Etsi halvat lennot välille Dallas - Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

DFW — Lappi
31. joulukuu — 7. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 31/12
la 7/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Lappi lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRovaniemi
2+ välilaskua alk. 699 €

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lappi

  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Dallasista on tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lappi lentojen varaus

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Dallas/Fort Worth - Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4321 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

The agent at checked in were efficient, the flight attendants were attentive, my experience with BA/Finnair was commendable.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Thé flights were actually fine but there was absolutely no support from Finnair on our flights back! We did not get any pre flight checking information nor anywhere to get our boarding pass or seating. It was like Finnair disappeared and therefore caused us a lot of stress! There was no coordination between the airlines due to booking with Finnair!

Stop making the people on the flight pay extra for WIFI. The flights are expensive enough.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

I’m a bigger guy and I had wiggle room and could fully stretch my legs in economy plus. We were very happy with this flight.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Kiitos paljon

Separated my family again. What’s wrong with you people.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Pretty good!

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Multiple cancellations.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

This flight was a bit of a let down compared to our departing flight. The food was pretty bad, I couldn't even cut the meat. But the thing that made this less enjoyable was the terrible check-in process. We waited over 70 minutes to check in for Business class. Numerous people almost missed their flight, which made the line even longer. I've never waiting in a standard line that long to check-in, so to experience it for Business class was disappointing at best. Also, the flight attendants weren't as friendly as the ones on our flight to London. One of them with dark hair was great, but the other 2 were grumpy and seemed irritable most of the flight. The experience was quite different from our flight from SEA to LHR, so it was a bummer to end the trip on a mediocre note--especially with the cost of these tickets.

.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Varaa halvat lennot Dallas - Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 55mDFW-RVN
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 20mRVN-DFW
699 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 25mDFW-RVN
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 20mRVN-DFW
716 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 05mDFW-RVN
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 46mRVN-DFW
747 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 23mDFW-RVN
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 44mRVN-DFW
758 €
17.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 40mDFW-RVN
21.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mRVN-DFW
827 €
17.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 10mDFW-RVN
21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 37mRVN-DFW
836 €
17.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 05mDFW-RVN
21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 04mRVN-DFW
916 €
8.2.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 45mDFW-RVN
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 44mRVN-DFW
1035 €
17.3.pe
2 välilaskuaFinnair
21t 20mDFW-RVN
21.3.ti
2 välilaskuaFinnair
17t 50mRVN-DFW
1329 €
17.3.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 00mDFW-RVN
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
17t 45mRVN-DFW
1502 €
17.3.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 05mDFW-RVN
21.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 37mRVN-DFW
1575 €
17.12.la
2 välilaskuaFinnair
36t 09mDFW-RVN
26.12.ma
2 välilaskuaFinnair
28t 49mRVN-DFW
1770 €
11.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 17mDFW-RVN
24.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
32t 00mRVN-DFW
1772 €
11.12.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 25mDFW-RVN
24.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
33t 10mRVN-DFW
1774 €
11.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 42mDFW-RVN
24.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 34mRVN-DFW
1794 €
17.12.la
2 välilaskuaFinnair
37t 19mDFW-RVN
26.12.ma
1 välilaskuFinnair
25t 20mRVN-DFW
2157 €
17.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 25mDFW-RVN
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 20mRVN-DFW
3244 €
17.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
31t 15mDFW-RVN
21.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mRVN-DFW
3340 €
16.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 18mDFW-RVN
26.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 50mRVN-DFW
3565 €
17.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 01mDFW-RVN
21.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mRVN-DFW
3872 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Dallas - Lappi

Lähtö:

Dallas (DFW)Yhdysvallat

Selaa lähtöpaikkoja:

827 €

Selaa matkakohteita:

1241 €
1587 €
827 €