Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

OUL - LON

Etsi halpoja lentoja Oulusta Lontooseen alk. 353 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Oulusta Lontooseen, jonka lähtöpäivä on 25.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 8/5
ke 15/5

Vertaa lentolippuja Lontooseen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Oulusta Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Oulusta Lontooseen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 45 218 214 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 12 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset ]Oulusta Lontooseen

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille OulustaLontooseen, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
21:55 - 09:30OUL-LGW
13t 35m2 välilaskua
09:50 - 17:55LGW-OUL
6t 05m1 välilasku
353 €
Etsi tarjous
la 25. Touko - pe 31. Touko
21:55 - 09:10OUL-LHR
13t 15m1 välilasku
18:10 - 08:20LHR-OUL
12t 10m1 välilasku
369 €Finnair
Etsi tarjous
ti 2. heinä - la 6. heinä
05:45 - 09:10OUL-LHR
5t 25m1 välilasku
21:05 - 13:50LHR-OUL
14t 45m2 välilaskua
393 €
Etsi tarjous
la 25. Touko - pe 31. Touko
05:45 - 09:10OUL-LHR
5t 25m1 välilasku
18:10 - 07:00LHR-OUL
10t 50m1 välilasku
416 €Finnair
Etsi tarjous
pe 3. Touko - su 5. Touko
17:05 - 19:40OUL-LHR
28t 35m1 välilasku
17:50 - 16:15LHR-OUL
20t 25m1 välilasku
475 €Lufthansa
Etsi tarjous
la 25. Touko - pe 31. Touko
17:05 - 07:40OUL-LHR
16t 35m2 välilaskua
06:55 - 16:15LHR-OUL
7t 20m1 välilasku
511 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 2. heinä - la 6. heinä
05:45 - 14:35OUL-LHR
10t 50m3 välilaskua
18:10 - 14:50LHR-OUL
18t 40m1 välilasku
550 €
Etsi tarjous
pe 3. Touko - su 5. Touko
17:05 - 07:40OUL-LHR
16t 35m2 välilaskua
06:30 - 16:15LHR-OUL
7t 45m2 välilaskua
573 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 2. heinä - la 6. heinä
17:05 - 17:00OUL-LGW
25t 55m2 välilaskua
17:45 - 16:15LGW-OUL
44t 30m2 välilaskua
583 €Lufthansa
Etsi tarjous
ti 3. syys - to 5. syys
14:30 - 16:20OUL-LGW
27t 50m2 välilaskua
17:15 - 21:30LGW-OUL
26t 15m2 välilaskua
845 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
pe 3. Touko - su 5. Touko

Lennot Oulusta Lontooseen - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Oulusta Lontooseen lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu – Lontoo?

Kaikkien lentojen keskihinta OuluLontooseen, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Kun lennät reittiä Oulu - Lontoo kannattaa harkita lähtöä lauantai ja välttää keskiviikko, jos etsit halvimpia hintoja. Palatessasi kohteeseen Oulu, löydät edullisimmat hinnat lennoille maanantai ja kalleimmat keskiviikko.

Mikä on halvin kuukausi lentää Oulu Lontooseen?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Oulu Oulu lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Oulu Lontooseen on helmikuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 355 €. On the other hand, the most expensive months are joulukuu and heinäkuu, where the average cost of tickets is 457 € and 435 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Oulu Lontooseen?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Lontoosta Oulu ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Oulu Lontooseen, niin varaus olisi hyvä tehdä 2 päivää ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan datamme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 71 päivää ennen lähtöä.

Kuinka kauan lento kohteesta Oulu kohteeseen Lontoo kestää?

Tälle reitille ei ole suoria lentoja. Lyhin matka-aika kohteeseen Lontoo kohteesta Oulu on 5t 25m.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

353 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 9 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 9 %.
Lento Oulu – Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema

Milloin varata lentoja reitille Oulusta - Lontooseen

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatOulusta Lontooseen viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Oulusta - Lontooseen reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Oulu - Lontoo reitillä?

  Matkalla kohteeseen Lontoo lennät kentältä Oulun lentoasema. Laskeudut jollekin kohteen Lontoo 3 lentokentästä: Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema, Lontoo Heathrow’n lentoasema tai Lontoo Stanstedin lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Oulusta Lontooseen?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Oulusta Lontooseen?

  oneworld, ja Star Alliance ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Oulu - Lontoo reitillä, ja Star Alliance on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Oulusta Lontooseen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Oulusta ]Lontooseen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Oulusta Lontooseen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Lontooseen Oulusta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Oulusta Lontooseen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Lontooseen ja takaisin Ouluun toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Oulusta Lontooseen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Lontooseen Oulusta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suosittu lentoyhtiö reitille Oulusta - Lontooseen

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Oulusta Lontooseen. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Oulusta Lontooseen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1378 arvosteluun
6,9food
8,2crew
7,6comfort
7,7boarding
7,0entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lennot Oulu - Lontoo

Lähtö:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Lontoo - Oulu

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: