Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - KBV

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Krabiin alk. 1093 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Krabiin, jonka lähtöpäivä on 29.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
to 27/6
to 4/7

Vertaa lentolippuja Krabiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Krabiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Krabiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 816 550 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Krabiin (HEL-KBV)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäKrabiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
17:10 - 09:40HEL-KBV
36t 30m2 välilaskua
10:20 - 15:15KBV-HEL
56t 55m2 välilaskua
1093 €Qatar Airways
Etsi tarjous
ma 29. heinä - ma 19. elo
17:10 - 19:45HEL-KBV
22t 35m2 välilaskua
09:30 - 14:00KBV-HEL
32t 30m2 välilaskua
1201 €
Etsi tarjous
ma 22. heinä - ke 31. heinä
11:40 - 09:00HEL-KBV
17t 20m2 välilaskua
20:20 - 10:20KBV-HEL
18t 00m2 välilaskua
1310 €Thai Airways
Etsi tarjous
ma 17. kesä - ti 2. heinä
07:25 - 09:00HEL-KBV
21t 35m3 välilaskua
09:30 - 14:00KBV-HEL
32t 30m2 välilaskua
1458 €
Etsi tarjous
ma 22. heinä - ke 31. heinä
17:10 - 19:45HEL-KBV
22t 35m2 välilaskua
20:20 - 15:30KBV-HEL
23t 10m1 välilasku
1536 €
Etsi tarjous
ma 22. heinä - ke 31. heinä
14:05 - 09:40HEL-KBV
15t 35m1 välilasku
10:20 - 15:30KBV-HEL
33t 10m1 välilasku
1571 €Finnair
Etsi tarjous
ma 17. kesä - ti 2. heinä
14:05 - 09:00HEL-KBV
14t 55m1 välilasku
20:20 - 15:30KBV-HEL
23t 10m1 välilasku
1665 €
Etsi tarjous
ma 29. heinä - ma 19. elo
18:15 - 09:40HEL-KBV
35t 25m3 välilaskua
10:20 - 12:00KBV-HEL
29t 40m3 välilaskua
2030 €
Etsi tarjous
ma 22. heinä - ke 31. heinä

Lennot Helsingistä Krabiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Krabiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Krabi?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Krabi on syyskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 952 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and joulukuu, where the average cost of tickets is 1760 € and 1173 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Krabi?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Krabi Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Krabi niin tulisi varaus tehdä 2 viikkoa ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 20 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

marraskuu

Halvin lento

1093 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 60%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 4% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Krabi

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Krabiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Krabiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Krabiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Krabi reitillä?

  Kun matkustat kohteeseen Krabi, lento lähtee kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema ja laskeudut kentälle Krabi.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Krabiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Krabiin?

  oneworld, ja Star Alliance ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Krabi reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Krabiin lennoille - Thai Airways vai Qatar Airways?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Krabiin ovat Thai Airways ja Qatar Airways. Reitin keskihinta on 1067 € ja yleisarvosana 7,9, joten Thai Airways on suosituin valinta. Myös Qatar Airways on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 896 € ja yleisarvosanan 7,7.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Krabiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Krabiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Krabiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Krabiin Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Krabiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Krabiin ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Krabiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Krabiin Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Krabiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Krabiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Krabiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1371 arvosteluun
7,8Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,0Viihde
6,9Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Äkkilähtölennot Helsingistä Krabiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsingistä Krabiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
1.6.la
Useita kohteita
30t 25mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
29t 25mKBV-HEL
1061 €
1.6.la
Useita kohteita
30t 25mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
34t 30mKBV-HEL
1112 €
31.5.pe
Useita kohteita
18t 05mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
52t 50mKBV-HEL
1117 €
1.6.la
Useita kohteita
29t 25mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
26t 00mKBV-HEL
1124 €
1.6.la
Useita kohteita
22t 40mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
18t 40mKBV-HEL
1131 €
1.6.la
Useita kohteita
22t 40mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
18t 40mKBV-HEL
1136 €
31.5.pe
Useita kohteita
18t 05mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
56t 00mKBV-HEL
1145 €
1.6.la
Useita kohteita
23t 35mHEL-KBV
6.6.to
Useita kohteita
29t 40mKBV-HEL
1194 €
30.5.to
Useita kohteitaFinnair
15t 35mHEL-KBV
12.6.ke
Useita kohteitaFinnair
33t 05mKBV-HEL
1337 €
30.5.to
Useita kohteitaQatar Airways
36t 30mHEL-KBV
12.6.ke
Useita kohteitaQatar Airways
32t 55mKBV-HEL
1377 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Krabi

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Krabi (KBV)Thaimaa

Tarjouksia paluulennolle:

Krabi - Helsinki

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: