MAD - OUL

Etsi halvat lennot reitille Madridista $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

MAD — OUL
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

syyskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

113 €

Keskim. hinta meno-paluu

392 €

Hyvä tarjous meno-paluu

460 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

540 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 17 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 14 %.
Lento Madrid-Barajas – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Madrid - Oulun lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Madridin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 540 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 460 € tai jopa alle sen.
  • Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää: syyskuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 65% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Madridista - Ouluun reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Madrid-Barajas - Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

HONEST OPINION - DO NOT BUY OR USE KAYAK. I USED PRICELINE WHICH HAS BETTER AFTER SALES SERVICE.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Good was delicious..The ability to watch movies on the plane really helps the time go by . The only negative is that the bathrooms need to be cleaned during the flight they get pretty nasty.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

No leg space. I am 6ft tall, I am am not super tall. There is zero leg space. Borderline dangerous because with turbulence my knees are forced against the metal on the seat in front of mines. Horrible and painful experience. Not comfortable at all. Just one extra inch of space would be a big difference.

Iberia is so bad

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

I couldn’t fit my bag under my seat— and the boarding process was super chaotic and disorganized

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Friendly and professional crew

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Varaa halvat lentoliput $Madridista Ouluun

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

1.2.ke
1 välilaskuFinnair
10t 05mMAD-OUL
8.3.ke
1 välilaskuFinnair
15t 35mOUL-MAD
293 €
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mMAD-OUL
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mOUL-MAD
302 €
23.1.ma
1 välilaskuFinnair
13t 45mMAD-OUL
30.1.ma
1 välilaskuFinnair
15t 35mOUL-MAD
310 €
1.2.ke
2 välilaskuaFinnair
9t 05mMAD-OUL
8.3.ke
1 välilaskuFinnair
15t 35mOUL-MAD
316 €
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mMAD-OUL
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 00mOUL-MAD
325 €
13.2.ma
1 välilaskuFinnair
19t 35mMAD-OUL
18.2.la
1 välilaskuFinnair
9t 40mOUL-MAD
338 €
1.2.ke
2 välilaskuaFinnair
8t 25mMAD-OUL
8.3.ke
2 välilaskuaFinnair
9t 05mOUL-MAD
356 €
13.2.ma
2 välilaskuaFinnair
26t 50mMAD-OUL
18.2.la
2 välilaskuaFinnair
17t 35mOUL-MAD
416 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
10t 10mMAD-OUL
31.12.la
1 välilaskuFinnair
6t 50mOUL-MAD
426 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 40mMAD-OUL
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mOUL-MAD
432 €
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 40mMAD-OUL
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mOUL-MAD
435 €
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
7t 30mMAD-OUL
31.12.la
1 välilaskuFinnair
6t 50mOUL-MAD
447 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
10t 10mMAD-OUL
1.1.su
1 välilaskuFinnair
15t 35mOUL-MAD
453 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
10t 10mMAD-OUL
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
15t 35mOUL-MAD
457 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 05mMAD-OUL
31.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 50mOUL-MAD
468 €
27.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 30mMAD-OUL
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 30mOUL-MAD
474 €
29.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 00mMAD-OUL
31.12.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 50mOUL-MAD
476 €
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mMAD-OUL
30.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 40mOUL-MAD
481 €
29.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mMAD-OUL
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 35mOUL-MAD
483 €
29.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mMAD-OUL
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 35mOUL-MAD
488 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

13.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mMAD-OUL
113 €
15.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mMAD-OUL
129 €
14.4.pe
1 välilaskuFinnair
13t 40mMAD-OUL
131 €
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 20mMAD-OUL
140 €
27.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 30mMAD-OUL
157 €
18.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
47t 45mMAD-OUL
158 €
27.2.ma
1 välilaskuFinnair
10t 05mMAD-OUL
166 €
27.2.ma
1 välilaskuFinnair
10t 05mMAD-OUL
167 €
14.4.pe
2 välilaskuaFinnair
13t 25mMAD-OUL
178 €
15.12.to
1 välilaskuFinnair
19t 35mMAD-OUL
186 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
19t 35mMAD-OUL
200 €
17.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 30mMAD-OUL
203 €
14.4.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mMAD-OUL
208 €
17.12.la
1 välilaskuFinnair
21t 15mMAD-OUL
212 €
13.12.ti
1 välilaskuFinnair
13t 45mMAD-OUL
220 €
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
7t 30mMAD-OUL
255 €
15.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 20mMAD-OUL
1999 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Madrid - Oulu

Lähtö:

Madrid (MAD)Espanja

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

293 €

Selaa matkakohteita:

293 €