Etsi halpoja lentoja Helsingistä Itävaltaan alk. 29 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 4.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 21/10
la 28/10
Miksi KAYAK

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Itävaltaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Itävallan lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINWien
Suora lento alk. 55 €
Innsbruck
2+ välilaskua alk. 337 €
Salzburg
1 välilasku alk. 150 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

29 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 6 %.
Lento Helsinki – Wien

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Itävaltaan

 • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Helsingistä on huhtikuu.
 • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 9% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Itävallan lentojen varaus

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot reitin Helsingistä Itävaltaan lennoilla COVID-19-koronavirusepidemian vuoksi?

  Finnair, American Airlines ja British Airways ovat luopuneet muutos- ja peruutusmaksuista Helsingistä Itävaltaan lennoilla. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Itävaltaan?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Itävaltaan lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Itävaltaan lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Itävaltaan Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Itävaltaan?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Itävaltaan ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Itävaltaan?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Itävaltaan Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotka lentävät reittiä Helsingistä Itävaltaan

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3779 arvosteluun
74food
79boarding
84crew
76comfort
72entertainment
80overall
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Itävaltaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

29.11.ke
suora lentoRyanair
2t 35mHEL-VIE
2.12.la
suora lentoRyanair
2t 40mVIE-HEL
55 €
8.11.ke
suora lentoRyanair
2t 35mHEL-VIE
11.11.la
suora lentoRyanair
2t 40mVIE-HEL
65 €
28.10.la
1 välilaskuLufthansa
4t 30mHEL-SZG
3.11.pe
1 välilaskuLufthansa
9t 40mSZG-HEL
150 €
28.10.la
1 välilaskuLufthansa
4t 30mHEL-SZG
3.11.pe
2 välilaskuaLufthansa
6t 50mSZG-HEL
171 €
19.12.ti
1 välilaskuairBaltic
4t 05mHEL-VIE
21.12.to
1 välilaskuairBaltic
21t 55mVIE-HEL
175 €
9.1.ti
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-VIE
16.1.ti
suora lentoFinnair
2t 25mVIE-HEL
191 €
24.12.su
1 välilaskuairBaltic
12t 05mHEL-VIE
3.1.ke
1 välilaskuairBaltic
18t 30mVIE-HEL
194 €
4.12.ma
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-VIE
14.12.to
suora lentoFinnair
2t 25mVIE-HEL
226 €
2.11.to
1 välilaskuAustrian Airlines
6t 15mHEL-VIE
6.11.ma
1 välilaskuAustrian Airlines
8t 15mVIE-HEL
257 €
1.10.su
1 välilaskuAustrian Airlines
4t 40mHEL-SZG
8.10.su
1 välilaskuAustrian Airlines
25t 35mSZG-HEL
277 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.10.ke
1 välilaskuRyanair
10t 35mHEL-VIE
29 €
23.10.ma
1 välilaskuRyanair
13t 05mHEL-VIE
31 €
1.2.to
1 välilaskuairBaltic
4t 05mHEL-VIE
88 €
18.10.ke
1 välilaskuairBaltic
22t 20mHEL-VIE
90 €
25.11.la
suora lentoFinnair
2t 30mHEL-VIE
112 €
22.10.su
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-VIE
130 €
3.10.ti
1 välilaskuLufthansa
7t 20mHEL-GRZ
169 €
3.10.ti
1 välilaskuKLM
20t 20mHEL-GRZ
185 €
28.9.to
1 välilaskuLufthansa
14t 20mHEL-GRZ
244 €
15.10.su
1 välilaskuKLM
20t 20mHEL-GRZ
276 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Itävaltaan

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

22.9.pe
suora lentoRyanair
2t 20mHEL-VIE
25.9.ma
Useita kohteitaRyanair
12t 55mVIE-HEL
105 €
22.9.pe
suora lentoRyanair
2t 20mHEL-VIE
25.9.ma
Useita kohteitaRyanair
12t 55mVIE-HEL
127 €
25.9.ma
suora lentoRyanair
2t 20mHEL-VIE
2.10.ma
suora lentoRyanair
2t 20mVIE-HEL
137 €
25.9.ma
suora lentoRyanair
2t 20mHEL-VIE
28.9.to
Useita kohteitaRyanair
13t 50mVIE-HEL
166 €
22.9.pe
suora lentoRyanair
2t 20mHEL-VIE
25.9.ma
suora lentoRyanair
2t 20mVIE-HEL
178 €
25.9.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
2t 20mHEL-VIE
28.9.to
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
15t 50mVIE-HEL
186 €
25.9.ma
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
5t 45mHEL-VIE
2.10.ma
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
5t 50mVIE-HEL
224 €
25.9.ma
Useita kohteitaKLM
9t 25mHEL-VIE
2.10.ma
Useita kohteitaKLM
9t 10mVIE-HEL
297 €
24.9.su
suora lentoFinnair
2t 25mHEL-VIE
1.10.su
suora lentoFinnair
2t 20mVIE-HEL
479 €
25.9.ma
Useita kohteitaAustrian Airlines
15t 20mHEL-VIE
2.10.ma
Useita kohteitaAustrian Airlines
7t 50mVIE-HEL
547 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Itävalta

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Itävalta - Helsinki

Matkustusluokat:

69 €

Selaa lähtöpaikkoja: