Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

HEL - SCL

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Santiagoon alk. 797 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Santiagoon, jonka lähtöpäivä on 6.8.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ma 20/5
ma 27/5

Vertaa lentolippuja Santiagoon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmiten hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Santiagoon.
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmiten hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Santiagoon.
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 212 662 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Santiagoon (HEL-SCL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäSantiagoon, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
06:40 - 07:45HEL-SCL
32t 05m1 välilasku
12:55 - 23:20SCL-HEL
28t 25m1 välilasku
862 €Air France
Etsi tarjous
to 5. syys - pe 4. loka
06:40 - 07:45HEL-SCL
32t 05m1 välilasku
10:50 - 17:25SCL-HEL
24t 35m2 välilaskua
870 €
Etsi tarjous
to 5. syys - pe 4. loka
13:55 - 07:45HEL-SCL
24t 50m2 välilaskua
10:50 - 17:25SCL-HEL
24t 35m2 välilaskua
886 €KLM
Etsi tarjous
to 5. syys - pe 4. loka
08:00 - 03:10HEL-SCL
26t 10m2 välilaskua
19:15 - 15:25SCL-HEL
37t 10m1 välilasku
964 €
Etsi tarjous
su 19. Touko - ma 3. kesä
16:00 - 21:59HEL-SCL
36t 59m2 välilaskua
05:45 - 23:00SCL-HEL
34t 15m2 välilaskua
991 €LATAM Airlines
Etsi tarjous
su 19. Touko - ma 3. kesä
16:40 - 07:20HEL-SCL
21t 40m1 välilasku
19:15 - 15:25SCL-HEL
37t 10m1 välilasku
1157 €
Etsi tarjous
su 19. Touko - ma 3. kesä
16:00 - 13:30HEL-SCL
28t 30m3 välilaskua
11:12 - 22:55SCL-HEL
28t 43m2 välilaskua
1276 €LATAM Airlines
Etsi tarjous
su 19. Touko - ma 3. kesä
06:35 - 13:35HEL-SCL
38t 00m3 välilaskua
14:30 - 00:20SCL-HEL
26t 50m3 välilaskua
1363 €
Etsi tarjous
su 19. Touko - ma 3. kesä
07:40 - 06:00HEL-SCL
29t 20m3 välilaskua
20:15 - 15:15SCL-HEL
37t 00m2 välilaskua
1425 €
Etsi tarjous
to 5. syys - pe 4. loka

Lennot Helsingistä Santiagoon - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Santiagoon lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki – Santiago?

Kaikkien lentojen keskihinta HelsinkiSantiago, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Jos matkustuspäivissäsi on joustoa, harkitse lentämistä kohteeseen Santiago lauantai, koska löydämme tälle samaiselle reitille yleensä kyseiselle päivälle halvimpia tarjouksia. Toisaalta torstai on kaikkein kallein päivä lentää kohteesta Helsinki kohteeseen Santiago. Kun suunnittelet paluuta, suosittelemme lentämään lauantai ja välttämään perjantai jos haluat löytää parempia tarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Santiago?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Santiago on syyskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 980 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and elokuu, where the average cost of tickets is 1800 € and 1670 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Santiago?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Santiago Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Santiago, niin varaus olisi hyvä tehdä 1 päivä ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 42 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

797 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 12 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 1% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Santiago

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Santiagoon

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Santiagoon viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Santiagoon reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Santiagoon?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Helsingistä Santiagoon?

  SkyTeam on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Helsinki - Santiago.

 • Mikä on paras lentoyhtiö reitin Helsingistä Santiagoon lennoille - Air France vai LATAM Airlines?

  KAYAK-käyttäjien kaksi suosituinta lentoyhtiötä reitille Helsingistä Santiagoon ovat Air France ja LATAM Airlines. Reitin keskihinta on 1167 € ja yleisarvosana 7,5, joten Air France on suosituin valinta. Myös LATAM Airlines on hyvä valinta reitille keskihinnan ollessa 996 € ja yleisarvosanan 7,5.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Santiagoon?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Santiagoon lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Santiagoon lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Santiagoon Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Santiagoon?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Santiagoon ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Santiagoon?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Santiagoon Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - Santiagoon

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsingistä Santiagoon. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Helsingistä Santiagoon? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1390 arvosteluun
7,8boarding
6,9food
7,6comfort
8,2crew
7,0entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Santiagoon

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Santiagoon, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
6.8.ti
1 välilasku
35t 10mHEL-SCL
797 €
6.8.ti
2 välilaskua
27t 20mHEL-SCL
871 €
6.8.ti
3 välilaskuaLATAM Airlines
35t 38mHEL-SCL
944 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä Santiagoon

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsingistä Santiagoon, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
23.4.ti
Useita kohteitaIberia
22t 30mHEL-SCL
7.5.ti
Useita kohteitaIberia
24t 35mSCL-HEL
4478 €
25.4.to
Useita kohteitaIberia
30t 50mHEL-SCL
7.5.ti
Useita kohteitaIberia
24t 35mSCL-HEL
4484 €
23.4.ti
Useita kohteita
40t 39mHEL-SCL
4.5.la
Useita kohteita
41t 10mSCL-HEL
4513 €
24.4.ke
Useita kohteita
40t 39mHEL-SCL
4.5.la
Useita kohteita
41t 10mSCL-HEL
4558 €
24.4.ke
Useita kohteitaBritish Airways
23t 24mHEL-SCL
6.5.ma
Useita kohteitaBritish Airways
22t 05mSCL-HEL
5422 €
24.4.ke
Useita kohteitaBritish Airways
21t 38mHEL-SCL
7.5.ti
Useita kohteitaBritish Airways
22t 05mSCL-HEL
5425 €
25.4.to
Useita kohteitaAir France
21t 10mHEL-SCL
5.5.su
Useita kohteitaAir France
21t 45mSCL-HEL
5577 €
23.4.ti
Useita kohteitaFinnair
21t 50mHEL-SCL
7.5.ti
Useita kohteitaFinnair
21t 25mSCL-HEL
6547 €
25.4.to
Useita kohteitaAir France
21t 10mHEL-SCL
7.5.ti
Useita kohteitaAir France
28t 25mSCL-HEL
6640 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
21t 40mHEL-SCL
3.5.pe
Useita kohteitaFinnair
21t 25mSCL-HEL
7538 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Santiago

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkakohde:

Santiago (SCL)Chile

Tarjouksia paluulennolle:

Santiago - Helsinki

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: