Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - DAR

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Dar es Salaamiin alk. 721 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Dar es Salaamiin, jonka lähtöpäivä on 29.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
Sat 18/5
Sat 25/5

Vertaa lentolippuja Dar es Salaamiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Dar es Salaamiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Dar es Salaamiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Dar es Salaamiin (HEL-DAR)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäDar es Salaamiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
18:50 - 01:15HEL-DAR
30t 25m3 välilaskua
23:15 - 18:20DAR-HEL
19t 05m2 välilaskua
721 €
Etsi tarjous
Mon 29. Apr - Mon 6. May
12:30 - 02:15HEL-DAR
13t 45m1 välilasku
06:40 - 11:35DAR-HEL
28t 55m1 välilasku
774 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
Mon 29. Apr - Mon 6. May
18:50 - 01:15HEL-DAR
30t 25m3 välilaskua
23:15 - 00:20DAR-HEL
25t 05m3 välilaskua
795 €
Etsi tarjous
Mon 29. Apr - Mon 6. May
18:10 - 01:15HEL-DAR
31t 05m2 välilaskua
23:15 - 00:15DAR-HEL
25t 00m1 välilasku
845 €KLM
Etsi tarjous
Mon 29. Apr - Mon 6. May
12:30 - 22:45HEL-DAR
34t 15m1 välilasku
03:35 - 11:35DAR-HEL
32t 00m1 välilasku
847 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sat 4. May
19:30 - 22:45HEL-DAR
27t 15m1 välilasku
03:35 - 11:35DAR-HEL
32t 00m1 välilasku
849 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sat 4. May
17:10 - 10:15HEL-DAR
17t 05m2 välilaskua
11:45 - 15:15DAR-HEL
27t 30m1 välilasku
952 €Qatar Airways
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sun 5. May
17:10 - 10:15HEL-DAR
17t 05m2 välilaskua
11:45 - 15:15DAR-HEL
27t 30m1 välilasku
954 €Qatar Airways
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sun 5. May
06:40 - 22:15HEL-DAR
15t 35m2 välilaskua
23:30 - 23:20DAR-HEL
23t 50m2 välilaskua
985 €Air France
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sun 5. May
06:40 - 22:15HEL-DAR
15t 35m2 välilaskua
23:30 - 23:20DAR-HEL
23t 50m2 välilaskua
1035 €Air France
Etsi tarjous
Wed 1. May - Sun 5. May

Lennot Helsingistä Dar es Salaamiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Dar es Salaamiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki – Dar es Salaam?

Kaikkien lentojen keskihinta HelsinkiDar es Salaam, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Kun lennät reittiä Helsinki - Dar es Salaam kannattaa harkita lähtöä keskiviikko ja välttää sunnuntai, jos etsit halvimpia hintoja. Palatessasi kohteeseen Helsinki, löydät edullisimmat hinnat lennoille maanantai ja kalleimmat tiistai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Dar es Salaam?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Dar es Salaam on huhtikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 644 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and kesäkuu, where the average cost of tickets is 1184 € and 1055 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Dar es Salaam?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Dar es Salaam Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Dar es Salaam, niin varaus olisi hyvä tehdä 2 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 69 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

elokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

721 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 1 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 2 %.
Lento Helsinki – Dar es Salaam

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Dar es Salaamiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Dar es Salaamiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Dar es Salaamiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Dar es Salaam reitillä?

  Kun matkustat kohteeseen Dar es Salaam, lento lähtee kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema ja laskeudut kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Dar es Salaamiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Dar es Salaamiin?

  Star Alliance, SkyTeam, ja oneworld ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Dar es Salaam reitillä, ja SkyTeam on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Dar es Salaamiin lennoille - Turkish Airlines vai KLM?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Dar es Salaamiin ovat Turkish Airlines ja KLM. Reitin keskihinta on 853 € ja yleisarvosana 7,5, joten Turkish Airlines on suosituin valinta. Myös KLM on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 1095 € ja yleisarvosanan 7,8.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Dar es Salaamiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Dar es Salaamiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Dar es Salaamiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Dar es Salaamiin Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Dar es Salaamiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Dar es Salaamiin ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Dar es Salaamiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Dar es Salaamiin Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Dar es Salaamiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Dar es Salaamiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Dar es Salaamiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
8,2crew
7,6comfort
6,9food
7,8boarding
7,0entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lennot Helsinki - Dar es Salaam

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Dar es Salaam (DAR)Tansania

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: