Etsi halvat lennot reitille Norjasta $[15452-Ouluun

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— OUL
9. joulukuu — 16. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

102 €

Keskim. hinta meno-paluu

395 €

Hyvä tarjous meno-paluu

395 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

150 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 16 %.
Lento Oslo Gardermoen – Oulun lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Ouluun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Ouluun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Trondheimista 183 € yhdensuuntainen - 183 € meno-paluu, Kohteesta Oslo Gardermoen 197 € yhdensuuntainen - 197 € meno-paluu, Bodøstä 395 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien kesäkuu ja heinäkuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Norja on maaliskuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Norja -Oulun lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Worst flight ever, narrow seats and space and delay of 6h , 1h and 20min trapped on lnd inside the plane without any offer of food or drinks

The check in was a joke. Not enough staff and all were confused by EVERY person that stepped up to their counter. Boarding was the same. Chaotic.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Professional, attentive, polite, competent staff and crew. A cut above.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

I have no opinion

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Je vous suis reconnaissant d'avoir retardé le départ du vol Helsinki-Genève pour nous permettre d’attraper la correspondance malgré le retard de le première partie du voyage (Oslo-Helsinki). L'enregistrement des bagages au départ d'Oslo a été très problématique et désorganisé.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Crews in a plane. But very rude person in checkout for bording.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

At least a sandwich for passengers would be nice. Crew was fantastic. Take of on time, landing even better. We had a wonderful flight.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Thanks alot

Clean airplane with great staff

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Our flight left two hours and 20 minutes late but it was not the fault of British Airways.

Delay but we made connecting flight and so did our bags. Seat in front was broken and had person o. Front of me reclined the whole time.

The woman at the check-in counter was particularly delightful. The people in the lounge were particularly delightful. And the food was very good in the lounge. And everyone we dealt with was very professional and good.

Plussat: "Brand new A321 Neo"
Miinukset: "Couldn't find a way to recline seat"
Plussat: "Yes it was a smooth comfortable flight"
Miinukset: "Everything was fine"
Plussat: "Free service Food and coffee"
Miinukset: "Free service Food and coffee"
Plussat: "Crew was nice. No water or basic beverage service"
Miinukset: "Water or basic beverage service"
Miinukset: "Actually not bad - had to wait a few min at terminal 5 for gate to be free - but pretty good overall"
Miinukset: "The food was fantastic also the crew."
Plussat: "Can’t complain having a whole row for myself in such a long flight and amazing crew"
Plussat: "On time"
Plussat: "The plane got from a to b safely"
Miinukset: "The food was dreadful. Both the gluten free and regular meals. Tasteless and unimaginative. Very dodgy landing. The time of arrival given by the airline prior to flying did not take into account the fact that the clocks went back. So our pickup was delayed. Not good at 4 am"
Miinukset: "No beverages? Not even water or coffee?"
Plussat: "The food, the wine"
Plussat: "The flight attendants were very nice and tried to accomodate everyone. The food was pretty good for airline food. The snacks and beverages were plentiful. The tea they serve is delicious! Good movies, online games etc."
Miinukset: "I did not like the very tight seating with basically no leg room. Very uncomfortable. Unless you can afford 1st class or the pod type loungers. There is no room in the economy section."
Plussat: "Food was tasty"
Miinukset: "Was delayed"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Rude staff, incompetent customer care"
Miinukset: "Food quality was mediocre, choices limited"
Miinukset: "As a Kenyan Passport Holder living in Canada on a PR status was denied right to travel to Kenya via LHR transit. WHY ? will you help us with our rights what compensation will help to alleviate the pain"
Plussat: "Cabin Crew"
Miinukset: "Seat and seat space"
Plussat: "There should be free food in the plane. It's a stupid concept. You can increase the prize of the ticket but food and drinks on plane should be free!"
Miinukset: "The same"
Plussat: "I got a very good price on this flight attendants were very nice transfer between concourses was much faster than the BA flight magazine lead me to expect"
Miinukset: "the entertainment screen was fuzzy - visual images unclear on video audio selections were good though length of concourse was ridiculous and lining up for boarding was chaotic"
Plussat: "Plane was good, Seats were comfortable"
Miinukset: "Would only give us boarding passes to LHR, not to LAX so we had a short connection, a late plane and still had to stand in a customer service line in LHR to get boarding passes. Made the conncection but it was a long run through the airport."
Miinukset: "I paid money when I requested seat assignment online. I’m not sure what I paid for as our seats were standard."
Plussat: "Some sleep"
Miinukset: "No food or drink provided in crappy seats"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Late flight It’s become like s budget carrier, you pay for drinks and food"
Plussat: "it was very good I enjoyed the trip from midland to London and oslo And back through the same route it was very good . Thank you/"
Miinukset: "what I don't like is when the captain Announce that we should put off our cell phone and other devices some people still live theirs on that is not good at all please take note"
Plussat: "aer lingus was good"
Plussat: "Flight on time. Baggage out quickly."
Miinukset: "No seat lights or entertainment due to fault. Food only available for purchase. Even sparkling water cost £1.80. Leg room minimal."
Plussat: "Nothing - absolutely nothing."
Miinukset: "A 30-year old 767. Broken headrests on seats. Late departure with no rationale offered. Usual (by now) pathetic fare ordered as food and beverages at a cost. Surly aervice. All at a premium price."
Miinukset: "The flight was an hour late"
Plussat: "There was sufficient too in seating. The crew brought water around several times during the flight."
Miinukset: "There was no welcoming/comfort packet. That would be a small cost, but makes people feel tended. I left my sleep mask and in-flight socks because I expected British Air to provide those things as they have before. The snacks were insubstantial. No nuts, fruit, or cereal bars; only fluff. The "pizza" was tough. Not a good choice for microwaving."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We were delayed multiple times and no one was available to answer questions. Then we finally we get in the airplane and they charge for every snack that they offer. We landed at London and we had to run to get to the next airplane going to NY. We payed for Upgraded seats and they did not honor the seats since we missed our original flight. On top of that they lost our bags..."
Plussat: "Got a window seat ad requesyrd"
Miinukset: "Nothing to comment upon"
Plussat: "meals"
Miinukset: "No internet"
Plussat: "On Time"
Miinukset: "Seat Spacing Boarding and check-in was unnecessarily long"
Plussat: "great service - flight was smooth takeoff and landing"
Plussat: "Our flight attendant was very helpful when we were faced with dietary restriction issues."
Miinukset: "We had problems with the food. My son is allergic to tomatoes and mangoes while I am gluten intolerant. The options did not work for us. There was nowhere in the reservation that asked about this. The plane was about 80 degrees for the entire 9 hrs. My clothing was soaked with sweat. The legroom was less than on the domestic flight (AA carrier) which led my son to bother the person in the seat in front of us more. There was a male flight attendant that kept coming by to tell my son to get in his seat, which was not helpful. He is only 3."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "I paid to upgrade my seat and another passenger sat there and refused to move so I had to sit on the opposite side of the row causing me discomfort the entire flight. I have a titanium leg on my right side and always sit in a seat that allows me to stretch my leg right side of aisle. Very dissatisfied"
Plussat: "Crew"
Miinukset: "Legroom could be better"
Plussat: "The trip was adequate in all aspects for a short haul flight"
Miinukset: "N/A"
Plussat: "Crew was terrific! Comfortable equipment, nice food offered. Generally felt the entire BA team had a great attitude which makes a world of difference regarding the experience."
Plussat: "I liked British airways check in procedure and luggage handling"
Miinukset: "The whole flight was boring, no entertainment. Seats are not comfortable, they use very horrable water to make tea... I wish I didn't pay for it but I you have to buy what you eat, that's not nice on a commercial airline"
Miinukset: "It never happened as I was rerouted through Dallas/Fort Worth"
Miinukset: "Went to the wrong place and then had to have wheelchair service to get me to the gate on time! Which he did for which I am most grateful! Am not familiar with European customs for travel!"
Plussat: "If I had another option for a direct flight to London, I'd take that over traveling with BA."
Miinukset: "They ran out of the meat option for my meal. Understandable but I couldn't eat the veg option either. The flight attendant literally said to me that they had no other food on board - a complete lie of course which I didn't appreciate given the $1500 ticket I paid for the flight."
Plussat: "Economy class is for THIRD world citizens"
Plussat: "On time"
Miinukset: "Minimal meal service for a tras atlantic flight"
Plussat: "Basic flight, no food/drinks. direct flight. no personal tv."
Miinukset: "they lost my bag, everything was in there. Had a direct 3 hour flight from london to lisbon, so checked in my luggage with everything in there."
Plussat: "Easy checking by app."
Miinukset: "Confusion at checkin, at the airport. A lot of running around, very little done. Very disorganized."

Varaa halvat lentoliput $Norjasta Ouluun

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

26.1.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mOSL-OUL
102 €
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mOSL-OUL
153 €
26.1.to
3 välilaskuaBritish Airways
20t 00mOSL-OUL
446 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Norja

Selaa lähtöpaikkoja:

321 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita:

321 €