Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - SZG

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Salzburgiin alk. 144 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Salzburgiin, jonka lähtöpäivä on 17.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 22/5
ke 29/5

Vertaa lentolippuja Salzburgiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Salzburgiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Salzburgiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 632 927 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Salzburgiin (HEL-SZG)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäSalzburgiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
18:15 - 22:30HEL-SZG
5t 15m1 välilasku
14:35 - 01:15SZG-HEL
9t 40m1 välilasku
145 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 17. Touko - to 23. Touko
18:15 - 22:30HEL-SZG
5t 15m1 välilasku
14:55 - 01:15SZG-HEL
9t 20m1 välilasku
159 €Lufthansa
Etsi tarjous
su 26. Touko - la 1. kesä
18:15 - 22:30HEL-SZG
5t 15m1 välilasku
14:35 - 23:50SZG-HEL
8t 15m2 välilaskua
166 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 17. Touko - to 23. Touko
06:20 - 18:00HEL-SZG
12t 40m1 välilasku
14:45 - 01:15SZG-HEL
9t 30m1 välilasku
171 €
Etsi tarjous
to 2. Touko - ke 8. Touko
06:05 - 13:50HEL-SZG
8t 45m2 välilaskua
06:25 - 12:40SZG-HEL
5t 15m1 välilasku
182 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 21. Touko - ti 28. Touko
06:05 - 13:50HEL-SZG
8t 45m2 välilaskua
14:45 - 01:15SZG-HEL
9t 30m1 välilasku
198 €
Etsi tarjous
to 2. Touko - ke 8. Touko
06:05 - 13:50HEL-SZG
8t 45m2 välilaskua
18:50 - 01:15SZG-HEL
5t 25m1 välilasku
220 €Lufthansa
Etsi tarjous
su 26. Touko - la 1. kesä
06:05 - 13:50HEL-SZG
8t 45m2 välilaskua
14:35 - 23:50SZG-HEL
8t 15m2 välilaskua
247 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 21. Touko - ti 28. Touko
18:15 - 22:30HEL-SZG
5t 15m1 välilasku
18:50 - 09:30SZG-HEL
13t 40m2 välilaskua
275 €
Etsi tarjous
su 26. Touko - la 1. kesä
06:05 - 22:30HEL-SZG
17t 25m2 välilaskua
14:35 - 23:50SZG-HEL
8t 15m2 välilaskua
301 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 17. Touko - to 23. Touko

Lennot Helsingistä Salzburgiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Salzburgiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Salzburg?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Salzburg on lokakuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 281 €. On the other hand, the most expensive months are kesäkuu and marraskuu, where the average cost of tickets is 407 € and 406 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Salzburg?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Salzburg Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Salzburg, niin varaus olisi hyvä tehdä 5 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 80 päivää ennen lähtöä.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Helsinki ja Salzburg?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

144 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 17%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 4% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Salzburg

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Salzburgiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Salzburgiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Salzburgiin reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Salzburgiin?

  Helsinki on lentokonemalli, joka lentää säännöllisimmin Helsinki Salzburgiin reitillä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Salzburgiin?

  Star Alliance on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Helsinki - Salzburg.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Salzburgiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Salzburgiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Salzburgiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Salzburgiin Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Salzburgiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Salzburgiin ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Salzburgiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Salzburgiin Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositut lentoyhtiöt reitille Helsingistä - Salzburgiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Salzburgiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Salzburgiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1386 arvosteluun
7,0entertainment
6,9food
8,2crew
7,5comfort
7,8boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Salzburgiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Salzburgiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
17.5.pe
1 välilaskuTurkish Airlines
15t 15mHEL-SZG
145 €
17.5.pe
2 välilaskua
16t 55mHEL-SZG
186 €
1.7.ma
2 välilaskua
47t 00mHEL-SZG
222 €
1.7.ma
1 välilasku
28t 55mHEL-SZG
240 €
1.7.ma
3 välilaskua
28t 45mHEL-SZG
247 €
17.5.pe
3 välilaskua
19t 55mHEL-SZG
258 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Salzburgiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsingistä Salzburgiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
23.4.ti
Useita kohteita
23t 10mHEL-SZG
28.4.su
Useita kohteita
25t 25mSZG-HEL
364 €
23.4.ti
Useita kohteita
8t 30mHEL-SZG
28.4.su
Useita kohteita
25t 25mSZG-HEL
475 €

Etsi välilaskuilla

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Salzburg

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Salzburg (SZG)Itävalta

Tarjouksia paluulennolle:

Salzburg - Helsinki

Matkustamoluokat:

208 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: