Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

DUS - OUL

Etsi halpoja lentoja Düsseldorf - Oulu alk. 219 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Duesseldorf Intl Ouluun, jonka lähtöpäivä on 24.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ti 21/5
ti 28/5

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Düsseldorfista Ouluun sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Düsseldorfista Ouluun sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 717 470 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Duesseldorf Intl Ouluun (DUS-OUL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Duesseldorf IntlOuluun, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
07:30 - 16:15DUS-OUL
7t 45m1 välilasku
17:05 - 22:25OUL-DUS
6t 20m1 välilasku
219 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 24. syys - la 28. syys
08:35 - 16:15DUS-OUL
6t 40m2 välilaskua
17:05 - 22:25OUL-DUS
6t 20m1 välilasku
249 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 24. syys - la 28. syys
08:35 - 16:15DUS-OUL
6t 40m2 välilaskua
17:05 - 22:25OUL-DUS
6t 20m1 välilasku
250 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 24. syys - la 28. syys
08:35 - 16:15DUS-OUL
6t 40m2 välilaskua
17:05 - 09:50OUL-DUS
17t 45m2 välilaskua
300 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 24. syys - la 28. syys
08:35 - 16:15DUS-OUL
6t 40m2 välilaskua
17:05 - 07:55OUL-DUS
15t 50m2 välilaskua
323 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 24. syys - la 28. syys
11:55 - 17:55DUS-OUL
5t 00m1 välilasku
07:40 - 11:10OUL-DUS
4t 30m1 välilasku
367 €Finnair
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ke 5. kesä
11:55 - 17:55DUS-OUL
5t 00m1 välilasku
18:35 - 19:10OUL-DUS
25t 35m2 välilaskua
393 €
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ke 5. kesä
11:55 - 17:55DUS-OUL
5t 00m1 välilasku
15:30 - 11:05OUL-DUS
20t 35m2 välilaskua
415 €
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ke 5. kesä
19:25 - 07:00DUS-OUL
34t 35m2 välilaskua
15:30 - 12:50OUL-DUS
22t 20m2 välilaskua
700 €Air France
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ke 5. kesä
19:25 - 07:00DUS-OUL
34t 35m2 välilaskua
15:30 - 12:50OUL-DUS
22t 20m2 välilaskua
701 €Air France
Etsi tarjous
ma 3. kesä - ke 5. kesä

Lennot Duesseldorf Intl Ouluun - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Duesseldorf Intl Ouluun lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Düsseldorf – Oulu?

Kaikkien lentojen keskihinta Duesseldorf Intl lentokenttäOulu, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Jos matkustuspäivissäsi on joustoa, harkitse lentämistä kohteeseen Oulu maanantai, koska löydämme tälle samaiselle reitille yleensä kyseiselle päivälle halvimpia tarjouksia. Toisaalta sunnuntai on kaikkein kallein päivä lentää kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu. Kun suunnittelet paluuta, suosittelemme lentämään sunnuntai ja välttämään maanantai jos haluat löytää parempia tarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää Duesseldorf Intl lentokenttä Oulu?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Duesseldorf Intl lentokenttä Duesseldorf Intl lentokenttä lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Duesseldorf Intl lentokenttä Oulu on huhtikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 362 €. On the other hand, the most expensive months are lokakuu and syyskuu, where the average cost of tickets is 691 € and 604 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Duesseldorf Intl lentokenttä Oulu?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Oulu Duesseldorf Intl lentokenttä ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Duesseldorf Intl lentokenttä Oulu niin tulisi varaus tehdä 2 viikkoa ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 73 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

219 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 38%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 10% alhaisemmat.
Lento Düsseldorf – Oulu

Milloin varata lentoja reitille Duesseldorf Intl - Ouluun

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatDuesseldorf Intl Ouluun viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Düsseldorf – Oulu reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Düsseldorf - Oulu?

  Star Alliance, oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Düsseldorf - Oulu reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Oulu kohteesta Düsseldorf muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Oulu ja sieltä takaisin kohteeseen Düsseldorf eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Düsseldorf kohteeseen Oulu?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Oulu kohteesta Düsseldorf jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Duesseldorf Intl - Ouluun

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Düsseldorfista Ouluun. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Duesseldorf Intl Ouluun? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
6,9food
7,8boarding
8,2crew
7,0entertainment
7,6comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lennot Düsseldorf - Oulu

Lähtö:

Düsseldorf (DUS)Saksa

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Düsseldorf

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: