Etsi halvat lennot reitille Madridista $[4322-Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

MAD — Lappi
1. tammikuu — 8. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/1
su 8/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Lappi lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRovaniemi
1 välilasku alk. 181 €
Ivalo
1 välilasku alk. 288 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

62 €

Keskim. hinta meno-paluu

335 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

209 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 21 %.
Lento Madrid-Barajas – Rovaniemi
(hinta kuluvalle kuulle)
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lappi

  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Madridista on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 28% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lappi lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Madrid-Barajas - Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

HONEST OPINION - DO NOT BUY OR USE KAYAK. I USED PRICELINE WHICH HAS BETTER AFTER SALES SERVICE.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Good was delicious..The ability to watch movies on the plane really helps the time go by . The only negative is that the bathrooms need to be cleaned during the flight they get pretty nasty.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

No leg space. I am 6ft tall, I am am not super tall. There is zero leg space. Borderline dangerous because with turbulence my knees are forced against the metal on the seat in front of mines. Horrible and painful experience. Not comfortable at all. Just one extra inch of space would be a big difference.

Iberia is so bad

Food was my least favorite but everything else was good

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Delayed for 3 hours

The check-in process and baggage tagging seems to confound many customers. The agent had to override the weigh and tag machine for fully half the people I watched. Do NOT remove your bag from the scale when the tag prints! Wait for the screen to tell you to do so. Dumb. Bring a book. No wifi. No video. Their aircraft do as many routes in a day as a Southwest jet. A delay at any stop ripples through the day. Welcome to modern flying. But I got there comfortably with my luggage. No big complaints.

Plussat: "Quick boarding and landed earlier than scheduled."
Miinukset: "The air-con was too cold. The seats don't allow you to sleep as there's no where to rest your head against."
Miinukset: "From terminal to terminal... the worst airlines and experience. Flight delayed, crew unprofessional and boarding horrible."
Plussat: "Crew were great, bubbly staff even though they were tired, *not obvious*"
Miinukset: "Boarding process, and being told we may have to stay until Wednesday as the operator double booked our seats."
Plussat: "Koneeseen nousu oli nopeaa ja sujuvaa. Miehistö oli ystävällisiä, hauskoja ja informatiivisia. Lento sujui mukavasti ja nopeasti. Kiitos tästä <3"
Miinukset: "If they could be on-time. This one was half hour late"
Plussat: "Yes and yes"
Miinukset: "For what it is that you offer I am not sure what more I should expect. All staff were courteous and friendly. Great job."
Miinukset: "Flight was very delayed, there was almost communication. Everyone was literally standing in a hot room for 50 min."
Plussat: "The plane took off and arrived on time"
Miinukset: "Handling my wife special assistance needs"
Plussat: "So not amazing, but good value - you get for what you pay-"
Plussat: "Miehistö ystävällinen."
Miinukset: "Koneeseen nousu hidasta."
Plussat: "Crew"
Miinukset: "Late flight and re allocated seats"
Miinukset: "Tall people suffer in any seat but the exit seat. Delayed flights are never enjoyable"
Plussat: "Efficient. Got me too my destination with my luggage as soon as possible."
Miinukset: "Thin, hard seat, became uncomfortable after 10 minutes. They need more padding in the seat. Even though I was very tired, I found it impossible to doze because of the angle of the seat and lack of foam in headrest. Made a 2 hour flight quite unbearable even though I paid for extra legroom. Is foam an expensive luxury / too heavy?"
Miinukset: "Even in low fare airlines you're allowed to have one piece of luggage and hand luggage with you. easyJet allows only one hand luggage, but they don't clarify that clearly in their rules. They are telling that first in the gate and then they charge for extra £50 for hand luggage. I'm going to avoid flying easyJet in the future."
Plussat: "The crews were friendly and service was great. keep up Easy Jet."
Plussat: "On time and boarding witoutvchas"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "No vegan option in food Flight delayed as usual for Easyjet"
Plussat: "It was cheap"
Miinukset: "Boarding was late"
Miinukset: "Easy jet exists today because we, customers have little choice. It’s a typical example of a company that has a good market positioning but is extremely poorly managed. The day a customer centric airline will enter the market, easy jet will gently disappear. The exact thing happened with frech taxis the day uber entered the french market"
Plussat: "Friendly staff okay service"
Miinukset: "There was a problem with the plane when everyone was boarding then was told to go back to the boarding gate because the plane was not ready yet. Then had to check in to the gate again. Journey was a bit rough too."
Miinukset: "Single bag policy is unnecessary, it only creates discomfort in the experience with easy jet."
Plussat: "So smooth nice flight and great service nice people,first time we use again"
Plussat: "Quick flight, great take off and smooth landing"
Plussat: "The boarding was quick and efficient"
Miinukset: "The amount of seat space is very limited. I am 5' 8" and my knees were touching the seat in front of me and I had to sit almost all the flight with crossed arms as I had a middle seat. Cheap flight, cheap seats."
Plussat: "Cheap flight, polite assistants. Had no problems with them although we were very aware of the luggage restrictions. They were fast and helpful."
Miinukset: "Small stiff seats that don't recline, no entertainment and food or drinks only for purchase. But for the price of the ticket you cannot ask for more..."
Plussat: "The staff are always pleasant and cheerful"
Miinukset: "Plane less comfortable than usual. CDG display boards rarely up to date. This flight is nearly always delayed."
Plussat: "The speed of boarding"
Miinukset: "Other passengers that kept trying to bring more than one item on board"
Miinukset: "To many people that had carry ons which would not fit. Long wait to board the flight."
Plussat: "Crew was nice and polite"
Miinukset: "Boarding process was an absolute mess."
Plussat: "spacious"
Miinukset: "The airline is perpetually delayed. Food options are not vegan friendly. The crew is not very service centric"
Plussat: "NOTHING!!!!!"
Miinukset: "They charge 47Euros for Hand Luggage if you don't pay for it when you check in. You are only entitled to one personal item (your purse or small bagpack). Read their website carefully before booking. They charge you for everything- even a cup of water. I booked travel for someone who needed assistance, but the lady at check in counter was too busy scolding me about all their rules, that she never got wheelchair for us. It was the WORST EXPERIENCE EVER. I don't recommend this airline for folks traveling from the USA with lots of luggage. This works well for Europeans making short weekend trips that are less than 1hr to destination. There are better, friendlier airlines on the market."
Miinukset: "You may have to check baggage that goes on US airlines as carry on. We were charge at the gate and it was $60 euros. Not happy about that at all."
Plussat: "Efficiency"
Miinukset: "The seats were small"
Plussat: "I upgraded to premium seats in 3rd row lots of legroom and get to board first. Friendly staff Nice food and drinks selection I like their model and would use again"
Miinukset: "They prboaded us but made us wait on the hot jet way for ever which I did not like"
Plussat: "Pilot telling very clear about flight , timing,"
Miinukset: "Crows"
Miinukset: "When we get there they told us flight was overbook and there is no seat for one of us and we may need to get a day after flight. Having too much stress on my vacation and on danger to loss at least 1 day of staying in Paris. They gave us seats at the end but never flight with Easy Jet again,"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Even though the standard for most airlines is two carry-on bags, EasyJet only allows you one. They need to change that rule if they ever expect me to fly with them again."
Miinukset: "I didn't like that there was only an allowance of 1 carry on bag and need to pay for a purse or backpack. The universal carry on policy is a carry on suitcase and a purse or something small you can fit under your seat. I think that information should be told to customers before they buy their tickets since this goes against what most people know about the carry on policy."
Plussat: "the plane was clean"
Miinukset: "the whole boarding process is so bad. There are no clearly marked lines. People get in the priority line unknowingly and then get sent the back of the economy line because they didn't know. Not knowing the gate until 60 minutes before the flight is also annoying - you walk through security and then it can be 1 of 90 gates. Checking in is ridiculous too - you can wait in line and then be told 'we are checking people in for this flight yet'. But there are no signs saying what flights can check in. the baggage restrictions are ridiculous too. We saw several people have to check their bags even though they easily fit in the overhead. All in all - easyjet is a cheap flight but you get what you pay for. I will mostly likely never fly with them again."
Miinukset: "Only allowed one carry on bag. Charged 47 euros for my bag to Get on the flight. Pricey."
Miinukset: "Nos antendieron mal en el aeropuerto , mucha negligencia . No nos decían nada hasta la puerta de embarque . Consideró uno de los peores servicios brindados ."
Plussat: "Nothing!"
Miinukset: "Boarding time was very long.... once on the plane i wanted to sip my red wine bought at the duty free the flight attendant told me in a direspectful mannner that I was not allowed to drink any other alcohol than the one on their Bistro menu. When we Landed in london we were stuck on the ground for 15 good minsb never again!"
Miinukset: "the Madrid - Bristol connection is a mess. Grossly delayed on the way up and down, which in the case of a night flight can let you stranded in the airport to wait for the next bus to the southwest for a couple of hours, like it happened to me."
Plussat: "Arrived on time"
Miinukset: "They took half of the plane's carry on luggage and registered them as checked luggage, the other half of the passengers had several pieces of luggage and took most of the space of the plane's stowage. We had to take out all the electronics that we had on our carry ons because they failed to crack how many pieces of luggage every passenger had at the beginning."
Plussat: "Euro 47 for check luggage, it should be euro 35!"
Plussat: "Speedy boarding. Had a row to myself"
Miinukset: "Nothing on this flight. EasyJet is best of low cost"
Plussat: "Everything went smooth & as planned"

koneessa oli liian kylmä

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Miinukset: "Punctuality"
Plussat: "Not comfortable"
Plussat: "Everything"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "The flight attendant was so mean"
Plussat: "We arrive before the planning hour to Pisa"
Miinukset: "The seats are terrible, nothing confort"
Plussat: "Luggage was waiting for me by time I arrived at carrousel"
Miinukset: "Landing was rough. Check in lines were really long."
Miinukset: "I saw how they through my bag and the broke my perfume"
Plussat: "Very disorganized at Madrid Airport"
Miinukset: "Took over 11/2 hours to check bags in. Had to enter line twice due to poorly executed information on reservation as to all applicable items needed to check bags, specifically could not use bar code on phone, rather, needed a hard copy ticket."
Plussat: "Pleasant crew"
Miinukset: "Delay, poor ommunication, no explanations."
Miinukset: "was stuck on the plane for 3 hours prior to departing. It was incredibly hot and uncomfortable."
Plussat: "flight was delayed by 2 hours. then the said 1 hour delay. the all of a sudden last call almost without notice and flight left 30 minutes late. moreover, they changed the gate almost last minute. some almost missed the flight"
Plussat: "This was the worst boarding process we’ve ever experienced. It wouldn’t take much effort or common sense to bring some order to it. Ridiculous!! Also, as others have said, they really get you on the baggage fees, and push you by email to check in early and charge you for it. We waited until a few days prior to check in for free, but then we were unable to sit together... We did arrive on time and the flight went very smoothly."
Plussat: "The price"
Miinukset: "They are delayed all the time. Missed the last train going home, ended up sleeping at the airport"
Miinukset: "Did not receive email on Having to print tickets beforehans and had to pay in insane fee plus another fee for 1kg overage on my luggage. By far the worst airline!"
Plussat: "Cheap flight"
Miinukset: "Boarding was horribly disorganized in Madrid. Flight was late leaving the terminal as well."
Plussat: "Afffordable"
Miinukset: "New baggage policy not so clear yet."
Plussat: "Crew was great and always happy to help and answer to any questions we had. We paid for priority boarding so that made that easy."
Miinukset: "Check-in Counter Staff in Madrid (Barajas) airport really could benefit with Customer Services training or just hiring staff with better people's skills! ALso, you cannot do all in one counter. You have to do a line for check in, then to pay to check in luggage, you have to go a ANOTHER desk, do another line, and pay there, THEN, go back to the Check In desk to CHECK IN luggage. TO many unnecessary steps for a simple transaction."
Miinukset: "The gate for the flight was changed at the last minute and the flight departed 30 in late."
Miinukset: "The requirement to pay for a boarding pass after having checked in as required. The US airlines do not have this requirement. This is a very negative experience. Our gate was changed at the very last moment."
Miinukset: "Nos hicieron esperar dos horas para luego decirnos que iban a cambiar de Gate"
Plussat: "worst flight i've ever been on. how do you just cancel a flight"
Plussat: "The plane didn't crash"
Miinukset: "anything else"
Plussat: "Friendliness"
Miinukset: "Not available"
Miinukset: "Flight delayed. Missed my national express coach boarding time."
Miinukset: "The flight delayed for eight hours with no explanation provided. The crew/staff were rude and inconsiderate of the noise level in the plain. The return plane did not provide any English announcements, leading me not to understand a word of what they were announcing."
Plussat: "I appreciate them boarding the back of the plane first, logistically makes sense"
Miinukset: "They try to nickel and dime you for everything so be sure to read the fine print first. 50 euro for checking on at the airport, 50 if they force you to check your carry on bag at the gate."
Plussat: "The flight was early into the destination."
Miinukset: "The same bags we used to get there from Dublin were no longer 'acceptable' on this flight. We did not buy a single thing to put in our bags in Madrid and yet my luggage was 2 kg over and we had to pay an additional 20 euros and they said my husbands was too large to carry on - though we did prove to them if fit and they eventually let us but it was an ordeal (they didn't even bother two people in front of us with the exact same luggage). The Madrid Ryanair employees could learn a couple things in hospitality from the Dublin ones."
Plussat: "cheap"
Miinukset: "anything except cheap..."
Plussat: "On time"
Plussat: "Great experience overall! Softest take off and landing Ever!"
Miinukset: "Checked bag charge was ridiculous."
Miinukset: "We departed an hour late. The crew was very unprofessional. The landing wasn't good. Kept the light on."
Plussat: "The efficiency of the crew"
Miinukset: "The flight was almost an hour late"
Plussat: "We got comfortable seats. The crew was lovely Overall it's nice."
Miinukset: "All the handling with the luggage was complicated"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "The tardiness. The lack of any vegan food options."
Plussat: "On time, good staff."
Miinukset: "had to pay E.45 extra at the counter because "didn't pre-check online", which feels like there is no point in even trying to use cheap tickets if they charge you for extra things without a warning"
Miinukset: "always delay"
Plussat: "The only thing to like about Ryanair is the price."
Miinukset: "There's no food available. The crew was difficult to communicate with even though they claimed to speak English. The seats are tight."
Plussat: "The aiircraft crew."
Miinukset: "I wish there were more flexibility in choosing seats at the airport from any unclaimed ones, rather than having them randomly assigned weeks before the flight."
Plussat: "i enjoyed nothing"
Miinukset: "The staff completely skipped over me when offering drinks and snacks. They offered the other two people in my row food but not me. I literally had my credit out and they just skipped me. The people at the check in desk didn't have any sort of protection for my bag. (Big camping backpack with lots of straps) but the people in CGN did. I don't understand the inconsistencies. And then to top it off nobody informed me the process of customs. I was unprepared because of this and ended up waiting for 1.5 hours. Completely unprofessional in all aspects. I will not be flying Ryanair again."
Miinukset: "Other passengers taking on too much carry on"
Miinukset: "When I bought the ticket, the plane was supposed to leave at 4:10pm, then it was changed to 4:30pm and although I asked for help explaining that I was going to miss my connection they said there was nothing they could do for me. So I lost my next flight and had to spend the night at a hotel at my own expense. They charge extra for checking in at the counter (43 euros), for your bag (40-60 euros), and their kg limit is 20 as opposed to 23 that most other airlines have, so they charge 10 euros per extra kg. During the flight you have to pay for everything you may want to eat/drink, including water."
Miinukset: "The line to check in baggage was an hour long. They were very understaffed."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything"

Varaa halvat lentoliput $Madridista Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

29.1.su
1 välilaskuRyanair
9t 15mMAD-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 25mRVN-MAD
181 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
12t 40mMAD-RVN
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
15t 05mRVN-MAD
185 €
29.1.su
2 välilaskuaRyanair
11t 30mMAD-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 25mRVN-MAD
187 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
12t 40mMAD-RVN
19.1.to
1 välilaskuRyanair
16t 10mRVN-MAD
188 €
16.1.ma
1 välilaskuRyanair
12t 40mMAD-RVN
19.1.to
2 välilaskuaRyanair
30t 05mRVN-MAD
203 €
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
12t 40mMAD-RVN
26.1.to
1 välilaskuRyanair
19t 05mRVN-MAD
205 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 50mRVN-MAD
208 €
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 45mMAD-RVN
7.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mRVN-MAD
215 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
29.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 25mRVN-MAD
216 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 50mRVN-MAD
217 €
26.1.to
1 välilaskuRyanair
10t 25mMAD-RVN
31.1.ti
1 välilaskuRyanair
9t 25mRVN-MAD
219 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 00mMAD-RVN
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mRVN-MAD
221 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
28.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 45mRVN-MAD
222 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 30mRVN-MAD
224 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mMAD-RVN
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 10mRVN-MAD
225 €
19.1.to
1 välilaskuFinnair
7t 05mMAD-IVL
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
11t 10mIVL-MAD
288 €
19.1.to
1 välilaskuFinnair
10t 10mMAD-IVL
22.1.su
1 välilaskuFinnair
12t 00mIVL-MAD
297 €
29.1.su
1 välilaskuFinnair
10t 15mMAD-IVL
31.1.ti
1 välilaskuFinnair
11t 10mIVL-MAD
298 €
19.1.to
1 välilaskuFinnair
10t 10mMAD-IVL
20.1.pe
2 välilaskuaFinnair
9t 40mIVL-MAD
300 €
29.1.su
2 välilaskuaFinnair
20t 10mMAD-IVL
31.1.ti
1 välilaskuFinnair
11t 10mIVL-MAD
301 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

11.12.su
2 välilaskuaRyanair
26t 55mMAD-RVN
62 €
8.1.su
3 välilaskuaRyanair
35t 20mMAD-RVN
93 €
9.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
47t 05mMAD-RVN
100 €
8.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mMAD-RVN
101 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 05mMAD-RVN
103 €
8.1.su
2 välilaskuaRyanair
20t 55mMAD-RVN
108 €
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 50mMAD-RVN
110 €
7.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 30mMAD-RVN
111 €
22.2.ke
1 välilaskuRyanair
19t 30mMAD-RVN
112 €
6.1.pe
3 välilaskuaRyanair
49t 40mMAD-RVN
117 €
7.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 15mMAD-RVN
117 €
7.1.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 15mMAD-RVN
118 €
11.12.su
1 välilaskueasyJet
22t 25mMAD-RVN
120 €
5.1.to
1 välilaskueasyJet
23t 25mMAD-RVN
121 €
17.12.la
2 välilaskuaRyanair
35t 20mMAD-RVN
122 €
22.2.ke
2 välilaskuaRyanair
20t 00mMAD-RVN
123 €
5.1.to
1 välilaskueasyJet
23t 25mMAD-RVN
125 €
8.12.to
1 välilaskuRyanair
10t 25mMAD-RVN
126 €
2.2.to
1 välilaskuFinnair
9t 50mMAD-RVN
145 €
29.12.to
1 välilaskueasyJet
23t 30mMAD-RVN
168 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Madrid - Lappi

Lähtö:

Madrid (MAD)Espanja

Selaa lähtöpaikkoja:

181 €

Selaa matkakohteita:

288 €
181 €