Etsi halvat lennot reitille Düsseldorfista $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 2/3
to 9/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

47 €

Keskim. hinta meno-paluu

253 €

Hyvä tarjous meno-paluu

143 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

110 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 19 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 14 %.
Lento Düsseldorf – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Düsseldorfista - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Düsseldorfin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 110 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 143 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Düsseldorf – Helsinki löytyy keskimäärin 67 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: helmikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Düsseldorfista - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Düsseldorf - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3689 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,2Viihde
7,4Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Lue lisää lentoyhtiöstä KLM

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Kaikki oli perus hyvää

Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Uudet elokuvat."
Miinukset: "Ei wifiä."
Miinukset: "Ei wifiä."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"

Varaa halvat lentoliput $Düsseldorfista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

21.2.ti
1 välilaskuKLM
4t 15mDUS-HEL
9.3.to
1 välilaskuKLM
4t 55mHEL-DUS
146 €
20.3.ma
1 välilaskuKLM
4t 15mDUS-HEL
26.3.su
1 välilaskuKLM
9t 25mHEL-DUS
149 €
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 15mDUS-HEL
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 15mHEL-DUS
150 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 00mNRN-HEL
2.4.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 05mHEL-NRN
151 €
20.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 25mDUS-HEL
23.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 40mHEL-DUS
153 €
11.5.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 05mDUS-HEL
14.5.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 10mHEL-DUS
155 €
4.3.la
1 välilaskuKLM
4t 15mDUS-HEL
8.3.ke
1 välilaskuKLM
4t 55mHEL-DUS
163 €
4.3.la
1 välilaskuKLM
4t 15mDUS-HEL
12.3.su
1 välilaskuKLM
11t 55mHEL-DUS
164 €
15.2.ke
1 välilaskuKLM
8t 15mDUS-HEL
21.2.ti
1 välilaskuKLM
5t 00mHEL-DUS
166 €
28.3.ti
2 välilaskuaRyanair
28t 25mNRN-HEL
2.4.su
1 välilaskuRyanair
8t 05mHEL-NRN
170 €
1.6.to
1 välilaskuairBaltic
4t 15mDUS-HEL
5.6.ma
1 välilaskuairBaltic
21t 50mHEL-DUS
180 €
23.2.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
8t 05mDUS-HEL
27.3.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 15mHEL-DUS
188 €
17.2.pe
1 välilaskuLufthansa
10t 05mDUS-HEL
20.2.ma
1 välilaskuLufthansa
13t 10mHEL-DUS
189 €
27.7.to
1 välilaskuairBaltic
12t 15mDUS-HEL
9.8.ke
1 välilaskuairBaltic
3t 50mHEL-DUS
190 €
9.2.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
7t 50mDUS-HEL
20.2.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 05mHEL-DUS
192 €
15.2.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
7t 50mDUS-HEL
20.2.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 05mHEL-DUS
194 €
5.4.ke
1 välilaskuAir France
9t 10mDUS-HEL
9.4.su
1 välilaskuAir France
7t 00mHEL-DUS
197 €
9.2.to
1 välilaskuLufthansa
8t 15mDUS-HEL
2.3.to
1 välilaskuLufthansa
11t 40mHEL-DUS
199 €
10.7.ma
1 välilaskuairBaltic
12t 15mDUS-HEL
16.7.su
1 välilaskuairBaltic
21t 50mHEL-DUS
202 €
3.4.ma
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
7.4.pe
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-DUS
213 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

28.3.ti
1 välilaskuRyanair
17t 10mNRN-HEL
47 €
29.3.ke
1 välilaskuRyanair
12t 15mNRN-HEL
48 €
30.3.to
2 välilaskuaRyanair
26t 40mNRN-HEL
55 €
27.3.ma
2 välilaskuaRyanair
22t 40mNRN-HEL
63 €
27.3.ma
2 välilaskuaRyanair
22t 40mNRN-HEL
64 €
22.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mNRN-HEL
67 €
26.3.su
2 välilaskuaRyanair
21t 45mNRN-HEL
68 €
11.4.ti
1 välilaskuRyanair
17t 10mNRN-HEL
74 €
27.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 30mNRN-HEL
81 €
5.5.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 20mNRN-HEL
87 €
19.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 20mNRN-HEL
91 €
14.2.ti
1 välilaskuAir France
15t 55mDUS-HEL
98 €
21.2.ti
1 välilaskuAir France
8t 20mDUS-HEL
98 €
28.3.ti
1 välilaskuAir France
24t 40mDUS-HEL
101 €
18.3.la
1 välilaskuKLM
8t 15mDUS-HEL
103 €
5.5.pe
1 välilaskuEurowings
8t 30mDUS-HEL
106 €
22.3.ke
1 välilaskuairBaltic
11t 35mDUS-HEL
112 €
3.4.ma
1 välilaskuKLM
21t 35mDUS-HEL
117 €
3.4.ma
suora lentoFinnair
2t 25mDUS-HEL
119 €
14.2.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
12t 50mDUS-HEL
134 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Düsseldorf

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

148 €