Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - LUN

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Lusakaan alk. 1193 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 7.3.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
su 24/3
su 31/3

Vertaa lentolippuja Lusakaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Lusakaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Lusakaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 468 296 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Cheap flight deals from Helsingistä to Lusakaan

 
Nämä ovat halvimmat lentotarjoukset tällä hetkellä KAYKA-sivustolla Helsingistä Lusakaan sekä suosituimpien lentoyhtiöiden vaihtoehdoista, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet tälle reitille. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.

meno—paluulentotarjoukset Helsingistä Lusakaan

Suositeltavat lähikuukausien meno-paluutarjoukset suosituimmalta lentoyhtiöltä, jotka lentävät Helsingistä Lusakaan.

Viimeisimmät yhdensuuntaiset lentotarjoukset Helsingistä Lusakaan

Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita yhdensuuntaisia lentoja koskevia tarjouksia Helsingistä Lusakaan, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta äskettäin.

Viimeisimmät viime hetken lentotarjoukset Helsingistä Lusakaan

Oletko lähdössä pian, mutta haluat silti löytää hyvän tarjouksen? Tutustu näihin viime hetken lentotarjouksiin Helsingistä Lusakaan.

Uusimmat suorien lentojen tarjoukset Helsingistä Lusakaan

Viimeisimmät suorien lentojen tarjoukset Helsingistä Lusakaan, jotta voit rentoutua ilman turhia välilaskuja.

Halvat bussi- ja junatarjoukset Helsingistä Lusakaan

Etsi viimeisimmät meno-paluu juna- tai bussiliput Helsingistä Lusakaan.

Kaikki meno-paluu lentotarjoukset Lusakaan

Halvimmat lentoliput Lusakaan, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta äskettäin.
16:05 - 07:50HEL-LUN
15t 45m1 välilasku
21:55 - 14:20LUN-HEL
16t 25m1 välilasku
1193 €Finnair
Etsi tarjous
to 7. maalis - ti 12. maalis
07:25 - 12:30HEL-LUN
29t 05m3 välilaskua
18:00 - 16:40LUN-HEL
22t 40m3 välilaskua
1230 €
Etsi tarjous
to 7. maalis - ti 12. maalis
13:55 - 17:10HEL-LUN
51t 15m3 välilaskua
18:00 - 00:05LUN-HEL
30t 05m2 välilaskua
1258 €KLM
Etsi tarjous
to 7. maalis - ti 12. maalis
06:30 - 23:55HEL-LUN
41t 25m2 välilaskua
21:55 - 14:20LUN-HEL
16t 25m1 välilasku
1276 €
Etsi tarjous
to 7. maalis - ti 12. maalis
20:20 - 15:10HEL-LUN
42t 50m2 välilaskua
21:55 - 11:10LUN-HEL
37t 15m2 välilaskua
1469 €Qatar Airways
Etsi tarjous
to 7. maalis - ti 12. maalis

Lennot Helsingistä Lusakaan - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Lusakaan lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Lusaka?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Lusaka on huhtikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 646 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and joulukuu, where the average cost of tickets is 953 € and 924 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Lusaka?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Lusaka Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Lusaka niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 89 päivää ennen lähtöä.

Kuinka kauan lento kohteesta Helsinki kohteeseen Lusaka kestää?

Lento välillä Lusaka ja Helsinki kestää vähintään 15t 45m ja vaatii vähintään yhden välilaskun.

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

syyskuu

Halvin lento

1193 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 4 %.
Lento Helsinki – Lusaka

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Lusakaan

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Lusakaan viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Lusakaan reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Lusakaan?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Lusakaan?

  oneworld, ja SkyTeam ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Helsinki - Lusaka reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Lusakaan lennoille - Qatar Airways vai KLM?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Lusakaan ovat Qatar Airways ja KLM. Reitin keskihinta on 886 € ja yleisarvosana 7,7, joten Qatar Airways on suosituin valinta. Myös KLM on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 1194 € ja yleisarvosanan 7,8.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Lusakaan?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Lusakaan lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Lusakaan lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Lusakaan Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Lusakaan?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Lusakaan ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Lusakaan?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Lusakaan Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Lusakaan

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Helsingistä Helsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1376 arvosteluun
69food
77boarding
82crew
70entertainment
75comfort
77overall
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Lennot Helsinki - Lusaka

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Lusaka (LUN)Sambia

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: