Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot

Etsi halpoja lentoja Düsseldorfista Helsinkiin alk. 92 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Düsseldorfista Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 27.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 12/6
ke 19/6

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Düsseldorfista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Düsseldorfista Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 41 771 603 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset ]Düsseldorfista Helsinkiin

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille DüsseldorfistaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
16:05 - 23:10DUS-HEL
6t 05m1 välilasku
07:00 - 12:40HEL-DUS
6t 40m1 välilasku
166 €Lufthansa
Etsi tarjous
ma 4. marras - ti 12. marras
19:05 - 08:20DUS-HEL
12t 15m1 välilasku
21:20 - 18:05HEL-DUS
21t 45m1 välilasku
174 €airBaltic
Etsi tarjous
to 18. heinä - ke 24. heinä
12:25 - 00:15DUS-HEL
10t 50m1 välilasku
18:10 - 22:25HEL-DUS
5t 15m1 välilasku
181 €KLM
Etsi tarjous
su 1. syys - ti 1. loka
06:45 - 15:35DUS-HEL
7t 50m1 välilasku
09:40 - 11:10HEL-DUS
2t 30msuora lento
188 €
Etsi tarjous
pe 9. elo - to 15. elo
21:05 - 13:10DUS-HEL
15t 05m1 välilasku
05:30 - 18:05HEL-DUS
13t 35m1 välilasku
190 €
Etsi tarjous
ma 10. kesä - to 13. kesä
06:45 - 15:35DUS-HEL
7t 50m1 välilasku
16:20 - 20:40HEL-DUS
5t 20m1 välilasku
213 €Eurowings
Etsi tarjous
pe 9. elo - pe 23. elo
08:25 - 11:50DUS-HEL
2t 25msuora lento
06:15 - 07:40HEL-DUS
2t 25msuora lento
214 €Finnair
Etsi tarjous
pe 6. syys - ma 9. syys
08:25 - 11:50DUS-HEL
2t 25msuora lento
09:40 - 11:10HEL-DUS
2t 30msuora lento
215 €Finnair
Etsi tarjous
to 18. heinä - ke 24. heinä
06:45 - 15:35DUS-HEL
7t 50m1 välilasku
14:15 - 21:25HEL-DUS
8t 10m1 välilasku
226 €Eurowings
Etsi tarjous
pe 21. kesä - ma 24. kesä
18:15 - 00:15DUS-HEL
5t 00m1 välilasku
07:00 - 14:00HEL-DUS
8t 00m1 välilasku
266 €KLM
Etsi tarjous
ma 15. heinä - ti 23. heinä

Lennot Düsseldorfista Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Düsseldorfista Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin Düsseldorfin Helsinki lentoreitti?

Halvin hinta lentoreiteille, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tehdyissä yhdensuuntaisten lentojen hauissa Düsseldorfista Helsinki.
Tietojemme mukaan halvin reitti yhdensuuntaiselle lennolle onDüsseldorfista Helsinki maksaa 160 €, ja se on Duesseldorf Intl lentokenttä Helsinki väliselle reitille. Keskimääräisesti parhaat hinnat löytyvät, jos lennät tällä reitillä. Meno-paluulennon keskihinta tällä reitillä on 242 €.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Düsseldorf – Helsinki?

Kaikkien lentojen keskihinta DüsseldorfistaHelsinki, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Kun lennät reittiä Düsseldorf - Helsinki kannattaa harkita lähtöä keskiviikko ja välttää lauantai, jos etsit halvimpia hintoja. Palatessasi kohteeseen Düsseldorf, löydät edullisimmat hinnat lennoille torstai ja kalleimmat lauantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Düsseldorfista Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Düsseldorfista Düsseldorfiin lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Düsseldorfista Helsinki on marraskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 240 €. On the other hand, the most expensive months are kesäkuu and joulukuu, where the average cost of tickets is 374 € and 358 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Düsseldorfista Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki Düsseldorfiin ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Düsseldorfista Helsinki, niin varaus olisi hyvä tehdä 5 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 47 päivää ennen lähtöä.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Düsseldorf - Helsinki?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Viimeisten 72 tunnin aikana halvin KAYAK-sivustolta löytynyt yhdensuuntainen lippu kohteesta Düsseldorf kohteeseen Helsinki oli lentoyhtiöltä Norwegian hintaan 92 €. Lentoyhtiöltä Lufthansa löytyy menopaluulippu hintaan 166 € ja airBaltic hinta on 174 €.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoria lentoja välillä Düsseldorfin ja Helsinki?

Lentoyhtiö- ja hintatiedot on koottu KAYAKin lentojen hakutuloksista viimeisten 2 viikon ajalta Düsseldorfista Helsinki.
Suoria Düsseldorfista Helsinki lentoja lentää vain yksi lentoyhtiö, ja se on Finnair. Halvin lentoyhtiö tälle reitille on Finnair, ja osuvin yhdensuuntaisen lennon tarjous on 162 €.

Kuinka monta lentoa lennetään päivittäin reitillä Düsseldorfin ja Helsinki?

Reitillä 2 – 3 on joka päivä suoria lentoja, jotka lähtevät Düsseldorfista ja saapuvat Helsinki, jonka keskimääräinen lentoaika on 2t 26m. Yleisin lähtöaika on 18:00, ja useimmat lennot lähtevä aamulla. Joka viikko on 20 lentoa. Yleisin lähtöpäivä on tiistai, jolloin lähtee 15 % kaikista viikoittaisista lennoista. Vähiten lentoja lähtee lauantai.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Düsseldorfin ja Helsinki?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on 2 matkustamoluokkavaihtoehtoa. Ne ovat Business ja Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Kuinka kauan lento kohteesta Düsseldorf kohteeseen Helsinki kestää?

Kohteesta Düsseldorf kohteeseen Helsinki ei ole suoria lentoja. Nopein lento kestää 2t 25m.

Hyvä tietää

Halvin lento

92 €
Lento Duesseldorf Intl – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Düsseldorfista - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatDüsseldorfista Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Düsseldorfista - Helsinkiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Düsseldorf - Helsinki reitillä?

  Kohteesta Düsseldorf löytyy 2 lentokenttää (Duesseldorf Intl ja Düsseldorf Weeze.) ja vain 1 lentokenttä kohteessa Helsinki (Helsinki-Vantaan lentoasema). Halvimmat lennot löytyvät yleensä Duesseldorf Intl - Helsinki-Vantaan lentoasema reitille.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Düsseldorfista Helsinkiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Düsseldorfista Helsinkiin?

  SkyTeam, Star Alliance, ja oneworld ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Düsseldorf - Helsinki reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Düsseldorfista Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Düsseldorfista ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Düsseldorfista Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Düsseldorfista hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Düsseldorfista Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Düsseldorfiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Düsseldorfista Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Düsseldorfista lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositko suora lentoja reitillä Düsseldorf-Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Düsseldorfista ]Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Düsseldorf kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

tiistaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

keskiviikkona

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

torstaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

perjantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

lauantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

sunnuntaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Düsseldorf

maanantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

tiistaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

keskiviikkona

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

torstaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

perjantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

lauantaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

sunnuntaina

Finnair, Japan Airlines

Finnair, Japan Airlines

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Varaa halvat lentoliput $Düsseldorfista Helsinkiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Düsseldorfista Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
27.5.ma
1 välilaskuNorwegian
15t 05mDUS-HEL
92 €
9.8.pe
1 välilaskuEurowings
7t 50mDUS-HEL
96 €
10.6.ma
1 välilaskuNorwegian
15t 05mDUS-HEL
98 €
21.8.ke
1 välilaskuairBaltic
18t 40mDUS-HEL
110 €
16.8.pe
1 välilaskuKLM
8t 40mDUS-HEL
110 €
11.6.ti
1 välilaskuLufthansa
4t 30mDUS-HEL
112 €
5.9.to
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
114 €
12.6.ke
1 välilaskuLufthansa
4t 30mDUS-HEL
115 €
1.6.la
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
116 €
22.5.ke
1 välilaskuKLM
10t 50mDUS-HEL
188 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Düsseldorfista Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Düsseldorfista Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
14.5.ti
Useita kohteitaAir France
6t 00mDUS-HEL
21.5.ti
Useita kohteitaAir France
15t 45mHEL-DUS
242 €
14.5.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 30mDUS-HEL
21.5.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 30mHEL-DUS
267 €
18.5.la
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
26.5.su
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-DUS
269 €
16.5.to
Useita kohteitaKLM
5t 50mDUS-HEL
20.5.ma
Useita kohteitaKLM
16t 25mHEL-DUS
273 €
15.5.ke
Useita kohteita
15t 40mDUS-HEL
20.5.ma
Useita kohteita
5t 15mHEL-DUS
276 €
16.5.to
Useita kohteitaKLM
8t 40mDUS-HEL
20.5.ma
Useita kohteitaKLM
16t 25mHEL-DUS
279 €
18.5.la
suora lento
2t 25mDUS-HEL
21.5.ti
Useita kohteita
5t 30mHEL-DUS
282 €
18.5.la
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
21.5.ti
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-DUS
297 €
18.5.la
Useita kohteitaLufthansa
7t 20mDUS-HEL
25.5.la
Useita kohteitaLufthansa
6t 55mHEL-DUS
314 €
18.5.la
Useita kohteitaLufthansa
7t 20mDUS-HEL
26.5.su
Useita kohteitaLufthansa
4t 30mHEL-DUS
321 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Düsseldorf

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: