Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

HEL - KSU

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Kristiansund alk. 194 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Kristiansund, jonka lähtöpäivä on 5.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ti 21/5
ti 28/5

Vertaa lentolippuja Kristiansund sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Kristiansund sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Kristiansund sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 518 093 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Kristiansund (HEL-KSU)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäKristiansund, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
07:10 - 15:15HEL-KSU
9t 05m2 välilaskua
15:45 - 23:55KSU-HEL
7t 10m2 välilaskua
194 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
to 5. syys - ma 9. syys
08:20 - 14:50HEL-KSU
7t 30m2 välilaskua
09:05 - 15:10KSU-HEL
5t 05m1 välilasku
356 €Finnair
Etsi tarjous
to 5. syys - ma 9. syys
16:05 - 20:50HEL-KSU
5t 45m1 välilasku
09:05 - 15:10KSU-HEL
5t 05m1 välilasku
371 €Finnair
Etsi tarjous
to 5. syys - ma 9. syys

Hyvä tietää

Halvin lento

194 €
Lento Helsinki – Kristiansund

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Kristiansund

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Kristiansund viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Kristiansund reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Kristiansund reitillä?

  Kun matkustat kohteeseen Kristiansund, lento lähtee kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema ja laskeudut kentälle Kristiansund Kvernberget.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Kristiansund?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Kristiansund?

  Star Alliance, ja oneworld ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Kristiansund reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Kristiansund?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Kristiansund lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Kristiansund lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Kristiansund Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Kristiansund?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Kristiansund ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Kristiansund?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Kristiansund Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Helsinki - Kristiansund

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Kristiansund (KSU)Norja

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: