Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Düsseldorfiin alk. 89 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Düsseldorfiin, jonka lähtöpäivä on 3.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
to 20/6
to 27/6

Vertaa lentolippuja Düsseldorfiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Düsseldorfiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Düsseldorfiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 596 105 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Düsseldorfiin (HEL-DUS)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäDüsseldorfiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
15:25 - 18:05HEL-DUS
3t 40m1 välilasku
19:05 - 14:45DUS-HEL
18t 40m1 välilasku
182 €airBaltic
Etsi tarjous
to 8. elo - ke 14. elo
21:20 - 18:05HEL-DUS
21t 45m1 välilasku
19:05 - 08:20DUS-HEL
12t 15m1 välilasku
186 €airBaltic
Etsi tarjous
to 1. elo - to 8. elo
15:25 - 18:05HEL-DUS
3t 40m1 välilasku
19:05 - 20:40DUS-HEL
24t 35m1 välilasku
188 €airBaltic
Etsi tarjous
ma 15. heinä - pe 19. heinä
05:30 - 18:05HEL-DUS
13t 35m1 välilasku
06:45 - 15:35DUS-HEL
7t 50m1 välilasku
191 €
Etsi tarjous
to 4. heinä - pe 5. heinä
05:30 - 18:05HEL-DUS
13t 35m1 välilasku
06:45 - 15:35DUS-HEL
7t 50m1 välilasku
195 €
Etsi tarjous
to 4. heinä - pe 5. heinä
06:15 - 07:40HEL-DUS
2t 25msuora lento
08:25 - 11:50DUS-HEL
2t 25msuora lento
213 €Finnair
Etsi tarjous
to 1. elo - to 8. elo
06:15 - 07:40HEL-DUS
2t 25msuora lento
11:55 - 15:25DUS-HEL
2t 30msuora lento
218 €Finnair
Etsi tarjous
pe 12. heinä - ke 24. heinä
16:20 - 20:35HEL-DUS
5t 15m1 välilasku
06:45 - 12:55DUS-HEL
5t 10m1 välilasku
227 €Eurowings
Etsi tarjous
pe 21. kesä - ke 26. kesä
19:30 - 13:50HEL-DUS
19t 20m1 välilasku
14:50 - 18:35DUS-HEL
26t 45m1 välilasku
251 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ti 11. kesä
16:20 - 20:35HEL-DUS
5t 15m1 välilasku
06:20 - 13:30DUS-HEL
6t 10m1 välilasku
257 €Eurowings
Etsi tarjous
pe 21. kesä - ma 24. kesä

Lennot Helsingistä Düsseldorfiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Düsseldorfiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin Helsinki Düsseldorfiin lentoreitti?

Halvin hinta lentoreiteille, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolla viimeisten 2 viikon aikana tehdyissä yhdensuuntaisten lentojen hauissa Helsinki Düsseldorfiin.
Tietojemme mukaan halvin reitti yhdensuuntaiselle lennolle onHelsinki Düsseldorfiin maksaa 96 €, ja se on Helsinki Duesseldorf Intl lentokenttä väliselle reitille. Keskimääräisesti parhaat hinnat löytyvät, jos lennät tällä reitillä. Meno-paluulennon keskihinta tällä reitillä on 199 €.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki – Düsseldorf?

Kaikkien lentojen keskihinta HelsinkiDüsseldorfiin, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Jos etsit lentotarjousta reitille Helsinki - Düsseldorf, valite lähtöpäiväksi torstai ja vältä lauantai, koska se on yleensä kallein päivä. Lentäessäsi takaisin kohteesta Düsseldorf, keskiviikko on halvin lentopäivä ja lauantai kallein.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Düsseldorfiin?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Düsseldorfiin on marraskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 182 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and kesäkuu, where the average cost of tickets is 298 € and 293 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Düsseldorfiin?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Düsseldorfista Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Düsseldorfiin niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 83 päivää ennen lähtöä.

Millä lentoyhtiöllä on halvimmat lennot reitille Helsinki - Düsseldorf?

KAYAK-käyttäjien valitsema halvin hinta reitille kullekin lentoyhtiölle viimeisten 72 tunnin aikana.
Viimeisten 72 tunnin aikana edulliset menopaluulentarjoukset reitille Helsinki - Düsseldorf löytyivät airBaltic hintaan (182 €) ja Finnair hintaan (213 €). Finnair oli tarjolla halvin yhdensuuntainen lento hintaan 89 €.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoria lentoja välillä Helsinki ja Düsseldorfin?

Lentoyhtiö- ja hintatiedot on koottu KAYAKin lentojen hakutuloksista viimeisten 2 viikon ajalta Helsinki Düsseldorfiin.
Suoria Helsinki Düsseldorfiin lentoja lentää vain yksi lentoyhtiö, ja se on Finnair. Halvin lentoyhtiö tälle reitille on Finnair, ja osuvin yhdensuuntaisen lennon tarjous on 137 €.

Kuinka monta lentoa lennetään päivittäin reitillä Helsinki ja Düsseldorfin?

Reitillä 2 – 3 on joka päivä suoria lentoja, jotka lähtevät Helsinki ja saapuvat Dusseldorfissa, jonka keskimääräinen lentoaika on 2t 28m. Yleisin lähtöaika on 16:00, ja useimmat lennot lähtevä aamulla, ja suurin osa lennoista laskeutuu ]Duesseldorf Intl lentokenttä. Joka viikko on 18 lentoa. Yleisin lähtöpäivä on keskiviikko, jolloin lähtee 17 % kaikista viikoittaisista lennoista. Vähiten lentoja lähtee sunnuntai.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Helsinki ja Düsseldorfin?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Kuinka kauan lento kohteesta Helsinki kohteeseen Düsseldorf kestää?

Lento kohteeseen Düsseldorf kohteesta Helsinki vaatii vähintään yhden välilaskun, koska tälle reitille ei ole saatavilla suoria lentoja. Lyhyin lennon kesto on 2t 25m.

Hyvä tietää

Halvin lento

89 €
Lento Helsinki – Duesseldorf Intl

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Düsseldorfiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Düsseldorfiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Düsseldorfiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Düsseldorf reitillä?

  Matkustaessasi pois kohteesta Helsinki käytät yleensä kenttää Helsinki-Vantaan lentoasema. Laskeudut johonkin seuraavista lentokentistä: Duesseldorf Intl tai Düsseldorf Weeze.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Düsseldorfiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Düsseldorfiin?

  oneworld, Star Alliance, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Düsseldorf reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Düsseldorfiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Düsseldorfiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Düsseldorfiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Düsseldorfiin Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Düsseldorfiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Düsseldorfiin ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Düsseldorfiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Düsseldorfiin Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositko suora lentoja reitillä Helsinki-Vantaan lentoasema-Düsseldorf?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema ]Düsseldorfiin, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Düsseldorf

maanantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

tiistaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

keskiviikkona

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

torstaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

perjantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

lauantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

sunnuntaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Düsseldorf kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

tiistaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

keskiviikkona

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

torstaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

perjantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

lauantaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

sunnuntaina

Finnair,Japan Airlines

Finnair,Japan Airlines

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Düsseldorfiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Düsseldorfiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
3.7.ke
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-DUS
89 €
9.7.ti
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-DUS
90 €
3.7.ke
1 välilaskuairBaltic
3t 40mHEL-DUS
92 €
10.7.ke
1 välilaskuairBaltic
10t 05mHEL-DUS
93 €
30.5.to
1 välilaskuNorwegian
21t 05mHEL-DUS
95 €
28.5.ti
2 välilaskuaNorwegian
18t 15mHEL-DUS
98 €
28.5.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
8t 30mHEL-DUS
106 €
1.7.ma
1 välilasku
18t 10mHEL-DUS
109 €
27.5.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
8t 30mHEL-DUS
112 €
20.6.to
2 välilaskua
25t 15mHEL-DUS
115 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Düsseldorfiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsingistä Düsseldorfiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
23.5.to
Useita kohteitaKLM
16t 25mHEL-DUS
25.5.la
Useita kohteitaKLM
10t 05mDUS-HEL
403 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Düsseldorf

Lähtö:

Helsinki (undefined)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Düsseldorf - Helsinki

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: