Etsi halvat lennot reitille Saksasta $[27443-Kuopioon

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KUO
9. joulukuu — 16. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

huhtikuu

Halvin lento

234 €

Keskim. hinta meno-paluu

257 €

Hyvä tarjous meno-paluu

257 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 5 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 32 %.
Lento Berliini Berliin Brandenburg – Kuopio
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Kuopioon

  • Etsitkö halpaa lentolippua Kuopioon? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Kuopioon näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kohteesta Frankfurt 257 € meno-paluu
  • Kuukausien huhtikuu ja toukokuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Saksa on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kuopion lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Kuopion lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Saksa -Kuopio

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Dinner was very salty, chicken with broccoli. Quinoa salad? The dinner on my flight JFK-Helsinki was excellent, kind of a roasted chicken with sauce and potatoes. Other than that, I love having wine with dinner, blueberry juice, coffee. I'll fly Finnair again.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

No suggestions....British Airways was the flight operator - I only purchased the ticket through Finnair. The price was good and everything about British Airways was excellent.

Great flights all around

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

The cabin crew , especially one female flight attendant though friendly was quite biased in paying attention to the Finnish speaking passengers as compared to passengers of other nationalities. The aircraft itself was quite old and the entertainment system was quite antiquated with a very limited choice of options.

I was charged €60 to check in a bag on this ticket. It was not a cheap ticket! Outrageous!

Flight was completely on time, The crew was helpful beyond the minimum requirements, and the checked-in luggage arrived almost as soon as we reached the belt. Very nice experience.

Kiitos paljon

On time, arrived early, overall very good flight. As usual, seats are too close together to move legs in the center seat during a 7-hour flight, but otherwise, great.

Separated my family again. What’s wrong with you people.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

On time, crew great, could not get boarding passes online was not able to access

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

kone oli 1,5h myöhässä

Thanks

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

Friendly and professional crew

Mukava

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

The bathrooms were not very clean and the water would accumulate in the sink

Boarding was slow. Zones 3,4and 5 are grouped together. If you are used to boarding by group number, it feels like a free for all.

Stefan stewart was excellent, helping with my food & drink needs,thank you.

Folks never want to sit readily when others are boarding.

Upon purchasing the ticket, it stated that, checked bags would be $30 each, so I expected to pay only $30 for my second bag, being as my first checked bag came with the price of the ticket….instead, I was charged $75 for my second bag and not $30, like the price I saw… :-( very disappointing.. I was tricked.,.

Nice,elegant,smooth,team had a pride with their work. My Favorite Airline.

It was so helpful to be able to board the plane front and back. It makes it so much faster. It was also helpful announcements were made in French and English. I cannot thing of anything that would have made that short flight better.

Plussat: "The premium economy- it was the most uncomfortable - tight seats. The back of the seats are not reclining It’s not worth the money you pay for premium services"
Miinukset: "The premium economy should be eliminated and should be labeled for what it is: couch class with some perks"
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "They forced me to ceck my trolley because i had a suit with me!!! And the airplane wasn’t even full. Even worst they allowed some pieces of “hand luggage” that were double the maximum allowed size"
Plussat: "Very friendly crew"
Miinukset: "In-flight system had some errors"
Miinukset: "I dint like the way you guys sold me the tickets with only one bag to check in with when I went to the airport I’ve got to pay 58 pounds extra I was not happy with you guys so next time you have to tell your customers before they buy the tickets that’ it’s one bag check"
Plussat: "More space in business class (777-300) than many other airlines."
Miinukset: "Entertainment very limited. No adjustable air vents in this aircraft"
Plussat: "Amazing crew and on time flight"
Miinukset: "None"
Plussat: "The crew was amazing and extremely helpful!"
Miinukset: "The food could have been better"
Plussat: "I'm not Hindu, but I requested Hindu Vegetarian meal. It was very tasty and enjoyable."
Miinukset: "Seats were not comfortable, even in Comfort + seating isle."
Plussat: "Bag was sent straight to NY although Norwegian screwed it up. Am yet to receive my luggage."
Miinukset: "The flight delayed for 2xhours from Paris to Cincinnati"
Miinukset: "Boarding at CDG was awfully slow"
Miinukset: "Two hour delay meant we missed our connection. Then given a very late flight and had to haggle for ages to get earlier flight and told we should pay extra for it!"
Miinukset: "My entertainment device did not work the entire flight."
Miinukset: "Thanks"
Miinukset: "Because of change in plane..bad choice of seat for long legs of husband...then late in Atlanta and very late into DC"
Plussat: "Everything except the seat. Service ("would you care for a drink/beverage?") could be better."
Miinukset: "I paid for a"premium" seat on one of the emergency exit rows for the extra legroom. This was next to a galley. The seat itself was no more than 18" wide (NO EXAGGERATION!!) if not less. I had to sit on an angle (one butt cheek at a time) for 9 yours. I do not have a big butt either. This seat should have been a discounted seat, not a premium seat. I am so angry about this, I will NEVER fly Air France again."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Airplane delay to take off 1 unknown reason After landing in Paris 50 min sitting inside airplane moving around Late for flight transfer. Sitting in Paris airport 5 hours. Customer service no working. Never fly Air France anymore !"
Plussat: "Food has improved a lot on business class. Meals are more creative."
Miinukset: "Water bottles not given out unless ou ask for it. Crew needs to better trained with how to handle business class..."
Plussat: "Late leaving - no reason or apology. A bumpy flight all flight. Food almoat inedible. Seat gave bum axhe after 45 minutes. Staff friendly, but they dropped my meal"
Miinukset: "Nothing to like"
Plussat: "Comfortable, hospitality and wonderful service"
Plussat: "Everything!"
Plussat: "I liked the food, the crew, the service"
Miinukset: "The seats we were assigned ( we are two we'll feed person's and the seats are toooo narrow"
Plussat: "Boarding was on time"
Miinukset: "flight was delayed by 20 minutes Boarding got me through Sky priority quickly. Had to then wait in the boarding tunnel as the cabin was not ready. large queue Seats were exactly the same as economy so offered no added benefits apart from the meal on board parked in a distant area of the terminal and had to shuttle bus to 2E which meant a very tight transfer"
Plussat: "Easy, fast, comfortable, no hassles"
Plussat: "Plenty of seat space"
Miinukset: "In flight entertainment and call button was broken ... crew never passes to ask if you’d like water."
Plussat: "The crew, the service, the food and beverages"
Miinukset: "The 3 hours delay"
Plussat: "Boarding & crew (inc ground staff & check-in) all good."
Miinukset: "Food not great - not all menu options available. Limited choice of drinks. Very small, low-resolution, seat-back screens with a luggish & outdated interface. Limited choice of movies."
Plussat: "Very old plane with very poor screens where images was horrible"
Plussat: "The crew is great, with their typical slightly humourous and casual French attitude. Great collection of international quality movies."
Miinukset: "Average and disappointing sitting space. The vegan lacto-ovo meal is disappointing."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "My flight was cancelled, I was sent around to multiple desks and terminals and no one wanted to assist me, then my luggage was lost."
Miinukset: "Clean. Courtesy of staff on plane."
Plussat: "All crew I interacted with was great, friendly, and helpful."
Miinukset: "Flight was late. Boarding very slow. Entertainment was ok by today's standards. Each seat had a display, but movie selection was not great. For a French airline I was looking forward to breakfast -- maybe some nice pastries or at least a decent croissant with jam. None such. It was disappointing. Meals were not impressive either, but the complimentary wine was good. I did not find the seats comfortable."
Plussat: "Premium Economy on AF Boeing 777 on this route is not "a little less than Business", but rather "a little more than Economy". Seats, in a 2-4-2 configuration, are hard but OK, as well as the pitch. Good screens and entertainment."
Miinukset: "With the main meal, AF serves only "ordinary wine", This looks and tastes cheap. On the same route and class, Vietnam Airlines serves premium wines, a nice touch that would not cost fortunes to AF! Also, the "Asian" choice for the main course did not look and taste like the real thing."
Plussat: "Crew was friendly and polite, both beverages and an excellent lunch was offered."
Miinukset: "A delay was not ideal but nothing to worry about since the flight arrived on time."
Miinukset: "Freezing"
Plussat: "Great food, pleasant crew."
Miinukset: "Comfort economy okis seats are wide, with good legroom, but did not recline and hard as a rock. Entertainment system hard to use, finding movies very tedious."
Plussat: "Cheap aircraft, not even headsets"
Miinukset: "Dirty aircraft, I expect more when I pay a lot"
Plussat: "Standard stuff"
Plussat: "movies were good, crew was great. Comfy seats. It was really as nice as an economy flight could be."
Miinukset: "delayed flight, hot overall plane, personal TV malfunctioned a lot"
Miinukset: "Wheel chairs for my ill and aged parents was not provided"
Plussat: "Spacing was ok"
Miinukset: "Scents. Perfumes. Products that have scents that irritate airways. Not good for asthma and allergies."
Plussat: "Entertainment center is brand new and Cleanliness Crew was ok And yeah there's wine (that way you can get plastered and ignore the uncomfortable seats)"
Miinukset: "Checking in was ridiculous. They're charging for literally EVERYTHING now. On economy class you have many options: - Normal (free!) "ergonomic" seats: uncomfortable, narrow, really close to the one in front of you. - Normal (exit row): just give up. There's like 6 of these and they're taken immediately. - Normal (middle of the plane): are you kidding me? These are NORMAL seats and you charge an extra €30? - Normal (2 seats per row!): what a bargain. Same crappy seats, but two people instead of three! This is really worth my money. - Upgrade to business! Why are you so poor! AF food went from being the best in international flights to disgusting microwave food (especially vegetarian)."
Plussat: "normal flight"
Miinukset: "i would prefer little bit more comfort."

Varaa halvat lentoliput $Saksasta Kuopioon

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

28.3.ti
1 välilaskuFinnair
3t 35mBER-KUO
12.4.ke
1 välilaskuFinnair
7t 35mKUO-BER
234 €
10.2.pe
1 välilaskuFinnair
18t 20mMUC-KUO
15.2.ke
1 välilaskuFinnair
4t 35mKUO-MUC
259 €
28.3.ti
1 välilaskuFinnair
17t 25mFRA-KUO
15.4.la
1 välilaskuFinnair
16t 30mKUO-FRA
265 €
28.3.ti
1 välilaskuFinnair
3t 35mBER-KUO
13.4.to
1 välilaskuFinnair
13t 45mKUO-BER
267 €
30.3.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 35mBER-KUO
16.4.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 45mKUO-BER
275 €
8.1.su
1 välilaskuFinnair
4t 40mBER-KUO
14.1.la
1 välilaskuFinnair
4t 45mKUO-BER
275 €
31.3.pe
1 välilaskuFinnair
4t 30mBER-KUO
15.4.la
1 välilaskuFinnair
7t 35mKUO-BER
276 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 35mBER-KUO
14.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 15mKUO-BER
277 €
8.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 10mBER-KUO
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 20mKUO-BER
289 €
28.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 35mBER-KUO
13.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 10mKUO-BER
298 €
28.3.ti
1 välilaskuFinnair
5t 30mHAM-KUO
13.4.to
1 välilaskuFinnair
12t 45mKUO-HAM
298 €
10.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 25mMUC-KUO
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 50mKUO-MUC
300 €
29.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 20mBER-KUO
15.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 20mKUO-BER
303 €
28.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 50mBER-KUO
15.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 20mKUO-BER
304 €
30.3.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mFRA-KUO
12.4.ke
1 välilaskuFinnair
13t 45mKUO-FRA
305 €
30.3.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mFRA-KUO
14.4.pe
1 välilaskuFinnair
13t 45mKUO-FRA
306 €
30.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 50mBER-KUO
15.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 35mKUO-BER
318 €
18.3.la
2 välilaskuaAir France
16t 40mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaAir France
27t 05mKUO-FRA
480 €
18.3.la
2 välilaskuaAir France
16t 40mFRA-KUO
25.3.la
2 välilaskuaAir France
27t 05mKUO-FRA
481 €
29.3.ke
2 välilaskuaAir France
16t 40mFRA-KUO
14.4.pe
2 välilaskuaAir France
17t 15mKUO-FRA
493 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

15.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
42t 45mFRA-KUO
261 €
15.12.to
1 välilaskuFinnair
4t 20mFRA-KUO
290 €
16.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 05mFRA-KUO
295 €
16.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 40mFRA-KUO
338 €
16.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 40mFRA-KUO
354 €
15.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 45mFRA-KUO
455 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kuopioon

Matkakohde:

Kuopio (KUO)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

275 €
341 €
370 €
1232 €
259 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Kuopio.

Selaa matkakohteita:

259 €