FRA - KUO

Etsi halvat lennot välille Frankfurt - Kuopio

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

FRA — KUO
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

huhtikuu

Halvin lento

333 €

Keskim. hinta meno-paluu

463 €

Hyvä tarjous meno-paluu

256 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 46 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 29 %.
Lento Frankfurt – Kuopio
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Frankfurt - Kuopio

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Frankfurt lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi meno-paluulentoja tälle reitille hintaan 256 € tai alle.
  • Huippusesongin katsotaan olevan maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Halvin kuukausi lentää: tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Frankfurt – Kuopio reitille

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Frankfurt -Kuopio

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Great customer service and standar

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Food was horrible

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Unfortunately I had a really bad experience with the person ( women ) who checked my passport. Extremely rude and unprofessional.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

On time, crew great, could not get boarding passes online was not able to access

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

No complaints at all. The flight was terrific

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

.

;)

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

The bathrooms were not very clean and the water would accumulate in the sink

Boarding was slow. Zones 3,4and 5 are grouped together. If you are used to boarding by group number, it feels like a free for all.

Stefan stewart was excellent, helping with my food & drink needs,thank you.

Folks never want to sit readily when others are boarding.

Upon purchasing the ticket, it stated that, checked bags would be $30 each, so I expected to pay only $30 for my second bag, being as my first checked bag came with the price of the ticket….instead, I was charged $75 for my second bag and not $30, like the price I saw… :-( very disappointing.. I was tricked.,.

Nice,elegant,smooth,team had a pride with their work. My Favorite Airline.

It was so helpful to be able to board the plane front and back. It makes it so much faster. It was also helpful announcements were made in French and English. I cannot thing of anything that would have made that short flight better.

Plussat: "The premium economy- it was the most uncomfortable - tight seats. The back of the seats are not reclining It’s not worth the money you pay for premium services"
Miinukset: "The premium economy should be eliminated and should be labeled for what it is: couch class with some perks"
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "They forced me to ceck my trolley because i had a suit with me!!! And the airplane wasn’t even full. Even worst they allowed some pieces of “hand luggage” that were double the maximum allowed size"
Plussat: "Very friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some errors"
Miinukset: "I dint like the way you guys sold me the tickets with only one bag to check in with when I went to the airport I’ve got to pay 58 pounds extra I was not happy with you guys so next time you have to tell your customers before they buy the tickets that’ it’s one bag check"
Plussat: "More space in business class (777-300) than many other airlines."
Miinukset: "Entertainment very limited. No adjustable air vents in this aircraft"
Plussat: "Amazing crew and on time flight"
Miinukset: "None"
Plussat: "The crew was amazing and extremely helpful!"
Miinukset: "The food could have been better"
Plussat: "I'm not Hindu, but I requested Hindu Vegetarian meal. It was very tasty and enjoyable."
Miinukset: "Seats were not comfortable, even in Comfort + seating isle."
Plussat: "Bag was sent straight to NY although Norwegian screwed it up. Am yet to receive my luggage."
Miinukset: "The flight delayed for 2xhours from Paris to Cincinnati"
Miinukset: "Boarding at CDG was awfully slow"
Miinukset: "Two hour delay meant we missed our connection. Then given a very late flight and had to haggle for ages to get earlier flight and told we should pay extra for it!"
Miinukset: "My entertainment device did not work the entire flight."
Miinukset: "Thanks"
Miinukset: "Because of change in plane..bad choice of seat for long legs of husband...then late in Atlanta and very late into DC"
Plussat: "Everything except the seat. Service ("would you care for a drink/beverage?") could be better."
Miinukset: "I paid for a"premium" seat on one of the emergency exit rows for the extra legroom. This was next to a galley. The seat itself was no more than 18" wide (NO EXAGGERATION!!) if not less. I had to sit on an angle (one butt cheek at a time) for 9 yours. I do not have a big butt either. This seat should have been a discounted seat, not a premium seat. I am so angry about this, I will NEVER fly Air France again."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Airplane delay to take off 1 unknown reason After landing in Paris 50 min sitting inside airplane moving around Late for flight transfer. Sitting in Paris airport 5 hours. Customer service no working. Never fly Air France anymore !"
Plussat: "Food has improved a lot on business class. Meals are more creative."
Miinukset: "Water bottles not given out unless ou ask for it. Crew needs to better trained with how to handle business class..."
Plussat: "Late leaving - no reason or apology. A bumpy flight all flight. Food almoat inedible. Seat gave bum axhe after 45 minutes. Staff friendly, but they dropped my meal"
Miinukset: "Nothing to like"
Plussat: "Comfortable, hospitality and wonderful service"
Plussat: "Everything!"
Plussat: "I liked the food, the crew, the service"
Miinukset: "The seats we were assigned ( we are two we'll feed person's and the seats are toooo narrow"
Plussat: "Boarding was on time"
Miinukset: "flight was delayed by 20 minutes Boarding got me through Sky priority quickly. Had to then wait in the boarding tunnel as the cabin was not ready. large queue Seats were exactly the same as economy so offered no added benefits apart from the meal on board parked in a distant area of the terminal and had to shuttle bus to 2E which meant a very tight transfer"
Plussat: "Easy, fast, comfortable, no hassles"
Plussat: "Plenty of seat space"
Miinukset: "In flight entertainment and call button was broken ... crew never passes to ask if you’d like water."
Plussat: "The crew, the service, the food and beverages"
Miinukset: "The 3 hours delay"
Plussat: "Boarding & crew (inc ground staff & check-in) all good."
Miinukset: "Food not great - not all menu options available. Limited choice of drinks. Very small, low-resolution, seat-back screens with a luggish & outdated interface. Limited choice of movies."
Plussat: "Very old plane with very poor screens where images was horrible"
Plussat: "The crew is great, with their typical slightly humourous and casual French attitude. Great collection of international quality movies."
Miinukset: "Average and disappointing sitting space. The vegan lacto-ovo meal is disappointing."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "My flight was cancelled, I was sent around to multiple desks and terminals and no one wanted to assist me, then my luggage was lost."
Miinukset: "Clean. Courtesy of staff on plane."
Plussat: "All crew I interacted with was great, friendly, and helpful."
Miinukset: "Flight was late. Boarding very slow. Entertainment was ok by today's standards. Each seat had a display, but movie selection was not great. For a French airline I was looking forward to breakfast -- maybe some nice pastries or at least a decent croissant with jam. None such. It was disappointing. Meals were not impressive either, but the complimentary wine was good. I did not find the seats comfortable."
Plussat: "Premium Economy on AF Boeing 777 on this route is not "a little less than Business", but rather "a little more than Economy". Seats, in a 2-4-2 configuration, are hard but OK, as well as the pitch. Good screens and entertainment."
Miinukset: "With the main meal, AF serves only "ordinary wine", This looks and tastes cheap. On the same route and class, Vietnam Airlines serves premium wines, a nice touch that would not cost fortunes to AF! Also, the "Asian" choice for the main course did not look and taste like the real thing."
Plussat: "Crew was friendly and polite, both beverages and an excellent lunch was offered."
Miinukset: "A delay was not ideal but nothing to worry about since the flight arrived on time."
Miinukset: "Freezing"
Plussat: "Great food, pleasant crew."
Miinukset: "Comfort economy okis seats are wide, with good legroom, but did not recline and hard as a rock. Entertainment system hard to use, finding movies very tedious."
Plussat: "Cheap aircraft, not even headsets"
Miinukset: "Dirty aircraft, I expect more when I pay a lot"
Plussat: "Standard stuff"
Plussat: "movies were good, crew was great. Comfy seats. It was really as nice as an economy flight could be."
Miinukset: "delayed flight, hot overall plane, personal TV malfunctioned a lot"
Miinukset: "Wheel chairs for my ill and aged parents was not provided"
Plussat: "Spacing was ok"
Miinukset: "Scents. Perfumes. Products that have scents that irritate airways. Not good for asthma and allergies."
Plussat: "Entertainment center is brand new and Cleanliness Crew was ok And yeah there's wine (that way you can get plastered and ignore the uncomfortable seats)"
Miinukset: "Checking in was ridiculous. They're charging for literally EVERYTHING now. On economy class you have many options: - Normal (free!) "ergonomic" seats: uncomfortable, narrow, really close to the one in front of you. - Normal (exit row): just give up. There's like 6 of these and they're taken immediately. - Normal (middle of the plane): are you kidding me? These are NORMAL seats and you charge an extra €30? - Normal (2 seats per row!): what a bargain. Same crappy seats, but two people instead of three! This is really worth my money. - Upgrade to business! Why are you so poor! AF food went from being the best in international flights to disgusting microwave food (especially vegetarian)."
Plussat: "normal flight"
Miinukset: "i would prefer little bit more comfort."

Varaa halvat lennot Frankfurt - Kuopio

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.3.la
1 välilaskuFinnair
4t 40mFRA-KUO
25.3.la
1 välilaskuFinnair
13t 40mKUO-FRA
333 €
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
4t 20mFRA-KUO
3.1.ti
1 välilaskuFinnair
16t 45mKUO-FRA
428 €
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 20mFRA-KUO
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 15mKUO-FRA
474 €
18.3.la
2 välilaskuaAir France
16t 40mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaAir France
27t 05mKUO-FRA
479 €
18.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 35mFRA-KUO
25.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 55mKUO-FRA
480 €
18.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 35mFRA-KUO
25.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 55mKUO-FRA
481 €
18.3.la
2 välilaskuaAir France
25t 35mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaAir France
27t 05mKUO-FRA
491 €
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 05mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mKUO-FRA
765 €
28.12.ke
2 välilaskuaAir France
44t 20mFRA-KUO
3.1.ti
2 välilaskuaAir France
41t 10mKUO-FRA
900 €
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 40mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mKUO-FRA
907 €
28.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mFRA-KUO
3.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 20mKUO-FRA
1716 €
28.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mFRA-KUO
3.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 10mKUO-FRA
2177 €
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 45mFRA-KUO
25.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mKUO-FRA
2363 €
18.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 45mFRA-KUO
25.3.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mKUO-FRA
2512 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Frankfurt - Kuopio

Lähtö:

Frankfurt (FRA)Saksa

Matkakohde:

Kuopio (KUO)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

333 €

Selaa matkakohteita:

333 €