A to point B"
Miinukset: "Woah man American Airlines exemplifies everything that I hate about flying. It feels like the staff are just trying to make it work with a company that just isn't run as well as it could be. That leaves the staff to clean up the mess that was probably made by people higher up the chain. Flight delays all over the terminal, overbooked flights, and just a general feeling of disorganization makes everything with American Airlines feel a little more tense than it really needs to be. Once we all got crammed into our seats the plane took off and landed at my final destination, which really at the end of the day is the part that matters."
Plussat: "Comfortable seats. Flight left on time"

Flight was delayed and they didn’t have any vegetarian meal options. You had to reserve online for a vegetarian meal. On other airlines you don’t have to reserve your meal restrictions. I was left starving the whole flight because they only had one meal option which was meat.

I liked that the plane wasn't full so I could stretch out. I didn't like that there wasn't much of a choice of cuisines.

The seats in the Airbus flight from JFK to HEL were a bit uncomfortable. The layover in Helsinki airport was boring because there were no stores open in the terminal and there was almost nothing to do for 3 hours.

Plussat: "Lounges are good"
Miinukset: "We sure could do better refraining from serving food that has been opened, tasted, and rejected by another customer. Seat 34 A and B rejected their special ordered food for the wrong item. I watched them taste. Crew, one named Paul, took it back, simply put the foil back, and served to others."
Plussat: "Attentive crew, plenty to drink"
Miinukset: "Not crazy about the seat arrangement on this plane"
Miinukset: "It’s hard to get used to not having seat-back entertainment when you’ve had it the rest of the trip!"
Miinukset: "The meals could have been better"
Plussat: "Customer service of the in flight crew is absent."
Plussat: "I had a window seat, the tv screen worked and I was able to watch a few good movies"
Miinukset: "The food quality has significantly dropped."
Plussat: "On time."
Miinukset: "Was an older plan but ok. No plugs at seats."
Plussat: "More leg room"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "One of the worst experience I’ve had, if not the worst. Lack of communication between flight attendants at gate was the main reason for missing our flight, after 2 delays from the previous flight. When we got to the gate they closed it at that moment, earlier than it should have. A Mr. Fenney, person in charge at the gate, didn’t help much. Just went through the motion and as slow as possible trying to help us. It seemed he just wanted to pretend he was helping us. Worse was his attitude when telling is the gate has already closed, didn’t do anything to help us, nothing at all. We had to literally get information out of him. We then went to customer service were the same thing happened, a lack of care that we missed our flight due to things out of our control. Even to the point where the agent told us “be sure to be there on time this time”, like if it was our fault we missed it (we told her the details of our situation). Till this point they don’t seem to care. They left about 15 people, that i know of, hanging. If they had better comunication between gates and waited a miserably 5 more minutes (although they closed the gate earlier then they should have) everyone would have made it. Throughout the whole process we noticed that american airlines employees did not care that many on that first flight had connection flights. They were just going through the motion, slowly while all of us were a bit desperate knowing that the layover time was going to be very close."
Plussat: "No free drinks no entertainment"
Plussat: "Easy trip to Helsinki."
Miinukset: "Food & drink sales by M&S was unusual. Even water at a price"
Plussat: "It was on American ticked through BA"
Miinukset: "Waiting 6 hrs"
Plussat: "The food, comfort and entertainment"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "Staff was very courteous"
Miinukset: "Cramped seats"
Plussat: "I found everything to be acceptable for me."
Miinukset: "I was in seat 43A and the light from the galley was a mite bright from my seat, but I simply covered my head with the provided blanket and napped at will."
Miinukset: "The seats were too close. The food could have been better."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Got stranded in Heathrow"
Plussat: "The attendants were professional and polite."
Miinukset: "Food needs work."
Plussat: "On-time with excellent entertainment system."
Miinukset: "No wi-fi."
Plussat: "It was quite the opposite of departing flight. Everything was here perfect. Large entertainment choice. Food was good. Crew was this time way better."
Miinukset: "Nothing negative this time"
Plussat: "It was great. Staff was very nice."
Plussat: "Super helpful Dallas staff"
Plussat: "Service was excellent and food options were above expectations"
Miinukset: "Boarding seemed a bit unstructured"
Plussat: "The crew was great!"
Miinukset: "There was no entertainment and that is a must on any transatlantic flight"
Plussat: "Speedy, timely, very professional crew"
Miinukset: "A leg room is too small."
Plussat: "I did pay the extra for the upgrade and I loved the extra leg room (never mind being next to an empty seat) and the food was awesome. Which is saying something. And when offered wine with my meal she made sure to let me know that they has sparkling wine! Crew was great."
Miinukset: "We could have seen the crew more. They were great when we saw them and it was an overnight flight so they were trying (I'm assuming) not to wake people. But it was a but sad for those of us who didn't sleep. Would have been nice to been offered an extra snack."
Miinukset: "Video froze on volume screen and the food was bAd as usual on aa bread is particularly bad"
Miinukset: "Flight delayed three times."
Miinukset: "1 hr waiting on the tarmak watching planes after planes taking off ahead of us without any reasons"
Plussat: "Food options"
Miinukset: "Sold as British Airways, but actually an American Airlines flight No staff at BA counter for check-in. Had to go to American to check-in (worked this out myself) When printing tickets for check-in, was not supplied with bag tags. Had to approach counter for staff to print bag tags. Seat monitor was small and poor quality Limited movie selection"
Plussat: "Same as above"
Miinukset: "PS I don't think this review will even post, as this is the 3rd time I am writing it, mysteriously every time I hit "Submit" I get a error response and my review blank."
Plussat: "American Airline agent in Madrid was very helpful during check-in by finding us comfortable seats together."
Miinukset: "We could not do check-in on-line. Same as on the way from SFO to London and then Madrid. This is absolutely unacceptable. We plan neither use British Airways ourselves nor recommend it to any of our friends or family members in the foreseen future."
Plussat: "Crew was nice and comforting."
Miinukset: "Well, if I needed to send a fax, there was a line provided even with a mobile airplane phone that didn't work. The LCD screen didn't work on most seats, no USB charging, no adjustable headrests, blowers were barely functioning. The jet needs to be replaced especially for being an overseas flight."
Plussat: "Efficient gate crew at DFW"
Miinukset: "Airbus planes are designed for efficiency--not human passengers. As a thin person, I'm okay, but the individual space is ridiculous. Eye strain from having a screen 6 inches from your face, or less. Seats should not be able to recline in such a design. Can't get to carry on bag. Trash pickup was mediocre. Horrid space. "Entertainment" choices paltry."
Miinukset: "Did not follow up on things they said they would come back for. For multiple requests. Also, didn't respond to the call light and had to turn it off and on a few times to have someone respond."
Miinukset: "Food, choice of entertainment"
Plussat: "Direct airline"
Miinukset: "Delay, as usual on this rout because the airplane is too old and always have michanical problems From the inside it looks too old"
Miinukset: "Our upgraded seats were not available, will seek refund. My luggage was list and I had to buy new clothes."
Miinukset: "My seat had a broken entertainment screen. They were restarted a few times, but no one offered me to change seats to a functional one. There were seats in business and first class that were not taken as well as a few economy. It was a 10 hour flight!"
Plussat: "Comfortable, food was good. The crew was nice."
Miinukset: "Delayed 2 hours, in-flight entertainment and wi-fi did not function which is tough for a 9 hour flight."
Plussat: "Flight was delayed 4 times, but communication about this was good so no one was kept wondering. Overall, the crew were attentive with smiles...sometimes that makes all the difference in the world. Movie selection was good for a long flight."
Plussat: "Quick boarding"
Miinukset: "Unable to upgrade seats easily, upgraded seats given freely to passengers who did not pay for upgrade. Passengers who paid for upgrade were not given a choice of the available seats. Other passengers just moved to which ever seats they wanted. Like my upgrade money back!! Other than that, pretty good."
Miinukset: "No roomin seats and too close to seats in font of you. I was very uncomfortable through flight"
Miinukset: "Old 747-400. The seats needed replacing. My seat had a hole in the padding and a wire bar to sit on for many hours."
Plussat: "Normal flight."
Miinukset: "These long haul flights are getting more and more cramped."

Varaa halvat lennot Dallas/Fort Worth - Helsinki

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 10mDFW-HEL
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 20mHEL-DFW
501 €
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 10mDFW-HEL
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 20mHEL-DFW
502 €
18.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 00mDFW-HEL
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 20mHEL-DFW
529 €
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 25mDFW-HEL
24.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 00mHEL-DFW
531 €
18.1.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 20mDFW-HEL
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 20mHEL-DFW
535 €
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 05mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
10t 40mHEL-DFW
562 €
17.1.ti
suora lentoFinnair
10t 10mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoFinnair
10t 40mHEL-DFW
569 €
17.1.ti
suora lentoFinnair
10t 10mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoFinnair
10t 40mHEL-DFW
579 €
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
12t 44mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoFinnair
10t 40mHEL-DFW
583 €
17.1.ti
1 välilaskuFinnair
15t 25mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoFinnair
10t 40mHEL-DFW
584 €
17.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 48mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoAmerican Airlines
10t 40mHEL-DFW
587 €
17.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
17t 30mDFW-HEL
24.1.ti
suora lentoAmerican Airlines
10t 40mHEL-DFW
588 €
17.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 48mDFW-HEL
24.1.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
25t 48mHEL-DFW
597 €
17.1.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
19t 27mDFW-HEL
24.1.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
25t 48mHEL-DFW
598 €
8.2.ke
1 välilaskuFinnair
15t 03mDFW-HEL
27.2.ma
1 välilaskuFinnair
31t 06mHEL-DFW
615 €
20.3.ma
1 välilaskuFinnair
13t 46mDFW-HEL
27.3.ma
1 välilaskuFinnair
26t 35mHEL-DFW
617 €
8.2.ke
1 välilaskuAir France
16t 50mDFW-HEL
27.2.ma
2 välilaskuaAir France
31t 44mHEL-DFW
627 €
8.2.ke
2 välilaskuaAir France
27t 05mDFW-HEL
27.2.ma
2 välilaskuaAir France
30t 25mHEL-DFW
632 €
5.3.su
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 23mDFW-HEL
26.3.su
1 välilaskuAmerican Airlines
23t 50mHEL-DFW
643 €
19.1.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
18t 42mDFW-HEL
22.1.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
21t 37mHEL-DFW
671 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

7.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 30mDFW-HEL
355 €
8.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 10mDFW-HEL
379 €
6.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 43mDFW-HEL
384 €
13.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
386 €
8.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 50mDFW-HEL
403 €
13.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 35mDFW-HEL
407 €
11.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
417 €
10.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 01mDFW-HEL
420 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
424 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
432 €
10.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 35mDFW-HEL
434 €
10.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 25mDFW-HEL
436 €
11.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
443 €
10.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 35mDFW-HEL
447 €
10.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 35mDFW-HEL
450 €
13.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
463 €
13.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 10mDFW-HEL
464 €
14.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 20mDFW-HEL
476 €
2.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 58mDFW-HEL
479 €
11.12.su
suora lentoBritish Airways
10t 10mDFW-HEL
644 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Dallas/Fort Worth - Helsinki

Lähtö:

Dallas/Fort Worth (DFW)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Dallas/Fort Worth

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

579 €